Valla üzgünüm arkadaşlar. Malum tatildeyim. En erken pazartesi.
valla akvaryum resımlerı ıyı guzelde resmen sayfa acılmaz hale gelmıs ınsanın gıresı gelmıyo boyle guzel bı ıncelemenın oldugu sayfaya
rccol
Tatil canavarı. Resimlerde sayfa açılımını etkilememesi için, [simage]Resim[/simage] Şeklinde değil
[simage]Resim[/simage] Şeklinde düzeltirsen sorun düzelir.
Resimler için özür dilerim. Küçültmek yerine komple kaldırdım. Yeri burası değildi.
Biliyorsunuz C-200 lerde film oynarken kumandadan hangi sayıya basarsanız filmin yüzde olarak o kısmına gidiyorsunuz. 2 tuşuna basarsanız filmin %20. kısmına gitmek yani.
Dune da da bu özellik mevcut. Ancak bendeki Dune'da sayıya bastığımda ilgili % ye ulaşması rahat 3 dakika sürüyor.
Pharmacist üstada sordum onda böyle bir sıkıntı yok. Bende C-200 de de böyle bir sıkıntı yok.
Anlamadım gitti. Aklına bir fikir gelen varmı ?
Bu arada YADIS i inceliyorumda ; Guide da bir klasör altında bir video dosya olmak zorunda gibi bir ibare var.
Benim tüm filmlerim genelde tek bir klasör altında. Yani ayrı ayrı klasör açmam. Eğer bir seçenek ile bu durum değiştitilemiyor ise her film için klasör açmak zorunda kalacağım demektir. Buda şu an yapmak istemediğim bir durum.
Deneyen arkadaşlar oldumu hiç?
rccol ustad bu yadis i falan nerden ındırıyoruz dune e ?
pharmacist
650 sorunsuz update edildi dimi?
Download testi.
quote:
Orijinalden alıntı: blackice_serkan
Üstad eline sağlık, güzel inceleme olmuş. Benim en çok merak ettiğim şey cihaz ne malı, Made in China veya Israel?
Yaklaşık 1 yıl kadar önce bu markanın israilli bir firmanın ürünü olduğu(çinde ürettiriyormuş) yazılmıştı,hatta USA'dan bir bayisine yazmıştım ve düşük farura keserek göndermeyi de kabul etmişlerdi,ama paramın israilli firmaya gitmemesi için almamıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
rccol tatilde, ben yardımcı olmaya çalışayım.
yaDIS dune base&prime serileri için geliştirilmiş ''Yet Another Dune Indexer and Skinner'' kelime anlamı olan, indexleme ve skin giydirme programıdır. Yamj a göre kullanımı son derece basit ve stabil. Programın en son sürümünü; yaDIS 0.9.9d ve benim de kullandığım beta sürümünü ise yaDIS 1.0 Beta 3 linklerine tıklayarak indirebilirsiniz. Ayrıca Progarmınızın çalışması için bilgisayarınızda Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package kurulu olmalı. 32 bit PC ler içinhttp://download.microsoft.com/download/d/d/9/dd9a82d0-52ef-40db-8dab-795376989c03/vcredist_x86.exe adresinden indirebilirsiniz.
yaDIS' i çalıştırıp PC ye direkt bağlı HDD leri yada ağdan bağlandığınız HDD yi seçip filmlerin bulunduğu klasörü gösteriyoruz. "process" tuşuna basıp, programın, passion xbmc sitesi ile bağlantı kurup, tek tek her film için afiş, fanart, yönetmen, film süresi, oyuncular, film konusu,rating vb bilgileri almasını sağlıyoruz. yaDIS 1.0 Beta 3 ile beraber BDMV klasör veya mkv dosyalarında bulunan ses ve altyazı bilgileri de bu afişlerde görünmektedir. Prpgramın daha önce C-200 de kullandığım YAMJ a göre en büyük artısı, istediğin her yerini kendi zevkinize, ihtiyacınıza göre değiştirebilmeniz. Meselaa ingilizce olan film açıklamalarını, herhangi bir Türk Sitesinden alacağımız info ile değiştirebiliyoruz. Burada Türkçe karakterlerde problem oluyor... Program film bilgilerini aldığı sitelerden herşeyi alamayabiliyor, onları da manual olarak, isterseniz gene o siteye bağlantı kurdurup güncelleyebiliyor, ya da elle tüm bilgileri kendiniz girebiliyorsunuz. Film bilgilerinden sonra export tıkladığınızda, standart, basic ya da advanced seçenekleri çıkıyor karşınıza, advanced birden fazla disk bağladığınızda her diskin içeriğini kendi diskine tpdan gönderiyor..
