Şimdi Ara

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
13
Favori
38.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mdmrx

torrent dosyasını nereye kopyalayıp çalıştırmasını sağlıyoruz..

frostwire kurdum kurarken hazırda olan bir dosyayı gördü ama sonradan aynı klasördeki başka torrent dosyasını görmedi..

genelde link istiyorlar ama link uzun iş,

eğer eski dune daki gibi bir dahili torrent uygulaması eklemezlerse ilerde bayağı meşakkatli olacak gibi.
    eski cihazda klasördeki torrent in üstüne gelip ok e basınca direk indirmeye başlıyordu. aynı pc deki gibi..
    Düne üzerinden torrent linke tıklarsaniz, indirme seçeneklerini sorması lazım. Ordan flud seçersiniz .

Linki bilgisayardan düne ye nasıl aktarırım derseniz USB ye kopyalayıp düne üzerinden USB den tiklarsiniz.

Rarbg den indirme yapmak isterseniz Chrome veya opera üzerinden siteye gidip oradan torrenti seçince gene flud açılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    herkese teşekkürler iyi dilekleriniz için;

kablolar karışık cat5 cat6 da var, ama bildiğim kadarı ile 5 ile 6 arasında ki iki fark, 6 da kablonun bükülmesini engelleyen destek var içerde birde topraklama için bir ekstra kablo var, veri akışında değişiklik yapmıyor diye biliyorum.. sizde başka ne tür kablo var..birde desktop u deneyemedim.. ağa bağlanmıyor, paylaşım ayarlarında ne yaptıysam olmuyor..

* birde bu testleri yaparken aynı router ı bir oğlan wifi den diğeri kablodan kullanıyordu. online oyun oynarlar.
    elimde ki eski dune a göre 2-4 kat fazla hız sunduğu için fena değil bana göre ama laptop tan indirdiğim dosyanın dune a en az 20 mb gitmesi işime gelir. şu anda 5...

laptop un usb 3.0 portlarından yaptığım kopyalamalarda ortalama 60 mb, biladerde sony disk vardı o 80-90 görürdü. bu harici 2.5 disk lerde güçlü işlemciler yok iyi performans sunmuyorlar.. malum 2 tb bir harici disk aynı markada 350 ye de var, 500 e de..
    içindeki işlemci, rpm hepsi etken.

zidoo nun 90 ı görmesi bence sizdeki nas sistemidir, malum içlerinde 800-1200 mhz civarında işlemcileri vardır..

medya player olarak mükemmel cihaz gelgelelim torr i tam çözemedim şimdilik. kurduğum uygulama bile cep tel mantığı ile hareket ediyor ve kablolu net i görmüyor, illaki wifi istiyor :) başka yazılımlarda deneyeceğim.. aslında Google ın resmi medya player sürümü olması lazım.. cep, tablet harcinde.. kendi chromecast ı nasıl bir şey bilgim yok.

yinede zamanla bazı denemelerim olur ve değişim olursa bilgileri güncellerim. wifi sini açacağım bakalım ne değişecek.. tşk ler

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim, tşk ler
  • quote:

herkese teşekkürler iyi dilekleriniz için;

kablolar karışık cat5 cat6 da var, ama bildiğim kadarı ile 5 ile 6 arasında ki iki fark, 6 da kablonun bükülmesini engelleyen destek var içerde birde topraklama için bir ekstra kablo var, veri akışında değişiklik yapmıyor diye biliyorum.. sizde başka ne tür kablo var..birde desktop u deneyemedim.. ağa bağlanmıyor, paylaşım ayarlarında ne yaptıysam olmuyor..

* birde bu testleri yaparken aynı router ı bir oğlan wifi den diğeri kablodan kullanıyordu. online oyun oynarlar.
    elimde ki eski dune a göre 2-4 kat fazla hız sunduğu için fena değil bana göre ama laptop tan indirdiğim dosyanın dune a en az 20 mb gitmesi işime gelir. şu anda 5...

laptop un usb 3.0 portlarından yaptığım kopyalamalarda ortalama 60 mb, biladerde sony disk vardı o 80-90 görürdü. bu harici 2.5 disk lerde güçlü işlemciler yok iyi performans sunmuyorlar.. malum 2 tb bir harici disk aynı markada 350 ye de var, 500 e de..
    içindeki işlemci, rpm hepsi etken.

