Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popcornhour

Dune kullanıcıları için kesin olmamakla birlikte süpriz bir haberim var.
    Bildiğiniz üzere Dune HD cihazları ile dünyada ve avrupada kullanıcılar DVB-T karasal yayınlarını bu cihazlar ile seyredip kaydedebiliyorlar.
    Ancak ülkemizde DVB-S ( S2 ) yayın standardı olduğu için üretici firmaya bu cihazlar ile kullanılmak üzere DVB-S tuner konusunda çalışma yapmalarını rica ettik. Bize gelen bilgilere göre bu konuda oldukça gelişme kaydedilmiş.

Yani bu tuner'ler çıktığı zaman Dune HD cihazlarınız ile uydu yayınlarını ( HD'ler dahil ) seyredebileceksiniz + kayıt edebileceksiniz.

Bu arada Dune HD'ler için yakında çıkacak yeni yazılım ile arayüz de değişiyor
    Yeni arayüzden bir kaç görüntü =>http://www.hometheater.co.il/vt138256

sayfayı inceledim zaten cihazlar mükemmel çalışıyor du ve hızlı birde böyle görsel şölenli bir yazılım ara yüzlerine sahip olacaklar bu cihazları kimse tutamaz zaten.

• iki hafta önce Dune HD Duo aldım, gayet güzel makine,
    Bendeki en büyük mkv dosyaları 20gb civarında; hiç beklemeden takılmadan açıyor, görüntüler akıcı...
    Kutusundan 2 adet hdmi kablo çıktı. İki adet hot swap destekli hdd bölümler çok kullanışlı...
    Üretenlere, önerenlere çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QwertyXP -- 10 Nisan 2011; 22:00:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harman/Kardon-JBL

quote:

Bildiğiniz üzere Dune HD cihazları ile dünyada ve avrupada kullanıcılar DVB-T karasal yayınlarını bu cihazlar ile seyredip kaydedebiliyorlar.
    Ancak ülkemizde DVB-S ( S2 ) yayın standardı olduğu için üretici firmaya bu cihazlar ile kullanılmak üzere DVB-S tuner konusunda çalışma yapmalarını rica ettik. Bize gelen bilgilere göre bu konuda oldukça gelişme kaydedilmiş.

Yani bu tuner'ler çıktığı zaman Dune HD cihazlarınız ile uydu yayınlarını ( HD'ler dahil ) seyredebileceksiniz + kayıt edebileceksiniz.

sayfayı inceledim zaten cihazlar mükemmel çalışıyor du ve hızlı birde böyle görsel şölenli bir yazılım ara yüzlerine sahip olacaklar bu cihazları kimse tutamaz zaten.

http://www.mpcclub.com/forum/showpost.php?p=216046&postcount=76

D1 firmware kurdum;güzel .ekstraları da var radyoyla ilgili falan,tam inceleyemdim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 11 Nisan 2011; 0:57:24 >

• merhaba, D1 modelinde müzik dosyalarını oynatırken ekran üzerinde dosya - parca isimleri goruluyor mu?

tv u acmadan muzik dinlenebilir mi? evde projeksiyon kullandığım icin biraz teferruatlı acıp kapatmak, eger ekran uzerinden bu islemleri yapabilirsem kolaylık olur diye dusunuyorum.

flac dosyalarını oynatırken coax ya da optikten direk digital cıkış alınabiliyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

merhaba, D1 modelinde müzik dosyalarını oynatırken ekran üzerinde dosya - parca isimleri goruluyor mu?

tv u acmadan muzik dinlenebilir mi? evde projeksiyon kullandığım icin biraz teferruatlı acıp kapatmak, eger ekran uzerinden bu islemleri yapabilirsem kolaylık olur diye dusunuyorum.

flac dosyalarını oynatırken coax ya da optikten direk digital cıkış alınabiliyor değil mi?

deniyorum...

ekran dediğin aletin üstündekiyse evet dosya isimleri-parça isimleri yazıyor;şarkı da ilk başladığında yazıyor 5-10 saniye sonra süre gösteriyor.

evet sen sorduktan sonra denedim dinlenebiliyor,dikkat etmemiştim lazım olmadığından ama iyiymiş vallaha.

her türlü dosya için direk digital çıkış alabiliyorsun.Z5500 kullanıyorum optik bağlantı ile.

