Şimdi Ara

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
13
Favori
38.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah Üstad,

Artık net fiyatı da bilindiğine göre arzu edenler garantili olarak alabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Bana, ATV 4K ile görüntü kalitesi karşılaştırma bilgisi gerekli sadece..

Nasıl olacak bilmiyorum tabi...

• 200 Tl fark için Yurtdışından riske değmez..Gümrükte ne olacağı kesin değil...Hem Garanti düşünenlere 2 yıl garanti iyi..

Hani fiyat 1000 Tl olur yurtdışı düşünülür..

Ben encoreye biraz kızdım, beni arayacaklardı sözde kimse aramadı..telefonları çalışmıyor , ben de inat ettim aramıyorum..

Zaten Web Browser perfonmansı yetersiz olunca alma düşüncem şu an askıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: PANTER_111

evet bende ulaştım ve görüştüm kdv dahil 1.541tl 2 yıl garanti ,hiç indirim yapmıyorlar malesef,futeko'da gümrük vergisi+paypal komisyonu 1330tl ye geliyor 211tl fark var
    Eğer böyle bir tutumları varsa arkadaşlar bu adamlardan almayın. Dunenin ürünleri malzeme kalitesi olarak eğer politika değiştirmedilerse sağlamdır, 10 yıllık duneler bile sıkıntısız çalışıyor. Aynı paraya gelse bile yurtdışından alın. Kimseyi gazlamıyorum firmayı tanımam etmem ama ben alırsam yurt dışından alacağım.
  • garanti için bu fiyat farkı verilebilir,elektronik bir alet sonuçta ama yurdışından alıncada nakit para,burdan alıncada nakit para hiç değilse taksitle ödeyebilsek daha iyi olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANTER_111 -- 19 Temmuz 2018; 20:12:39 >
  • Amazon. de de en ucuz satış fiyatı 229 euro görünüyor + 20 euro da kargo.

Almanyadan bir tanıdık vasıtasıyla dahi getirtsek 249 euro yu bulacak. 1400 TL gibi yapıyor ve garantisiz...

• ocean72 kullanıcısına yanıt
    Diyelim Almanya'dan kendimiz aldık ve kargo vermedik ama gümrük vergisi olmayacak mı bu ürünün ?

Yani çantamıza atıp rahatça getirebilir miyiz ?
  • www.sesvegoruntusistemleri.com
    Pro 4K HD Media Player And ANDROID SMART TV BOX | Media Oynatıcılar | Ses ve Görüntü Sistemleri
    https://www.sesvegoruntusistemleri.com/urun/pro-4k-hd-media-player

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

• Dikmen Müzik aletleri Taksitli...Bi süre sonra n11,gittigidiyorda da satılırsa sitelere ait inidirimler olabiliyor..Takipte fayda var

1500 -100 Tl = 1400 Tl Dikmende

Ben almaktan vazgeçtim yoksa kaçırmazdım bu fiyatı

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Temmuz 2018; 19:32:48 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Hocam, çantaya koyup getirebilirsiniz sorunsuz. Hediye dediğinizde geçer.

Ama kargo parasını vermek zorundasınız. 20 Euro, satıcıdan Almanya'daki akrabanızın evine kargo bedeli zaten anladığım kadarıyla..

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Apple tv gerçekten çok çok iyi bir cihaz. Vazgeçmek, alıştıktan sonra çok zor. Kumandası, kullanım kolaylığı, infuse ve turkcell-tv...

Dune, avr ye passthrough dışında birşeyler sunmalı.

En azından 1 tık diyorsunuz ya, üstünde olmalı en azından bu kadar.. Şahsi fikrim bu yönde... Sigma chip de yok zaten...

• ocean72 kullanıcısına yanıt
    Dune donanım ve 4K player, 1080p içerik oynatmada problem çıkartmaz..

4K player olarak Dune alınır..Muadilleri yok zira hep Android tabanlı cihazlar..Dunenin en azından kendi yazılımı var, Android seçenek..