zidoo nun 90 ı görmesi bence sizdeki nas sistemidir, malum içlerinde 800-1200 mhz civarında işlemcileri vardır..

medya player olarak mükemmel cihaz gelgelelim torr i tam çözemedim şimdilik. kurduğum uygulama bile cep tel mantığı ile hareket ediyor ve kablolu net i görmüyor, illaki wifi istiyor :) başka yazılımlarda deneyeceğim.. aslında Google ın resmi medya player sürümü olması lazım.. cep, tablet harcinde.. kendi chromecast ı nasıl bir şey bilgim yok.

yinede zamanla bazı denemelerim olur ve değişim olursa bilgileri güncellerim. wifi sini açacağım bakalım ne değişecek.. tşk ler
    Cat5 10/100 yanı 100/8 = max 12.5 mb sn de transfer hızı

Cat6 100/1000 yanı 1000/8 = max 125 mb sn max transfer hızı

Sizin bağlantı mb te kalıyor cat 6 kullanıyor sun diye

Ok cat 6 olduğundan emin olduğum kablo var, onu bağlayım bakalım ne değişecek.. Şimdiki ne bende bilmiyorum, inan. Tşk

• Güle güle kullanın siz daha önce zidoo x9s kullandınız mı, zidoo ya göre netflix 4k harici ve kumandası harici şu an için gözle görülen anlamlı bir fark var mı merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    - Kumandada yan oklar saniye saniye, üst oklar dakika ilerletiyordu
    ** aynen devam :) yan 10 sn, yukarı 1 dk

- Kumandada rakamlara basınca örnek 1= %10, 2=%20...5=%50 olarak filimi sarıyordu...
    ** aynen devam

-Duneden Pc ye bağlanmak için yine SMB ayarları mı var yoksa ağı direk görüyor mu..Benim Dune de manuel bağlanılacak PC ismi vs soruyordu oldukça uğraşmıştım...
    ** smb.. zor değil pc den paylaşacağınız hdd paylaşıma açın, ağ özelliklerinden pc nin ip adresini öğrenip dune a yazın.. bilgisayarda şifre koruma varsa hesap adı ve şifre o kadar
    sanırım bir dosya düzenleme programı kurarsanız bu işlerin çoğunu kolayca yapabilirsiniz. ama minix te kullanırken çıldırdım. dune sistemi daha iyi. birkere verileri gir sonrası rahat.

-Web tarayıcıyı özellikle merak ediyorum, eski dunelerde var mı var bir tarayıcı vardı
    ** az önce firefox u yükledim. youtube u açtım. video başlattım, tam ekran yaptım, kalite ayarı çıkmadı. çözünürlüğü bulamadım. malum m.youtube..yani sistem cihazı cep telefonu sandığı için mobil site üzerinden işlem yapıyor. masaüstü sitesine git dedim gitti.. tam ekran yaptım, her zaman ki sağ alttaki ayarlar ikonu çıktı.. çözünürlük 720p idi.. 1080p yaptım aynı pc de olduğu gibi, sorunsuz çalışıyor, umarım sizin istediğiniz işlemleri de yapar.. touchpad li usb kablosuz klavye oldukça pratik olacaktır. kumanda üzerinde imleç var onunla yaptım tüm işlemleri.. düğmeye basınca imleç çıkıyor, yön tuşları ile gezdirip ok ile onaylıyorsunuz. kablosuz Mouse kullanırsanız sağ tık yapınca ekranın sol tarafından kayar pencere açılıp bazı basit işleri yapmanıza izin veriyor

-Android ve Dune uygulamaları ayrı ayrı sanırım...
    ** evet andr uygulamalarında youtube ve netflix hariç pek iyi olacağını sanmıyorum. sonuçta andr bu cihazı cep telefonu zannediyor. sanırım youtube netflix uygulamaları playstore değil kendi 3. parti yazılımı. aploit tv diye playstore a benzeyen alternatif uygulama mağzası var.

-Bir yerde sanki takılacak harici bir belleği Dahili hafıza gibi kullanılacağı bilgisi vardı..Dune değil de Androidin versiyonu buna izin veriyor gibiydi..Bu konuda bilgisi olan varsa güzel olur...
    ** minix için böyle birşey deniyordu, denememiştim.. dune için henüz denemem olmadı ama araştıracağım.

