Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir Smart D1 kullanıcısı olarak herkese merhaba.

1. Bazı arkadaşlar forumda internet radyoyu kullanabildiklerini yazmışlar ama bende "Internet radyo konfigürasyonu mümkün değil" uyarısını veriyor. Ayarlarda da birşey bulamadım. Ne yapmalıyım?
    2. IPTV konusunda çalışan arkadaşlar var mı, gelişmeler nelerdir?

Teşekkürler...
  • Yadis'in işlemesi için filmlerin mutlaka kendi adı ile oluşmuş klasör içinde mi olması lazım ? Yani bir film için bir klasör olacak değil mi ?
    Mesela d:\filmler\ klasörü altında 20 tane film dosyası olsa tanımıyor mu ?

Eğer bu şartsa ; benim yaklaşık 1200 filmlik mkv arşivim maalesef farklı disklerde ama toplu klasörler içinde. Bir dosya için kendi adı ile klasör oluşturan bir ara yardımcı program var mıdır ?

Yani filmler klasörü altındaki diyelim 80 tane film dosyasını alacak önce dosya adı ile klasör açacak ve altına o dosyayı atacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imtr

Yadis'in işlemesi için filmlerin mutlaka kendi adı ile oluşmuş klasör içinde mi olması lazım ? Yani bir film için bir klasör olacak değil mi ?

Eğer bu şartsa ; benim yaklaşık 1200 filmlik mkv arşivim maalesef farklı disklerde ama toplu klasörler içinde. Bir dosya için kendi adı ile klasör oluşturan bir ara yardımcı program var mıdır ?

Yani filmler klasörü altındaki diyelim 80 tane film dosyasını alacak önce dosya adı ile klasör açacak ve altına o dosyayı atacak ?

hayır merak etmeyin tarama yapar, fakat ne yazık ki filmlerinin adlarını imdb deki gibi yazmanız lazım. arada nokta olmadan sadece filmin adı yazmalı. x.men.the.last.stand.720p.mkv olarak yazarsa bu ismi yadis okumaz. x-men the last stand diye yazmanız gerekir. ama bütün filmleri ayrı ayrı klasör içine sokarsanız, o zaman klasör ismini bu şekilde yapmanız gerekir, film adını değiştirmenize gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

film ile altyazı aynı olmazsa hiç bir şekilde dune da gösteremezsiniz.. ancak içine gömerseniz görebilirsiniz.

gercekler bir tokat gibi geldi su anda :)

baya bir ugrasıcam demekki .TR leri silmek icin.

klasor isimlerindeki "." ları topluca bosluga cevirmek icin kolay bir yol var mıdır?

yeni yazılımda her türlü altyazı gorunecek diye okudum bir yerlerde ..
    selamlar
  • quote:

quote:

Yadis'in işlemesi için filmlerin mutlaka kendi adı ile oluşmuş klasör içinde mi olması lazım ? Yani bir film için bir klasör olacak değil mi ?

hayır merak etmeyin tarama yapar, fakat ne yazık ki filmlerinin adlarını imdb deki gibi yazmanız lazım. arada nokta olmadan sadece filmin adı yazmalı. x.men.the.last.stand.720p.mkv olarak yazarsa bu ismi yadis okumaz. x-men the last stand diye yazmanız gerekir. ama bütün filmleri ayrı ayrı klasör içine sokarsanız, o zaman klasör ismini bu şekilde yapmanız gerekir, film adını değiştirmenize gerek kalmaz.

benim bilgisayarda yaklaşık 1100 tane film çeşitli hardisklerde 15 tane klasöre dağılmış durumda. yadis programı ile Dune HD Max'a bağlı usb flash diske bu filmlerin bilgilerini yine aynışekilde ayrı ayrı klasörlere atmak istiyorum ?
    Mesela flash diske yadis 1 , yadis 2 diye birkaç tane klasör açtım. ve ayarlar kısmında dune arayüz klasörü olarak her seferinde farklı yolu tanıttım ama ayarlar - klasör ekranında yer alan tanımlanmış yolları silmediğim sürece - herbirine aynı filmleri attığını görüyorum.
    O zaman tek yol
    - dune arayüz kısmına istediğim yolu tanımlayacam
    - buraya atacağım filmleri tarattıracam ve dışa aktar yapacam
    - sonra bu tanımlanmış klasörü silecem

bunun başka çözümü yokmu ?

