Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsanettin

YAdis 2.2 Sürümü

http://www.mediafire.com/?6i66avohuqw3dmw

teşekkürler bilgilendirme için.
  • Şu yadisle keşke kategorize edebildiğimiz filmlerin önizlemesini yapma imkanımızda olsa gerçekten muhteşem olurdu. Bu arada son sürümde ne gibi değişiklikler olduğunu bilen var mı?
  • ben saga uygulaması dışında bugüne kadar hiçbir yadis güncellemesinde bir fark görmedim.. bunda da nasıl bir ek vardır bilmiyorum. ama bana göre büyük bir sorunu var yadisin. o da filmlerin bazılarını Türkçe olarak bazılarını ise orjinal dilinde adlandırması. sadece isim olarak ta değil türleri de aynı şekilde yapması. kategorilerde hem comedy hem de komedi nin olması büyük sorun bana göre. onun için ben her taratma sonrası orjinal haline getiriyorum.

umarım bu sorun bu sefer çözülmüştür.
  • değişiklikler;

- Added the management of selections of movies (groups)
    - Added the ability to add shortcuts to selections of movies (main menu or
    movies submenu)
    - Added 2 new filters for the media list: Sagas and Selections
    - Added the option to invert the current filter for the media list
    - Added the detection of DTS-HD MA and HRA (instead of only DTS-HD)
    - Added the ability to reload only technical information of a media
    - Template engine additions:
    - Added the possibility to define the size and position of the
    poster within the frame
    - Images can now be used (in addition of texts) for video
    resolution, aspect ratio and framerate/frequency
    - Ability to display in the synopsis the saga a movie belongs to
    - Added support for tv show posters in addition to banners
    - Added quality option for jpeg synopsis
    - Added the update of episode thumbnails if they were not available at the
    previous processing
    - Added the indication of the number of seasons/episodes for a tv show (in
    the status bar)
    - Added the prefill of the search field when changing the title of a media
    - Added posters in the list of results when changing the title of a tv show
    - Fixed program crash when using right mouse button on a empty media list
    - Fixed cleaning of the interface when switching from one image format to
    another

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Şu yadisle keşke kategorize edebildiğimiz filmlerin önizlemesini yapma imkanımızda olsa gerçekten muhteşem olurdu. Bu arada son sürümde ne gibi değişiklikler olduğunu bilen var mı?

görsellik olarak eklemelerinin yanında en önemli ekleme selection eklmesi olmuş gibi görünüyor ama ben 2.1.8 kullanırken saga sekmesine tüm gruplandırmaları yaptığım için deneme yapmadım açıkçası. onun dışında bildiğiniz yadis. 2.1.8 in üzerine kurdum herhangi bir sorun olmadı. eski taramalarım duruyor. elbette bu işlemden önce ne olur ne olmaz diye workspace ve templates klasörlerimi başka yere kopyaladım. daha önceden bahsettiğim ingilizce/Türkçe karmaşası hala devam ediyor. eğer dili ingilizce yaparsanız herşey normal ama Türkçe açıklama vs olmuyor. eğer Türkçe seçerseniz bütün filmleri Türkçe yapamıyor ve aynı anda comedy/komedi, aksiyon/action türleri aynı anda çıkıyor yadiste.. bu da pek hoş olmuyor. ben Türkçe kullanıyorum ama filmlerin açıklama kısmı hariç diğer kısımlarını orjinal haline getiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 15 Şubat 2012; 8:19:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

tamamını yüklemek zorunda değilsin , ilgili filmi seç ve değişikliği yap daha sonra sadece onu gönder.

Yadis PC den duneye aktarım yaparken en ufak bir değişiklik için tamamını tekrar yüklüyor bunla ilgili bir ayar varmıdır.
    Diye bir arkadaş forum a yazmış,

Ben Yadis 2.2 kullanıyorum ama bunun nasıl yapılacağını bulamadım. Yardımınızı rica ediyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukperk

yapılan herhangi bir değişiklik sonrası yapılan dışa aktar işlemi sadece o an yapılan değşikliğkleri kapsar. en baştan tüm işlemleri kapsamaz. zaten bunu da dışa aktarmadaki süreden de kolayca anlayabilrsiniz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: selcukperk

yapılan herhangi bir değişiklik sonrası yapılan dışa aktar işlemi sadece o an yapılan değşikliğkleri kapsar. en baştan tüm işlemleri kapsamaz. zaten bunu da dışa aktarmadaki süreden de kolayca anlayabilrsiniz. :)

saintroyo ilginize teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar yadis üzerinden sadece istediğimiz klasörün içerisindeki filmleri nasıl izleyebilirim klasörler seçeneği var ama boş, sadece tüm filmler dediğim zaman filmlerimi görüyorum ve yadis ile sürekli sorun yaşıyorum sizde durum nedir, bir türlü stabil bir şekilde kullanamadım:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Arkadaşlar yadis üzerinden sadece istediğimiz klasörün içerisindeki filmleri nasıl izleyebilirim klasörler seçeneği var ama boş, sadece tüm filmler dediğim zaman filmlerimi görüyorum ve yadis ile sürekli sorun yaşıyorum sizde durum nedir, bir türlü stabil bir şekilde kullanamadım:(

sormak istediğinizi tam anlamamak la birlikte sanırım kendinize ayrı klasörler yapmak istiyorsunuz. kullandığınız sürüm nedir?

