süpermiş. gerçekten nasıl bir alet aldığımın farkına yavaş yavaş varıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: EliasGS
bir süredir araştırma yapıyorum, konuyu takip ediyorum bluray player içeren bir dune almak istiyorum. sanırım MAX modelini alacağım, orjinal bluray diskleri bölge sıkıntısı olmadan sorunsuz bir şekilde full menülü olarak oynatıyor mu?
bluray disk oynatma performansı hakkaında yorum yapabilir misiniz?
quote:
quote:
bir süredir araştırma yapıyorum, konuyu takip ediyorum bluray player içeren bir dune almak istiyorum. sanırım MAX modelini alacağım, orjinal bluray diskleri bölge sıkıntısı olmadan sorunsuz bir şekilde full menülü olarak oynatıyor mu?
oldukça hızlı ve stabil.
quote:
Orijinalden alıntı: popcornhour
quote:
quote:
oldukça hızlı ve stabil.
orjinal menulu oynatıyor mu? herhangi bir bolge koruması var mı?
Dune HD Lite hariç geri kalan bütün modeller blurayleri menülü oynatır.
[simage][/simage] bu resimdeki kart tam olarak ne işe yarıyor. şu dvb yazan.
sanırım dvbt modülü veya kartıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: bobombenim
Dune HD Lite hariç geri kalan bütün modeller blurayleri menülü oynatır.
tesekkur ederim
quote:
Orijinalden alıntı: gökay-52
DVB kartların takılacağı arabirim modülüdür.
quote:
Orijinalden alıntı: Harman/Kardon-JBL
quote:
Orijinalden alıntı: gökay-52
DVB kartların takılacağı arabirim modülüdür.
yani buna başka bi modül daha takıp ondan sonra kartımı takıyoruz. tam anlamadım, yasal abonelik kartları ile bunda hd yayın seyredebiliyormuyuz. tam açıklayabilirmisiniz. teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: mete82
dune un yeni modelleri 3d bluray iso dosyalarını oynatıyor mu deneyen var mı.
DUNE firmasina konuyla ilgili e-posta gonderdim, gelen cevap asagidaki gibi. 2011 sonlarinda cikacakmis, sanirim 2012 baslarinda satin alabiliriz...
Re: 3D Blu-Ray ISO Jacques (Dune HD France) [jacques@dune-hd.fr] Sent: Tuesday, May 24, 2011 7:46 PM To: *******
If on a file M2TS or another format there is a side by side 3D movie you will be able to watch it with a DUNE and you will also be able to see the subtitles
From: ******* Sent: Monday, May 23, 2011 3:14 PM To: contact@dune-hd.fr Subject: 3D Blu-Ray ISO I want to buy Dune HD H1 but i would like to know if it will be possible to play 3D Blu-Ray ISO fwith a firmware update in future.
Or do i need to wait for new devices that will be capable of playing 3D Blu-Ray ISO.
Thanks
ham olarak ( iso ) veya orijianal bluray olarak 3D oynatan bir cihaz yok. ancak iso'nun içindeki m2ts dosyalarını veya bluray klasöründeki m2ts'leri manuel olarak şu an 3D (side-by-side ) oynatıyor. Ayrıca MKV , MPEG4 vb... dosyaları 3D olarak oyanatabiliyor. Zaten matroska ( .mkv3d ) formatındaki dosya yapısını çıkarmak üzere.
bişey sorcam. Filmlerde orjinal olarak gelen sese ilaveten kendimizin filme gömdüğü türkçe sesleri kumandadan veye başka bir aktif edebiliyor muyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: maestromax
bişey sorcam. Filmlerde orjinal olarak gelen sese ilaveten kendimizin filme gömdüğü türkçe sesleri kumandadan veye başka bir aktif edebiliyor muyuz?
evet edebiliyorsunuz. kumandada audio seçeneğine basarak seçim yapabiliyorsunuz.
sayın popcornhour:
size geçtiğimiz günlerde bu forum aracılı ile yazdıgım soruna binaen MKV Merge GUI v4.5.0 ile filmleri yeniden işledim.. her işlemde işler biraz daha karışıyor galiba.. artık dune de oynamayıp egreat ile rahatça oynayan filmler aynı dune benzeri bir şekilde egreat ile de oynamaz oldu.. yani ekran siyah sadece harici alt yazılar görünüyor, ve ses normal ...
yorumunuza ihtiyaç duyuyorum.. MKV Merge GUI v4.5.0 programında bir aksaklık olduguna dair hiç bir bilgiye rastlamadım.. zaten yapılan işlem de gayet basit..filmi yeniden muxing ediyoruz. ve sonuçta hatasiz biçimde yazıldıgına dair ibare de çıkıyor..