yadis'in dune'a bağlı flash disk'te oluşturduğu alt klasörlere dışardah müdahele ile yapılabilir mi ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: atm41

quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

quote:

film ile altyazı aynı olmazsa hiç bir şekilde dune da gösteremezsiniz.. ancak içine gömerseniz görebilirsiniz.

gercekler bir tokat gibi geldi su anda :)

baya bir ugrasıcam demekki .TR leri silmek icin.

klasor isimlerindeki "." ları topluca bosluga cevirmek icin kolay bir yol var mıdır?

selamlar

Alıntıları Göster

selamlar

Bütün Dune modelleri aynı yazılımı mı kullanıyor acaba? Bir de yeni yazılımın çıkacağı tarih bellimidir?

• quote:

ilk önce şunu söyleyeyim; yaptığınız hiç bir klasörü silmeyeceksiniz. sizin yapmanız gereken tek şey, madem bir çok klasörde filmleriniz var yavaş yavaş o filmelri ayrı klasörlere yerleştirmek olacak. tamam insannın gözüne biraz zor geliyor ama o şekilde yapmanız lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: ceremo

dune için yazılım çıktığı zamamn her modele çıkıyor genelede ama farklı driver oluyor. herkes aynı driver ı indirmiyor, kendi kullandığı model ne ise ona ait driver ı indiriyor.
  • Orijinalden alıntı: ceremo

selamlar

Bütün Dune modelleri aynı yazılımı mı kullanıyor acaba? Bir de yeni yazılımın çıkacağı tarih bellimidir?

Neden yaDIS çok bariz olan bir filmin bilgilerini bulamıyor ? Mesela "The Tourist" filmi. Kesinlikle yazım hatası yok. Ama bulamıyor. Yada "17 Hours"
  • the tourist bende de var ama kayıtlı.. yazım hatası olmuş olmasın.
  • quote:

the tourist bende de var ama kayıtlı.. yazım hatası olmuş olmasın.

Yok bulamıyor. Yazım hatası da yok. Anlamadım. BAzı filmleri nedense inat ediyor bulamıyor. özellikle imdb'deki yazılımı ile konteol ediyorum.
    Bir soru olacak :
    Ayarlar - Arayüz - Ana Menu'de kısayol - Type : location seçersek ------> hemen altındaki boşluklara ne yazmak lazım. Burası oluşturduğum Yadıs ana dosyasının dune'da ana ekranda kısa yolu'nu mu yaratıyor. ?
  • the tourist in içinde film klasörü var mı? orda herhangi bir doya yoksa ondan dolayı da herhangi bir şey bulunamamış gibi yapabilir.

sorunuza gelirsek te..evet mesela kendinizin oluşturabileceği bir türü, ya da ordaki komedi, aksiyon vb.. gibisinden bir tütü tv den açtığınız zaman yadisin ana ekranında gösteriyor.
  • quote:

the tourist in içinde film klasörü var mı? orda herhangi bir doya yoksa ondan dolayı da herhangi bir şey bulunamamış gibi yapabilir.

sorunuza gelirsek te..evet mesela kendinizin oluşturabileceği bir türü, ya da ordaki komedi, aksiyon vb.. gibisinden bir tütü tv den açtığınız zaman yadisin ana ekranında gösteriyor.

yok "the tourist" adlı klasörde oluşturup aynı adla film dosyasını da içine attım ama bilgiye ulaşamıyor. Diğer filmlerde bir sorun olmuyor.
    Benim aslında "tür" değilde "location" seçersek ne yapabilir diye sormuştum.