• 250 tl ye kadar bir ürün bakıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.

**dahili harddiski olmasına gerek yok. bende 1tb wd harici var.
    **torrent özelliği bana gereksiz gibi geldi. sizin fikriniz nedir. sonuçta laptopdan da download yapılıyor.
    **kutu içeriği dolu olan(hdmı, e-sata kablosu), mkvleri sorunsuz çalıştıran, alt yazılara ayar yapabileceğim, ayar, güncelleme istemeyen bir alet olsun yeter. veya sizin önerebileceğiniz olmazsa olmaz, çok işe yarar özellikler nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Peki bu dune ve tuner kombinasyonuna CCam de ila etmek mumkunmudur ? Eğer ccam destegi olursa inanılmaz talep görür bence talep patlar , Dreambox ve muhadilleri AUT olur bir çok kullanıcı için

@popcornhour :
    önümüzdeki aylarda klon dreambox hd ve bir adet mediaplayer almayı planlıyorum. Yukarda yazdığınızı biraz daha açabilirmisiniz ? 2 cihaz yerine tek başına dune hd yetecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

merhaba, D1 modelinde müzik dosyalarını oynatırken ekran üzerinde dosya - parca isimleri goruluyor mu?

deniyorum...

ekran dediğin aletin üstündekiyse evet dosya isimleri-parça isimleri yazıyor;şarkı da ilk başladığında yazıyor 5-10 saniye sonra süre gösteriyor.

evet sen sorduktan sonra denedim dinlenebiliyor,dikkat etmemiştim lazım olmadığından ama iyiymiş vallaha.

her türlü dosya için direk digital çıkış alabiliyorsun.Z5500 kullanıyorum optik bağlantı ile.

teşekkür ederim cevabınız için.

cihaz sadece müzik dinlemek için kullanıldığında tv u açmadan rahatlıkla kontrol edilebiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Peki bu dune ve tuner kombinasyonuna CCam de ila etmek mumkunmudur ? Eğer ccam destegi olursa inanılmaz talep görür bence talep patlar , Dreambox ve muhadilleri AUT olur bir çok kullanıcı için

@popcornhour :
    önümüzdeki aylarda klon dreambox hd ve bir adet mediaplayer almayı planlıyorum. Yukarda yazdığınızı biraz daha açabilirmisiniz ? 2 cihaz yerine tek başına dune hd yetecek mi ?

CCam destegı olması gereıyor kı mumkun olsun ve cihaz böyle bir kabiliyet kazanırsa şatış rekoru kırar o kesin

• İşin içine CCCam uydu falan girince o aletin yazılımı iflah olmaz ben size söyleyeyim. Ondan sonra bir de burada cihaz ısındı, kitlendi diye konuşmalara başlanır. Ayrıca kablolu yayın bu kadar yayılmaya başlamışken ona niye destek verilmiyor anlamadım ? Gerçi o da modül olmadan izlenemez. Şu Tivibu falan IPTV değil mi aslında ? Acaba Dune şu anda izletebilir mi Tivibu'yu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

İşin içine CCCam uydu falan girince o aletin yazılımı iflah olmaz ben size söyleyeyim. Ondan sonra bir de burada cihaz ısındı, kitlendi diye konuşmalara başlanır. Ayrıca kablolu yayın bu kadar yayılmaya başlamışken ona niye destek verilmiyor anlamadım ? Gerçi o da modül olmadan izlenemez. Şu Tivibu falan IPTV değil mi aslında ? Acaba Dune şu anda izletebilir mi Tivibu'yu ?

