Şimdi Ara

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
13
Favori
39.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denedim.. atv için değişen bir şey yok.
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    bugün solid Explorer kurdum.
    android üzerinden de yaptığım denemede hız değişmedi..
    laptop wifi ile dune kablo ile bağlı..hız 4-5 mb arası değişiyor laptoptan dune a..
    bunda etken cihaz mı yoksa aradaki turksat ın verdiği docsis3 modem mi bilemiyorum..

solid Explorer güzel bir android uygulama..ağ daki herşeyi düzenliyorsunuz
    sağ ve solda iki pencere açıp kaynak ve hedef sürücüleri görüntüleyip oradan oraya kopyala yapıştır yapabiliyorsunuz.

tek problem daha akıcı bir pointer lazım.. veya kablosuz mouse bağlamak lazım dune a..

dune nun kendi arayüzü de çok iyi zaten dosya yönetiminde.. bunun iyi tarafı ekranı ikiye bölüp her iki kaynağı görebilmeniz

avs forumdan dune da kullanılan iki torrent programı olduğunu öğrendim..
    transmission ve aria2
    nasıl kurulur nasıl çalışır öğrenmeye çalışacağım..

* bu arada duen da eksik kalan arayüzleri Türkçeye çevirip yolladım..
    uydu alıcısı ile ilgili bölümlere dokunmadım pek buradakilerin işi olmaz..zamanla çeviririm belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 22 Temmuz 2018; 17:41:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Allah size şifa versin başka da diyecek bir şeyim yok :)

Alıntıları Göster
    Eyvah seni de blokladı, yandın sen.

Bu arkadaş Dune'u satan o firmanın adamı değilse ben de bir şey bilmiyorum. Kendi kafana uymayan bir şey söylendiyse banla gitsin. Tartışmak yok, fikir alışverişi yok., foruma fayda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Zidocular formu işgal etmeseler daha güzel olacak..Bu Dune konusunu açan arkadaş cebinden para verip aldığı için söylediği her yoruma inanırım..Ama zidoo konusunu açan arkadaş Zidoodan ücretsiz Test ürün alıp test grubunda olduğu için söylediği şeyler tarafsız olamaz..Zaten yorum da yapması Etik değil? Test eder zidooya geri dönüşüm yapar..Usul böyledir..

Eleştiri değil, gerçektir..

İsteyen istediği cihazı alır ama gelip Yarı fiyatına zidoo varken Dune alan keriz dir demek biraz amacını aşıyor..Evet bunu diyenler oldu ve benzeri söylemleri de var..

Kimse Kimseyi bir ürün alıp almamakla keriz, cahil vs yerine koyamaz..Para ile ürün kıyası yapan Kelepir ürünler bölümüne takılabilir..

Burada Dune almak isteyenlere yönlendirme link var, ısrarla gelip Duneye çamur atmak biraz Trollük oluyor

Saygı lütfen

Not:
    Sony savunuyorum ama Sonyden bedava Tv, ses sistemi gelmedi
    Yamaha savunuyorum ama bedava soundbar gelmedi
    Duneyi savunuyorum ama Duneden bedava ürün gelmedi
    Boschu savundum ücretsiz ürün gelmedi??
    ..
    ...
    gibi gibi

Ben mi yanlış yapıyorum yoksa onlar mı farkında değil "Adamları olduğumdan"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 22 Temmuz 2018; 16:57:17 >

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Android kullanacak iseniz Kablosuz mouse+klavye almanız şart

Zira Kumanda ile çok zor menuler arası gezme, kesme kopyalama taşıma vb işleri

Sanırım yakında alırsınız, zira Torr. ile de uğrassanız yine Smart özelliklere giriyor
  • blueray iso larda full menü şimdilik yok..
    daha önceden bilir dune kullanıcıları Play(lite) penceresi var bu da blueray filmi direk başlatıyor.

bir tane DTS-X film indirdim..30 gb.. sonuç resimde sıkıntı yok..
    sol üstte de kaynak video çıkışı ve dune video çıkışını görüyorsunuz.
    ben ayarları kaynak ne ise onu göster şeklinde ayarlıyorum.

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 22 Temmuz 2018; 19:33:17 >

Full B.Ray Menu belki de Birebir BluRayden kopyalama ile olabilir..Diğer ISO lar sanırım Riplenmiş ve ISO ya çevrilmiş videolar..

Iso açan bir programla ISO kaynagına baktığınızda (iso buster gibi sanal sürücü oluşturan programlar) Gercek BluRay gibi içereği gösterir/göstermesi lazım..

Ama malum Disc Protect yazılımları, Yüksek Kapasite vs sebebi ile ISO ların BluRay değil de BluRayden Rip olması muhtemel...1/1 kopyalama zaten çok yüksek boyutta olabilir..