Benim asıl amacım - öyle bir imkan var mı bilmiyorum :
    - dune'un içine ben farklı yadis klasörleri oluşturuyorum her birine de farklı filmler atıyarak. yadis ana ekranına gelmeden önce dune ana ekranında bağlı harddiski seçip sonra yadis klasörünü ve onun altındaki yadis alt klasörlerini seçerek yadis ana ekranına gelebiliyoruz. Dune ana ekranında bu oluşturduğum farklı yadis klasörleri kısa yol olarak atanbilir mi ?
    Yani dune ana ekranında diğer seçeneklerle birlikte
    - yadis 1
    - yadis 2
    - yadis 3
    kısa yolları olacak ve bunlardan birini seçtiğimde yadis ana ekranı ve atadığım filmlerin bilgileri ekrana gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 8 Ocak 2012; 16:50:34 >

• quote:

sorduğunuz gibi bir durum sö konusu değil. tek yadis üzerinden yapıyorsunuz.. aslında var ama her seferde sizi uğraştırır.. yani atıyorum bilgisayaraın farklı yerlerine yadisi kurup farklı yerlere dışa aktar yapabilirsiniz. ama ne gerek var bu kadar ayrıntıya..

the tourist tarama yaptıktan sonra ise sağa tıklayıp, değiştir yapmayı deneyin.
  • daha önce verdiler mi bilmiyorum ama
    DUNE lar için youtube search fonksiyonlu zip i vereyim..

nede olsa DUNE MAX e geçtik geçde olsa dimi popcornhour

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/jc278q5n/dune_plugin_youtube_with_search.zip.html

alyazıları multiple okusun işini soruyor dune kendi sitesinde önceliikli olmasını isteğiniz seyler neler diye zaten..

http://dune-hd.com/features

• quote:

Orijinalden alıntı: atm41

daha önce verdiler mi bilmiyorum ama
    DUNE lar için youtube search fonksiyonlu zip i vereyim..

nede olsa DUNE MAX e geçtik geçde olsa dimi popcornhour

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/jc278q5n/dune_plugin_youtube_with_search.zip.html

alyazıları multiple okusun işini soruyor dune kendi sitesinde önceliikli olmasını isteğiniz seyler neler diye zaten..

http://dune-hd.com/features

Dosyada sorun var galiba, sıfır kb görünüyor. Tekrar yükleyebilir misiniz?

• Tekrar denedim, bu defa oldu. Neden böyle olduğunu anlamasam da. Dosyada sorun yok
  • Yadisle ilgili bir sıkıntım var. Birşeyi yanlış yapıyor olmalıyım ama nerede hata yaptığımı bilemiyorum.

Yadis ekranında filmler arasında çok sayıda boşluk yer alıyor. Mesela ekranda 3x7=21 adet film kapağı görünmesi gerekirken sadece 6-7 tanesi görünüyor. Bu boşluklara girilmiyor da. Herhangi bir film için boşluk bıraktığını zannetmiyorum dolayısıyla.

Bilgisayarda ise sadece 12 film taranmamış geri kalan yüzlerce film mavi işaretli (onaylanmamış) görünüyor. (hepsini yeşil işaretli checked olarak da denedim). Her iki türlü dışa aktarım yaptım ama bu boşluklardan kurtulamadım.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: browning26

bilgisayarda kurulu olan yadis içinde data adında bir dosya olması gerekiyor. bu dosya ya silinmiş ya da değişmiş olabilir. büyük ihtimalle mavi olan filmlere geldiğiniz zaman tarama da yapamamanız durumu da söz konusu mu? eğer öyle ise, ve data dosyasında da bu bilgiler yok ise ne yazık ki klasörleri tekrardan yadise tanıtıp tekrardan taratma yapmanız ve en sonunda da dışa aktar demeniz gerekecek.
  • Evet, workspace\data klasörü var ve içinde tüm filmlerime ait klasörler var. Her bir film klasöründe data.xml, fanart.jpg, poster.jpg ve preview.jpg dosyaları mevcut.
    Mavi işaretli filmlerde dahi tarama yapabiliyorum. Diğer özelliker de (değiştir, reload info vs) çalışıyor.
    Ama problem değişmiyor.

Tüm datayı silip tekrar aktaracağım. Bakalım düzelecek mi...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.