Şimdi Ara

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
13
Favori
38.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah Üstad,

Aklımın bir köşesinde dursun bu değerli bilgi...

Bu arada ben özellikle Netflix kullanımını merak ediyorum.Kendi kumandası ile menü hakimiyeti,görüntü kalitesi v.s anlamında değerlendirme şansın olabilecek mi ilerleyen günlerde ?

Selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan 9 yıldır kullandığım htpc var,ekran kartı Ati radeon Hd 5800, bitstream özelliği var,htpc 'de windows 10 yüklü ne tarayıcı derdi var ne torrent:) 1tb harddisk takılı,dolby true hd,dts ma ,dts hd ve diğer tüm ses formatlarını denon avr'ye kusursuz atıyor.
    Sözün kısası htpc biraz daha gelişemezmiydi kumanda eklenenezmiydi,bence tv ye bağlı bir htpc daha işlevsel, kullanışlı ve güçlü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PANTER_111 kullanıcısına yanıt
    4K filmi kusursuz oynayabiliyor muydu ekran kartınız?

Yada oynatabillecek ekran kartının ortalama maliyeti ne olur acaba?

• Pc olayına girmeyiniz..Yoksa bir Apple mini veya asus tabanlı bir Mini pc alır, webte de gezer, 4K da oynatırsınız ama PC--Tv bağlantısı yapmanız lazım...

Çok insan bu kablo karmaşası olmasın diye Media Player alıyor zaten..

Mini Pc alıp Tv altına koyarsanız her türlü media Playerlerden perfonmanslı olur ama adı üzerinde PC..işletim sistemi gerek , ekran kart gerek...Yüksek Ram gerek

HTPC kuracaksınız atom işlemci, celeron işlemci...İntel i5,i7 derseniz pahalı olur

Ekran kartı deyince de Pc parasına ekran kartları var..Sonu yok yani..

Ama bu media Playerlerin amacı Video oynatmak olduğundan sıkıntısız oynatır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PANTER_111

şuan 9 yıldır kullandığım htpc var,ekran kartı Ati radeon Hd 5800, bitstream özelliği var,htpc 'de windows 10 yüklü ne tarayıcı derdi var ne torrent:) 1tb harddisk takılı,dolby true hd,dts ma ,dts hd ve diğer tüm ses formatlarını denon avr'ye kusursuz atıyor.
    Sözün kısası htpc biraz daha gelişemezmiydi kumanda eklenenezmiydi,bence tv ye bağlı bir htpc daha işlevsel, kullanışlı ve güçlü
    Kim gelişmedi diyor kim kumanda eklenmedi diyor evdeki mevcut htpc bu media playelerin hepsin den 10 kat iyi gösteriyor cok daha hızlı açılıp kapanıyor kumadasi da var Acma kapama da dağıl herşey Kuman’da dan

Afişli arayüz herşey var sıfır problem

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Hocam sorularıma cevap vermediniz?

-Zidoo yu Türkiyede, garantili/Garantisiz nerede Dunenin yarı fiyatına bulabiliriz?

Yok öyle bir yer çünkü..Dune nin resmi satış yeri var..Fiyat farkı normal..Şimdi bana Dünyanın bilmem neresinde bir satıcıda 550 Tl demeyin

Zidoo formunda sorduğum ama cevap alamadığım bir yorum yazmısısnız yine?

Dune nin Zidodan iyi olmadığını kim söylüyor? nerede yazıyor? Yuvarlak kelimeler kullanmayınız..

Gelen ilk yorumlar nedir? Buradaki yorumlarda ben bir problem görmedim..Tersine Zidoo ilk başından beri problem üstüne problem..En basitinden, gercek zamanlı Görüntü varken altyazı rengi değişmiyor?

