Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim yadis üzerinden oynatma ile ilgili bir problemim var.
    Bende iki tane dune duo var kardeşimle beraber kullanıyoruz,bütün harddiskler benim dune üzerinde bağlı,yadis için de bir flashdisk takılı
    benim dune üzerinden hiçbir dosya da problem olmuyor ama kardeşimin dune üzerinden yanlış url hatası veriyor.
    Nerede yanlış yapıyorum?Yadis i kurarken harddisk yolu için storage_uuid://6543a34455c3454/movie şeklinde kuruyor bende bu şekilde sıkıntı yok,onda oynatmıyor
    smb: ile denediğimde hem bende hem onda filmler müthiş takılıyor.
    Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.
  • selam arkadaşlar
    Bende iki tane dune duo var kardeşimle beraber kullanıyoruz,bütün harddiskler benim dune üzerinde bağlı,yadis için de bir flashdisk takılı
    benim dune üzerinden hiçbir dosya da problem olmuyor ama kardeşimin dune üzerinden yanlış url hatası veriyor.
    Nerede yanlış yapıyorum?Yadis i kurarken harddisk yolu için storage_uuid://6543a34455c3454/movie şeklinde kuruyor bende bu şekilde sıkıntı yok,onda oynatmıyor
  • selam arkadaşlar
  • kusura bakmayın üç kere gitmiş benim ekranda hata veriyor du
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

Movies
    TV Shows
    Concerts

klasorleri yarattım ve her klasorun altında filmlere, dizilere ait kendi klasorleri var ve onun icinde aynı isme sahip film ve altyazı mevcut.

yani bir film dosyası;

video\Movies\Road.To.Perdition\Road.To.Perdition.mkv

seklinde. sorularım;

1. bu dosyalama dogru mudur?
    2. klasor ve dosya isimlerinde kelime aralarında bosluk yerine nokta "." olması hata verir mi?
    3. altyazılar film adı ile aynı olmasına ragmen sonunda .TR uzantısı sorun yaratır mı? (Road.To.Perdition.TR.srt gibi)

diger bir sorum da dizileri klasorlemede

TV Shows altında yine benzer sekilde

video\TV Shows\Person.Of.Interest\Season.01\Person.Of.Interest.S01E01.Pilot.mkv

seklinde ve tum bolumler ve altyazılar "Season.01" klasoru altında.

yaDIS in sezonları tanımasında
    dizi.adı\season.01\tüm bölümler ve altyazılar
    seklinde klasorleme dogru mudur?

Dune 301 gelene kadar NAS uzerinde dosyalarımı duzenlemek istiyorum vereceginiz bilgiler dogrultusunda. tesekkurler

video\Movies\Road.To.Perdition\Road.To.Perdition.mkv

video\TV Shows\Person.Of.Interest\Season.01\Person.Of.Interest.S01E01.Pilot.mkv

mavi ile belirttiğim kısımlardaki noktaları kaldırıp boşluk bırakın. person of interest gibi.. (ayrıca 10 numara dizidir, yeni bitirdim)

ayrıca dizi bölümlerinde mutlaka season ve episode belirtmesi olsun. s01e05 mesela, sizinkinde var.. her dzinin her bölümüne bakın, bazılarında bizim rip gruplarımız s01b03 gibisinden episode kısmını Türkçe'leştiriyor. bunu da düzeltmeniz lazım.

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

Üstad bu dizileri yadiste hazırlamak konusunda bir türlü başarılı olamıyorum eski mesajlarınızada baktım hepsinide denedim ama olmadı acaba nerde yanlışlık yapıyorum? İlk resimde hdd nin içinin genel görünümü var yani filmler , müzik klasörüm ve altta Tv Şovları klasörü var ikinci resimde Tv şovları klasörünün içi son resimde de dizinin sezon bölümleri var noktalama işareti yok hepsi doğru gibi ama yinede yadiste bir türlü görmüyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

imaj dosyalarına tıkladığım zaman sayfa açılmıyor, nereye yüklediğinizi bilmiyorum ama imageshacke yükleme şansınız var mı?

ben yine de bildiklerimi yazayım siz burdan karşılaştırın olmazsa..

