Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: browning26

eğer silmediyseniz, sadece tüm filmleri seçip tarama tuşuna basıp en sonunda da dışa aktar der misiniz?
  • quote:

Evet, workspace\data klasörü var ve içinde tüm filmlerime ait klasörler var. Her bir film klasöründe data.xml, fanart.jpg, poster.jpg ve preview.jpg dosyaları mevcut.
    Mavi işaretli filmlerde dahi tarama yapabiliyorum. Diğer özelliker de (değiştir, reload info vs) çalışıyor.
    Ama problem değişmiyor.

Tüm datayı silip tekrar aktaracağım. Bakalım düzelecek mi...

yaDIS versiyon yükseltmiş ya da arayüz değiştirmişsiniz.. Yadis/Workspace/interface içini komple boşalt.. Her ihtimale karşı yedeğini al, Afişlerin filan Data içinde kalır, korkma.. Sonra tüm filmlerini yeniden tarat ve aktarımı yap.. Sanıyorum yaDIS 2.1.8 den sonra interface içindeki dosyalama değişti, daha önce 00 adlı dosyaya aktarıyordu afişleri, şimdi 99 içine, diğer dosyalar da değişti.. saga özelliği yüüznden..

• quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

quote:

Evet, workspace\data klasörü var ve içinde tüm filmlerime ait klasörler var. Her bir film klasöründe data.xml, fanart.jpg, poster.jpg ve preview.jpg dosyaları mevcut.
    Mavi işaretli filmlerde dahi tarama yapabiliyorum. Diğer özelliker de (değiştir, reload info vs) çalışıyor.
    Ama problem değişmiyor.

yaDIS versiyon yükseltmiş ya da arayüz değiştirmişsiniz.. Yadis/Workspace/interface içini komple boşalt.. Her ihtimale karşı yedeğini al, Afişlerin filan Data içinde kalır, korkma.. Sonra tüm filmlerini yeniden tarat ve aktarımı yap.. Sanıyorum yaDIS 2.1.8 den sonra interface içindeki dosyalama değişti, daha önce 00 adlı dosyaya aktarıyordu afişleri, şimdi 99 içine, diğer dosyalar da değişti.. saga özelliği yüüznden..

Yok abi olmuyor da olmuyor.
    saintroyo'nun önerisini 500 kez denedim olmadı,
    pharmacist'in önerisini 500 kez denedim olmadı,
    Bilgisayarımdan ve dune'dan yadisle ilgili herşeyi kaldırdım, sildim. Kurulumu farklı klasörlere yaptım. Olmadığığı gibi daha önce 3-5 film görünüyordu yadis'te, şimdi tamamen boş.
    Yalnız boş kutuların info'suna baktığımda filmin konum ve url bilgileri doğru geliyor. Ama ne kapak görünüyor ne de OK ile açılabiliyor.

(Mesajı yazarken aklıma bir şey geldi. Zannetmiyorum ama Dune üzerinde yadis için açtığım klasörün ismi önemli midir?. Ulaşması kolay olsun diye klasörün adını a1 (daha önce de 1 ) vermiştim. Acaba yadis diye mi isim vermek gerekir ki? )

• quote:

dune içindeki hdd de yadis için açılan klasörün ismini yadis otomatik olarak yadis yapıyor zaten. siz işlemler bittikten sonra o ismi değiştirdiyseniz ondan dolayı olmuyor olabilir. o ismi değiştirmeyin, hatta mümkünse hdd nin kök dizininde oluşturulmasını sağlayın. bir de öyle deneyin olmazsa..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

quote:

Ama problem değişmiyor.

Yok abi olmuyor da olmuyor.
    saintroyo'nun önerisini 500 kez denedim olmadı,
    pharmacist'in önerisini 500 kez denedim olmadı,
    Bilgisayarımdan ve dune'dan yadisle ilgili herşeyi kaldırdım, sildim. Kurulumu farklı klasörlere yaptım. Olmadığığı gibi daha önce 3-5 film görünüyordu yadis'te, şimdi tamamen boş.
    Yalnız boş kutuların info'suna baktığımda filmin konum ve url bilgileri doğru geliyor. Ama ne kapak görünüyor ne de OK ile açılabiliyor.

(Mesajı yazarken aklıma bir şey geldi. Zannetmiyorum ama Dune üzerinde yadis için açtığım klasörün ismi önemli midir?. Ulaşması kolay olsun diye klasörün adını a1 (daha önce de 1 ) vermiştim. Acaba yadis diye mi isim vermek gerekir ki? )

Kullandığınız yaDIS versiyonu ve template hangisidir..