Bu söylediğiniz bence küçük bir olasılık, Bu baglamda en çok sorun yapan cihaz dm800 o bile üstten basit bir fanla cözülüyor ki 2 yıldır öyle kullanıyorum tek sorunum bile olmadı yaz kış ki bu cihaz 4 tane dm800 boyutunda bence teknık olarak mumkunmu degılmı sorusu one cıkıyor enigma2 kullanması bord ve işlemci buna müsaitmi v.b gibi teknik konular daha ön planda şahsi kanaatim

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 12:37:36 >
  • Ben üstündeki ekrandan malesef çok mutlu degilim , Evet iş görüyor ama bana tatminkar gelmedi ben cözümü 7" - 9" gibi bir extra ekran alıp müzik dinlerken oradan kullanmak niyetindeyim zaten ses çıkışlarınıda öyle yaptım hem hdmi den hem optikden avr ye girdim duruma göre istedigim baglantıyı kullanıyorum sterio çıkışınada avr 5+1 dışında sterio hop bagladım müziği sterio dinliyorum canım istediği zaman işte ekran bu zamanlarda ihtiyac teşkil ediyor fazla müzik fazla dosya olunca o klasörden ona ondan ona derken zor oluyor ekran maliyeti gayet makul seviyelerde cözülebilir tavsiye ederim . Tabi abartıp 22" e kadar baglayabılırız buda bir secenek.
  • arkadaşlar Popcorn Hour A200 ile dune h1 veya d1 arasında kaldım, sorunsuz olarak 3D izleyebilmek için hangisini almamı önerirsiniz? tv'im sony kdl-40hx800
  • Popcorn A200 , Bluray filmleri full menülü göstermiyor , Dune H1 ve D1 gösteriyor.
    İşlemcileri aynı , üçününde 3D ( RealD ) lisansı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buracksmith

arkadaşlar Popcorn Hour A200 ile dune h1 veya d1 arasında kaldım, sorunsuz olarak 3D izleyebilmek için hangisini almamı önerirsiniz? tv'im sony kdl-40hx800

Arkadaşım eğer bir cihaz alıcaksan Dune Duo almanı tavsiye ederim çift hdd swap var ve oldukça iyi iş görüyor 4TB'a kadar disk takabiliyorsun Real D lisansına sahip ve aletler ısınma nedir bilmiyor.Ben daha önce Bir C-200 kullanıcısı idim şimdi popcornhour arkadaşım sayesinde Dune Duo'ya terfi ettim.Burdan ona tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
    Bu arada eğer iyi bir film izleyicisi isen dune den şaşma yadis ile arayüzünü kurduğun zaman olay bitiyor bence.
  • teşekkürler arkadşlar tavsiyeniz için. dune diyosanız d1 ve h1 modelleri arasında tercih yapmam gerekiyo. gönül hd duo olsun istiyo ama fiyat benim için biraz yüksek, imkanları çok zorladım bu aralar. dune d1 ile h1 arasında tek fark H1'e hdd yi kolayca takabiliyoruz ama led ekranı yok, diğerinin içini açıpta takıyoruz üzerinde led ekran var. başka bariz bi farkları yok sanırım??
  • quote:

teşekkürler arkadşlar tavsiyeniz için. dune diyosanız d1 ve h1 modelleri arasında tercih yapmam gerekiyo. gönül hd duo olsun istiyo ama fiyat benim için biraz yüksek, imkanları çok zorladım bu aralar. dune d1 ile h1 arasında tek fark H1'e hdd yi kolayca takabiliyoruz ama led ekranı yok, diğerinin içini açıpta takıyoruz üzerinde led ekran var. başka bariz bi farkları yok sanırım??

Evet tek fark o.
  • quote:

teşekkürler arkadşlar tavsiyeniz için. dune diyosanız d1 ve h1 modelleri arasında tercih yapmam gerekiyo. gönül hd duo olsun istiyo ama fiyat benim için biraz yüksek, imkanları çok zorladım bu aralar. dune d1 ile h1 arasında tek fark H1'e hdd yi kolayca takabiliyoruz ama led ekranı yok, diğerinin içini açıpta takıyoruz üzerinde led ekran var. başka bariz bi farkları yok sanırım??

onun dışında hiçbir fark yok. benim gibi zırt pırt hdd takıp çıkaracaksanız h1 i bi kere hdd takayım sonra uğraşmayayım ama led ekranı da olsun derseniz d1 almalısınız..
  • of be arkadaş okurken yoruldum.topu topu 3 sayfa ama artık uykusuzluktanmı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.