Şimdi Ara

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
4
Favori
42.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • recovery firmwarei var ya sayfasında onu denedin mi?
  • sadays ustad tamda aklımdan gecıyodun valla hızır gıbı yetıstın ustad sorun şu bende cıhaz acılmıyo kı recovery menusune ulasıyım? yanı hem kumandadan denedım acmayı hemde dugmeye basarak ama nafıle bı swıtch sesı cıkıyo basınca hatta yanda takılı usb bıle yanıp sonuyo yanı aslında cıhaz calısıyo ama cıhazın led ekranı yanmıyo ve ekranda da menusu cıkmıyo acaba sıgortası falanmı attı anlamadım sonucta sadece fırmware yukledım yukleme bıttıkten sonra kapandı sonrada daha acılmadı tavsıyen varmı ustad? cıhazı fısını cektım taktım falan ama nafıle
  • firmwareleri aynı zamanda recovery firmwaredir dune'un

cihazı açmadan usb bellekteki firmwarei koy sonra cihazı aç muhtemelen recovery yapacaktır
  • yok ustad aynen dedıgını yaptım ama recovery falan yapmıyo cıhaz ekranda sınyal yok yazısından baska bısey yok ama enteresan bı sekılde cıhaz acık usb ısıgını yakıp sonduruyo acılma sesı gelıyo ama led ekranda acılma yazısı yok ve goruntu yerınede sadece sınyal yok yazısı var oyle kala kaldım
  • Arkadasım merhaba bence cihaznda problem yok.
    Firmware sonrası cihazın video output ayarı değiştiği için ekrana görüntü alamıyorsun.
    Video modunu otomatige almak için kumanda dan bı kaç tusa basılıyordu. Düne sayfasından yada kutudan çıkan kitapçıkta olması lazım.
  • rccol ustad buldum o acıklamayı dune sayfasından once mode a basın sonrada 1-2-3-4-5 tuslarına basın dıyo hangı cozunurlugu ıstıyosanız bastım ama bende degısen bısey olmadı hatta hepsını tek tek denedım onunlada kalmadım ıkı tusa aynı andada bastım ayrı ayrı da bastım yınede degısen hıcbısey olmadı ama vıdeo output degısmıs olsa bıle led ekranda yazı cıkmaması normal mı?? sonucta acılınca orada dune yazısı belırıyo ve sonra cıhaz acılıyodu sımdı bende hıcbıseye tepkı yok sadece kumandadan basınca bı tık sesı gelıyo cıhaz acılıyo ama vıdeo outputu ayarlayamıyorum bı turlu
  • Dandik işte
    pharmacist nerdesin?
    Hadi bakalım dune da da var sıkıntı.
  • yok malesef rccol ustadın dedıgınıde yaptım ama alet banamısın demıyo yanı alet calısıyo ama ne ekrana sınyal gıdıyo nede aletın onundekı led panel calısıyo zaten o led panelın calısmamasından anlıyorum acılmayacagını dun geceden berı arastırdım hatta mpc club sıtesınde konu bıle actım ama ısın ıcınden cıkamadım ve aletı calıstıramadım almanyadan gelmıstı sımdı nasıl halledıcem hıcbır fıkrım yok. olmadı sancak bılgısayarı arıycam onlarla egreat zamanlarımda bıkac kez ugramıstım bana yardımcı olmuslardı belkı bu konudada benı bılgı sahıbı yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Dandik işte
    pharmacist nerdesin?
    Hadi bakalım dune da da var sıkıntı.

Vallaa ben senle konuştuğumuzda da anlattım; 2 tane a-110 kullandım,cihazla biraz uğraşınca kilitleniyordu, C-200 aldım kilitlenmeler, Aavata'da olduğu gibi pek çok filmi hiç başlataıyordu, benim gibi başka arkadaşlarımda da var c-200 ve gene kilitlenmeler, sen dahil burada yaşadığınız sorunlar. Bazı dosyaları rccol da oynatırken sende oynatamaması, m2ts dosyasındaki hd seleri rccol da verip sende verememesi.. ve daha neler neler..
    Yaa sisteminiz aynı, sonucun da aynı olması beklenmez mi.. Ortalıkta bir terslik yok mu sence..

