Malesef piyasada cihaz yok sanırım ya az geldi ya iyi sattı ama sanırım hem kontrolu getırıldı hemde guzel satıldı inşalah çabuk gelirde bende hd duo ma kavuşurum .
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
Malesef piyasada cihaz yok sanırım ya az geldi ya iyi sattı ama sanırım hem kontrolu getırıldı hemde guzel satıldı inşalah çabuk gelirde bende hd duo ma kavuşurum .
valla millet d1 ile duo ları bitirmiş sanırım. h1 ve hdlite var gibi gözüküyor stoklarda.
dune smart ile film izlerken altyazıları nasıl ekliyoruz arkadaşlar? Film ile altyazı aynı klasörde, kumanda üzerindeki subtitle tuşuna basıyorum set up - off yazılı bi menü geliyo başka bişey yok. yok set up'a basıyorum alt yazı konumu büyüklüğü geçikme süresi ile ilgili bi menü çıkıyo fakat alt yazı yok. yardım eder misiniz ne yapmam gerekiyo?
quote:
Orijinalden alıntı: buracksmith
dune smart ile film izlerken altyazıları nasıl ekliyoruz arkadaşlar? Film ile altyazı aynı klasörde, kumanda üzerindeki subtitle tuşuna basıyorum set up - off yazılı bi menü geliyo başka bişey yok. yok set up'a basıyorum alt yazı konumu büyüklüğü geçikme süresi ile ilgili bi menü çıkıyo fakat alt yazı yok. yardım eder misiniz ne yapmam gerekiyo?
ikisinin de adını aynı yapın
teşekkürler saintroyo, anında yardımın için :) peki 3d filmelerin altyaılarını dune da nasıl tanıtmamız gerkiyo. 3D subtitler programıyla çeviriyorum alt yazıyı fakat çıkan dosyaları dune alt yazı olarak görmüyo. half sbs olduğundan yazının başı bi tarafta sonu bi tarfta çıkıyo. bunu nasıl halledebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: buracksmith
teşekkürler saintroyo, anında yardımın için :) peki 3d filmelerin altyaılarını dune da nasıl tanıtmamız gerkiyo. 3D subtitler programıyla çeviriyorum alt yazıyı fakat çıkan dosyaları dune alt yazı olarak görmüyo. half sbs olduğundan yazının başı bi tarafta sonu bi tarfta çıkıyo. bunu nasıl halledebilirim?
o konuda bir bilgim yok maalesef :(
Aslında benimde bilgim yok ama sanırım şu şekilde olacak. MKVMerge tarzı programlar yeni versiyonlarında 3D desteği sunacak ve siz filmin içine normal altyazıyı gömerken programın kendisi altyazıyı 3D'ye göre uyduracak.
yabancı forumlarda oynatıyor diye bir yorum görmedim deneyen var mı 3d iso olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
quote:
valla millet d1 ile duo ları bitirmiş sanırım. h1 ve hdlite var gibi gözüküyor stoklarda.
Millet ağzının tadını biliyor sanırım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
quote:
Millet ağzının tadını biliyor sanırım
gerçi ben h1 kullanıcısıyım ama neyse. biz de zevkliyiz sonuçta.. ben artık hdd yi bile pek takmıyorum cihaza, sürekli ağı kullanıyorum.
Şu DVBS tuner olayını da bir çıkarsalar , Dune'ler tadından yenmez
quote:
Orijinalden alıntı: ocen76
Şu DVBS tuner olayını da bir çıkarsalar , Dune'ler tadından yenmez
Yakında o da olacak
arkadaşlar yurt dışındaki evimde egreat kullanıyorum. internet hızıda çok yüksek oldugu için rahatlıkla yüksek çözünürlüklü filmleri indiririp egreat üzerinden seyredebiliyorum. türkiye ye gelirken hardddisk ile filmleri türkiyeye getirdim. egreat ile izlediğim bir çok filmi dune hd base 3.0 da izleyemiyorum.. bu sorun mkv merge sorunu degil gibime geliyor. mergeden kaynaklanmış olsa egreat in de oynatmaması gerekir.. dün son firmware yazılımınıda yükledim değişen bir şey yok. ( işlemcisi 8643) yorumlarınızı bekliyorum. saygılarımla
üstad izleyemiyorum derken tam olarak sorun nedir acaba?
sayın sakgöz:
Alt yazı çıkıyor ses var (bazı filmlerde ses de tetiklemeli bir şekilde çıkıyor) ama görüntü yok.. oysa aynı harddisk aynı filmler egreat r1 de bile çatır çatır sorunsuz izlenebiliyor. dahaq önce zaman zaman dilew getirilmiş olan kopya oynatma multivision gibi konular nedeniyle dune sorun çıkartıyor olabilir mi bilemiyorum.. ben net bir yorum getireme3dim.. bu gün filmlerden birini mkv merge ile tekrar işleme tabi tuttum belki sorunlu merge serisi ile işlenmiş olanlar olabilir diye düşünerek ama sonuç degişmedi.. zaten şu an harddiskte bulunan filmler 2010 -2011 dönemi filmler yani mkv mergenin sorunlu yazılımı üzerine bir çok yeni sürüm geldi.. merge den sorun olması durumu olasılıgı kesinlikle yok denilebilir.. sorun dune den kaynaklanıyor.. ama nedenini net olarak ortaya koyamıyorum. bu arada ilginize teşekkür ediyorum.. sizin ve diğer arkadaşların konu ile ilgili yorumlarını bekliyorum.. saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: turakmug
arkadaşlar yurt dışındaki evimde egreat kullanıyorum. internet hızıda çok yüksek oldugu için rahatlıkla yüksek çözünürlüklü filmleri indiririp egreat üzerinden seyredebiliyorum. türkiye ye gelirken hardddisk ile filmleri türkiyeye getirdim. egreat ile izlediğim bir çok filmi dune hd base 3.0 da izleyemiyorum.. bu sorun mkv merge sorunu degil gibime geliyor. mergeden kaynaklanmış olsa egreat in de oynatmaması gerekir.. dün son firmware yazılımınıda yükledim değişen bir şey yok. ( işlemcisi 8643) yorumlarınızı bekliyorum. saygılarımla
Anamenüden cihazı fabrika ayarlarına getirip son yazılımı manuel tekrar kurarmısınız.
sayın popcornhour:
söylediginiz işlemi yaptım ama maalesef netice alamadım.. başka bir sorun var ama nedir bilemiyorum