• Son versiyonu yükledikten sonra aynı sorun bende de oluştu. Bilgisayardan ve Dune'den Yadis'e ait tüm verileri kaldırdım/sildim. Yadis'in son versiyonunu yeniden yükledim. Tarama yapıp, aktardım, sorun çözüldü. Sizin Dune'deki Yadis klasörü sanırım bir şekilde kalıyor.
  • 2.1.8 ve sonrasını eski versiyonalrın üstüne kurduğunuz zaman bu tür sorunlar yaşanabiliyor. onun için ya workspace klasörünü önceeden bir yere kopyalayacaksınız ya da yükledikten sonra tekrar tarama yapacaksınız.
  • arkadaşlar katrina tv yi çalıstıran varmıdır?

veya ip tv mcm gibi kanalları calıştıran oldumu?

yada yerli tv ler için script yazan oldumu?

selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

dune içindeki hdd de yadis için açılan klasörün ismini yadis otomatik olarak yadis yapıyor zaten. siz işlemler bittikten sonra o ismi değiştirdiyseniz ondan dolayı olmuyor olabilir. o ismi değiştirmeyin, hatta mümkünse hdd nin kök dizininde oluşturulmasını sağlayın. bir de öyle deneyin olmazsa..

Selamlar,
    Bir sorum olacak; Dune HD max ve yaDIS ile ekteki resimde görüldüğü gibi Yadıs ana klasörü altına yadis - 2099, yadis - 2010, yadis - 2011 gibi alt klasörler oluşturdum ve filmlerimi o klasörlere dağıttım. Herhnagi bir sorun olmadı. Ekranda yadis altındaki herhangi bir alt yadis klasörü seçince filmler ekranı çalışıyor.
    Ancak bu ayarlamalar bittikten sonra ; yadis girip dune arayüz klasörü olarak daha önce oluşturduğum bir klasörü (mesela yadis - 2009) seçtiğimde - diyelimki oraya ilave film atamak için - bana şöyle bir uyarı veriyor "Seçilmiş yol uygun değil.Bu ağyolundaki veri Dune arayüzüzndeki ile değiştrirlecek" ve seçmeyi istediğim klasörün altına kendi "yadis" diye bir klasör açıyor ve dune arayüz klasörü olarak beni oraya yönlendiyor. Vede aslında ilave filmleri o kalsöre atıyor gözüküyor ama dune hd ekranında sonradan kendi açtığı klasöre ulaşamadığım için o filmleri göremiyorum işin kötü tarafı.
    Kısacası önceden açtığım klasöre sonradan tekrar seçemiyorum .
    Bu normal midir ?

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

• quote:

Orijinalden alıntı: atm41

arkadaşlar katrina tv yi çalıstıran varmıdır?

selamlar..

bu konuyu bende merak ediyorum.

Cihazın sunumunda da IPTV diyor ama bir türlü nasıl çalışrırılacağı hakkında bilgimiz yok. En azından IPTV ye IP leri girebileceğimiz yer tanımı yapılsa bir kaç tane de örnek verilse ne güzel olurdu?
    saygılar
  • Katılıyorum. Cihazın böyle bir özelliği olmasına rağmen biz hiçbir şekilde yararlanamıyoruz. Dune iyi güzel, övüyoruz ama en ucuz cihazlarda bulunan youtube uygulaması bile daha yeni geldi. Diğer web uygulamalarından ise hiç ses yok. Hakkını veriyorum, tüm formatları sorunsuz açıyor, 3d iso hariç, ama ben sırf bunun için vermemiştim yaklaşık 600 lirayı. 100-150 liralık cihazlarda çok üzmezdi bizi bu konuda. Yaklaşık 4 katını veriyorsak bundan daha fazlasını vermeli diye düşünüyorum. En azından web uygulamaları daha verimli bir şekilde kullanılabilir.

Bu arada uydu alıcısı eklentisinden de hala ses çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exper2006

quote:

selamlar..

