Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulamadığınız filmleri kendiniz de oluşturabilirsiniz.. filme sağ tıklayıp manual olarak ismini, yılını, oyuncularını vs girebilirsiniz.. fotoğraf için de googledan indirin film ile ilgili 1-2 resim onları koyun.. bazı Türk filmlerinde ben bu şekilde çözüm bulmuştum..
  • Bulamadiginiz filmi bulmaya kesin çözüm:Filmin tt ile başlayan imdb kodunu yazin taratin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunumun çözümünü buldum sonunda.. ama neden yaptığını bulamadım ve istediğim gbi nasıl yapacağım bilmiyorum..

şimdi ilk zamanlarda dune içinde hdd takılı idi ve yadisin içe aktar olayını bu dune içindeki hdd ye yapıyordum.. herhangi bir sorun olmadan tvden yadisi açıp oradaki herhangi bir filmi tıkladığımda film açılıyordu.. fakat son zamanlarda ki bayağı oldu, hdd yi bilgisayarıma taktım ve yine bu dışa aktarma yapacak klasörü diğer klasörleri seçer gibi ağ üzerinden seçtim.. fakat bu şekildeykentv üzerinden filmleri açamıyorum, url açma başarısız diyor..

bu sorunu nasıl çözerim? herkes bu dışa aktarma yaptığı hdd yi dune içinde mi kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

sorunumun çözümünü buldum sonunda.. ama neden yaptığını bulamadım ve istediğim gbi nasıl yapacağım bilmiyorum..

şimdi ilk zamanlarda dune içinde hdd takılı idi ve yadisin içe aktar olayını bu dune içindeki hdd ye yapıyordum.. herhangi bir sorun olmadan tvden yadisi açıp oradaki herhangi bir filmi tıkladığımda film açılıyordu.. fakat son zamanlarda ki bayağı oldu, hdd yi bilgisayarıma taktım ve yine bu dışa aktarma yapacak klasörü diğer klasörleri seçer gibi ağ üzerinden seçtim.. fakat bu şekildeykentv üzerinden filmleri açamıyorum, url açma başarısız diyor..

bu sorunu nasıl çözerim? herkes bu dışa aktarma yaptığı hdd yi dune içinde mi kullanıyor?

url acma hatası klubune hosgeldiniz :))
    bende aynı dertten muzdaribim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARPAGON -- 10 Ocak 2014; 7:34:31 >

• HARPAGON kullanıcısına yanıt
    evet, ama bu sorun dışa aktarma yaptığımız hdd dune içindeyken yok.. ben o hdd yi bilgisayara taktım.. sorun o zaman başladı.. eğer bu sorunun çözümü yoksa elimiz mahkum dune a bi hdd takacağım..
  • evet arkadaşlar;

herkes yadiste tarama yaptıktan sonra dışa aktarma yaptığı hdd yi dune içinde mi kullanıyor? bilgisayarda kullanan yok sanırım.. ya da bilgisayara dışarıdan bağlı herhangi bir diskte?
  • ben dune içindeki hdd yi kullanıyorum sorun yaşamadım
  • evet, orada sorun yok.. eğer sadece dune içindeki hdd bu iş için kullanılabiliğyorsa elimde 400 lük bir hdd var, onu dune içine takayım.. 32 lik bi flash bellek fiyatları 50-60 lira civarında.. ama dune harici bilgisayarda ya da bilgisayara bağlı harici disk içinde kullanana varsa bunun için dışa aktar yolu nasıl verilmeli? url açma hatası sadece bu şekilde mi çözülecek?
  • ben dune icine 2 tb lık bir disk taktım. güncel olarak download ettigim dizi yada filmler ordaki diske iniyor.
    izledikten sonra dizileri dizi diskine ve filmleri alfabetik olarak duzenlenmis kendi disklerine atıyorum.