dizileri bir klasör olarak oluşturun. PERSON OF INTEREST olsun mesela.. Türkçe/İngilizce karaktrlere dikkat edin. sonra o klasör içerisinde season 1, season 2 gibi sezonları ayırın. ingilizce olarak yazılması gerekiyor yoksa sezonlerı kesinlikle görmüyor.. her bir sezon klasöründeki bölünlerin isimlerinde ise mutlaka sezon ve bölüm ingilizce olarak belirtilmek zorunda. yani s01e10 gibi.. mutlaka yanda belirttiğim şekilde olmalı yoksa dizilerin bölümlerini görmüyor. ister sizin bölümleri kontrol edin ve orda yazan kısmı değiştirin, isterseniz de bölüm adının herhangi bir yerine bu ifadeyi yazın.

dediğim gibi imaj dosyalarını görebilseydim daha yardımcı olabilirdim...

EDIT: imajlara baktım. filmlerdeki yılları silin, sadece film adı kalsın. game of thronesu bölüm adlarındaki S01 E01 yazan yerdeki boşluğu ve bence diğer boşlualrı da kaldırın. ayrıca game of thrones klasörü açın ve sezonları onun içine atın ama klasörlerde sadece season 1, season 2 yazsın.. game of thrones ismini kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 10 Aralık 2012; 9:31:22 >

• Filmleri arşivlerini tamamladım süper oldu artık dizileri denerim bu bilgiye göre ben de

Fakat filmleri 1990-2000-2010 gibi 10 ar senelik gruplara ayırmış yani 2010-2011-2012 hepsi bir arada çıkıyor

seneleri tek tek gruplama yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1
    Fakat filmleri 1990-2000-2010 gibi 10 ar senelik gruplara ayırmış yani 2010-2011-2012 hepsi bir arada çıkıyor

ne yazık ki yok, aynı dertten ben de muzdaribim açıkçası.. 2012 filmini aramak için 2010 lu yılların hepsine bakmak zorundayız :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

ne yazık ki yok, aynı dertten ben de muzdaribim açıkçası.. 2012 filmini aramak için 2010 lu yılların hepsine bakmak zorundayız :(

Dizilerde örnek olarak aşağıdaki şekilde mi olacak

dizi klasörü ismi
    Person Of Interest

Sezon Alt Klasörleri / Bölüm ismi
    Season01 / S01E01, S01E02, .......
    Season02 / S02E01, S02E02, .......
    +
    +
    +

Bölüm isminde başka yazı olabilir mi? Yoksa sadece S01E02 gibi mi olmalı?

Yani aşağıdaki gibi:

Person of Interest S01E02

Her bölüm ayrı klasörde olsa olur mu veya olması gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 10 Aralık 2012; 9:49:36 >

• sezonlardaki her bölüm için ayrı klşasör açmanıza gerek yok. sadece bölümlerin adlarına dikkat edin. mesela, person.of.interest.s01e02.hdtv.720p.esir gibi olmasına dikkat edin. s01b01 olursa olmaz, arasında boşluk olu8rsa olmaz. ha illa böyle olmasına gerek yok, sadece s01e01 de yazsanız olur. önemlim olan nokta burası, sezon ve episode kısmının doğru olarak belirtilmesi.

bunların bulunduğu sezon klasörlerinin ise season olarak yazılmasına dikkat edin. sezon 1, sezon 2 yazarsanız kabul etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 10 Aralık 2012; 10:12:32 >
  • Dizi arşivini halletim tamamdır

Dizilerin ayrı bir Diziler klasöründe olup her ayrı bir dizi için ismi doğru yazılmış bir klasörde olması gerekiyor

Her bir dizi klasörünün içinde mevcut sezonlar 1-2-3 ..

her sezonun içinde bölümler olursa yadis her bir bölümün hikayelerine kadar indirip dosyalıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

ağ üzerinden mi seyrediyorsunuz?

nmt'ye bağlı hddlerde sorun yok evet sıkıntı ağ üzerinde...

ağ kurulumu yaptınız mı? yani dune üzerinden bilgisayara veya bilgisayar üzerinden dune a ulaşabiliyor musunuz?

yanıtınız evet ise, dune da klasörkleri seçerken smb:/ kısmından sonra gelen kısmı ağınıza verdiğiniz adı yazmanız gerekiyor. ben workgroup demiştim mesela. siz ip numarası verdiyseniz onu yazmanız gerekiyor.