Cihazın sunumunda da IPTV diyor ama bir türlü nasıl çalışrırılacağı hakkında bilgimiz yok. En azından IPTV ye IP leri girebileceğimiz yer tanımı yapılsa bir kaç tane de örnek verilse ne güzel olurdu?
    saygılar

arkadaşlar,

kartina tv zaten yüklü geliyor..
    google chrome ile siteye girin ...
    üye olun...

deneme yayınları için 4 kanal-epg calısıyor.
    aylık 18 euro dunyanın heryerınden 2 mbit ile 150 ye yakın kanal pppv izlettiriyor adamlar..

eski yayınlarıda izleyıp onlıne fılm ızleme bile var..

deneyın goruceksınız...

ama ben popcorn hour c200 kullanıyordum apps center var...
    cdnet-oyun-habet temalı apps leri pc siz ındırıp kuruyorsunuz.

bunda ben pc ıle atmaya razıyım ama apps yok
    yukarıda you tube search u verdım oda yenı zaten..

birde iptv de yerli kanalları iptv config dosyasına ekleyip
    eskı confıg dosyalarını editleyecek bir arkadasımız varsa..
    bu cihaz 2 mbit ile sorunsuz iptv izlettirir ..örnek canak anteni olmayan birisine...

yardımlarınızı bekliyoruz.
    su cihazın hakkını verelim...

suradaki iptv config dosyasını hdd niz içine acın .
    sonra ıkonları goreceksınız ıptv mcm gibi...

http://dune-hd.com/firmware/iptv/

asıl bu txt dosyalarını editlemek lazım..

• atm41 , iptv konusunda bir süpriz olabilir
  • süprizleri severim hadi hayırlısı bakalım.....

benim gibi 2 ülkede yasayan vatandaslarımız var...
    anten olmadan yerli veya yabancı yayınları iptv internet uzerınden ızlememız gerekiyor.
    gurbette zor ....

olursa super olur..
  • quote:

quote:

quote:

selamlar..

saygılar

arkadaşlar,

kartina tv zaten yüklü geliyor..
    google chrome ile siteye girin ...
    üye olun...

deneme yayınları için 4 kanal-epg calısıyor.
    aylık 18 euro dunyanın heryerınden 2 mbit ile 150 ye yakın kanal pppv izlettiriyor adamlar..

eski yayınlarıda izleyıp onlıne fılm ızleme bile var..

deneyın goruceksınız...

ama ben popcorn hour c200 kullanıyordum apps center var...
    cdnet-oyun-habet temalı apps leri pc siz ındırıp kuruyorsunuz.

bunda ben pc ıle atmaya razıyım ama apps yok
    yukarıda you tube search u verdım oda yenı zaten..

birde iptv de yerli kanalları iptv config dosyasına ekleyip
    eskı confıg dosyalarını editleyecek bir arkadasımız varsa..
    bu cihaz 2 mbit ile sorunsuz iptv izlettirir ..örnek canak anteni olmayan birisine...

yardımlarınızı bekliyoruz.
    su cihazın hakkını verelim...

Alıntıları Göster

HDD de nereye atacağız acaba?
    saygılar
    exper2006

• Orijinalden alıntı: exper2006

saygılar
    exper2006

içinden çıkan klasörü olduğu gibi hd'ye atıyoruz sanırım, ben attım simgeler çıktı ama hangisini seçersem seçeyim siyah ekranla karşılaşıyorum.

o tv lerin çıkması gerekmiyor mu? 3 mbit internet ve dune 101 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

Movies
    TV Shows
    Concerts

klasorleri yarattım ve her klasorun altında filmlere, dizilere ait kendi klasorleri var ve onun icinde aynı isme sahip film ve altyazı mevcut.

yani bir film dosyası;

video\Movies\Road.To.Perdition\Road.To.Perdition.mkv

seklinde. sorularım;

1. bu dosyalama dogru mudur?
    2. klasor ve dosya isimlerinde kelime aralarında bosluk yerine nokta "." olması hata verir mi?
    3. altyazılar film adı ile aynı olmasına ragmen sonunda .TR uzantısı sorun yaratır mı? (Road.To.Perdition.TR.srt gibi)

diger bir sorum da dizileri klasorlemede

TV Shows altında yine benzer sekilde

video\TV Shows\Person.Of.Interest\Season.01\Person.Of.Interest.S01E01.Pilot.mkv

seklinde ve tum bolumler ve altyazılar "Season.01" klasoru altında.

yaDIS in sezonları tanımasında
    dizi.adı\season.01\tüm bölümler ve altyazılar
    seklinde klasorleme dogru mudur?