Ben Android üzerinden Web Tarayıcı için düşünüyordum..Pc yi HDMI ile Tv ye bağlıyorum normalde..Ama Android Web tarayıcısı biraz beklentimi karşılamadı o sebeple şuan vazgectim..

4K içerikle ilgim yok, zaten Dune D1 playerim var..Dune kullanıyorum yıllardır

**Apple tv ye harici bellek bağlayamazsınız

**Web tarayıcısı yok

Media Player değil internet streamer demek daha doğrudrur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Temmuz 2018; 20:56:10 >
  • Arkadaşlar baştan diyeyim ben dune markasını zidoodan daha fazla severim beni tanıyanlar da bunu bilir o yüzden polemik olmasın, velhasıl bence almak için acele etmeyin zidoonun 2 Katı para vermeye değecek mi değmeyecek mi aralık sonu ocak başı iyice belli olur çünkü cihaz çıkalı 7-8 ay olmuş olacak yazılımla fark yaratacaklar mı yoksa fiyasko mu olacak kendini belli eder o zamana kadar. Sadece netflix ve kumandası için 1000 lira fark verene saygı duyarım ama benim için yetersiz. Bu 1295revision b dedikleri chip ve dune yazılımı görüntüde zidoo ya göre fark yaratacak mı yoksa reklam kokan hareket mi olacak görmekte fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Madem şunlara cevap verebilirsiniz :

1- Türkiyede zidoo satan resmi distribitör var da ben mi görmüyorum? 2 yıl garantili

2- İki kat fiyat deyip duruyorsunuz da Zidoo fiyatı 750 TL mi sıfır + garanti, nerede??

3- Zidoonun 2 katı para vermek ne demek?İkisi farklı kulvarda ve kalitede Dune Mercedes ise zidoo olsun Opel?

4-Maksat Para değil gördüğüm zira Amozon fiyatına eşdeğer fiyat buldum ama nedense zidooya yönlendirme var?

YAzdım tekrar yazıyorum..Zidoo gibi emekleme aşamandan henüz çıkmışl bir ürüne 500 vereceğime Dune gibi oturmuş ürüne 1000 veririm benim tercihim

Verin bir Türkiyeden Zidoo bayisi inceleyelim?

Bir cihaz fiyatına göre değil perfonmansı ve beklentisine göre yorumlanır..Ucuz ürün aranıyorsa Xioami var, next var, çin malı dolu ürün var

Dune, piyasanın ağır abisidir, fiyatını beğenmeyen zaten gider UCUZUNU alır

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Temmuz 2018; 23:18:12 >

• Yukardaki sitede 212 euro yani= 1190,9312 TL'ye geliyor. Aradaki fark 300 tl imkanı olan bu şekilde temin edebilir. Eylül ayını beklemedeyim. Aksilik olmazsa gelen var akrabam çantasına koyup getirir. Daha önce alacaktım, yok Çinlilerin bayramı vs vs avrupa'ya geç dağıtım yüzünden kaldı.

• Uzunserdar U kullanıcısına yanıt
    Avrupadan alınacaksa bazı ülkelerde mesela Ingilterede Vergi yokmuş, çok ucuza gelebilir..Ama bizzat alıp getireceksiniz..Yoksa Kargo vs pahalıya gelir..

Araştırmak lazım Avrupada da fiyatlar değişiyor...

Kutusunu vs atarsanız zaten cihaz küçük..Ben ölçmüştüm..Bir Kitap ebatlarında hemen hemen

Benim arkadaşım var ingiltereye gidip geliyor, alacak olursam onla da aldırabilirim kendime..Joker olarak dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Temmuz 2018; 0:16:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Madem şunlara cevap verebilirsiniz :

1- Türkiyede zidoo satan resmi distribitör var da ben mi görmüyorum? 2 yıl garantili

2- İki kat fiyat deyip duruyorsunuz da Zidoo fiyatı 750 TL mi sıfır + garanti, nerede??

