Şimdi Ara

Dün ntv'deki biri bana anlatsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün ntv'de beyazıt öztürk ve kadir çöpdemirin sunduğu biri bana anlatsın adlı programı izledim ve bir müzük eleştirmeni vardı adını tam olarak hatırlamıyorum.Demet akalını acaip bozdu.Kasetinde hep aynı ritim aynı sözler var bütümn şarkılarda dedi.Ben sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.Ama sadece demet akalınla ilgili değil genel anlamda müziğimizde bir yozlaşma var mı yoksa arz talep meselesi olarak mı görüosunuz.Halk ne isterse onlarda onu yapıyo mu diosunuz.Bunlarla ilgili fikirleriniz nedir?

• artık çoğu albüm dımtıs çıstak a dayandı arkada hep aynı ritim önde aynı laflar . tarzı anlayabiliosun artık rahatlıkla kimin bestesi kimin sözleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burrrak1

Arkadaşlar dün ntv'de beyazıt öztürk ve kadir çöpdemirin sunduğu biri bana anlatsın adlı programı izledim ve bir müzük eleştirmeni vardı adını tam olarak hatırlamıyorum.Demet akalını acaip bozdu.Kasetinde hep aynı ritim aynı sözler var bütümn şarkılarda dedi.Ben sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.Ama sadece demet akalınla ilgili değil genel anlamda müziğimizde bir yozlaşma var mı yoksa arz talep meselesi olarak mı görüosunuz.Halk ne isterse onlarda onu yapıyo mu diosunuz.Bunlarla ilgili fikirleriniz nedir?

"müzik" olacak o!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaYNoX

artık çoğu albüm dımtıs çıstak a dayandı arkada hep aynı ritim önde aynı laflar . tarzı anlayabiliosun artık rahatlıkla kimin bestesi kimin sözleri.
    sadece demet akalın için söylenemez serdar ortaç içinde aynısı geçerli , mustafa sandal içinde.
  • quote:

artık çoğu albüm dımtıs çıstak a dayandı arkada hep aynı ritim önde aynı laflar . tarzı anlayabiliosun artık rahatlıkla kimin bestesi kimin sözleri.
    quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

bkz. ''rap''

• quote:

Bir albümün içinden topu topu 2 bilemediniz 3 şarkıyı gerçekten severek dinliyorsanız ve onların da ömrü birkaç ay sürüyorsa bir sorun var demektir zaten.

Örneğin ben 15 yıl kadar önce satın aldığım albümün içinden 1 ya da 2 şarkıyı pek beğenmezdim. O şarkılar gelince geçerdim. Şimdi olay tersine döndü. Herhangi bir albüm aldığımda en fazla 4 şarkı hoşuma gidiyor ve sadece bunları mp3'e çevirip mp3 player'ıma atıyorum. Geri kalan 6 - 8 şarkıyı bir daha dinlemiyorum bile.

Bence sorun çok büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: krushmut

quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

bkz. ''rap''

Alıntıları Göster
    hadi gene rap bir yere kadar sözleri çoğu kez birşeyler anlatmaya çalışıyo. diğerlerine ne demeli al böceğimi ver güllerimi. yabancılarda da durum farklı değil. vallahi köşe yazarları pazar günleri fln yazar ya nerede ahh o eski şarkılar diye. onları indirip dinliyorum. çok daha güzellermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Bir albümün içinden topu topu 2 bilemediniz 3 şarkıyı gerçekten severek dinliyorsanız ve onların da ömrü birkaç ay sürüyorsa bir sorun var demektir zaten.

Örneğin ben 15 yıl kadar önce satın aldığım albümün içinden 1 ya da 2 şarkıyı pek beğenmezdim. O şarkılar gelince geçerdim. Şimdi olay tersine döndü. Herhangi bir albüm aldığımda en fazla 4 şarkı hoşuma gidiyor ve sadece bunları mp3'e çevirip mp3 player'ıma atıyorum. Geri kalan 6 - 8 şarkıyı bir daha dinlemiyorum bile.

Bence sorun çok büyük.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Bence sorun çok büyük.

o zaman sana kıraç tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

sadece demet akalın için söylenemez serdar ortaç içinde aynısı geçerli , mustafa sandal içinde.