ben 2.2 sürümünü kullanıyorum hem saga hem de selection bölümünden istediğim gruplandırmayı yapıyorum. ( örnek vermek gerekirse marvel fanatiği olduğum için elimde bulunan tüm marvel filmlerini '''marvel series'' adı altında favori olarak kaydettim. tv den yadisin ana ekranında bu grubu da görüp ordan seçim yapma seçeneğim oluyor.) bunun için de yadis programında istediğiniz filme sağ tıklyıp seçenekler bölümünden istediğiniz grubu oluşturabilirsiniz.

• Hocam durum şu, ben filmlerimi ayrı klasörlerde saklıyorum, arşiv, yeni film, klasikler, vs. gibi yapmak istediğim yadisi açtığımda tüm filmler görmeden türleri dışında sadece istediğim klasördeki filmlere ulaşmak bu mümkün mü, mümkünse nasıl. Kullandığım sürüm galiba 2.0 ama sorun değil 2.2 ye güncelleyebilirim.

Ayrıca ilginize ve cevabınıza teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Hocam durum şu, ben filmlerimi ayrı klasörlerde saklıyorum, arşiv, yeni film, klasikler, vs. gibi yapmak istediğim yadisi açtığımda tüm filmler görmeden türleri dışında sadece istediğim klasördeki filmlere ulaşmak bu mümkün mü, mümkünse nasıl. Kullandığım sürüm galiba 2.0 ama sorun değil 2.2 ye güncelleyebilirim.

Ayrıca ilginize ve cevabınıza teşekkür ederim.

klasör olarak görme şansınız ancak dediğim gibi favorilere eklemeniz durumunda olacaktır yani;

benim marvel serisine yaptığımı siz de aynı şekilde istediğiniz filmere yapabilrsiniz. yani o filmleri selection bölümü içerisinde verdiğiniz bir ad ile çağırmanız mümkün. 2.2 ye güncellediğiniz zaman istediğiniz filme gelerek sağa tıklayın ve atıyorum klasikler olarak kaydedin. bu seçime dha sonra istediğiniz başka filmleri de eklemeniz mümkün olacaktır.

en başta yadisi 2.2 ye güncelleyin. yalnız bunu yaptığınızda tekrardan tüm arşivinizi taratmak zorunda kalacaksınız büyük ihtimalle.. ondan sonrası kolay birlikte yapabiliriz. siz güncellemenizi yapın ben akşam evdeyken daha kolay yardımda bulunabilirim size..

• quote:

Orijinalden alıntı: exper2006

quote:

Orijinalden alıntı: atm41

kartina tv dune max test demosu ekledim..

testte 4 kanal var...8mbit hız ile denenmiştir.

http://youtu.be/Kb7_R-ksbdc

elinize sağlık. config dosyasını paylaşma imkanınız varmı acaba?
    popcorn'dan müjdeli haberide bekliyoruz
    saygılar
    exper2006

IPTV olayınada bir el atılabilse çok makbule geçecek.
    Dreamboxlara aşağıdaki uygulama verilmiş, çok güzel....

http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=677644

• biraz farklı bir yakarış olacak ama ne zamandır mpcclub da template paylaşmıyorlar. başka bir siteye mi geçtiler noldu bilmiyorum
  • Arkadaşlar selamlar ,dune hd d1 cihazıma yadisi kurdum herşeyi yaptım, duneden yadisi çalıştırıyorum sonra filmleride görüyorum ama oynat dediğimde hata uyarısı alıyorum...
    NE yapmam lazım arkadaşlar yardım!?:))
  • ağ üzerinden mi seyrediyorsunuz?
  • quote:

ağ üzerinden mi seyrediyorsunuz?

nmt'ye bağlı hddlerde sorun yok evet sıkıntı ağ üzerinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

ağ üzerinden mi seyrediyorsunuz?

nmt'ye bağlı hddlerde sorun yok evet sıkıntı ağ üzerinde...

ağ kurulumu yaptınız mı? yani dune üzerinden bilgisayara veya bilgisayar üzerinden dune a ulaşabiliyor musunuz?

yanıtınız evet ise, dune da klasörkleri seçerken smb:/ kısmından sonra gelen kısmı ağınıza verdiğiniz adı yazmanız gerekiyor. ben workgroup demiştim mesela. siz ip numarası verdiyseniz onu yazmanız gerekiyor.

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

• eğer yapmadıysanız ilk önce ağ kurulumunu yapalım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.