Şimdi Ara

DUNE BD PRIME 3.0 İNCELEMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
4
Favori
42.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • girayhan kardesım senınde aynı sorunu yasadıgını bılıyorum turkeyforumda okumustum sanırım cuneytle bırlıkte yasamıstınız aynı sorunu. ustadım bendede sanırım yazılım sorunu gerı yollıycam ama adamlar dırek cıhazı gerı ıstıyo anakart yollamaya falan yanasmıyo bende sancaga gıttım banada yardımcı olamıycakalarını nazık bır dılle ıfade ettıler aynı seylerı banada soyledıler sanayı bakanlıgı vs dıye ama bende korkuyorum sımdı dırek cıhaz gonderıcegım ıcın donuste takılır gumruge dıye gercı ılk geldıgınde sorun yasamamıstım 110 kusur euro fatura vardı ustunde bu nedenle sorunsuz geldı ama bu sefer fatura yıne olmasına ragmen korkuyorum. gercı ustune proforma faturayı yapıstırıcam ayrıca ıngızlızce ve turkce olarak garantı kapsamında yollanmıstır dıye ıbarede dusucem ama yınede gumrukten cekınıyorum sorun cıkartırlar dıye
  • Seni yönlendirmiş olmayayım ama herhangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.Zaten yapacak başka birşeyinde yok bu durumda bismillah diyip yollayacaksın
  • artık baska yapıcak bısey yok mecbur gonderıcem bu arada sıze danısmak ıstedıgım bıkac bısey var mumkunse maıl adresınızı pm den alabılırmyıım? saygılar..
  • Bir de PTT kargodan fiyat alın,sağlamca paketleyin,kargolayın.Geçen sen ben ingiltereye yanlış gelen ürünü göndermiştim,sadece PT kargo görevlisine içinde ne olduğunu söylemiştim,kolay gelsin.
  • evet ptt kargo ile 73 tl ye yolladım cıhazı bugun bakalım macera basladı hayırlısı.
  • Selamlar
    Dün akşam İftara gelen arkadaşların isteğiyle projeksiyonda bi film izleyeyim dedim.

Malum bu aralar gözdemiz Dune Prime.

Projeksiyonu , anfiyi , perdeyi açtım.
    Dune'u çalıştırdım.

Sonra Dune ana ekranında bir sürü beyaz piksel ile ile karşılaştım.
    Kıpraşıp duruyorlardı.

Hemen C-200'ü açtım ve test ettim.
    Onda herhangi bir sıkıntı yoktu.

Sonra C-200'un Hdmi kablosu ile Dune Primeınkini arkadan değiştirdim.
    Acaba kabloda mı var diye.
    Sonuç aynı.

Sonra bir film açtım acaba oynatmada da aynı şey olacakmı diye.
    Film de hiç sıkıntı yoktu.
    Sonra filmin ortasında bir yerde makina birden durdu. kitlendi.
    Film Usb hdd üzerindeki Hdmekanında indirdiğim Titanların savaşı filmiydi.

usb diskin ışığı yanıyordu ama kumandaya cevap vermiyordu.

Mecburen cihazı kapadım.
    Elle kontrol ettiğimde baya bi ısındığını farkettim.
    C-200 e geçip filmi kitlenme olan sahnenin 1 dakika öncesine alarak oynatmaya başladım.
    Sıkıntısız oynadı.

Müsait olduğumda tekrar kontrol edeceğim ama eklıma gelenler şunlar :
    1. Kablolarda ve bağlantıları kontrol et.(Bir daha kontrol etmekte fayda var)
    2. Dune çıkış formatını kontrol et.
    3. En son cihaza Türkçe dil yüklemiştim. Kontrol et.
    4. Isınma ile ilgili olabilirmi kontrol et.

Benzer durumla karşılaşan arkadaşım varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rccol

Selamlar
    Dün akşam İftara gelen arkadaşların isteğiyle projeksiyonda bi film izleyeyim dedim.

Malum bu aralar gözdemiz Dune Prime.

Projeksiyonu , anfiyi , perdeyi açtım.
    Dune'u çalıştırdım.

Sonra Dune ana ekranında bir sürü beyaz piksel ile ile karşılaştım.
    Kıpraşıp duruyorlardı.

Hemen C-200'ü açtım ve test ettim.
    Onda herhangi bir sıkıntı yoktu.

Sonra C-200'un Hdmi kablosu ile Dune Primeınkini arkadan değiştirdim.
    Acaba kabloda mı var diye.
    Sonuç aynı.

Sonra bir film açtım acaba oynatmada da aynı şey olacakmı diye.
    Film de hiç sıkıntı yoktu.
    Sonra filmin ortasında bir yerde makina birden durdu. kitlendi.
    Film Usb hdd üzerindeki Hdmekanında indirdiğim Titanların savaşı filmiydi.

usb diskin ışığı yanıyordu ama kumandaya cevap vermiyordu.

Mecburen cihazı kapadım.
    Elle kontrol ettiğimde baya bi ısındığını farkettim.
    C-200 e geçip filmi kitlenme olan sahnenin 1 dakika öncesine alarak oynatmaya başladım.
    Sıkıntısız oynadı.