Dune 301 gelene kadar NAS uzerinde dosyalarımı duzenlemek istiyorum vereceginiz bilgiler dogrultusunda. tesekkurler

video\Movies\Road.To.Perdition\Road.To.Perdition.mkv

video\TV Shows\Person.Of.Interest\Season.01\Person.Of.Interest.S01E01.Pilot.mkv

mavi ile belirttiğim kısımlardaki noktaları kaldırıp boşluk bırakın. person of interest gibi.. (ayrıca 10 numara dizidir, yeni bitirdim)

ayrıca dizi bölümlerinde mutlaka season ve episode belirtmesi olsun. s01e05 mesela, sizinkinde var.. her dzinin her bölümüne bakın, bazılarında bizim rip gruplarımız s01b03 gibisinden episode kısmını Türkçe'leştiriyor. bunu da düzeltmeniz lazım.

bu konu ile baska bir soru sormak istiyorum.

simdi dosyalamamı tamamladım ancak ben bu dosyaları Synology NAS uzerinde tutuyorum. 2x2TB lık hafızası var. aynı sekilde USB den baglı 2 adet 1TB lık harici hdd de kullanıyorum. hepsini NAS uzerinden gorebiliyorum.

asıl sorum benim yukarı verdigim adreslemede yerim kalmamak uzere ve NAS icindeki diger hdd ten ve ext. hdd lerden film cagırma yapmam lazım. bunun icin benim NAS uzerinde asıl paylasıma actıgım yukarıdaki "video" dizinin icerisinde "movie" klasorunun yanına atıyorum "movie_volume1" ve "movie_usb1" gibi iki tane bos dosya yaratıp bunları diger disk ve ext. hdd teki orjinal dosyalarıyla symlink ile ya da mount --bind ile birbirine baglamam gerekiyor.

bu dosyalar baglandıktan sonra ben bunları browse ederken; ici bos yeni yarattıgım dosyalara geldigimde onlar orjinal yerleri ile eslesmis olacagından orada gorecegim ve oynatırken oradan cagıracagım cunku bu dosyalar birbirine baglı.

ancak sorum sudur ki, hem benim kullandıgım "movie" dosyasındaki filmleri hem de yeni yaratıp orjinal yerlerindeki dosyalar ile esledigim "movie_usb1" ve "movie_volume1" deki filmleri yaDIS teki "movie" sekmesinde bir arada gorebilir miyim?

ya da yaDIS e bu 3 dosyada topladıgım filmleri ayrı ayrı tanıtıp aralarında kutuphane gecisi yapabilir miyim?
    mesela yaDIS ana ekranında "MOVIES" sekmesi benim standart "movie" dosyamdaki filmleri gostericek, "MOVIES USB" sekmesi ext. usb deki filmleri gostericek, "MOVIES VOL1" diger hdd teki dosyaları gostericek.

isin icinden cıkamadım biraz. nasıl yapabilirim ya da yapmam dogru olur.

yardımlarınıza ve fikirlerinize acıgım, tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliasGS -- 19 Ocak 2012; 4:13:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

kusura bakmayın ama ne demek istediğinizi anlamadım.. NAS kullanmadığım için orda geçen terimleri bilmiyorum..

size şunu söyleyeyim; elinizde 6 tane hdd olsun. bu hdd lerin içinde de 10 tane film klasörü olsun taratma yapmak istediğiniz. sahip olduğunuz bütün filmler de bunların içinde karışık bir vaziyette bulunsun. misal matrix serisinin her bölümü ayrı ayrı klasörlerde olsun. bu klasörlerin hepsini ağ üzerinden yadise ekle yaptığınızda taratıp dışa aktarırsanız, tv den açtığınız zaman bütün filmleri aynı ekranda görürsünüz. filme gelip tıkladığınızda da şayet disklerin hepsi aktif yani açık ise o filmi seyredersiniz.
  • yeni bir uygulama daha var '''SAGA''' adında ve bu uygulama ile, matrix, alien , star wars... vs gibi seri filmleri ya da istediğiniz herhangi bir gruplandırmayı yapabiliyorsunuz. ve TV ekranında ilk önce bu gruplandırmayı resim olarak görüyorsunuz içine tıkladığınız zaman da oraya atadığınız filmleri.. bunun için de 2.1.8 ve sonrasını yüklemeniz gerekiyor. programda herhangi bir filme gelip sağ tıklama yaparsanız saga yazısını göreceksiniz. oraya istediğiniz film için istediğiniz grup ismini vererek gruplandırma yapabilirsiniz.