Sonuçta son derece stabil, belki bir uzun zaamnınızı alacak, ama müthiş işlevsel bir programınız oluyor.
Bir kaç Foto ekleyim;
Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım...
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet
pharmacist
650 sorunsuz update edildi dimi?
Download testi.
Ahmet teşekkürler, problem yok
Bu arada benim QNAP aldıktan sonra 5 güncelleme çıkmış ama yüklememişim.. Sana ne zaman alacağız DUNE
quote:
Orijinalden alıntı: dr.amon
quote:
Üstad eline sağlık, güzel inceleme olmuş. Benim en çok merak ettiğim şey cihaz ne malı, Made in China veya Israel?
Yaklaşık 1 yıl kadar önce bu markanın israilli bir firmanın ürünü olduğu(çinde ürettiriyormuş) yazılmıştı,hatta USA'dan bir bayisine yazmıştım ve düşük farura keserek göndermeyi de kabul etmişlerdi,ama paramın israilli firmaya gitmemesi için almamıştım.
Deveye sormuşlar; Neden boynun eğri? Deve de; Nerem doğru ki.. demiş.
Allahaşkına yediğimiz içtiğimiz, hayatımızın parçası olmuş o kadar alet edevat, hangisi Türk Malı ki.. Yaa çatal iğne, toplu iğne bile dışarıdan geliyor...
quote:
Orijinalden alıntı: pharmacist
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
rccol tatilde, ben yardımcı olmaya çalışayım.
yaDIS dune base&prime serileri için geliştirilmiş ''Yet Another Dune Indexer and Skinner'' kelime anlamı olan, indexleme ve skin giydirme programıdır. Yamj a göre kullanımı son derece basit ve stabil. Programın en son sürümünü; yaDIS 0.9.9d ve benim de kullandığım beta sürümünü ise yaDIS 1.0 Beta 3 linklerine tıklayarak indirebilirsiniz. Ayrıca Progarmınızın çalışması için bilgisayarınızda Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package kurulu olmalı. 32 bit PC ler içinhttp://download.microsoft.com/download/d/d/9/dd9a82d0-52ef-40db-8dab-795376989c03/vcredist_x86.exe adresinden indirebilirsiniz.
yaDIS' i çalıştırıp PC ye direkt bağlı HDD leri yada ağdan bağlandığınız HDD yi seçip filmlerin bulunduğu klasörü gösteriyoruz. "process" tuşuna basıp, programın, passion xbmc sitesi ile bağlantı kurup, tek tek her film için afiş, fanart, yönetmen, film süresi, oyuncular, film konusu,rating vb bilgileri almasını sağlıyoruz. yaDIS 1.0 Beta 3 ile beraber BDMV klasör veya mkv dosyalarında bulunan ses ve altyazı bilgileri de bu afişlerde görünmektedir. Prpgramın daha önce C-200 de kullandığım YAMJ a göre en büyük artısı, istediğin her yerini kendi zevkinize, ihtiyacınıza göre değiştirebilmeniz. Meselaa ingilizce olan film açıklamalarını, herhangi bir Türk Sitesinden alacağımız info ile değiştirebiliyoruz. Burada Türkçe karakterlerde problem oluyor... Program film bilgilerini aldığı sitelerden herşeyi alamayabiliyor, onları da manual olarak, isterseniz gene o siteye bağlantı kurdurup güncelleyebiliyor, ya da elle tüm bilgileri kendiniz girebiliyorsunuz. Film bilgilerinden sonra export tıkladığınızda, standart, basic ya da advanced seçenekleri çıkıyor karşınıza, advanced birden fazla disk bağladığınızda her diskin içeriğini kendi diskine tpdan gönderiyor..
Sonuçta son derece stabil, belki bir uzun zaamnınızı alacak, ama müthiş işlevsel bir programınız oluyor.
Bir kaç Foto ekleyim;
Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım...
benım pc vısta 64 bıt sp2 acaba bu bahsettıgınız programı yuklememe manı olurmu? bırde ben bundan once pch ve egreat kullandım onlarda NMT Communıty ınstaller dıye bı program vardı pc ye kurup nmt ıle baglantı kuruyoduk o sekılde bırcok uygulama yukluyoduk cıhazlara dune de boyle bı olay yokmu acaba?
Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package programının 64 bit olanını kuracaksın PC ye. Hatta belki de kuruludur, önce yaDIS i kur, çalışmazsa kurarsın eklentiyi. NMT installer konusunda bilgim yok, Ama sanki DUNE de çalışmaz gibi geliyor bana, yaDIS için ihtiyacın da yok buna zaten..
quote:
Bu arada benim QNAP aldıktan sonra 5 güncelleme çıkmış ama yüklememişim.. Sana ne zaman alacağız DUNE
Önemli olan sonuncu zaten. ağ bağlantıları ile ilgili gelişmeler yapılmış.