Zaten artık anlam kargaşası mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 22 Temmuz 2018; 21:49:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

blueray iso larda full menü şimdilik yok..
    daha önceden bilir dune kullanıcıları Play(lite) penceresi var bu da blueray filmi direk başlatıyor.

bir tane DTS-X film indirdim..30 gb.. sonuç resimde sıkıntı yok..
    sol üstte de kaynak video çıkışı ve dune video çıkışını görüyorsunuz.
    ben ayarları kaynak ne ise onu göster şeklinde ayarlıyorum.

.
    Ustat müsait bir zamanda Zidoo yu da bi deneyin bluray menü Yok falan filan bunlar büyük sıkıntılar zamanla gelecek muhakak ta harici alt yazı problemleri de var ciddi sorunlar

Su istanbul mu ne bu herif o firmada çalışıyor yüksek ihtimal yoksa bu kadar trol olması mümkün degil muhattap bile almayın bana kalırsa

Papirus gibi bir değere çamur atıp duran birine ne denir bilemedim

altyazı ciddi sorun değil.. sadece her seferinde aktif ediyorsunuz kumanda dan ve bunca zaman ki modellerinde böyle bir şey yoktu. sanırım kısa zamanda düzelir.
    sistem harici altyazıyı altyazı olarak görmüyor en başta.. android ile sıkıntı olabilir.
    altyazı dosyasının başında eski modellerde sayfa(wordpad gibi) resmi olurdu,
    bunda soru işareti var..

blueray isolarla işim yok bir tanesi min 25 gb kotamı doldurmak istemiyorum şahsen :)
    denemek için indirdim.. iç klasörlerde bdvm gibi klasörler var..sanırım iso dur..

bakalım zaman gösterir durumu..

zidoo sonuçta benim yaptığım temel işlemlerde pek fark olmayacaktır.. avs forumda bir sürü şeyler deneyen adamlar var.. onlar daha bilinçli ve cihazı çok yönlü kullanıyorlar aklım ermiyor çoğu yaptıkları şeylere.
    tabi adamlarda bizdeki gibi kota yok, herşeyi netten en az 50-100 mbit ile online izliyorlar ve dilleri malum altyazı dertleri yok..
    3-4 de şifreli kanal açtıkları zaman değme keyiflerine.. bana uzak bu tür şeyler

olay bu..
    kumandadan sub tuşuna basınca bu ekran çıkar.. gördüğünüz gibi altyazı "OFF" ve dosya önünde soru işareti var,
    aşağı external sub a in, ok bas altyazı tamam.. off u sürekli açık konuma getiremiyorsunuz.. her video başlangıcında off durumunda, belki de hata bu.. yazdım adamlara zaten geçen hafta..

** forumlarda polemik yapmamak ve söylemleri kişiselleştirmemek lazım. herkes saygı duymalı birbirine, çoğumuz birbirimizi az çok yazdıklarımızdan tanıyoruz. kimse yalancı değil burada, spesifik küçük hatalarımız olursada düzeltiriz, o öyle değil böyle değil miydi gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 23 Temmuz 2018; 1:25:49 >

• quote:

altyazı ciddi sorun değil.. sadece her seferinde aktif ediyorsunuz kumanda dan ve bunca zaman ki modellerinde böyle bir şey yoktu. sanırım kısa zamanda düzelir.
    sistem harici altyazıyı altyazı olarak görmüyor en başta.. android ile sıkıntı olabilir.
    altyazı dosyasının başında eski modellerde sayfa(wordpad gibi) resmi olurdu,
    bunda soru işareti var..

blueray isolarla işim yok bir tanesi min 25 gb kotamı doldurmak istemiyorum şahsen :)
    denemek için indirdim.. iç klasörlerde bdvm gibi klasörler var..sanırım iso dur..

bakalım zaman gösterir durumu..

zidoo sonuçta benim yaptığım temel işlemlerde pek fark olmayacaktır.. avs forumda bir sürü şeyler deneyen adamlar var.. onlar daha bilinçli ve cihazı çok yönlü kullanıyorlar aklım ermiyor çoğu yaptıkları şeylere.
    tabi adamlarda bizdeki gibi kota yok, herşeyi netten en az 50-100 mbit ile online izliyorlar ve dilleri malum altyazı dertleri yok..
    3-4 de şifreli kanal açtıkları zaman değme keyiflerine.. bana uzak bu tür şeyler

olay bu..
    kumandadan sub tuşuna basınca bu ekran çıkar.. gördüğünüz gibi altyazı "OFF" ve dosya önünde soru işareti var,
    aşağı external sub a in, ok bas altyazı tamam.. off u sürekli açık konuma getiremiyorsunuz.. her video başlangıcında off durumunda, belki de hata bu.. yazdım adamlara zaten geçen hafta..