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)  Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)  Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

gibi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 19 Ocak 2012; 8:18:20 >

• Orijinalden alıntı: ceremo

saygılar
    exper2006

içinden çıkan klasörü olduğu gibi hd'ye atıyoruz sanırım, ben attım simgeler çıktı ama hangisini seçersem seçeyim siyah ekranla karşılaşıyorum.

o tv lerin çıkması gerekmiyor mu? 3 mbit internet ve dune 101 kullanıyorum.

evet confıg dosyası hdd de olucak.
    sonra zaten kanalları goruceksınız ..

ama verilen bir örnek...
    siyah ekran gelıcek cunku onlar corbına tv abonelık kanalları acık değil..

ama ben dedim ki kanallar ıcın verılen txt dosyasındaki udp: adreslerini guncellerse biri
    tum kanalları acar..

ornegın:

Here:
    - "media_url" is a relative file/folder path, or a supported
    HTTP URL (e.g. for Internet Radio HTTP/MP3 streams), or an
    IPTV URL (udp://@...).
    - Example:
    - "media_url = file.avi"
    - Example:
    - "media_url = ../../../MyMovie/file.avi"
    - Example:
    - "media_url =http://some-radio.com/station1****"

- Example:
    - "media_url = udp://@233.32.240.001:5050"

aai dosyasıda mcm kanal 7 gıbı kanaların logolarını hazırlayan program :
    AAImageGen.exe - a tool (MS Windows executable) for creating images in "AAI" format internally used by Dune players.

birkac Fransız kanallının udp adresleri burada:

TF1 udp://@232.0.1.17:8208 TV 0 France
    France 2 udp://@232.0.1.1:8208 TV 0 France
    France 3 udp://@232.0.1.2:8208 TV 0 France
    Canal+ udp://@239.192.2.61:8208 TV 0 France
    France 5 udp://@232.0.1.4:8208 TV 0 France
    Arte udp://@232.0.1.5:8208 TV 0 France
    M6 udp://@232.0.1.10:8208 TV 0 France
    Direct 8 udp://@232.0.1.19:8208 TV 0 France
    W9 udp://@232.0.1.43:8208 TV 0 France
    TMC udp://@232.0.1.7:8208 TV 0 France
    NT 1 udp://@232.0.1.20:8208 TV 0 France
    NRJ 12 udp://@232.0.1.8:8208 TV 0 France
    La chaine parlementaire udp://@232.0.1.21:8208 TV 0 France
    France 4 udp://@232.0.1.9:8208 TV 0 France
    BFM TV udp://@232.0.1.22:8208 TV 0 France
    i -Tele udp://@239.192.2.7:8208 TV 0 France
    Europe 2 TV udp://@232.0.1.11:8208 TV 0 France
    Gulli udp://@232.0.1.12:8208 TV 0 France
    TV 5 Monde udp://@232.0.1.13:8208 TV 0 France
    France O udp://@232.0.1.24:8208 TV 0 France
    AB Moteurs udp://@232.0.1.44:8208 TV 0 France
    Euronews udp://@232.0.1.25:8208 TV 0 France
    BBC World udp://@232.0.1.33:8208 TV 0 France
    Deutsche Welle udp://@232.0.1.34:8208 TV 0 France
    Trace TV udp://@232.0.1.26:8208 TV 0 France
    Luxe TV udp://@232.0.1.37:8208 TV 0 France
    Fashion TV udp://@232.0.1.32:8208 TV 0 France
    Demain udp://@232.0.1.31:8208 TV 0 France
    KTO udp://@232.0.1.47:8208 TV 0 France
    Jet udp://@232.0.1.42:8208 TV 0 France
    Liberty TV udp://@232.0.1.35:8208 TV 0 France
    M6 Boutique udp://@232.0.1.48:8208 TV 0 France
    Best of Shopping udp://@232.0.1.49:8208 TV 0 France
    TV8 Mont Blanc udp://@232.0.1.46:8208 TV 0 France
    RTP udp://@232.0.1.36:8208 TV 0 France
    TVE udp://@232.0.1.6:8208 TV 0 France
    TVP Polonia udp://@232.0.1.45:8208 TV 0 France
    2M Maroc udp://@232.0.1.38:8208 TV 0 France
    Canal Algerie udp://@232.0.1.39:8208 TV 0 France
    TV7 Tunisia udp://@232.0.1.40:8208 TV 0 France
    CCTV 9 udp://@232.0.1.41:8208 TV 0 France
    Zik' udp://@239.192.2.153:8208 TV 0 France
    CNN udp://@239.192.2.129:8208 TV 0 France
    CNBC Europe udp://@239.192.2.212:8208 TV 0 France
    Canal+ Decale udp://@239.192.2.64:8208 TV 0 France
    Canal+ Sport udp://@239.192.2.65:8208 TV 0 France

linux anlayan arkadaşlardan yardım rica ediyoruz..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.