Sizin yaptığınız gibi tüm ayarları yapıyorum yaDIS'de ama yinede hata alıyorum :(

Aldığım hata ;

URL:smb//192.168.2.10/Movie/28.days url açma başarısız diyor :(

HDD bilgisayarın üstünde ama yinede erişemiyorum.DUne içinde pc gözükmüyor ama pc'den dune içini görebiliyorum.

• öncelikle denetim masasından ağ ayarlarından parolalı kullanımmı kapatın.
    harddiskinizi paylaşıma açın ama gelişmiş paylaşım üzerinden tüm izinleri verin.
    daha sonra windows share manager programı ile ''NO'' yazıyorsa onu fixleyip ''YES'' konumuna getirin.

bunlar bilgisayarda yapmanız gerekenler.

dune ana ekranda pop up menü tuşu ile yeni ağ klasörü açın
    orada klasörün adını, ağ adını (burda kesinlikle hdd nin bilgisayardaki ismini yazın d,f,g, gibi)
    smb
    workgroup
    parola, şifre koymadan kaydedin ve dune ana ekranına yaptığınız ağ klasörü gelsin.

bunları da yaptıktan sonra benim imajlarda belirttiğim düzeltmeleri de yaparsanız sorun çözülecektir.

hepsini yaptıktan sonra cihazı kapatıp aöarsanız daha sağlıklı olacaktır.
  • Merhaba egreat r6b kullanıyordum şimdi ise 400-500 TL butce ile yeni bir media player almak ıstıyorum acıkcası aklım karıstı şyleki;
    öncelikle iptv olmalımı ?suan sizler iptv den nekadar yararlanıyorsunuz?guncel cok kanal varmı?
    daha sonra media playerın arayuzleri onemlı benım ıcın sıtede yamaj vb bır cok program sunulmus.acıkcası ben avr+plazma+media player üçlüsüyle yasıyorum.internetim farklı bır odada WIRELESS degıl.alacagım Mplayer sürekli internete baglı olmucak belki ileride kablo ile eternet uzerınden baglı kalabılırım.sizce bu butceyle benım isteklerimi karsılayabılecek cıhaz ne olmalı?
    wd tv live hub var hddsi içinde olan sizce bu cihaz dune hd d1 den ne kadar kötüdürü yada eksiktir.yani dunenın iptv si olmasa tercıh edılırmı ?saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytatto

dune hd smart H1 sahibiyim.. alırken ille de hepsi olsun diye bu cihazı almıştım. iptvyi kullanmadım, ha varmıdır onu da bilmiyorum, ya da stabil bir şekilde kullanılıyormudur. torrent uygulaması olsun, internet browserı olsun, şusu olsun, busu olsun diyerek ve bütçemin yönlendirmesi ile bu cihazı almıştım. ama bu saydıklarımı ya 1-2 kere denemiş, ya da hiç uğraşmamışımdır.

ben ağ üzerinden bilgisayara bağlı olarak kullanıyorum. bütün hdd lerim bilgisayarda ya da bilgisayara bağlı. kullandığım ağ kablolu.. istediğim tüm formatları(flv ve 3d bd iso hariç) rahatça ağ üzerinden seyredebiliyorum. ne olursa bilgisayardan indirip ağ üzerinden tvye akatarabiliyorum görüntüyü.. yads gibi bir de programı var..
  • 2.elde wd tv live hub var fiyatı uygun sanırım 2.elde bu urunu 300-350 aralıgında almak mantıklı olurmu sızce.içinde 1tb harıcı var.arayuzude guzele benzıyor...
  • Arkadaslar Yadisi Windows XP ye kurulumunu yapamıyorum yardım edermısınız.Sürüm yadis 2.2 exe yuklenıyor fakat açılmıyor.Sizden ricam xp ye gore yadısı nasıl kurabılırım.Agdan duneyi goremıyorum
    saygılar....
  • net frameworku güncellemeniz gerekiyor olabilir..
  • Güncelledim.bu siteden yadisin son surumu ındırıldıhttp://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=25899
    benım sorunum ağ da duneyi göremıyorum yadıs yada zapiti farketmez.öncelikli çözmem gereken yeni bır ag kurdum yalnız duneyı goremıyorum.konunun ılk sayfasında anlatım windows 7 e gore xp için nasıl olmalı....???
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.