Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linksys WAG320N modemim var. Cat6 kablo ile bile bağladım fakat birkaç saniye sonra malesef donmaya başlıyor görüntü. Switch mi kullanmak gerekiyor illaki acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: krs

Linksys WAG320N modemim var. Cat6 kablo ile bile bağladım fakat birkaç saniye sonra malesef donmaya başlıyor görüntü. Switch mi kullanmak gerekiyor illaki acaba :)

o konuda bişey diyemicem benim modemim ttnet damgalı basit bi modem olduğu için ve de tek portlu olduğu için switch kullanıyorum.
  • Sorunu hala çözemedim uğraşıyorum saatlerdir ama olmuyor :(
  • Cihazı fabrika ayarlarına getir kapat ve aç.
    Ayrıca cihazın yazılımı güncel mi ?
  • Cihazın yazılım güncel. Akşam fabrika ayarlarına getirip deneyeyim tekrardan.
  • Dune H1 modelinde usenet kullanabileceğimiz bir application var mı?
    Yaklaşık 5 senedir usenet kullanıyorum,torrentle falan uğraşmak istemiyorum.
  • @zelo78 fabrika ayarlarına döndüm yine aynı sorun. Birkaç saniye sonra görüntü atlayarak devam ediyor. Siz daha önce bu cihazı ağ ile nasıl bağlamıştınız yardımcı olan arkadaşlara çok minnettar olurum.
  • PC'nde kullandığın güvenlik duvarı veya antivirus programından yapabilir.
    Eski kullandığım Popcorn'da antivirus programınan dolayı baya sıkıntılar yaşamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 17 Haziran 2011; 11:12:06 >
  • KIS var oda kapalı. Fakat ben yaDIS falan kurulumu yapmadım bu yüzden bir sorun yaşıyor olabilirmiyim?
  • yadis'le alakalı olacağını zannetmiyorum , nihayetinde yadis sadece bir plugin.
  • Mümkünse başka bir modemle dene.
    Herşey tamam olduğuna göre geriye modem kalıyor.

Bu Linksys modemlerden oldum olası hoşlanmam.
    Arkasında Cisco var falan derler ama hikaye.
    5 sene önce büyük bir hevesle aldığım Linksys'i sürekli kopma yaşadığım için Arena'ya iade ettim.
    Yerine USRobotics 9108 kablosuz verdiler. Hala sorunsuz kullanırım.
  • Ben modemden olduğunu düşünmüyorum. Şöyle ki film başlarken studyo vs isimler yazarken kare kare atlama yok. Filmden bir sahne başlarken başlıyor atlamalar. Bu atlamalar harici disk takılıyken yok. Ya pc de sorun var ya başka birşeyi yanlış yapıyorum.
  • İşletim sisteminden de kaynaklanıyor olabilir , bir keresinde pc'yi formatlamadan paylaşım sorununu çözememiştim.
  • Bilgisayara az önce format attım. Hiçbirşey kurmadan ağ kurulumu sonrasında paylaşıma bir hdd açtım. Dune den yeni ağ oluşturup hdd'yi gördüm. Filmi çalıştırdım ve yine studyo vb yerleri geçip filmin sahnesine girmesiyle atlamaya başlaması bir oldu. Başka bir modemle deneyeceğim yine olmazsa sanırım cihazda bir sıkıntı mevcut!
  • selam bende hd duo var ve filmlerdeki altyazılarda ki türkçe karakterler düzgün göstermiyor.İnternette aramama rağmen bir şey bulamadım içinde herhangi bir ayar var mı acaba?Yardımcı olursanız sevinirim.Belki ppcornhour arkadaşımız şöyle açıklamalı bir topic açsa herkes için yararlı olur.Çünkü içerisinden çıkan kitapta bir şey açıklamıyor.
  • Sayın popcornhour dune hd de yamj olayı nasıl oluyor acaba egreat de filmleri poster şeklinde görebiliyordum fakat dune de nasıl oluyor acaba bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

standby'de indirme yapıyor , dune'leri realtek işlemcili cihazlarla karşılaştırmayın

O zaman realtek işlemcili cihaz ithal etmeyiniz, amaç para kapmak olunca onu alamayana bunu demeniz etik değil, realtekli cihazları buradan hafifçe aşagılıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orogya

selam bende hd duo var ve filmlerdeki altyazılarda ki türkçe karakterler düzgün göstermiyor.İnternette aramama rağmen bir şey bulamadım içinde herhangi bir ayar var mı acaba?Yardımcı olursanız sevinirim.Belki ppcornhour arkadaşımız şöyle açıklamalı bir topic açsa herkes için yararlı olur.Çünkü içerisinden çıkan kitapta bir şey açıklamıyor.

hocam setup (ayarlar) kısmından diğer ayarlara ordan da encoding ayarlarına gelirseniz ordaki subtitle seçeneklerini Turkish yaparsanız sorununuz çözülür.
  • Benim sorunum modemden kaynaklanıyormuş. Linksys WAG320N modemde sıkıntı yaşıyormuşum. Emaneten bulduğum ZTE marka modemde sıkıntısız izleyebiliyorum. Linksys ile yapmam gereken bir ayar falan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krs

Benim sorunum modemden kaynaklanıyormuş. Linksys WAG320N modemde sıkıntı yaşıyormuşum. Emaneten bulduğum ZTE marka modemde sıkıntısız izleyebiliyorum. Linksys ile yapmam gereken bir ayar falan mı var?

bende aynı markanın 160n'i kullanıyordum. büyük boyutta dosya atarken kitleniyordu. sonra reset atmama gerekiyordu. gönderdim sıfırı geldi.
    dune içine hdd takın ve pcden büyük boyutta bir dosya gönderin , mesela tek hd film gibi. eğer kitleniyorsa şikayetinizi yazıp gönderin , benimkini bu şekilde sıfırı ile değiştirmişlerdi. eğer garanti süreniz dolmamışsa geç kalmayın.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.