Sizin görüşünüzü genel görüş olarak sunuyorsunuz...
    Anlamamakta ısrar ediyorsunuz, zidoonun türkiyede resmi satışı olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Ben son kullanıcıyım, yoksa siz buradaki firmanın ortağı yakını felan mısınız? Kardeşim biri 500 lira diğeri 1500 lira, ben 6 sene dune kullandım bana dune övmene gerek yok, ikisinin de chipseti aynı gözüküyor (dune revision edilmiş versiyon diyor ama daha bir numarası görülmedi). İsteyen koşa koşa alsın, allah allah fikrimizi yazarken senden icazet mi alacağız? Al oku buradan ne kadar fark var yok anlarsın
    www.avsforum.com
    Dune HD Pro 4K (Ultra) Thread - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
    https://www.avsforum.com/forum/39-networking-media-servers-content-streaming/2938740-dune-hd-pro-4k-ultra-thread.html

Cihaz aradaki 1000 lirayı hak edecek farkı ortaya koyarsa biz de överiz alır kullanırız merak etme.

• ocean72 kullanıcısına yanıt
    Fotolar ekledim eleştiri mesajına

Hiçbir problemi yok, ağdan veri transfer hızı eski dune ların 2, 3 katı ama zidoo nun gerisinde. Ama bu benim ağın mı sorunu, cihazın mı yoksa zidoo yu nas la kullananların iyi ağ işlemcilerine sahip olmaları mı? Göreceli bir durum, başkalarınında deneyip tecrübelerini paylaşmaları lazım.

Hd seslerde sorun yok..

Yeni atmos, dts x, İSO denemelerim olacak

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Neo 4k da netflix 1080p oynattı

Bunda denemem için oğlanı deneme abonesi yapmam lazım :) benim süre bitti

Aynı ev ağı ve ip sorun olursa denetmezde

Fırsat olursa denerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

Neo 4k da netflix 1080p oynattı

Bunda denemem için oğlanı deneme abonesi yapmam lazım :) benim süre bitti

Aynı ev ağı ve ip sorun olursa denetmezde

Fırsat olursa denerim..
    Modemi ac kapat ustat ip değişir

• cemo62 kullanıcısına yanıt
    Sayın arkadaş Dune formuna gelip sizi ilgilendirmeyen bir konuda yorum yapmanız beni ilgilendiriyor?

Ben size Türkiyede satılan garantisi olan gümrük vergisi ödenmiş cihazdan bahsediyorum..

Siz ise Gümrük vergisi dahil olmayan Avrupada gidip Bavulda getireceğiniz cihazdan bahsediyorsunuz?

Yaptığınız polemik, markayı kötülemek..Başka birşey değil..

O zaman getirin 3-5 tane 500 tl den zidoo alalım? olmaz mı

**Zidoo grubunu sırf bu yüzden haksız eleştirilerle bıraktım ama ısrarla dune grubuna gelip asılsız şeyler yazıyorsunuz..

Duneyi begenmiyorsanız beğenmeyin de gelip 500 Tl zidoo var Dune başarısız deyip olmayan şeyleri söylemeyiniz..

iddianızda samimi iseniz 500 Tl ye getirin 3-5 zidoo??

Cevap yazmayın zira amacınız belli, Blokluyorum..

Türkiyede yaşadığımızı unutanlar var... Her cihazın vergisi, maliyeti vs vardır..Beğenmeyen gider Avrupadan alır gelir ama bunu da sanki bakkaldan ekmek alıyor gibi anlatanlar nasıl bir rüya görüyor merak ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Temmuz 2018; 19:48:35 >

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Hocam incelemeleriniz güzel elinize sağlık :

ISO larda BluRay full menu mu? Bir de Optic Cihaz bağlanıyor olabilir Duneye BluRay gibi

Bazı cihazlar Full menu vermiyor

**Özeliikle Hevc h265 uzantılar nasıl? Tv grubunda hevc kodlamada bazı arkadaşlar problem yaşıyormuş sanırım kodeklerle alakalı..H25 yayılşmaya başlıyor ama eskiden Mkv nin yayılaya başlamasındaki sıkıntılar olabilir mi?

Altyazı senkron?
    Altyazı tanıma?
    Ses kodekleri?
    İleri geri sarma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Temmuz 2018; 20:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

4K filmi kusursuz oynayabiliyor muydu ekran kartınız?

