Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redbaronutkan

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

bende akşam üzeri dune hd lite siparişi verdim. bakalım anlaşabilecek miyiz :)

Hayırlı olsun inşallah beklentilerinize cevap verir, gerçi bu işin de doğası keyfi bu noktada sanırım, Araştırıyoruz, Forum okuyoruz ve alıyoruz umduğumuz çıkarsa memnun oluyor bir dönem o sayfayı kapatıp başka bir cihaza adapte oluyoruz.
    umdugumuz olmaz ise bulana kadar arıyoruz , düzen böyle devam ediyor :)

cihaz geldide içinden HDMI kablo çıkmıyor. iş yerindede kablo bulamadım. elemanı gönderdim alıcak.
    öyle deneme fırsatı bulucam
    :)

hayırlı olsun. inşallah güle güle kullanırsınız.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun inşallah beklentilerinize cevap verir, gerçi bu işin de doğası keyfi bu noktada sanırım, Araştırıyoruz, Forum okuyoruz ve alıyoruz umduğumuz çıkarsa memnun oluyor bir dönem o sayfayı kapatıp başka bir cihaza adapte oluyoruz.

cihaz geldide içinden HDMI kablo çıkmıyor. iş yerindede kablo bulamadım. elemanı gönderdim alıcak.

Tekrar hayırlı olsun önemli bir ayrıntı olmasa bile içinden çıkması gerekli bence artık hsmi kablo koyulmayan aletmi kaldı belkide hata olmuştur sormanızı tavsiye ederim hdmi bu devirde güç kablosu gibi oldu artık içinden çıkmayan aletmi kaldı ki !!!

Ama yinede canınızı sıkmayın tadını cıkartık emek ve para harcadınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar hayırlı olsun önemli bir ayrıntı olmasa bile içinden çıkması gerekli bence artık hsmi kablo koyulmayan aletmi kaldı belkide hata olmuştur sormanızı tavsiye ederim hdmi bu devirde güç kablosu gibi oldu artık içinden çıkmayan aletmi kaldı ki !!!

Ama yinede canınızı sıkmayın tadını cıkartık emek ve para harcadınız

açıkçası bende öyle düşünüyorum :)
    tv me kurdum rahatladım walla :)
    öncesinde laptop u tv ye bağlayıp izliyordum
    laptopdan izlemekten çok daha farklı (kalite ve akış hızı)
    içine 2.5" lik bir disk taktım sorunsuz gördü ext2 olarak formatladı.
    bu gece yaklaşık 50 tane filmi açtım kapattım hepsinide açtı
    gerçekten kaliteye benziyor

• açıkçası bende öyle düşünüyorum :)
    tv me kurdum rahatladım walla :)
    öncesinde laptop u tv ye bağlayıp izliyordum
    laptopdan izlemekten çok daha farklı (kalite ve akış hızı)
    içine 2.5" lik bir disk taktım sorunsuz gördü ext2 olarak formatladı.
    bu gece yaklaşık 50 tane filmi açtım kapattım hepsinide açtı
    gerçekten kaliteye benziyor

Kesinlile notebookla arasında dünyalar var aynı kanaateyim , ne mutlu hayal etiğinizi verebildiyse hela bazen fazlası çıkar o zaman dadından yenmez ,Güle güle kullanın
  • Merhaba arkadaşlar dune cihazları alanlar da görecektir kutularında real D 3d desteğinin olduğu ibareyi görecektirler.Ancak şuan yazılımsal olarak direkt bir desteğe sahip değiller.Kısa bir süre içinde de bu yazılımsan olarak destek görecektirde.HDMI 1.4 a ya takılı kalmayın bence alet donanımsal olarak alt yapısı hazır olmasa idi bu insanlar cihazı üretirken bunu göz önünde bulundurup o ibareyi kutularına geçmezlerdi.
  • sağlam cihazlar yalnız biraz pahalı ya düşsün öyle alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harman/Kardon-JBL

Merhaba arkadaşlar dune cihazları alanlar da görecektir kutularında real D 3d desteğinin olduğu ibareyi görecektirler.Ancak şuan yazılımsal olarak direkt bir desteğe sahip değiller.Kısa bir süre içinde de bu yazılımsan olarak destek görecektirde.HDMI 1.4 a ya takılı kalmayın bence alet donanımsal olarak alt yapısı hazır olmasa idi bu insanlar cihazı üretirken bunu göz önünde bulundurup o ibareyi kutularına geçmezlerdi.