bu gidişler filmleri tek tek rar lı halde yaklaşık 100 parçalık bölümler halinde indirmekten başka çare kalmıyor gibi...:-( yoksa başka bir program ile mi yapayım aynı işlemleri.. benim geçmişte adını verdiğim program ts muxer ile daha mı iyi olurdu? forumdaşların yazdıgı yazı üzerine mkv merge ile yaptım.. ve en büyük hatam bir iki filmi işleyip sonra deneme yapmayışım oldu.. baştan sona 1.5 tb lik bir diski muxing işlemine tabi tuttum, gereksiz alt yazı ve sesleride sildim...ve sonuç yazdıgım gibi negatif.. artık egrat ile de oynatamaz oldum :-(
saygılarımla
turakmug MKV Merge GUI konusuyla ilgili bir yerden alıntı veriyorum. Bir de bunlar uygula. Umarım işine yarar:
quote:
...MKVMERGE 4.2.0 ile mkv filmlerinizde herhangibir düzenleme yapar ve mux ederseniz WD LIVE TV bu filmleri okumayacaktır. Anladığım kadar ile MKVMERGE in bu son versiyonunda bir bug var. Bu nedenle MKVMERGE 3.2.0 kullanmanızı öneririm. Eğer 4.2.0 ile mux yaptığınız ve WD LIVE TV de açamadığınız filmler var ise hemen 3.2.0 versiyonu ile herhangi bir şey yapmadan tekrar mux ederseniz filmlerinizi rahatça wd live tv de oynatabilirisiniz. Umarım benim gibi mkvmerge son versiyonundan ötürü muzdarip olanlara yardımıc olabilmişimdir.
quote:
m34 a da da durum aynı. eski sürümü indirdim onda sıkıntı yok.
quote:
Bütün nmt lerde...
quote:
MKVMERGE 4.1.0 versiyonundan itibaren "header compression" özelliği (extra sıkıştırma sağlayan bir yöntem) varsayılan olarak çalışmaktadır; bu program ile mux edilen filmlerin seslerini medya oynatıcılar çalamamaktadır. Çözüm: MKVMERGE programında filminizi "input files" penceresine koyun. "Tracks, chapters and tags" penceresinde filmi oluşturan video, ses, ve altyazı dosyaları görünecektir. Ses dosyalarını seçip (birer birer), hemen aşağıdaki "extra options" sekmesinde "compression" kutucuğuna "none" seçeneğini seçin. "Start muxing" yaptığınızda oluşturulacak yeni dosya artık medya oynatıcınızda sorunsuz bir şekilde oynatılacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: turakmug
sayın popcornhour:
size geçtiğimiz günlerde bu forum aracılı ile yazdıgım soruna binaen MKV Merge GUI v4.5.0 ile filmleri yeniden işledim.. her işlemde işler biraz daha karışıyor galiba.. artık dune de oynamayıp egreat ile rahatça oynayan filmler aynı dune benzeri bir şekilde egreat ile de oynamaz oldu.. yani ekran siyah sadece harici alt yazılar görünüyor, ve ses normal ...
yorumunuza ihtiyaç duyuyorum.. MKV Merge GUI v4.5.0 programında bir aksaklık olduguna dair hiç bir bilgiye rastlamadım.. zaten yapılan işlem de gayet basit..filmi yeniden muxing ediyoruz. ve sonuçta hatasiz biçimde yazıldıgına dair ibare de çıkıyor..
bu gidişler filmleri tek tek rar lı halde yaklaşık 100 parçalık bölümler halinde indirmekten başka çare kalmıyor gibi...:-( yoksa başka bir program ile mi yapayım aynı işlemleri.. benim geçmişte adını verdiğim program ts muxer ile daha mı iyi olurdu? forumdaşların yazdıgı yazı üzerine mkv merge ile yaptım.. ve en büyük hatam bir iki filmi işleyip sonra deneme yapmayışım oldu.. baştan sona 1.5 tb lik bir diski muxing işlemine tabi tuttum, gereksiz alt yazı ve sesleride sildim...ve sonuç yazdıgım gibi negatif.. artık egrat ile de oynatamaz oldum :-(
saygılarımla
Selamlar, ben de birçok mkv filmi mkvmerge gui den işleme tabii tutul gereksiz ses formatlarını ve alt yazıları çıkartıp düzgün olan tr altyazıları içine ilave ediyorum ve şuana kadar yaklaşık 5-6TB lık bir arşivde herhangi bir sorun yaşamadım bahsettiğiniz gibi.Ancak belki indirdiğiniz sürümde sorun olabilir ben 4.7 ver.kullanıyorum.
saygılar.
D1 modelini almayı düşünüyorum. DTS sesi çözüyor mu D1 ve hdd takılıyormu bu modele? Ürünü nereden en ucuza bulabilirim taksit imkanı olmasıda tercihimdir!