Dune gelirsek, daha üzeirndeki firmware ile bile, AVATAR dahil tüm C-200 de açılmayan dosyaalr açıldı.. O kadar zamandır resmen canını çıkardım tek tık yok.. Bir kişidebir yükleme sonucu(nasıl olduğunu da bilemiyoruz, yanlış bir işlem de olabilir, arkadaşımıza çok çok geçmiş olsun) cihazın açılmaması durumu sözkonusu.. Neticede bu bir elektronik alet ve bu tür problemler olabiliyor maalesef. Ancak benim popcorn ile anlattığı daha farklı, cihazda dengesizlik var, ayn ırüşvet alan memur gibi, herkese aynı davranmıyor namussuz

• sancak bilgisayara goturdum bugun cıhazı kendılerı cıhaza baktı ve flashının uctugunu yada guc unıtesının zarar gordugunu bu nedenle cıhazın on panelıne dahı sınyal gelmedıgını soyledı care aldıgım yere yanı almanyaya gerı gondermekmıs gelın gorun kı bu cıhazı oraya gerı gondermem mumkun degıl zaten sırf kargo parası 150 euro eder gumrukte sorun cıkmasıda cabası bana akıl verebılecek bırısı varmı ne yapmalı sızce? flash ucması nasıl oluyo onu anlamıyorum kendı resmı betasıyla alet bu hale geldı bu hak mı sımdı ya işe bak ugras dur sımdı oyle kaldım ne yapsam dıye yardımlarınızı tavsıyelerınızı beklıyorum
  • sakgoz79

Geçmiş olsun.
    İşte benim titizlikle üzerinde durduğum garanti olayının önemi.
    Yurtdışından aldığın cihaz bozulursa atabileceğin birşey değilse almayacaksın.
    Ben böyle düşünüyorum.

pharmacist

C200 de senin başına gelenler başkasının başına inan gelmemiştir.
    Ben takılma kilitlenme sorunu yaşamadım, yaşamıyorum.
    Sadecewww.hdmekani.com sitesinden çektiğim 1080p.dual BBC.Planet earth filmini TR dublaj lı oynatmıyor.
    rccol da ise oynatıyor.
    Bunun için c200 den dune geçilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

sancak bilgisayara goturdum bugun cıhazı kendılerı cıhaza baktı ve flashının uctugunu yada guc unıtesının zarar gordugunu bu nedenle cıhazın on panelıne dahı sınyal gelmedıgını soyledı care aldıgım yere yanı almanyaya gerı gondermekmıs gelın gorun kı bu cıhazı oraya gerı gondermem mumkun degıl zaten sırf kargo parası 150 euro eder gumrukte sorun cıkmasıda cabası bana akıl verebılecek bırısı varmı ne yapmalı sızce? flash ucması nasıl oluyo onu anlamıyorum kendı resmı betasıyla alet bu hale geldı bu hak mı sımdı ya işe bak ugras dur sımdı oyle kaldım ne yapsam dıye yardımlarınızı tavsıyelerınızı beklıyorum

maalesef ne c-200de ne S2de ne dune'da hard firmware atabileceğin bir düzenek yok hepsinini recovery firmwarei cihazın yazılımının usb girişleri okuyabilecek kadar yüklenmesini zorunlu kılıyor senin ve benim (S2de aynı durumda) durumum da cihazın yazılımı bu noktaya kadar gelmiyor o zaman geriye yapabileceğimiz tekbir şey var seri kablo ile firmware atmak

sigmaplayer forumlarını takip etmeni öneririm yahut biz yüklersek sana haber veririm sana da yükleriz

• S2 kartı maalesef üzerinde kablo takmak için soket yok elips içinde gösterdiğim yerlere lehim yapmak durumunda kalacağız inşallah dune'da soket vardır

