Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d işim yok su an için 301 da cok ufak duruyor d1 cok guzel masanın ustune koyabılırısn ama satişi yok sanırım sen bu ıkısındne hangısnı onerırsın
  • dediğim gibi bluray iso indirip seyrediyorsanız bu format belirleyici unsur.. D1 alabilirsiniz.. ama bd iso indirmiyorsanız ve 3.5 hdd takmam diyorsanız tv 301 alabilirsiniz..

D1 ile aynı olan sadece tip olarak farklı olan H1 i forumda satan bir arkaaş var.. isterseniz onunla da irtibata geçebilrsiniz..
  • dikkat son dune yazılımı tum uygulamalarınızı kaldırıyor.
    yenıden yukleme yaptırmıyor..
    şimdilik open source uygulamaları yenı yazılımda calıstıramadım.
    bılgınıze...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atm41

dikkat son dune yazılımı tum uygulamalarınızı kaldırıyor.
    yenıden yukleme yaptırmıyor..
    şimdilik open source uygulamaları yenı yazılımda calıstıramadım.
    bılgınıze...

hocam uygulamaları kaldırıyor derken ne gibi uygulamalar mesela?
  • 15082012 -2150 yazılımını yukledıkten sonra uyarı mesajı aldım.
    ıptv kullandıgım app box fs ua ,moskova fm **** retube sovok tv hd serıals kınosha gıbı uygulamalar uctu.
    08.06 beta gerı donup tekrar guncelleme yaptıgımda duzeldı..
    yenı yazılımı yukledıgınde bunu yapan arkadaslar buraya yazsın dıye yazdım su an de tum apps ler calısır durumda ama yazılımdan sonra makınayı restart edın ...
    selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: atm41

15082012 -2150 yazılımını yukledıkten sonra uyarı mesajı aldım.
    ıptv kullandıgım app box fs ua ,moskova fm **** retube sovok tv hd serıals kınosha gıbı uygulamalar uctu.
    08.06 beta gerı donup tekrar guncelleme yaptıgımda duzeldı..
    yenı yazılımı yukledıgınde bunu yapan arkadaslar buraya yazsın dıye yazdım su an de tum apps ler calısır durumda ama yazılımdan sonra makınayı restart edın ...
    selamlar,

Anlamadım üstad.
    Yeni yazılımı kuralım mı kurmayalım mı? Bende de içind bir sürü uygulama var. Bunlar tekrar kurulamıyorsa hiç yüklemeyeyim?
    Saygılar
    Exper2006
  • Son updateyle beraber alet sürünmeye başladı sürekli takılmalar,kitlenmeler vs. Öyle olunca eski sürüme döndüm
  • güncellemelere genelde bulaşmam, buna da iyi ki bulaşmamışım..
  • yuklenebilir ama eskisi bencede daha iyidi sanki..
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende Dune HD Duo alarak aranıza katıldım, Bazı sorularım olacak bu konuda deneyimli arkadaşlarda cevaplarını alamk isterim.

1- Cihaz üzerine 1 Adet 2 TB ve 1 Adet de 1,5 TB disk taktım, Bu diskleri hangi formatta formatlarsam sağlıklı olur.
    2- Katalog yönetimi için sizlerin daha önce yazmış olduğu mesajları inceledim, Zappiti ve Yadis sıklıkla kullanılan, bu ikisinden birini mi tercih etmeliyim yoksa bunların dışında da önereceğiniz bir uygulama var mıdır?
    3- En stabil firmware hangisidir. Hangisinde devam etmeliyim.
    4- cihaza 2 adet 2 TB lık USB disk bağladım ancak cihaz hiç işlem yapmadan bir süre beklediğinde diskler standby durumuna geçiyor, bu durumdayken disklerin içine girdiğimde diskler ayağa kalkıyor ancak içi boş olarak görünüyor. cihazı kapatıp yeniden açtığımda hiç bir sorun yok. Uzun süre işlem yapmayınca aynı durum tekrarlanıyor. Bunun sebebi sizce nedir.
    5- Bilgisayarım üzerinde hiç bir film'i dune'a paylaşmayı düşünmüyorum. Cihaz üzerine takılı 2 adet diskim dışında 2 adette USB den disk takılı olacak ve birde NAS üzerinde filmlerim var. Katalog için en sağlıklı konfigürasyonu nasıl yaparım.

Saygılar.

• merhaba arkadaşlar. ben 2 saatten fazladır dune ile pc arasında bağlantı kurmaya çalışıyorum ama bir türlü yapamadım.
    Home>>Sources>>Network Sources >> SMB >>workgroup >> pc adima tiklayinca empty yazisini goruyorum.
    new network folder dedigimde
    name:herhangi bi isim
    type:smb
    server:workgroup
    folder: ağ>>paylaşılan klasörler kısmında gördüğüm ismi yazdım. örneğin ben masaüstüne bi tane deneme diye dosya açtım. onu paylaşıma açtım. izinler everyone olarak ayarlandı. direkt olarak folder'a deneme yazdım
    user:boş
    password: boş

yaptığımda "network resource is not accessible" ve "cannot access network folder" hatasi aliyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler.
  • windows share manager diye bir program var, o programı kurun ve açtığınızda ''NO'' yazan hdd leri fixleyerek ''YES'' konumuna getirin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

windows share manager diye bir program var, o programı kurun ve açtığınızda ''NO'' yazan hdd leri fixleyerek ''YES'' konumuna getirin..

onu da yaptım,bağlanmıyor maalesef
  • Selam,

Benim Dune HD Smart D1 üzerinde 3 Tb disk ve QNAP NAS var. Yadis arayüzü Dune üzerindeki Hard diskte..

