Şimdi Ara

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
13
Favori
38.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mdmrx

turkcell tv plus cihazınızla uyumlu değil diyor ve yükleme seçeneği çıkmıyor,
    indirip harici apk dosyası ile kurup bakmak lazım

puhutv
    digiturk bein için yükleme seçeneği çıkıyor..

bir ara digiturk ü kurarım, bende var..ama sonuçta evde kutu var, yani gereksiz, ama dune iyi çalışırsa, dune istediğiniz yere götürür bir tv ye bağlar kotadan yiyerek digiturk ü seyredebilirsiniz.
    Deneyin bakalım

Sonuç lar bizde merak ediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Hocam amaç Duneyi direk kullanmak torrent için? Laptoptan kopyalayıp Duneye atmanın mantığı yok ki?

En güzeli Laptopta indirme işlemi yapıp, indirilen klasörü SMB ile Duneye taratmak..Hem dune hafızası önbellek dolmamış olur
    Ben zaten zidoo ile herşeyi yapıyorum, PC kullanmıyorum. Alternatif olarak yazdım.

• Merhaba, ilk birkaç gün sizi uykusuz test günleri bekliyor gibi :)

Beklentinizi karşıladığını umuyorum..Her şeyi %100 mükemmel yapacak diye bir şey yok

(Torrernt, IpTv uygulamaları...) bunlar zaten özellik kısmında öne çıkan şeyler de değil

Encore fiyat yazmamış..Ama Dikmen Müzik 1400 kusur olan fiyatı 1500 kusurlara yükseltmiş !!

Encore ile yazışmalarımda sizin ile aynı zamanlarda sipariş vermişti..Ama şimdi Kur farkını bindirirlerse cihaza ayıp olur..

Konuşmadım hala, haftasonu..bakalım..Çok fiyat farkı varsa biraz düşünürüm

**Bir hatırlatma, 4K içerikler (Youtube,Netfilix) üzerinden oynatma değil de H265, Hevc kodlamalı videolarda deneme yaptınız mı?

Zira standrat olmadığından Hevc ile Riplenmiş videolardaki perfonmansı merak ediyorum..(oynatma, ileri geri sarma,altyazı özellik vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Temmuz 2018; 10:14:58 >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    bana neo yu satarken güncel kurdan satmışlardı,
    güncel kuru anlarımda, Euro bazında indirim yapsınlar madem kur güncel.
    Avrupa da kdv dahil 200 Euro, bunlarda kdv hariç bari satsınlar

millettinde 100-200 için gözü dışarıda olmasın.
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Cumartesi kapalıymış Encore, Pazartesiye kaldı..Merak ediyorum fiyatı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 15 Temmuz 2018; 12:0:44 >
  • 229.90 Euro dediler fiyat....
    Sabahtan beri dört kez aradım, telefonu açan olmadı. Siz nasıl iletişim kurdunuz? Bu arada fiyat kdv hariç fiyat mı? Toplam maliyet nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

Sabahtan beri dört kez aradım, telefonu açan olmadı. Siz nasıl iletişim kurdunuz? Bu arada fiyat kdv hariç fiyat mı? Toplam maliyet nedir?
    Taşınıyorlarmış telefonlar çalışmıyor..facebooktan ulaştım..bana gelen cevap bu
    siz de yazarsanız dönüş yapıyorlar
    Euro olarak fiyat bu dediler iyi fiyat geldi ama KDV vs yazmamışlar...

1302 TL ediyor bana ucuz geldi KDV aklıma gelmedi..Yarın arayacaklarmış beni..
    https://www.facebook.com/DuneHD.Turkey/
    https://www.facebook.com/encore.eas/

Böyle geçiyor Facede..

Encore Entertainment & Automation Systems

Ana sayfaları altında Facebook linkinden ulaştım..
    http://www.encore-eas.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 16 Temmuz 2018; 20:8:40 >

• %1000 kdv hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

%1000 kdv hariç
    Bir ara sevindim 230 Euro ya

Kısa süreli olsa da Dune 4K pro almış gibi oldum...

Hocam Web browserden birkaç yere baktınız mı? sayfa yükleme, video yükleme nasıl..benim asıl amaç bu..Media Player Dune D1 var zaten..Android olarak Web Player için düşünüyorum..Yoksa zaten 4K ile işim yok şimdilik, Pc den HDMI ile de kullanıyorum
  • Web browser dan neye bakayım tam olarak.