yadisi indexlerken dısa aktar derken dune icindeki diski de gösterip denedim ama url hatasından kurtulamadım.
    bende baska bir sorun var sanırım...
    yadisten tarama yaparken hddleri doğru gösterdiğinize emin misiniz? ben bilgisayara bağlı olan hddlerde tutuyorum arşivimi ve bunları dayadise gösteirken ağ bölümünden gösterip workgroup olarak yol açıyorum.. farklı bir yol izliyorsanız olmuyor olabilir.. akşam tekrar iletişime geçelim, size yardımcı olmaya çalışayım..
  • quote:

yadisten tarama yaparken hddleri doğru gösterdiğinize emin misiniz? ben bilgisayara bağlı olan hddlerde tutuyorum arşivimi ve bunları dayadise gösteirken ağ bölümünden gösterip workgroup olarak yol açıyorum.. farklı bir yol izliyorsanız olmuyor olabilir.. akşam tekrar iletişime geçelim, size yardımcı olmaya çalışayım..

bundan olabilir hatta buyuk ihtimal ile sebep budur...

ben yadise yolu gosterirken bilgisayarım üzerinden once lokal diskteki dosyaları daha sonra usb den takılı olan diskleri gösteriyorum
    sonra pencereyi kapatıyorum. yadis disklerdeki dosyaları buluyor ama daha sonra url hatası veriyor.

bu aksam yadise yol gösterirken önce ag üzerinden gidip o sekilde gostermeyi deneyecem.

dün sunu denedim. yadis üzerinde dosya adını gösterdikten sonra yolu su sekilde degistirdim
    \\HOME-1\HD ARSIV-1\
    \\HOME-1\dizi arsivi\
    ama yine olmadı. tahminimce ağ üzerinde gosterince olabilir belki...

quote:

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

önceki sayfalarda göstermiştim, buldum şimdi.. eğer hddleriniz bilgisayarınızda ya da bilgisayarınıza bağlı bir hdd de ise bu şekilde yapmanız gerekiyor..
  • aksam eve gidince ilk is bunu denemek olacak.
    insallah bu sekilde sorunum düzelir :)
  • Yine hüsran :( aksam eve geldim büyük bir hevesle bilgisayarın basına gectim ve yadisteki tüm bilgileri sildim.
    sıfırdan herseyi tek tek yeniden yaptım ama yine olmadı...

Öncelikle yadis üzerinden dısa aktarılmıs dosyasyı dune icindeki diske tasıdım...

daha sonra yadise dizi arsivinin yolunu yine ağ üzerinden giderek gösterdim: ağ/home-1/l/dizi arsivi seklinde...

bunu bu sekilde yapınca yadis üzerinde garip bir smb:// yolu belirdi... bu sekilde denedim olmadı :(

daha sonra sizin vermis oldugunuz örnekteki gibi denedim ama yine sonuc hüsran oldu...

bu arada ag yollarında ayracları hem "/" sekilde denedim hemde "\" sekilde denedim ama ikisi de olmadı...

sizdeki yadis 2.2 bendeki ise 2.3 sorunun bundan kaynaklandıgını sanmıyorum ama artık aklıma baska bisi gelmiyor.
    dana once 2.2 kurmustum ama o zaman da arama yaparken sonuc vermiyordu simdi indexlerken sorun yasamıyorum ama
    yadis üzerinden film izlemek isterken url hatası alıyorum.

bunaldım aldıgımdan beri her aksam bu cihazla ugrasmak bıktırdı ve soguttu beni...

(s)atılık dune :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARPAGON -- 15 Ocak 2014; 10:07:05 >