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

QNAP Klasörlerini bu şekilde gösterdim;

Dune üzerindeki Disk bu şekilde tanımlandı;

Dune üzerindeki yaDIS arayüzünü çalıştırdığımda, kendi üzerindeki filmlerde problem yok, direk başlatabiliyorum, oysa QNAP üzerindeki filmleri başlatmaya çalıştığımda ''Url hatası'' veriyor. Ancak bir kere ağdan QNAP üzerindeki filmerin olduğu dizine girdikten sonra problem ortadan kalkıyor filmleri direk başlatabiliyoruz. Dune her kapatıp açtığımmda aynı şey oluyor.

yaDIS arayüzünü QNAP üzerinde çalıştırmak istediğimde ise, arayüzü bu şekilde tanımlıyorum;

Dune üzerindeki Hard diski ise şu şekilde tanımladım;

Bu durumda da QNAP üzerindeki filmlerde problem yok, ancak Dune üzerindeki filmler başlıyor, takılma oa kadar fazla ki, bir mkv bile takıla takıla oynuyor, hattaa tamamen tıkanıyor..

Ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharmacist -- 22 Eylül 2012; 23:58:14 >

• Arkadşalar bende Dune Prime 3.0 kullanıyorum ama extradan application nasıl yükleniyor bu aletlere?

Yadis vs.. kulannabiliyorum
  • Selamlar,
    Notebook değiştirme arifesindeyim.
    Mac alma ihtimalim olabilir.
    Bu yaDIS Mac ile çalışıyor mu acaba bilgisi olan var mı?
    Kolay gelsin
  • arkadaşlar dune bd prime 3.0 var bende server2003 kurdum gigabit ethernetli hdd leri ona doldurdum paylşımı ayarladım ancak 1gbit bağlantıyı kurduğum halde bir türlü o hıza erişemedim. dune da geliştirilebilir gbit ethernet yazıyo ama sanırım desteklemiyo bilgisi olan var mı bu konuda
    http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=22902&page=1
    http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=26452&page=1
    şuralarda bilgi buldum biraz ama tam çözemedim. şimdi ben boş yeremi tüm ekipmanı gbit yaptım. aktarım hızı 5mbit/sn yi geçmiyor.
    yada şunu alsam işi çözer miyim dune tanırmı acaba . görüşlerinizi bekliyorum.
    http://www.aliexpress.com/item/USB2-0-Gigabit-LAN-USB-to-10-100-1000-Ethernet-Adapter-Wholesale-Free-Shipping-237/499966842.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan559

arkadaşlar dune bd prime 3.0 var bende server2003 kurdum gigabit ethernetli hdd leri ona doldurdum paylşımı ayarladım ancak 1gbit bağlantıyı kurduğum halde bir türlü o hıza erişemedim. dune da geliştirilebilir gbit ethernet yazıyo ama sanırım desteklemiyo bilgisi olan var mı bu konuda
    http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=22902&page=1
    http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=26452&page=1
    şuralarda bilgi buldum biraz ama tam çözemedim. şimdi ben boş yeremi tüm ekipmanı gbit yaptım. aktarım hızı 5mbit/sn yi geçmiyor.
    yada şunu alsam işi çözer miyim dune tanırmı acaba . görüşlerinizi bekliyorum.
    http://www.aliexpress.com/item/USB2-0-Gigabit-LAN-USB-to-10-100-1000-Ethernet-Adapter-Wholesale-Free-Shipping-237/499966842.html

Ben o işi hallettim. meraklı yok sanırım bunca zamandır yazan olmadığına göre. mükemmel oldu server 2008 altında tüm diskleri topladım. sorunsuz sistem oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: pharmac

Selam,

Benim Dune HD Smart D1 üzerinde 3 Tb disk ve QNAP NAS var. Yadis arayüzü Dune üzerindeki Hard diskte
    Dune üzerindeki yaDIS arayüzünü çalıştırdığımda, kendi üzerindeki filmlerde problem yok, direk başlatabiliyorum, oysa QNAP üzerindeki filmleri başlatmaya çalıştığımda ''Url hatası'' veriyor. Ancak bir kere ağdan QNAP üzerindeki filmerin olduğu dizine girdikten sonra problem ortadan kalkıyor filmleri direk başlatabiliyoruz. Dune her kapatıp açtığımmda aynı şey oluyor.
    ////

Ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır?

Yadiste NAS kullanırken Dune ağ yolu için NAS'ın IP adresinden önce NAS'ın user ve passwordunu yazmak gerekiyor,

Aşağıdaki şekilde adresi düzeltip taratırsanız her defasında problemsiz giriş yaparsınız

user : password@ip/................

Ben Seagate 3TB NAS kullanıyorum, üzerindeki external USB porttan 3.5TB daha ekledim 1800 film Yadisten problemsiz erişiyor

Örnek:
    smb://user:password@192.168.2.99/GO_FLEX_HOME/Public/Movies

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 7 Kasım 2012; 12:36:02 >

• Doğrudur, user - pass kullanarak hallettim ben de.. Ancak daha önce buna gerek kalmadan girebiliyordum, 3-4 yıldır QNAP kullanıyorum sorunsuzdu, evde 2 DUNE olunca böyle oldu, onu da hallettim..
    Teşekkürler cevap için..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.