-My Collection yine eski sürümlerde Sizden bir Paylaşım Klasörü ve o Klasörde Videolar olmasını istiyordu..Sizin anlattığınızda sanırım Kaynak ne ise oraya mı oluşturuyor Albüm, Kapak ve bilgileri? Böyle ise kolay olmuş, yani My collection için Paylaşım göstermiyorsunuz..
    **koleksiyon verilerini depolamak için her bir film için yaklaşık 1 mb yer kaplıyor dahili hafızada. yazmışlar 500 film için 500 mb ve fazlası gerekebilir diye.
    16 gb hafızanın 5 küsürü sistemin boş 10 gb.. 5000 filminiz varsa 5-6 gb gider hafızanın..
    olayı tam çözemedim. pek ilgimi çekmiyor..video nun olduğu klasörü "my collection" a ekle sçeneği var.. sonra my collection a giderseniz hepsine oradan ulaşılıyor. isterseniz sınıf sınıf türüne göre ayrılıyor. diziyi eklemedim buna rağmen posteri sağ bilgi ekranında çıktı.

- recent son izlenenler özelliği var mı (ücretsiz veya usb istemeyn..sürüm zira yeni versiyon ücretli olabilir) bu özellik olması gereken birşey, benim dunede 32 gb gibi boş usb istiyordu..
    ** var

xxx sizde sony tv vardı, bende de philips var.. işletim sistemi android olunca birçok şey, laptop, tablet, cep tv ile bir tıkla ekrana yansıtıldığı için ve tv de de netflix, youtube vb bir sürü uygulama olduğu için dune dan gelen veya diğer medya playerlarla gelen uygulamalar pek lazım değil aslında.

asıl, temel işini iyi yapsın yetiyor bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 13 Temmuz 2018; 18:12:35 >

• cemo62 kullanıcısına yanıt
    zidoo yu kullanmadım,
    minix u9-h kullandım.. minix bu cihazın yanından geçemez..
    ama iptv olayı kodi vb kullanıcıların beklentileri ne dir ne değildir bilemiyorum.. hiç kullanmayı düşünmediğim işler
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Android için chrome ve adobe flash player kurun,,flash desteği android 4 ile kalktığından bu ikili güzel,,web üzerinden açılacak sayfalar için,en uyumlu bu geldi bana browser

Torrenti bence laptop üzerinden utorrentle yapın,,dune ile pc bağlantı yapın,,

Neden wifi kullanmıyorsunuz

Torrenti indirirken birçok gizli sekme açılabilir,,ad blocker de olsa android cihaz önbellek şişebilir,,,pc de twmizleme daha kolay,androide müdahale zor

*İlave not : utorrent Pc deki gücü olabildiğince güçlü kullanıyor ve download hızı da yüksek..bunu ayarlayabiliyorsunuz da..
    Android cihazd işlemci ve Bellek vs hesaplayınca Pc gibi perfonmanslı olmaz diye düşünüyorum....İnen torrentleri nereye kaydedecek, sonradan bunlar nasıl silinecek hep soru işareti..Ama harici bir USB bellek tanıtılabilirse bu bellek kullanılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 13 Temmuz 2018; 20:56:19 >
  • Sizden 1.ricam var.

Turkcell TV+ ı indirip çalıştırır mısınız...

Kullanımı nasıl, çözünürlük kalitesi, kullanma rahatlığı vb.

Teşekkürler

• www.itdlplus-multimedia.de
    iTDL+ Multimedia Shop für Dune HD, Kartina.TV, AndroidTV, Dr.Web
    https://www.itdlplus-multimedia.de/epages/83495051.mobile/de_DE
    /?ObjectPath=/Shops/83495051/Products/2018010405

• Türkiyeden almak isteyenler için ana distr. ve doğubank dikmen elektronik

Ama henüz Türkiyeye gelmedi...
    http://www.encore-eas.com/

Ferhatpaşa Mahallesi, 41. Sk. No:51/2 Ataşehir / İstanbul / TÜRKİYE
    T: +90 (216) 365 85 43 F: +90 (216) 540 64 41
    E: info@encore-eas.com
    https://www.sesvegoruntusistemleri.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 13 Temmuz 2018; 20:59:20 >