şu anda ben de en yeni yadis sürümünü kullanıyorum.. sürümden kaynajklanmıyor.. bilgisayarda bulunan ve içinde arşivi olan hddleri dune arayüzünde de ağ klasörü olarak açtınız mı? dune üzerinden bu ağ klasörlerini açıp bilgisayardaki dosyalara ulaşmayı denediniz mi? yani ağınızda herhangi bir sorun olmadığından eminsiniz değil mi? olmadı, bu akşam müsait değilim ama yarın akşam yardımcı olmaya çalışırım size
  • Yadis in dune ile alakası yok, vatandaşın biri yazmış görsellik katmış cihaza, cihaz filmleri oynatmıyorsa ona lafımız yok, buradan sanki cihaz çok kötü algısı çıkıyorki bu cihazı almak kullanmak isteyenlere yanlış bilgi oluyor. Öncelikle dört disk de nas yani 7x24 olmadığından sürekli açık kalması bence ileride sorun yaratacaktır, çünkü buna uygun değiller, nas tarzı disk alıp yada komple nas cihaz ile çözmek daha doğru. Aslında çözüm kolay fakat siz atlıyorsunuz. Hafta sonu açın teamviewer i yardımcı olalım. Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şu anda ben de en yeni yadis sürümünü kullanıyorum.. sürümden kaynajklanmıyor.. bilgisayarda bulunan ve içinde arşivi olan hddleri dune arayüzünde de ağ klasörü olarak açtınız mı? dune üzerinden bu ağ klasörlerini açıp bilgisayardaki dosyalara ulaşmayı denediniz mi? yani ağınızda herhangi bir sorun olmadığından eminsiniz değil mi? olmadı, bu akşam müsait değilim ama yarın akşam yardımcı olmaya çalışırım size

Agda herhangi bir sorun yok,
    gerek home-2 adlı cihazdan gerek dune -> kaynaklar --> sbm --> workgroup --> home-1 --> dizi arsivi yolu üzerinden dizilere yada gerekli filmlere ulasabiliyorum
    aynı sekilde dune arayüzünde favori kısmında klasorleri favori olarak atadım ve kısa yoldan direk disklere erisim saglıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sap2000

Yadis in dune ile alakası yok, vatandaşın biri yazmış görsellik katmış cihaza, cihaz filmleri oynatmıyorsa ona lafımız yok, buradan sanki cihaz çok kötü algısı çıkıyorki bu cihazı almak kullanmak isteyenlere yanlış bilgi oluyor. Öncelikle dört disk de nas yani 7x24 olmadığından sürekli açık kalması bence ileride sorun yaratacaktır, çünkü buna uygun değiller, nas tarzı disk alıp yada komple nas cihaz ile çözmek daha doğru. Aslında çözüm kolay fakat siz atlıyorsunuz. Hafta sonu açın teamviewer i yardımcı olalım. Kolay gelsin.

Cihaza lafım yok,
    gerekli patchleri yükledikten sonra avi de oynatıyor, alt yazı ismi ile film dosyası ismini aynı yapınca altyazı dosyalarını da okuyor, 3d filmlerde takılma yapmıyor en onemlisi normal altyazıları direk 3d moda ceviriyor
    ben zaten asıl 3d filmler icin almıstım. ama olmusken yadis de olsun dedim ama nedense olmuyor iste bende :(

diskler 7*24 acık degil. film yada dizi izleyecegim zaman home-1 pcyi acıyorum ve daha sonra isim bittigi zaman kapatıyorum.
    kullanmıs oldugum diskler segate 3 tb usb 3.0 diskler. kullanılmadıgı zaman 15 dk sonra igneyi park ediyor ve standby konuma geciyor.

zamanında nas cihazı almıstım. linksys nas200 icine 2*1 tb disk sıgıyor ve ıkı tane usb baglantısı var. ama eski model oldugu icin 10/100 ethernete sahip
    bu yuzden veri aktarımı cok cok yavas. evimdeki bütün kablolama cat6 ve switchler gigabit switchler.

nas200 birde cok sesli calıstıgı icin kullanmıyorum bile artık.

gönül ister güzel bir qnap almak ama fiyatlar cok ucuk

• harpdragon,yadis i tamamen unuttum başlıgı açtıgımdan beri hiç bakmadım bir daha ama benim resimlere baktıgımda dosya yı gösterdigim yolu smb den sonra ip yi girip öyle göstermişim. Onu denedin mi.
  • Avi oynatması için yüklememiz gereken patch ler nelerdir ve dune ye nasıl yüklenir acaba? anlatabilecek olan varsa çok makbule geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.