Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fireware i yükledim. ama yine de indirme yapmıyor. hdd ye bilgisayarda programları kurup ondan sonra mı torrent indirebilceğiz acaba? youtube daki videolar içibn flash programı istiyor ama indirmiyor.
  • Aynen saintroyo programları kurmak için hdd lazım.Merak ettigim benim pch deki gibi hdd li formatlıyormu malum o zman windows ta göremiyoruz hdd leri o zaman
  • hdd var zaten de bu alet internetten indirme yapmıyor mu onu öğreneyim de. bir de 2 ye böldüm ok. torrent dosyası da attım. ama torrent klasörünü benim böldüğüm 2. bölüme açıyor. 6 gb lık bölüme 70 gb lık torrent başlattı bakalım ne olacak?birisi şunlardan birini alsa da bana neyi nasıl yapacağımı anlatsa.

1. internetten dosya indirmiyor failed to load diyor ?
    2. youtube video syrettirmiyor flash video programı istiyor indiremiyorum onu da?
    3. torrentleri internetten indirmiyor mu? hadi onu biz flash bellekten attık diyelim indi,receği klasörü biz belirleyemiyor muyuz?
    4. ağdan bağlantı kurmadım bir türlü, cihaz içinde workgroup ta pc yi görüyorum içi boş. bilgisayarda ise dune u görmüyorum.

bu 4 adet sorunu çözemedikten sonra ben bu cihaza ısınabileceğimi sanmıyorum açıkçası. tama film seyrederken ilk defa zevk alıyorum ama bu ince ayrıntıları da yapmam lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Aynen saintroyo programları kurmak için hdd lazım.Merak ettigim benim pch deki gibi hdd li formatlıyormu malum o zman windows ta göremiyoruz hdd leri o zaman

Emre soru çok cevap yok , sen bunu bir başlıkda topla bence faydalı olur. Hayret daha kimse almamış.

• quote:

Aynen saintroyo programları kurmak için hdd lazım.Merak ettigim benim pch deki gibi hdd li formatlıyormu malum o zman windows ta göremiyoruz hdd leri o zaman

Aletin kendisi info tuşuna basınca HDD formatlayım mı dedi,formatladım EXT2 formatladı.Şu programı kurdum windows'a http://sourceforge.net/projects/ext2fsd/files/.Ordan ayarlardan sürücüye harf atadım autostart seçtim tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Aletin kendisi info tuşuna basınca HDD formatlayım mı dedi,formatladım EXT2 formatladı.Şu programı kurdum windows'a http://sourceforge.net/projects/ext2fsd/files/.Ordan ayarlardan sürücüye harf atadım autostart seçtim tamamdır.

yani ağdan birbirlerini görebiliyor musunuz?

• hayır usb çıkşından pc ye aleti bağlıyorum.
  • @ordeniz dedigin işlem hdd yi listeden seçtikten sonra sol en üst köşedeki enable extmgr autostart mı tıklıyacagız

** Dune HD Serisi - ANA KONU **
  • Autostart tıklarsan program oto başlar,tıklamazsan programı manuel açıp aleti takarsın her seferinde,yani önemli değil aslında,sana kalmış.

yalnız ilk seferinde aleti tak sonra harf atama falan yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 16 Mart 2011; 18:47:06 >
  • Sayın popcornhour& bilgisi olan arkadaşlar,

Ben dune duo modelini düşünüyorum.Amfim 7.1 analog çıkışa sahip (vsx-915)-fakat yeni nesil ses formatlarını desteklemiyor(true hd,dts-hd vb)

Dune duo yu amfiye analog olarak bağlarsam yeni nesil ses formatlarını çözülmüş olarak dinleyebilir miyim?

Örneğin iso bluray dosyasındaki Dts-hd sesleri duyabilirmiyim,7.1 kanaldan ayrı ayrı?

Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clavinova

Sayın popcornhour& bilgisi olan arkadaşlar,

Ben dune duo modelini düşünüyorum.Amfim 7.1 analog çıkışa sahip (vsx-915)-fakat yeni nesil ses formatlarını desteklemiyor(true hd,dts-hd vb)

Dune duo yu amfiye analog olarak bağlarsam yeni nesil ses formatlarını çözülmüş olarak dinleyebilir miyim?

Örneğin iso bluray dosyasındaki Dts-hd sesleri duyabilirmiyim,7.1 kanaldan ayrı ayrı?