UART0 girişinde

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

sancak bilgisayara goturdum bugun cıhazı kendılerı cıhaza baktı ve flashının uctugunu yada guc unıtesının zarar gordugunu bu nedenle cıhazın on panelıne dahı sınyal gelmedıgını soyledı care aldıgım yere yanı almanyaya gerı gondermekmıs gelın gorun kı bu cıhazı oraya gerı gondermem mumkun degıl zaten sırf kargo parası 150 euro eder gumrukte sorun cıkmasıda cabası bana akıl verebılecek bırısı varmı ne yapmalı sızce? flash ucması nasıl oluyo onu anlamıyorum kendı resmı betasıyla alet bu hale geldı bu hak mı sımdı ya işe bak ugras dur sımdı oyle kaldım ne yapsam dıye yardımlarınızı tavsıyelerınızı beklıyorum

maalesef ne c-200de ne S2de ne dune'da hard firmware atabileceğin bir düzenek yok hepsinini recovery firmwarei cihazın yazılımının usb girişleri okuyabilecek kadar yüklenmesini zorunlu kılıyor senin ve benim (S2de aynı durumda) durumum da cihazın yazılımı bu noktaya kadar gelmiyor o zaman geriye yapabileceğimiz tekbir şey var seri kablo ile firmware atmak

sigmaplayer forumlarını takip etmeni öneririm yahut biz yüklersek sana haber veririm sana da yükleriz

sadays ustad benım durumum sankı bıraz daha farklı bende cıhaz acılmıyo yanı ekranında yazı falan cıkmıyo ama cıhazın fanı calısıyo acma dugmesıne bastıgında ıcınde duzenegın calıstıgını anlıyosun sesler gelıyo gel gor kı alet ekrana goruntu vermıyo ve led ekranında en ufak yazı yok bu durumda kablo ıle yazılım atılsa bıle degısen bısey olurmukı? bugun sancak bılgısayara goturdum aletı nejat bey flash ı ucmus bunun dedı o ne demek pek bılmesemde:) valla sadays ustad benım bunu almanyaya gondermem gerekıcek kı o da benım sonum olur hem kargo parası hemde gumruk sorunu nedenıyle bu yuzden kara kara dusunuyorum ıstersen sana yollıyım aletı bırde sen bak?

• bu da kartın arkası

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

sadays ustad benım durumum sankı bıraz daha farklı bende cıhaz acılmıyo yanı ekranında yazı falan cıkmıyo ama cıhazın fanı calısıyo acma dugmesıne bastıgında ıcınde duzenegın calıstıgını anlıyosun sesler gelıyo gel gor kı alet ekrana goruntu vermıyo ve led ekranında en ufak yazı yok bu durumda kablo ıle yazılım atılsa bıle degısen bısey olurmukı? bugun sancak bılgısayara goturdum aletı nejat bey flash ı ucmus bunun dedı o ne demek pek bılmesemde:) valla sadays ustad benım bunu almanyaya gondermem gerekıcek kı o da benım sonum olur hem kargo parası hemde gumruk sorunu nedenıyle bu yuzden kara kara dusunuyorum ıstersen sana yollıyım aletı bırde sen bak?

kardeş bizim yaptığımızda uçan flashı geri getirmeye çalışmak ondan sonra zaten firmware yüklenecek hale gelecek cihaz

biz yapabilirsek sana haber veririm

bir de şunu dener misin? hdx-bd1 için önerilmiş aynı anakartlar bunlar belki çalışır

usb belleği tak içinde firmware olsun ama herhangi bir klasörün içinde değil doğrudan usb bellekte tek dosya halinde ve başka da bir şey olmasın usb bellekte

alet kapalı iken usb belleği tak aleti açarken elin power tuşunda 5 saniye basılı dursun sonra bırak bakalım bu şekilde olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Ağustos 2010; 20:00:41 >

• kumandada kı power dugmesınde mı basılı tutuyım yoksa cıhazın ustundekı powerda mı?
  • sırayla dene artık zaten göçmüş cihaz ölmüş eşek kurttan mı korkar

inşallah birinden birinde okur da kurtarırsın
  • malesef sonuc yok alet aynı vazıyette sadays ustad moralım yerlerde ya ben nerden gonderıyım bu aletı almanyaya sımdı
  • quote:

malesef sonuc yok alet aynı vazıyette sadays ustad moralım yerlerde ya ben nerden gonderıyım bu aletı almanyaya sımdı

Dune ile birebir iletişime geç ,eğer malının arkasında duran bir firma ise emin ol yardımcı olurlar ki bence olacaklardırda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.