3- Zidoonun 2 katı para vermek ne demek?İkisi farklı kulvarda ve kalitede Dune Mercedes ise zidoo olsun Opel?

4-Maksat Para değil gördüğüm zira Amozon fiyatına eşdeğer fiyat buldum ama nedense zidooya yönlendirme var?

YAzdım tekrar yazıyorum..Zidoo gibi emekleme aşamandan henüz çıkmışl bir ürüne 500 vereceğime Dune gibi oturmuş ürüne 1000 veririm benim tercihim

Verin bir Türkiyeden Zidoo bayisi inceleyelim?

Bir cihaz fiyatına göre değil perfonmansı ve beklentisine göre yorumlanır..Ucuz ürün aranıyorsa Xioami var, next var, çin malı dolu ürün var

Dune, piyasanın ağır abisidir, fiyatını beğenmeyen zaten gider UCUZUNU alır

Saygılar
    Her maddeye cevap yazmayayım, ben garanti olayına takılmıyorum (meblası küçük oldugu için tabiki 115 dolar) siz kendiniz brick etmediğiniz müddetçe bunlar öyle kolay bozulan yanan zort olan cihazlar değil, ha siz kendiniz brick ederseniz de Türkiyedeki firmanın garanti kapsamına alacak bir firma oldugunu da düşünmüyorum.

Emekleme ve mercedes olayına gelirsek de sigma chipset olsaydı dediğinize katılırdım zaten sorgusuz sualsiz dune yi alırdım ama söz konusu şu an realtek oldugu için bence emekleyen taraf dune. Çünkü zidoonun yazılım ekibi realtek ile uzun zamandır haşır neşir ama dune için yeni bir chipset. Zaten ilk gelen yorumlar şu an için zidoodan iyi olmadığı, zidooda görüntüde olan hataların dunede de oldugu raporlanıyor. Bu arada zidoo 550 lira, dune ise chip para AXESS kampanyasi ile 1400 lira. Arada yaklaşık 900 lira gibi bir fark var. 500 e 1000 değil yani.

• cemo62 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorularıma cevap vermediniz?

-Zidoo yu Türkiyede, garantili/Garantisiz nerede Dunenin yarı fiyatına bulabiliriz?

Yok öyle bir yer çünkü..Dune nin resmi satış yeri var..Fiyat farkı normal..Şimdi bana Dünyanın bilmem neresinde bir satıcıda 550 Tl demeyin

Zidoo formunda sorduğum ama cevap alamadığım bir yorum yazmısısnız yine?

Dune nin Zidodan iyi olmadığını kim söylüyor? nerede yazıyor? Yuvarlak kelimeler kullanmayınız..

Gelen ilk yorumlar nedir? Buradaki yorumlarda ben bir problem görmedim..Tersine Zidoo ilk başından beri problem üstüne problem..En basitinden, gercek zamanlı Görüntü varken altyazı rengi değişmiyor?

Sizin görüşünüzü genel görüş olarak sunuyorsunuz...

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    kardeş,

çantaya atıp getirirsin, koca 1000 euroluk amfiyi bile..

en ucuza getirmenin yolu şu:
    almanya için;

saturn, mediamarkt gibi bir elktronik mağzasından 200 max 230 euroya alırsınız. tax free fişi kestirilir, havalanında bunu ibraz edersiniz, 200 euroluk cihaz düşer 165 Euro ya, 35 Euro kdv iadesi sonradan sizin vereceğiniz iban numarasına alman makamlarınca eft edilir..

165 x 5.6 = 925 tl

havaalanında uğraşmasın tanıdık dersen, max 230 Euro ya alınır bir mağzadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 20 Temmuz 2018; 11:20:53 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Siz biraz daha cihazdan bahsedin.

Görüntü kalitesi nasıl mesela, cezbetti mi sizi?

AVR ile kullanıyordunuz sanırım.

True hd, DTS hd ma bitstream nasıl?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.