Yanılmıyorsam cihazı zaten avr ile kullanıyor iseniz sorun kalmıyor yeterki AVR ( amfi) o formatları desteklesin .
    Yani cihaz kendisi dekode edemedigi formatları avr ye tasıyor dekode etme işmeini avr gerçeleştirdigi için sorun kalmıyor şeklinde biliyorum .
    yinede check edin yanılıyor olabilirim .

• başka bir başlıkta daha yazdım tekrar edetim.

Dune'lerde HDMI 1.4 bile yokken nasıl oluyorda 3D desteğe sahip olabiliyor donanımsal olarak?
  • Yeni gelen ürünlerin kullandığın en üst model işlemcisi: Sigma Designs 8642 / 8643

Ve sahip olduğum Popcorn C-200 'ün kullandığı işlemci: Sigma Designs SMP8643, 667MHz CPU

yüreğime su serpildi.

hala C-200'ü geçen yok çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

Yeni gelen ürünlerin kullandığın en üst model işlemcisi: Sigma Designs 8642 / 8643

Ve sahip olduğum Popcorn C-200 'ün kullandığı işlemci: Sigma Designs SMP8643, 667MHz CPU

yüreğime su serpildi.

ilginç bir bakış açısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Yeni gelen ürünlerin kullandığın en üst model işlemcisi: Sigma Designs 8642 / 8643

yüreğime su serpildi.

ilginç bir bakış açısı..

nir medya player için birsürü para verip sonrasında 1 yılı doldurmadan eski teknoloji olması üzerdi beni :D

• quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: clavinova

Sayın popcornhour& bilgisi olan arkadaşlar,

Yanılmıyorsam cihazı zaten avr ile kullanıyor iseniz sorun kalmıyor yeterki AVR ( amfi) o formatları desteklesin .
    Yani cihaz kendisi dekode edemedigi formatları avr ye tasıyor dekode etme işmeini avr gerçeleştirdigi için sorun kalmıyor şeklinde biliyorum .
    yinede check edin yanılıyor olabilirim .

Öncelikle cevap için teşekkürler,

Kullandiğim avr desteklemiyor yeni nesil formatları,benim yapmak istediğim playera çözdürüp,analog 7.1 bağlayarak avr ye,ordan dinlemek.

Mümkün müdür bu cihazla acaba?

• quote:

quote:

quote:

yüreğime su serpildi.

ilginç bir bakış açısı..

nir medya player için birsürü para verip sonrasında 1 yılı doldurmadan eski teknoloji olması üzerdi beni :D

dediğiniz gibi bile olsa o kadar çabuk eskiyecek bir teknoloji değil bence. biz daha yeni ve ilk olarak tanıştık, hem bu teknoloji ile hem de bu cihazlarla. ve iyi ki bu kadar zaman beklemişim diyorum şimdi.

• quote:

dediğiniz gibi bile olsa o kadar çabuk eskiyecek bir teknoloji değil bence. biz daha yeni ve ilk olarak tanıştık, hem bu teknoloji ile hem de bu cihazlarla. ve iyi ki bu kadar zaman beklemişim diyorum şimdi.

bence çoktan eskidi aslında. donanımsal olarak 3D desteklemiyor. HDMI 1.4 desteklemiyor.

sonuç olarak eski sayılırlar...
  • quote:

quote:

bence çoktan eskidi aslında. donanımsal olarak 3D desteklemiyor. HDMI 1.4 desteklemiyor.

3d benim için daha uzak bir gelecek. onun için bu cihazların keyfini çıkarmaya bakıyorum.. 1.5 sene önce sony bravia aldım, şimdi o fiyata 3d televizyon veriyorlar. bu hıza yakalamaya pek gücüm yetmez sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

3d benim için daha uzak bir gelecek. onun için bu cihazların keyfini çıkarmaya bakıyorum.. 1.5 sene önce sony bravia aldım, şimdi o fiyata 3d televizyon veriyorlar. bu hıza yakalamaya pek gücüm yetmez sanırım.

beni yanlış anladın. ben cihazların dumundan bahsediyorum.
    mesela hala sıradan bir LCD TV'ye bile geçemeyenler var. Onlar LCD'ye geçtiklerinde LCD tvlerinin aslında eski bir TV olmadığını söyleyemeyiz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.