Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadays

çok pahalı girdiler piyasaya çok

+ 1
  • Tabiki gönül isterki en uygun fiyata alalım ama Dune BD Prime 3.0 fiyatına bakarsak yeni model olarak uygun sayılır ama bir açılış fiyatı olmalıydı lansman şeklinde derseniz hem fikir olabilirim
    en azından bir dönem blueray player takılı olsa bu bile yeterli olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 5 Mart 2011; 2:42:01 >
  • bu duneler hakikaten iyi cihazlara benziyorlar
  • 3D bile yok galiba bence çok pahallı.
  • HD Lite modeli hariç , 3D ( RealD ) desteği var.
    Fiyatına gelince , bu ürünler zaten ucuz ürünler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

HD Lite modeli hariç , 3D ( RealD ) desteği var.

Slm üstad merakım işlemci ve genel sistem BD PRIME 3.0 ile görünürde aynı tabi kart yuvası hdd girşleri v.s hariç tutmak kaydı ile baktıgımızda bu sebeple hd duo ile kıyaslama yapmanız mumkunmudur ve prime için 3d durumu nedir bilgilendiriseniz sevinirim tşkler
  • bir konu hakkında soru sormak istiyorum.

şimdi ben h1 modelini aldım diyelim. evde modemim kablolu, bir de switch aldım diyelim. ve internet hattını hem dune h1 e hemd ebilgisayara gelecek şekilde ayarladım. sanırım bu konuda herhangi bir sorun olmaz. hem bilgisayar hem de h1 internetten dosya indirebilir değil mi.

şimdi asıl soruya geldik. ben bilgisayar dan h1 içerisini görüp ona etki etme, yani içine dosya atma altyazı ekleme, dosya silme gibi işlemler yapabiliyor muyum? ya da bunu yapmak için ne almam gerekir veya ne yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

HD Lite modeli hariç , 3D ( RealD ) desteği var.

Slm üstad merakım işlemci ve genel sistem BD PRIME 3.0 ile görünürde aynı tabi kart yuvası hdd girşleri v.s hariç tutmak kaydı ile baktıgımızda bu sebeple hd duo ile kıyaslama yapmanız mumkunmudur ve prime için 3d durumu nedir bilgilendiriseniz sevinirim tşkler

BD Prime ile HD Duo temelde çok farkları yok. ( Kasa , Anakart , Hdd giriş yuvaları vss.. hariç )
    Gerek BD Prime gerekse yeni çıkan HD serileri ( lite hariç ) 3D ( RealD ) lisanlarına sahiptirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

bir konu hakkında soru sormak istiyorum.

şimdi ben h1 modelini aldım diyelim. evde modemim kablolu, bir de switch aldım diyelim. ve internet hattını hem dune h1 e hemd ebilgisayara gelecek şekilde ayarladım. sanırım bu konuda herhangi bir sorun olmaz. hem bilgisayar hem de h1 internetten dosya indirebilir değil mi.

şimdi asıl soruya geldik. ben bilgisayar dan h1 içerisini görüp ona etki etme, yani içine dosya atma altyazı ekleme, dosya silme gibi işlemler yapabiliyor muyum? ya da bunu yapmak için ne almam gerekir veya ne yapmam gerekir?

Yukarıdaki sorununu pek anlamakla birlikte , aynı anda dosya indirebilirmiyim diye sormuşsun , EVET indirebilirsin.
    PC'den Dune'ye veya Dune'den pc'ye bağlanıp ( yönetme , dosya kopylama vs.. ) işlemleri yapabilirsin.
    Dune'nin en ucuz HD Lite modelinde bile bunu yapabilirsin. ( Lite , H1 , D1, Duo )

• quote:

quote:

bir konu hakkında soru sormak istiyorum.

Yukarıdaki sorununu pek anlamakla birlikte , aynı anda dosya indirebilirmiyim diye sormuşsun , EVET indirebilirsin.
    PC'den Dune'ye veya Dune'den pc'ye bağlanıp ( yönetme , dosya kopylama vs.. ) işlemleri yapabilirsin.
    Dune'nin en ucuz HD Lite modelinde bile bunu yapabilirsin. ( Lite , H1 , D1, Duo )

tama ben almak istediğim cevapları aldım. kablolu ağ ile her ikisinede diğerinden etki edebilir miyim diye sormuştum. cevabı evet olarak aldım.

• siparişi geçtim. hayırlı olsun inşallah.
  • cihaz elime ulaştı. hemen denedim. hafta sonu detaylı bir inceleme yapıp konu açacağım. ilk olarak gerçekten iyi bir cihaz. hdd yi cd gibi takıp çıkarabilme özelliği çok iyi...
  • quote:

cihaz elime ulaştı. hemen denedim. hafta sonu detaylı bir inceleme yapıp konu açacağım. ilk olarak gerçekten iyi bir cihaz. hdd yi cd gibi takıp çıkarabilme özelliği çok iyi...

Harddiski cd gibi çıkarıp takma derken tam olarak açıklayabilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

cihaz elime ulaştı. hemen denedim. hafta sonu detaylı bir inceleme yapıp konu açacağım. ilk olarak gerçekten iyi bir cihaz. hdd yi cd gibi takıp çıkarabilme özelliği çok iyi...

öncelikle dune hd smart h1 modelini aldım.

kapağı açıyorsunuz hdd yi yerleştirp kapağı kapatıyorsunuz. hdd takılmış oluyor. çıkarırkende kapağı açtığınız zaman hdd dışarı atıyor kendini.
  • quote:

quote:

quote:

kapağı açıyorsunuz hdd yi yerleştirp kapağı kapatıyorsunuz. hdd takılmış oluyor. çıkarırkende kapağı açtığınız zaman hdd dışarı atıyor kendini.

Hocam bol görselli incelemeni bekliyoruz :)

• Aynen , birde Bluray'leri menülü açabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Aynen , birde Bluray'leri menülü açabiliyor mu ?

ona bakma şansım ne yazık ki yok çünkü elimde o tür bir dosya yok
  • Gereken cevabı yurtdışı forumlarda buldum , açıyormuş.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Demek bluray iso ları menülü oynatıyormuş vay be
    yüksek bitli menülü bluray iso ları donmadan akıcı oynatır o zaman
    Deneme şansınız var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.