Yada oynatabillecek ekran kartının ortalama maliyeti ne olur acaba?
    tabiki hocam,kusursuz oynatıyor,ama ekran kartı max 1920*1080 çözünürlük desteklediği için 4K tv'ye bağladığımda kenarlarda boşluk kalıyordu o da çok mühim değil çünkü ekran kartı ayarlarından o boşlukları doldurabiliyorsun.Tabiki 4K destekli bir nvidia 1080ti ile görüntü tam oturuyor ve 3840 x 2160 çözünürlük alabiliyorsun,4k filmde aynı çözünürlükde olursa tadından yenmez.
  • Dune HD Pro 4K siparişini verdim bende bugun,Dikmen müzik ses ve görüntü sistemleri,daha önce kendilerinde JBL hoparlör,Denon amfi ve Samsun ledtv almıştım ,problemsiz,temiz,ilgili arkadaşlar,tavsiye ederim.Ayrıca fiyat 30tl daha ucuz encore'dan ,toptancı daha pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANTER_111 -- 20 Temmuz 2018; 21:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Sayın arkadaş Dune formuna gelip sizi ilgilendirmeyen bir konuda yorum yapmanız beni ilgilendiriyor?

Ben size Türkiyede satılan garantisi olan gümrük vergisi ödenmiş cihazdan bahsediyorum..

Siz ise Gümrük vergisi dahil olmayan Avrupada gidip Bavulda getireceğiniz cihazdan bahsediyorsunuz?

Yaptığınız polemik, markayı kötülemek..Başka birşey değil..

O zaman getirin 3-5 tane 500 tl den zidoo alalım? olmaz mı

**Zidoo grubunu sırf bu yüzden haksız eleştirilerle bıraktım ama ısrarla dune grubuna gelip asılsız şeyler yazıyorsunuz..

Duneyi begenmiyorsanız beğenmeyin de gelip 500 Tl zidoo var Dune başarısız deyip olmayan şeyleri söylemeyiniz..

iddianızda samimi iseniz 500 Tl ye getirin 3-5 zidoo??

Cevap yazmayın zira amacınız belli, Blokluyorum..

Türkiyede yaşadığımızı unutanlar var... Her cihazın vergisi, maliyeti vs vardır..Beğenmeyen gider Avrupadan alır gelir ama bunu da sanki bakkaldan ekmek alıyor gibi anlatanlar nasıl bir rüya görüyor merak ediyorum..
    Allah size şifa versin başka da diyecek bir şeyim yok :)

• cemo62 kullanıcısına yanıt

• PANTER_111 kullanıcısına yanıt
    GGidiyor Dikmen hesabı 1400 e geliyor Axess ile

hayırlı olsun..
  • Zidocu arkadaşlar formu işgal etmeseler daha güzel olacak gerçi.....

Bırakın isteyen istediğini alsın..Zidoo 500 Tl imiş hem :)
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    playstore dan atv uygulamasını indirdim.
    canlı yayın a tıklayınca sanırım 480p ye eşdeğer kötü bir canlı yayın gösterimi yapıyor.

solda menü var ama aşağı inmedi acaba ayarlar varsa çözünürlük değiştirebilir miyim diye, sanırım öyle bir ayar yokda..

sizler cep ten atv izliyorsanız; görüntü kalitesini net hızına göre otomatik mi ayarlıyor?? ayar var mı?? yoksa standart bir kalitede mi sunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 21 Temmuz 2018; 9:17:0 >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Ben daha iyi bir teklifte bulunayım.

Sürekli başkalarını bloklayacağınıza kendizini bloklayın, cümle alem rahat etsin.

Çünkü sizde gerçekten bir sıkıntı var ve yazdığınız konu başlıklarında objektif olarak farklı görüş yazan hiç kimsenin görüşünü kabul etmiyorsunuz.Bu da forum mantığına aykırı.

Forumda saygı çerçevesinde herkes dilediğini , dilediği yerde yazabilir ve siz kimin nerde , ne yazacağına karar veremezsiniz...

• Sannna dune allacağam ellemeli 16 cikotayt

Emmeee üyeliğini kapppat siteden

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.