** forumlarda polemik yapmamak ve söylemleri kişiselleştirmemek lazım. herkes saygı duymalı birbirine, çoğumuz birbirimizi az çok yazdıklarımızdan tanıyoruz. kimse yalancı değil burada, spesifik küçük hatalarımız olursada düzeltiriz, o öyle değil böyle değil miydi gibi ..
    Su an 1000 mbit net var istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum hdd gönderin yeter

ohh.. iyiymiş :D

şöyle 4-6 ayda bir hdd yollayım o zaman da geriye dönük yeni birşeyler olursa iso, alayım sizden.. tşk ler
  • Merhaba,Reklam yapmıyorum, şuan Dune 4K pro en uygun yer olarak bilgi amaçlıdır...

Futeko fiyatı Kargo ile 218 Sterlin =1361 TL gibi

Dikmen Elektroniği tebrik etmek lazım..GG indirimi ile en uygun fiyat..Encoreden ucuz

1425 Tl %5 indirimle..Axces varsa 100 Tl daha = 1325 Tl ye geliyor..

**Almaktan vazgectim diye indirim yapıyorlar :) gel de sinir olma :)

Aynısı Boch Kurutmada da başıma gelmişti, almadıkça indirimler artıyor..

G.Gidiyor, n11,hepsi burada gibi siteleri takip etmek lazım..Bunlara güven az olsa da Dikmen Müzik Doğuban üst katta yeri bilinen yerdir, problem olmaz..Wassuptan da yardımcı oluyorlar, Ses ve görüntü sistemleri olarak daha pahalı satıyorlar

www.futeko.com
    High Performance Media Boxes - UK BASED - futeko.com
    https://www.futeko.com/products/MP086.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 23 Temmuz 2018; 12:46:33 >

• 1325 e alabileceğimi bilsem dışarıdan almazdım.

2 yıl garantili fiyat çok iyi

Taksitte var.. 100 tl chip para kampanyası 31 temmuz son.. sonradan da kart değişir devam edecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 23 Temmuz 2018; 22:57:35 >
  • Dune bugün elime geçti. Projektör ile denemeler yapıyorum. Renk kalitesini beğendim. Yalnız Şöyle bir problemim var. Sesi hdmi ile soundbar a aktaramıyorum. Optik kablo ile problem yok ama hdmi bağlantısına geçtiğimde ses alamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun..

ayarlar-audio dan birinci ayarı hdmi-in e getirdiniz mi? ikinciyide bitstream soundbar çözecekse, dune çözecekse lpcm..
    ses için hdmi kullanılmayack optik kullanılacaksa optik ayarı seçilmeli hali hazırda ilk o ayarlıdır sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 23 Temmuz 2018; 22:50:28 >
    Teşekkürler. Audio ayarım şöyle
    Digital ses bağlantısı hdmi (hd ses aktif)
    Digital audio çıkış modu pcm (decode)
    Yukarıdaki ayarlarda kullandığımda dahi hdmi den ses gelmiyor, optik kablodan ses geliyor
    Ses bağlantısı ayarı hdmi de olsa s/pdif te olsa sadece optik kablodan ses alabiliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın bu cihazlarda tecrübeniz nasıl bilmediğimden biraz ayrıntıya gireceğim..

bağlantınız nasıl.. dune dan soundbar a hdmi, soundbar dan tv ye hdmi şeklinde mi?

öncelikle soundbar ınız da hdmi in ses girişini destekliyor mu? bazıları sadece video geçişi yapar sesi optikten alır. marka model ne?

eğer soundbar hdmi-in den ses girişi alıyorsa ve DD, dts sesleri kendi çözebiliyorsa, dune da audio ayarı HDMI ve orjinal-bitstream olduğu zaman soundbar dan ses gelmeli.. çözüm işini yapmıyorsa birinci ayar hdmi ikinci pcm olmalı.. eğer hdmi ses girişi yoksa, 1. ayar spdif, ikinci ayar, kod çözerse orijinal çözemezse pcm olmalı..

ama soundbar hdmi-in ses girişi almıyorsa optik ten başka şansınız yok,, daha önce hdmi girişle ses aldınız mı, kullanıyor muydunuz?
    dune u internete bağladınız mı? son güncellemeyi yükletin..
    1 hafta içinde iade edebilirsiniz ayıplı mal ise, süre daha uzun olabilir ama siz uzatmayın.

bir başkasının avr sinde deneme şansınız varsa denemeye çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 24 Temmuz 2018; 9:42:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

Teşekkürler. Audio ayarım şöyle
    Digital ses bağlantısı hdmi (hd ses aktif)
    Digital audio çıkış modu pcm (decode)
    Yukarıdaki ayarlarda kullandığımda dahi hdmi den ses gelmiyor, optik kablodan ses geliyor
    Ses bağlantısı ayarı hdmi de olsa s/pdif te olsa sadece optik kablodan ses alabiliyorum
    Merhaba,

1- Sounbardan Optic değil HDMI seciyor musunuz?