+

Kesinlikle size katılıyorum ki zaten bildigim kadarı ile meslekde konuyla alakalı ve egitim ,uzman gözüyle

• Dune lite da Türkçe menü var mı?
  • Dune HD Smart B1 gelmeyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

sağlam cihazlar yalnız biraz pahalı ya düşsün öyle alırım

ucuz etin yahnisine kapılanlar hep wd live ve hub'lara daldılar ama sonuç ortada hüsranla doldular.Arkadaşlar bu tip cihazlar bir kere alınıyor ve iyi olmasından yana kullanalım oylarımızı ucuz olunca da diğer cihazlara baka kalmıyalım.ama birde bizim gibi teknolojik hastalık var ise sürekli yeni birşeyler çıkınca eldekileri çıkarıp yenisine terfi etmek istiyorsun.
    malum sonuç ortada teknolojinin sonu yok....

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar dune cihazları alanlar da görecektir kutularında real D 3d desteğinin olduğu ibareyi görecektirler.Ancak şuan yazılımsal olarak direkt bir desteğe sahip değiller.Kısa bir süre içinde de bu yazılımsan olarak destek görecektirde.HDMI 1.4 a ya takılı kalmayın bence alet donanımsal olarak alt yapısı hazır olmasa idi bu insanlar cihazı üretirken bunu göz önünde bulundurup o ibareyi kutularına geçmezlerdi.

+

Kesinlikle size katılıyorum ki zaten bildigim kadarı ile meslekde konuyla alakalı ve egitim ,uzman gözüyle

Teşekkür ederim keyman2.
    merak edenler vardır diye söylüyorum elektronik mühendisiyim ve teknolojiyi yakından takip eden biriyim.Uzmanlık alanım ise audio/video ve bilgisayar sistemleridir.

• quote:

elektronik mühendisiyim ve teknolojiyi yakından takip eden biriyim.Uzmanlık alanım ise audio/video ve bilgisayar sistemleridir.

imzanız herşeyi anlatıyor zaten
  • Değerli arkadaşlar dune lite ın ve diğer modellerinin menü dillerinde Türkçe seçeneği var mı?

Alt yazının boyu ve konumu ayarlanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Değerli arkadaşlar dune lite ın ve diğer modellerinin menü dillerinde Türkçe seçeneği var mı?

Alt yazının boyu ve konumu ayarlanabiliyor mu?

h1 de Türkçe dil yok. altyazı boyutu ve konumu sanırım ayarlanıyor. sanırım diyorum çünkü, boyut ve renk oynadım da konum tam hatırlamıyorum ama var sanırım
  • @saintroyo sen güncelleme yaptınmı.Bendede yoktu ilk başta Türkçe daha sonra updateyle geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

@saintroyo sen güncelleme yaptınmı.Bendede yoktu ilk başta Türkçe daha sonra updateyle geldi.

hadi be.. yapmadım ne zamandır. cihazı ilk aldığımda bi yapmıştım sonra yapmadım. aslında bi topic açıp yeni dune lar ile ilgili herşeyi paylaşmak lazım. olmazsa sizn açtığınız topic üzerinden gidelim ya da konuları mı birleştirelim nasıl yapalım?
  • Baktımda şimdi Türkçe dil destegi eklendi diye bir şey yok ama updatelerde.Gerçi bendeki D1 ama fw baktıgımda D1 ve H1 dışında her update aynı noktasına kadar yani bir updateleri b1 dede vardır o zaman.Zaten ben Hd Smart Serisi için açtım o başlıgı oradan devam ederiz.Akşama dogru editliyecegim ilk mesajları zaten
  • quote:

Baktımda şimdi Türkçe dil destegi eklendi diye bir şey yok ama updatelerde.Gerçi bendeki D1 ama fw baktıgımda D1 ve H1 dışında her update aynı noktasına kadar yani bir updateleri b1 dede vardır o zaman.Zaten ben Hd Smart Serisi için açtım o başlıgı oradan devam ederiz.Akşama dogru editliyecegim ilk mesajları zaten

eyvallah ben deelimden geldiğince yardımcı olurum herhangi bir konu olursa. bugünlerde olmaz ama haftya komple menüleri ile falan bir inceleme yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Baktımda şimdi Türkçe dil destegi eklendi diye bir şey yok ama updatelerde.Gerçi bendeki D1 ama fw baktıgımda D1 ve H1 dışında her update aynı noktasına kadar yani bir updateleri b1 dede vardır o zaman.Zaten ben Hd Smart Serisi için açtım o başlıgı oradan devam ederiz.Akşama dogru editliyecegim ilk mesajları zaten

eyvallah ben deelimden geldiğince yardımcı olurum herhangi bir konu olursa. bugünlerde olmaz ama haftya komple menüleri ile falan bir inceleme yapabilirim.

Valla çok iyi olur dostum. Benim gibi kafasında soru işareti olan birçok arkadaşa yardımcı olursunuz. Şöyle tüm menülerine girilmiş, alt yazılı film oynatılmış ekran alıntılarını ve cihaz hakkındaki yorumlarınızı 1. sayda görmek istiyoruz.

• arkadaşlar dune hd lite mi yoksa egreat r4b mi?siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.