Şimdi Ara

DÜN İŞYERİNDE ORUÇ TUTMAYANLARLA TARTIŞTIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni Allah'a havale ediyorum hayırsız ve iftiracı herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

Beğendin mi ?

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Ben anlamam o işlerden

• bana biri neden oruç tutmuyorsun dese tek yumrukta allahına yollarım hatta dua etsin evrim geçirdik adam vurmak yasaklandı 1600lerin amerikasında olsa altı patlarla direk gömerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 29 Mart 2024; 22:35:43 >
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

Evet soruyorum, niye tutmuyorsun ?

• Sana cevap verip seviyelerini düşürmeyerek doğru bir davranışta bulunmuşlar

Arkadaş, isteyen oruç tutar istemeyen tutmaz. Neyin davasını yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum... İş ortamında bizde dışarı çıkıyoruz, yeri geliyor alkollü mekanlara gidiyoruz. Aramızda içki içen var içmeyen var. Bir sofra olduğu takdirde herkese nezaketen içip içmediği sorulur, içmiyorum diyene de ısrar edilmez; içen içer içmeyen içmez. Kız sana nezaketen kahve içer misin diye sormuş, sende içmiyorum dersin olur biter. Milletin inancını sorgulamak kimseye düşmez, bak işine

• Hacı lezbiyen videolarına devam et.

• Said abi maalesef insanlar bu işleri bırakmış artık o nedenle kimseye bulaşmamak gerek boşver sıkma canını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Bu işler kader kısmet

• Oruç tuttuğumu çok iyi biliyor, pisliğine sordu

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle öyle kardeşim

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hamza kardeşim doğru söylüyorsun da ben hazmedemiyorum ve kabullenemiyorum

• Allah zaten korkudan yapanlari cennete degil cehenneme atacakmis ... Sah damarinizdan yakindir . Sizi tanir ... Korkudan suc islemeyen zaten ile mukafat odul Cennet te olma derdi olmayanlarin kosulsuzca iyi duzgun olanlar BiR DEGiLDiR : )

Cenet icin iyi olanlar samimi degildir .

Cehennemden korkup kotuluk yapmayanlar da yani sakinanlar da samimi degillerdir ....

Yozlasmisligin kemiklesmesi uzerine kimse AHKAM KESMEMELi ...

Konuyu acan dahil herkese hitabendir ...

Kurgusal vs trolluk olsa da herseyden bir ders cikartilmali :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 30 Mart 2024; 7:42:44 >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    Millete oruç tutmuyor diye laf at. Sonra kalk millete hakaret et iftira at.

Allah her şeyi gören, bilen ve işitendir. Allah’ın dilemesi dışında hiçbir insan başka bir insana en küçük bir zarar vermeye muktedir değildir. Hiçbir iftira, -iki kişi arasında geçse dahi- karşılıksız kalmaz. İftirayı atan unutsa dahi, onu gören, işiten ve yaratan Allah unutmaz; tüm isyankar sözlerin, iftiraların, kötü düşüncelerin ve zulümlerin ahirette cezasını verir.

İftira, dinimizde şiddetli bir şekilde yasaklanmış ve büyük günahlardan sayılmıştır
    .

Git bir köşede dinini yaşa normal bir insan gibi. Başkaları hakkında da ileri geri konuşma, gönlünden de olsa kötü geçirme. Alenen Kötü, yanlış, vs davranışları olsa da ve ya sence yanlış bir davranış/yaşantı içindeler ise de Allah'tan onlar hakkında iyi dileklerde bulun yeter.

Hem böylece tuttuğun oruç, kıldığın namaz en azından sakatlanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 30 Mart 2024; 8:56:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gecenki isinde de basini bu din/siyaset isleri yuzunden yemisin, yine ayni halti yemeye devam ediyorsun Yotundasi.

Sana ne ya kim ne yapiyorsa yapsin, kim tarihte kimi seviyorsa sevsin. Tamam en Musluman, en Osmanlici sensin, tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Uyan kızıl oğul uyan! Ceddin ışıklar açık uyuyordu sahurda uyan :D

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    Afferim sana iyi yapmışın.Madalya taksınlar."Sağol ben nietliyim diyip geçseydin."İş yerinde böyle Allah,din kitap olmaz.Orası bir işyeri.İsteyen tutar isteyen tutmaz bukadar bunun ötesine geçene herkes yanlış yapar ve işten tazminatsız bir şekilde kovulma sebebidir bu.İş arkadaşlarınla böyle diolağa giremessin onlarda senle giremez.İşyerini sirke çevirmişsiniz.İste bu yüzden senin gibileri işe almak için 20 kere düşünüyor işverenler aşırı uçluluğun çok iyi birşey olduğunu zannediyorsun yaptığınında doğru birşey olduğunu zannediyorsun kendi algınca.Ama değil iş ortamını bozdun gereksiz yere huzursuzluk çıkardın.Takım ruhu bozuldu o işyerinde hiçbirşey doğru gitmiycek ve yöneticileriniz yapacağı ilk iş rotasyon bence o ekibi dağıtmak.Uyumsuz ortam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 30 Mart 2024; 9:40:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.