• Stoklarda bilgisi geldi

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k
    evet cep telefonu mantığı ile iş çözüldü..

torrent indirdiğim siteye girdim tarayıcıdan, filmin torrent dosyasını indirdim, tarayıcının indirilenler kısmından o torr dosyasına tıklayınca, torrent programı ile açtı ve indirmeye başladı..

kısaca sorun temelde çözüldü ve oldukça pratik ama daha pratik olan;

eski sistem..
    yani torrnt dosyasını laptop a indireceğim, dune kopyalayacağım, dune da tıklayınca program indirmeye başlayacak..
    hangi klasör altına kopyalarsam bu işe yarar denemelerim olacak..

tşk ler yardım için.
  • quote:

evet cep telefonu mantığı ile iş çözüldü..

torrent indirdiğim siteye girdim tarayıcıdan, filmin torrent dosyasını indirdim, tarayıcının indirilenler kısmından o torr dosyasına tıklayınca, torrent programı ile açtı ve indirmeye başladı..

kısaca sorun temelde çözüldü ve oldukça pratik ama daha pratik olan;

eski sistem..
    yani torrnt dosyasını laptop a indireceğim, dune kopyalayacağım, dune da tıklayınca program indirmeye başlayacak..
    hangi klasör altına kopyalarsam bu işe yarar denemelerim olacak..

tşk ler yardım için.
    Laptopdan linki USB ye atın, duneye takın. İster kopyalayin yada USB den direk tıklayın torrent programı açılır.

Bazı tarayıcılar, bunu şununla aç tarzı otomatik atama yapabiliyor..Bazı tarayıcılar ise indirilenlerin içine girip ayrıca torrent dosyasına tıklamak istiyor

Tarayıcıya göre değişiyor..Pc de böyle ama Android için Otomatik Aç ayarı varmı bilmiyorum

Linki kopyala Torrent uygulamasına yapıştır biraz zahmetli iş..Androidtte -Cep tellerden biliyorum- bir linki kopyalamak - hele o saçma iki tane mavi nokta arasına metni alıp kopyalamaya çalışmak eziyet..

Neden çift tıklama gibi bir yöntemle Kopy Link olmaz ki?

Goggle sonuçlarda bu var ama açtığınız bir sayfanın üsttehttps://...... yazan uzun kısmını androidte kopyalamak zor

**Androidte otomatik Torrent download ****
    https://www.reddit.com/r/torrents/comments/64hpgz/is_there_an_android_torrent_app_that_can_auto/
    https://www.guidingtech.com/40637/flud-ttorrent-utorrent-android/

Resimde Storage editlenebiliyor?

https://www.makeuseof.com/tag/use-bittorrent-android/

Bittorrent Auto..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Temmuz 2018; 0:39:5 >

Hocam amaç Duneyi direk kullanmak torrent için? Laptoptan kopyalayıp Duneye atmanın mantığı yok ki?

En güzeli Laptopta indirme işlemi yapıp, indirilen klasörü SMB ile Duneye taratmak..Hem dune hafızası önbellek dolmamış olur
    Ayrı mesaj yazdım zira önemli :

SD kartı Dahili hafıza yöntemi..Expandable storage..Bazı zorlukları varmışş

Android 6.0 Marshmallow or later can expand their storage in a snap. But a few problems can make using expandable storage difficult.
    https://www.makeuseof.com/tag/more-storage-android-microsd-card/

Edit : Cihaz desteği gerekiyormuş expanded storage için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Temmuz 2018; 1:14:59 >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    turkcell tv plus cihazınızla uyumlu değil diyor ve yükleme seçeneği çıkmıyor,
    indirip harici apk dosyası ile kurup bakmak lazım

puhutv
    digiturk bein için yükleme seçeneği çıkıyor..

bir ara digiturk ü kurarım, bende var..ama sonuçta evde kutu var, yani gereksiz, ama dune iyi çalışırsa, dune istediğiniz yere götürür bir tv ye bağlar kotadan yiyerek digiturk ü seyredebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 14 Temmuz 2018; 9:32:50 >
    maalesef benim evde bu kadar hata yoksa, diğer alan arkadaşlarda deneyince belli olur kapasite,

belki openwrt tabanında bu işlemleri yaptığı içinde olabilir, kendi dosya yöneticisi ile,

birde filemanager kurup android üzerinden deneyeceğim..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.