70-90MB/sn ile yaparken güncellemeden sonra 85-94MB/sn ile transfer yapılıyor.
Dune e gelince Bn hala c200 ün tümleşik yamj arayüzlü FW sini bekliyorum. Ben senin gibi Yamj/yadis gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. Ancak film neydi ne değildi diye düşünmeken kurtardığı da bir gerçek.
Benim c200, senin c200 gibi olsaydı ben çoktan alırdım sen geç bile kaldın. Şuaki durumda c200 de herhangi bir takılma, sorun, kilitlenme vs yaşamıyorum. Dune almak benim için israf. Yanlış anlaşılmasın parasını pahalı filan demiyorum. Elimde dune dan aşağı kalmayacak ürün var ve sorunsuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet
quote:
Önemli olan sonuncu zaten. ağ bağlantıları ile ilgili gelişmeler yapılmış.
70-90MB/sn ile yaparken güncellemeden sonra 85-94MB/sn ile transfer yapılıyor.
Dune e gelince Bn hala c200 ün tümleşik yamj arayüzlü FW sini bekliyorum. Ben senin gibi Yamj/yadis gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. Ancak film neydi ne değildi diye düşünmeken kurtardığı da bir gerçek.
Benim c200, senin c200 gibi olsaydı ben çoktan alırdım sen geç bile kaldın. Şuaki durumda c200 de herhangi bir takılma, sorun, kilitlenme vs yaşamıyorum. Dune almak benim için israf. Yanlış anlaşılmasın parasını pahalı filan demiyorum. Elimde dune dan aşağı kalmayacak ürün var ve sorunsuz.
YAMJ/yaDIS eklentileri ile uğraşmadan verim alamazsın. FW içinde bile olsa uğraşmadan olmaz, Hangi kaynaktan geldiğini göstermeden nasıl yapacak C-200, kaynağı göstersen bile imdb gibi kaynaklardan alıyor bu bilgileri ve bir yere depoluyor, bu işi yapması için de listenin doğru yazılmış olması gerek, film adları filan sıkıntı çıkarıyor..
Benim de bu tür eklentilerle uğraşmışlığım yok zaten de, film bilgilerinin olması tek tercih sebebim..
Bende filmler hakkında düşünmektense, ne olduğunu görmeyi tercih ederim. ancak o kadar uğraşmak bana ters geliyor.
Benim için Dune BD prime 3.0 ın, PCH-C200 den artıları.
Cihazın kasa görüntüsü daha şık. Üzerinde BD-Rom var. Macrovizyon desteği.
Bu üç özellik için değiştirilirmi?
arkadaslar pc ıle dune arasında en hızlı verı transferını nasıl yapıyosunuz acaba? ben flashxp kullanıyım dedım ftp ıcın port acmama ragmen bır turlu dune da kı hdd ye ulasamadım pc uzerınden.bırde pc ye acılan paylasıma acık klasoru dune dan nasıl gorebılıyosunuz ne gıbı ayarlar yapıyosunuz bu konuda yardımcı olursanız sevınırım?
ya boyle bı sans olabılırmı son fırmware ı yukledım cıhaza bı kapandı yuklemeden sonra sımdı bı daha acılmıyo ne oldu buna sımdı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dr.amon
quote:
Deveye sormuşlar; Neden boynun eğri? Deve de; Nerem doğru ki.. demiş.
Allahaşkına yediğimiz içtiğimiz, hayatımızın parçası olmuş o kadar alet edevat, hangisi Türk Malı ki.. Yaa çatal iğne, toplu iğne bile dışarıdan geliyor...
Konuyle alakasız bunları tartışmak,ben sadece neden almadığımı yazmıştım,siz cevap verdiğiniz için cevap hakkım var,konu yerli-yabancı ürün meselesi değil ki,bu dünyanın başına bela yahudilerle israillilerle ilgili,ülkemin insanını katletmesi ve hiç umursamaması ile ilgili.İlerki tarih onlara hakkettiği cevabı mutlaka verecektir,kimsenin kanı yerd kalmayacaktır,selamlar.
arkadaslar fırmware sonrası cıhaz artık acılmıyo kumanda da bastıgımda tık sesı alıyorum cıhazdan bıseyler oluyo calısma babında ama gelın gorun kı cıhazın ekranında cıkan dune yazısı cıkmıyo tv de de sınyal yok yazıyo bu neden olabılır ? fırmware yukledık cıhazmı yandı bu nasıl ıs anlamadım