Web adresi vb.

Firefox dan birkaç şey açtım. Diğer tarayıcılarda var playstore da.. Dune a ait yerel browser yok mu bilmem. Dikkatimi çekmedi.

Şu anda harici altyazı otomatik açılmıyor, yazdıö düzelecek dendi.

Türkçe metin dosyasını aldım çeviriyorum.

Dahili torrent ekleyin eski linux lar gibi dedim, onu cevaplamamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 17 Temmuz 2018; 0:39:24 >
  • Encore dan alınan bilgiye istinaden bu hafta ürünler stokta olucakmış
    Pm yolladım birkaç örnek site..

Altyazı otomatik açmıyor demissiniz, Altyazı menusunden secilebiliyor mu? Secsek te olur?

MKV gibi gömülü altyazılar varsa probelem olabilir..MkvToolnix ile bakmak gerekebilir..veya tam tersi Mkv toolnix ile altyazı gömülüp (birden fazla denenebilir)

Şu altyazı olayında birebir filimle aynı isimde olma zorunluluğu iyi değil..Altyazı ekle seçeneği ile istenen bir srt, txt..vb dosya seçilebilse süper olur..Bazı playerler, pencereye sürklediğiniz her altyazı metnini okuyor, zor olmasa gerek

Bazı playerler birden fazla dil secenekli sub dosyası uzantısını .1 ,.2 veya -1,-1 veya .eng, .ger, .tr gibi kabul edebiliyor

xxx.en.srt
    xxx.ger
    xxx.tr

xxx.1 srt
    xxxx.2

xxxx.-1.srt
    xxxx.-2

Dunenin kabul ettiği uzantıları araştırmam gerek emin değilim..

Klasik dunelerde harici sub görüyordu yenisindekini anlamadım??

Dahili torrent ekleyin dediğiniz Dune mi?

*Bence Torrent işini Duneye bırakmayın hem cihaz ısınacak, hem işlemci gücü hem Android+Realteke pek güvenmiyorum..Pc de daha hızlı bu torrent işi bana göre..

Teşekkür

NOT : Uygulamalar Web menusunde kendi tarayıcı olması gerek-eski duneye göre yazıyorum-

Chrome + Adobe Flash player kurmanızı tavsiye ederim..zira birkaç web tarayıcı denedim ama ekrana oturma, menuler vs tam olamdı en iyi Chromede oldu..

Alternatif Opera deneyebilirsiniz (PM den attığım linkleri Opere veya Oprea Mini ile de deneyebilirmiziniz) Opreda VPN var dahili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 17 Temmuz 2018; 12:37:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PANTER_111

Encore dan alınan bilgiye istinaden bu hafta ürünler stokta olucakmış
    Bu Encore de yan çimeye başladı gibi..Hislerim beni yanıltmıyor genelde..

Bazı cevaplar, telefonlara çıkmama sonucu genelde olumsuz oluyor ama hayırlısı..

Bana stoklarda Haftasonu gecen ctesi pazar satış olacak denildi..

Sonra Ctesi kapalı pazartesi denildi..

Sonra taşınıyoruz telefonlar çalışmıyor denildi..

Şimdi siz bu hafta diyorsunuz?

Dune beni arayacaktı sözde bekliyorum ama soğumaya başladım bu Encoreden
  • Kumanda dan Subtitle tuşuna basınca altyazı görülüyor ve seçiyorsunuz, normalde otomatik açar. Renk ayarı boyut vb şeylerde sorun yok.

dune da şu anda dahili web tarayıcı yok.
    playstore dan chrome indirdim.

2 siteden dizi seyretmeye çalıştım. sayfa içinde seyrediyorsunuz sorun yok, tam ekranda sorun var. ekrana ortalamak için Mouse bağlamak lazım. kumandanın P+ tuşu çok fazla yukarı yada aşağı götürüyor sayfayı.
    box5 de tam ekrana geçince donuyor.
    ay da ise tam ekrana geçince 5 sn sonra hata verip yine sayfa moduna dönüp oynatmaya devam ediyor.

birde anladığım kadarı ile kalite 720p..

yarın bir gün 4k tv alınca bu siteler tatmin etmez..en iyisi torr indirip seyretmek
    Teşekkür inceleme için zahmet ettiniz...