2-Tv nizin Ses ayarı harici Ses sistemi mi yoksa Standart mı?

**Eğer Duneyi Tv ye takıp Tv den sesi alıyorsanız, Tv ses ayarı Harici Ses sistemi yapılmalı..Bu yöntemi kullanabilirsiniz..Dune PCM secerseniz desteklenmeyen sesleri yine de iletir

3-Dune ses direk Ses sistemine Görüntü Tv ye mi bağlı?

Eğer tek ARC giriş kullanıyorsanız sanırım Dune ARC dedteği olmayabilir ses almamanız normal böyle ise

4- Arkadaş ta sormuş, el ile veya resim çekerek çizerek bağlantı şeklini tam burada paylaşırmısınız..

a-Tv markası, Ses sistemi marka model, mümkünse arka çıkış resimleri..

5- Bu maddelerde problem yoksa daha detaylı incelemek gerekir..

Saygılar

• quote:

kusura bakmayın bu cihazlarda tecrübeniz nasıl bilmediğimden biraz ayrıntıya gireceğim..

bağlantınız nasıl.. dune dan soundbar a hdmi, soundbar dan tv ye hdmi şeklinde mi?

öncelikle soundbar ınız da hdmi in ses girişini destekliyor mu? bazıları sadece video geçişi yapar sesi optikten alır. marka model ne?

eğer soundbar hdmi-in den ses girişi alıyorsa ve DD, dts sesleri kendi çözebiliyorsa, dune da audio ayarı HDMI ve orjinal-bitstream olduğu zaman soundbar dan ses gelmeli.. çözüm işini yapmıyorsa birinci ayar hdmi ikinci pcm olmalı.. eğer hdmi ses girişi yoksa, 1. ayar spdif, ikinci ayar, kod çözerse orijinal çözemezse pcm olmalı..

ama soundbar hdmi-in ses girişi almıyorsa optik ten başka şansınız yok,, daha önce hdmi girişle ses aldınız mı, kullanıyor muydunuz?
    dune u internete bağladınız mı? son güncellemeyi yükletin..
    1 hafta içinde iade edebilirsiniz ayıplı mal ise, süre daha uzun olabilir ama siz uzatmayın.

bir başkasının avr sinde deneme şansınız varsa denemeye çalışın
    Soundbarım samsung hw-h450.soundbarda hem hdmi in hem de hdmi out var.media playerde hdmi in girişine taktığım kabloyu soundbarda hdmi in girişine taktım.soundbarım dd,dts sesleri destekliyor.ayarlarda bütün kombinasyonları denedim.ses alamadım.daha önce soundbarın hdmi girişini başka bir aletle hiç denemedim.duneyi güncelledim.son versiyon yüklü .media playerin hdmi out girişine de bağladım kabloyu(soundbarda hdmi in e bağlı) bir saniye ses alıyorum sonra kesiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Merhaba,

1- Sounbardan Optic değil HDMI seciyor musunuz?

2-Tv nizin Ses ayarı harici Ses sistemi mi yoksa Standart mı?

**Eğer Duneyi Tv ye takıp Tv den sesi alıyorsanız, Tv ses ayarı Harici Ses sistemi yapılmalı..Bu yöntemi kullanabilirsiniz..Dune PCM secerseniz desteklenmeyen sesleri yine de iletir

3-Dune ses direk Ses sistemine Görüntü Tv ye mi bağlı?

Eğer tek ARC giriş kullanıyorsanız sanırım Dune ARC dedteği olmayabilir ses almamanız normal böyle ise

4- Arkadaş ta sormuş, el ile veya resim çekerek çizerek bağlantı şeklini tam burada paylaşırmısınız..

a-Tv markası, Ses sistemi marka model, mümkünse arka çıkış resimleri..

5- Bu maddelerde problem yoksa daha detaylı incelemek gerekir..

Saygılar

Alıntıları Göster
    1-evet hdmi seçili.optik bağlantıda ses alıyorum
    2-tv değil projektör kullanıyorum
    3-evet.projektöre media playerden hdmi outla gönderiyorum görüntüyü).hdmi in den de sesi soundbara göndermeye çalışıyorum.acaba burada mı yanlış yapıyorum.(soundbarda hem hdmi in hem de hdmi out girişi var)
    4-şu an işteyim eve gittiğimde paylaşırım
    a-projektör:viewsonic px727
    soundbar:samsung hw-h450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 24 Temmuz 2018; 11:51:48 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.