Alıntıları Göster
    Türk Müziği Out

Yabancı Müzik İN
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Jack

Türk Müziği Out

Yabancı Müzik İN

Alıntıları Göster
    Yabancı müzik daha çok yozlaşma içinde bence...Mtv'de ucuz müzikten başka bir şey yok...Cıstak cıstak piyasa şarkılar,sabun köükleri,artık midemi bulandırmaya başlayan açık saçık klipli zenci rapperlar...Müzikte bence tüm dünyada hızlı tüketime dayalı bir yozlaşma var...Ve ne yazık ki ülkemizde de bu böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Jack

Türk Müziği Out

Yabancı Müzik İN

Alıntıları Göster
    her sene yaza denk getirilen şarkılar ve şarkıcı bozuntular işte kapağı bir bara atmanın derdine düşüyorlar sonuçta müzik yok.. sadece para kazanayım hemen ünlü olayım derdindeler o yüzden zaten zamanla eleniyorlar yenilerine bırakıylar yerlerini yeniler de yenilerine sürüp gidiyor işte kısır döngü düzelirmi bilemem.. sonuç ufak bir kesim dinliyor yoksa albümleri sattığı felan yok.. zaten ben hiç dinlemiyorum benim dinlediklerim..

http://www.psyshop.com/shop/World/

• quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Yabancı müzik daha çok yozlaşma içinde bence...Mtv'de ucuz müzikten başka bir şey yok...Cıstak cıstak piyasa şarkılar,sabun köükleri,artık midemi bulandırmaya başlayan açık saçık klipli zenci rapperlar...Müzikte bence tüm dünyada hızlı tüketime dayalı bir yozlaşma var...Ve ne yazık ki ülkemizde de bu böyle...

Alıntıları Göster
    trance , TSM , mozart falan bide işte

bunları dinlemekten aşırı zevk aliom ve hiç bi zaman eskimiyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arhavili_08

Alıntıları Göster
    "Kıracak mısın belimi?" diye bir şarkı vardı.
    Ben Türk Müziğinin nerelere geldiğine güzel bir örnek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

"Kıracak mısın belimi?" diye bir şarkı vardı.
    Ben Türk Müziğinin nerelere geldiğine güzel bir örnek.

Alıntıları Göster
    Bence suç o şarkıları yapanlarda değil onları dinleyenlerde belli bir kesim ilgi gösteriyorki bu şarkılar yapılıyor.İlgi olmasa belli bi amacı olan sanatsal değeri olan eserlere ilgi olsa onlar icra edilir.Çünkü ticarette ilgi görülmeyen birşey ikincisinde yapılmaz.O yüzden bu şarkılara ilgi göstermesek yapılmazlar emin olun.Biraz da suç bizde sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: burrrak1

Bence suç o şarkıları yapanlarda değil onları dinleyenlerde belli bir kesim ilgi gösteriyorki bu şarkılar yapılıyor.İlgi olmasa belli bi amacı olan sanatsal değeri olan eserlere ilgi olsa onlar icra edilir.Çünkü ticarette ilgi görülmeyen birşey ikincisinde yapılmaz.O yüzden bu şarkılara ilgi göstermesek yapılmazlar emin olun.Biraz da suç bizde sanıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

KESİNLİKLE KATILIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

quote:

KESİNLİKLE KATILIYORUM

Alıntıları Göster
    walla adama helal olsun iiş bozdu demet akalını

• quote:

Orijinalden alıntı: eki07

walla adama helal olsun iiş bozdu demet akalını

Alıntıları Göster
    güncel müzik istiyoruz
    bu insanları dinleyenlerde hiçmi kulak zevki yok
    serdar ortaç dinleyen insanlarla tartışmaktan bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironimperor

güncel müzik istiyoruz
    bu insanları dinleyenlerde hiçmi kulak zevki yok
    serdar ortaç dinleyen insanlarla tartışmaktan bıktım

Alıntıları Göster
    Okan bayülgenin dediği gibi

M/C VE VE DİĞER BİLGİSARAYDAN YARATILAN SESLERDEN NEFRET EDİYORUM

DOĞAL İNSAN SESİ VARKEN ONLARA GÜVENMEK DOĞAL İNSAN SESİ GİBİSİ Mİ VAR

HER ZAMAN DOĞALLIK HER ZAMAN SADELİK HER ZAMAN ÖZGÜNLÜK

• quote:

Orijinalden alıntı: bassguitarx

Okan bayülgenin dediği gibi

M/C VE VE DİĞER BİLGİSARAYDAN YARATILAN SESLERDEN NEFRET EDİYORUM

DOĞAL İNSAN SESİ VARKEN ONLARA GÜVENMEK DOĞAL İNSAN SESİ GİBİSİ Mİ VAR

HER ZAMAN DOĞALLIK HER ZAMAN SADELİK HER ZAMAN ÖZGÜNLÜK

Alıntıları Göster
    Eskiden pek Türk Sanat Müziği ve Halk müziği dinlemezdim.Günümüzdeki bu yozlaşmanın en büyük avantajı bana kendi özümüzü dinlemeye teşvik etti.O yüzden şimdiki sanatçılara(!)çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: hucumkedi

Eskiden pek Türk Sanat Müziği ve Halk müziği dinlemezdim.Günümüzdeki bu yozlaşmanın en büyük avantajı bana kendi özümüzü dinlemeye teşvik etti.O yüzden şimdiki sanatçılara(!)çok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hucumkedi

serdar ortaç,m.sandal ve diğer sanatçı(!)kesime sonsuz sevgiler.siz olmasanız belkide şu an ne dinliyor olacaktık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.