Müsait olduğumda tekrar kontrol edeceğim ama eklıma gelenler şunlar :
    1. Kablolarda ve bağlantıları kontrol et.(Bir daha kontrol etmekte fayda var)
    2. Dune çıkış formatını kontrol et.
    3. En son cihaza Türkçe dil yüklemiştim. Kontrol et.
    4. Isınma ile ilgili olabilirmi kontrol et.

Benzer durumla karşılaşan arkadaşım varmı ?

Bende belki günde 5-6 film izleniyor, malum okullar kapalı çocuklar evde ve çcocukların izleyeceği anime filmleri cihazın içine taktığım 2.5 luk diske atıyorum, bu tarz problem yok.. Ama filmleri HD Mekanından indirmiyorum, Türkçe altyazı veya ses kendim ekliyorum. Nedense HD Mekanından indirilen filmlerde bu tür problem oldukça fazla, bence bunu da gözardı etmemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharmacist -- 18 Ağustos 2010; 13:11:42 >

• hdmekani filmlerin profil yapılarıyla sıkça oynuyor ve bu yerden indirdiğim bir çok dosya bende problem çıkarmıştı.
  • Belki filmler konusunda haklısınız ama benim sorunum oynatılan videodan kaynaklanmıyor.
    Cihazın kendi grafik arabiriminde var bu sıkıntı.
    Hatta Video izlemeye başlayınca videoda bir sıkıntı yok.

Akşam fotoğraf çekmeye çalışırım.
  • pharmacist & ocen76

quote:

Nedense HD Mekanından indirilen filmlerde bu tür problem oldukça fazla, bence bunu da gözardı etmemek gerek.

Bahsigeçen siteden HDmekanı ben yüzlerce mkv ve BDMV çektim.
    o kadar filmden sadece 2 tanesinde sorunla karşılaştım. PCH C200 de izleyemedim. Ki PC de sorunsuz.

PCH-C200 de izleyemediğim 2 film "Blade Runner" ve "Narnia Günlükleri"
    Bu iki film dışında hiçbir filmde sorun yok.
    Ki rccol arkadaşımda aynı siteden filmlerde sorun yaşamadığını belirtir.

quote:

hdmekani filmlerin profil yapılarıyla sıkça oynuyor ve bu yerden indirdiğim bir çok dosya bende problem çıkarmıştı.

hdmekanı bahsettiğiniz gibi profil yapıları ile oynamıyor.
    TR dublaj olmayan mkv lere çeşitli kaynaklardan(TV,DVD,VCD,vs) temin ettiği TR dublajı entegre ediyor.
    Kendilerinin mux ladığı filmlerin isimlerinin sonunda da HDM harfleri eklidir.

* Birçok TR site hdmekanının sunumundan alıp kendi sitelerine eklemektedirler.
    * Diğer sitelerle HDM sunumlarının tarih saatlerine bakarsanız anlarsınız.

• Bu konuda Ahmet üstada katılıyorum.
    Hdmekanından çektiğim hiçbir filmde sıkıntı yaşamadım.

Hatta ben Ahmet beyin "Oynatmıyor" dediği o 2 filmide gayet güzel oynattım.

Çünkü bende Dune Player var.
  • arkadaşlar bende hdmekanından indirdiğim bir kaç filimde sorun yaşadım benim m33a hiç oynatmıyor.
    Pandorum.720P.DUAL.CHD kesinlikle sorunlu pc de bile bir kaç playerla denendi. 46. dakikada pc de kendiliğinden kapanıyor.aynı filmi aynı siteden farklı bir linkten indirdim filim rardan bile çıkmıyor.
    soysuzlar çetesi ripi yapan ctrlHD türkçe ses eklenmemiş olanda sorun yok.filim m33a da hiç başlamıyor.sonradan başka iki siteden PRoDJi ve MeRCuRY soysuzlar çetesini indirdim ikisinde de sorun yok baştan sona kadar izledim hiç bir sorun yok.
  • evet facialarımın ardı arkası kesılmıyo suanda farkttımkı ıade ıcın gonderdıgım base modelının ıcınde 1 tb lık hdd mı unuttum!!! ola kı gumruge takılırsa 150 kagıdım daha gıttı aferın bana gercekten
  • bir şey olmaz inşallah pimpiriklenme sen ürün almıyorsun ki tamire gönderdiğin ürün geri geliyor gümrük v.s. ödemezsin
  • valla adamlara maıl attım zaten ıcınde hdd mı unutmusum dıye umarım sorun olmaz bu ara basıma gelenın haddı hesabı yok zaten
  • Sanırım Dune HD Max çıkınca
    BD Prime 3.0 fiyatı biraz geriledi.

deveyuku

Fiyatı (KDV Hariç): 465,00 USD
    KDV Dahil: 839,10 TL
    Havale ile: 830,79 TL

Stokta Mevcut

webdenal

Tek Çekim %7 İndirim 823,32 TL

Havale %7 İndirim 823,32 TL

Kapıda Nakit Ödeme %7 İndirim
    (Sipariş başına 5.90 kapıda ödeme
    hizmet bedeli ve 5.90 kargo
    ücreti eklenecektir.) 823,32 TL

Düzenleme; 2.Firma eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 22 Ağustos 2010; 12:34:29 >

• Pekii HD Max ne zaman satılmaya başlanacak?
  • Kullanan arkadaşlar, firmware durumları nasıl? cihaz için en son fw ne zaman yayınlandı mesela?
  • Merhaba
    En son firmware bilgilerine BURADAN erişebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.