Tahmin ettiğim gibi Android ile alakalı bazı şeyler var..Sitelerdeki videolar Flash ise zaten Android desteği yok..Html5 olsa belki az problem olur ama standart olmayınca Android üzerinden sıkıntı olması normal..

Pc gibi olmuyor...Android veriyonu siteler "m" mobile uzantılı, yani biraz kısıtlı ve basit...

Benim için Web sayfaları önemli ama sanırım Android bu işi çözemeyecek gibi..

Cep telefonunda sorun yok, tam ekran, ileri geri sarmalar ama Mobil Cihazlar Televizyon, Media Player gibi tam web işini başaramıyorlar..

Biraz da Youtube, Netflix gibi ücretli uygulamalara yönlendiriyorlar..

Apple Tv de mesela tarayıcı hiç yokmuş :) Apple istemiyor Web tarayıcı kullansınlar..tekelleşmeye gidiliyor kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 18 Temmuz 2018; 10:29:58 >
    Tekelleşmeden kasıt şu olsa gerek. :)

PİZZA SİPARİŞİ: 😂

-Gordon Pizza mı ?

-Hayır efendim Google Pizza !

-Yanlış numaraymış, kusura bakmayın.

-Hayır efendim numara doğru, Google Pizza ! Google olarak Gordon Pizza’yı satın aldık.

-O zaman bir sipariş verebilir miyim ?

-Her zamankinden mi efendim ?

-Ne yani, ne sipariş edeceğimi biliyor musunuz ?

-Elbette efendim. Son 5 keredir mantarlı, sosisli, sucuklu, kalın hamur istemişsiniz.

-Tamam o zaman, aynen öyle olsun !

-Size onun yerine kuru domatesli, biberli sebzeli pizza göndersek ?

-Neden ki ?

-Bakıyorum da kolestrolünüz 300’ün üzerinde, üreniz de yüksek.

-Nereden biliyorsunuz ki ?

-Son check-up’ınız 15 gün önce imiş efendim, ona baktım.

-Tamam, anladık. Ama ben yine kendi siparişimi istiyorum. İlaçlarımı alıyorum zaten.

-Özür dilerim efendim, ilaçlarınızı da pek almıyorsunuz. 30 tabletlik kolestrol ilacınızı alalı 90 günü geçmiş.

-Sonra tekrar aldım, hem size ne ?

-Sonra tekrar almamışsınız efendim, kredi kartı harcamalarınıza baktım.

-Yahu nakit aldım. Onun kaydı yoktur.

-Nakit te almış olamazsınız 45 gündür bankadan nakit çekmemişsiniz.

-Belki bir başka nakit kaynağım var, onu nereden bileceksiniz ?

-Olamaz efendim. O zaman vergi kaçırıyorsunuz demektir. Gelir vergisi beyanınızda başka bir nakit gelir görünmüyor.

-Yuh be !

-Sadece size yardım etmek istiyoruz efendim, bir kötü niyet yok.

-Biliyor musun ? Artık gına geldi. Çekecem gidicem dünyanın ücra bir köşesine, ne internet, ne Google kafamı dinleyeceğim. Yeter be!

-Biraz zor efendim.

-O niye ki ?

-Pasaportunuzun süresi dolmuş.

• dune pro 4k nın encore stoklarına girdiği bilgisi az önce maille bildirildi.

ilgilinen arkadaşlar firma ile iletişim kurabilir. tl bilgisi de sordum cevap gelirse burada paylaşacağım. insanlar burada çok pahalı olduğunu düşünüp Avrupa dan yakınlarından getirtmek istiyor diye yazdım.

ama 200-250 tl yi aramayacak geliri iyi arkadaşlar 2 yıl garantide düşününce buradan almalılar

irtibat email:
    barlas.sezgin@encore-eas.com

ilk mesajda web siteside var, telefonda edebilirsiniz

.@ozguradam1 @ocean72 @Seko92 @PANTER_111 @cimbom38 @bitsede gitsek mi @cemo62 @istanbul_s @eraycelik80 @Uzunserdar @Papirus @semin1907 @destroyer333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 19 Temmuz 2018; 13:12:50 >

evet bende ulaştım ve görüştüm kdv dahil 1.541tl 2 yıl garanti ,hiç indirim yapmıyorlar malesef,futeko'da gümrük vergisi+paypal komisyonu 1330tl ye geliyor 211tl fark var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.