Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiç bir fark yok.. eğer filmleriniz klasörler içinde ise (mesela troy klasörü içinde troy.bluray.iso.. gibi) aynı şekilde iso dosyasını da bir klasör için atın.. ha tarattınız gene olmadıysa isoyu açın ve çıkanları filmin klasörüne kopyalayın.. ben sıkıntısız biçimde her iki türlü de kullanıyorum bir sıkıntı yok..
  • teşekkürler... sorunun ne olduğunu buldum aslında bd film isimlerini büyük harfle yazıp isoya dönüştürdüğümüzde dosyalar otomatik olarak ISO şeklinde dönüşüyor. Küçük harf kullandığımız zaman iso uzantısı olarak dönüşüyor. yaDIS'de taratma yaptığımızda büyük ISO uzantılarını görmüyor, ''Görüntü Dosyası Bulunamadı'' hatası veriyor. Klasör içine atmamda bir şeyi değiştirmedi. Fimleri iso'ya çevirirken uzantının Küçük harfle iso olmasına dikkat etmek lazım anladığım kadarıyla. Denemesini de yaptım, ISO uzantılı olarak görmediği filmi, klasöre çıkarıp, iso olarak yeniden çevirince hemen algıladı... Tuhaf birşey ikiside aynı şey aslında ama yaDIS öyle düşünmüyor demekki.

• Pek bi sessiz kalmıs buralar...
    dizilerin hepsini ekleyebildim ve simdi sorunsuz bir sekilde calısıyor.
    yeni olusturmaya basladıgım 120 filmlik 1080p arsivini ekledim. dosya isimlerini düzeltmek epey bir yorucu ama yapacak bisi yok.
    Eskiden bu sekilde olustururdum dosya isimlerini "Thor The Dark World 2013 EXTRAS 1080p BluRay x264-PublicHD"
    tabi bu sekilde indexleme yapmadıgı icin su sekilde degistirmeye basladım tüm filmlerin dosya isimlerini.
    " Thor The Dark World (2013)" dedigim gibi 1080p yeni olusturmaya basladıgım icin cok sürmedi ama
    1500 adetlik 720p arsivi uzun ve zahmetli olacak gibi... kaldı ki yine 3d arsivi de zaman alacak gibi duruyor :(

su film isimlerini dizi isimlerini degistirdigimiz gibi bir programcık ile kolayca degistirebilseydik ne güzel olurdu ...
  • HARPAGON kullanıcısına yanıt
    renamer diye bir program var.. ücretsiz miyidi tam hatırlamıyorum ama ben onu kullanraak klasör içindeki dosya isimlerinin düzenlemesini biraz daha kolay bir yol ile düzenlediğimi hatırlıyorum. deneyin isterseniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

renamer diye bir program var.. ücretsiz miyidi tam hatırlamıyorum ama ben onu kullanraak klasör içindeki dosya isimlerinin düzenlemesini biraz daha kolay bir yol ile düzenlediğimi hatırlıyorum. deneyin isterseniz..

Bende renamer adlı programı kullanıyorum.
    ama renamer programıwww.thetvdb.com sitesini database olarak aldıgı icin sadece dizileri bulur diye tahmin ediyorum
    film ismini degistirmeyi denemedim aksam bir deneyim :)
  • Arkadaşlar Selam,
    Ağ üzerinden yadis i ben de kuramadım.Ne yaptıysam olmadı,neyi atladığımı da bilmiyorum.
    Sancak bilgisayardan Necati de denedi olmadı.
    Yardımcı olabilecek ya da akıl verecek bir arkadaş var mı ?
    Şimdiden tşkler
  • GAP40 G kullanıcısına yanıt
    @saintroyo'nun yardımları ile meseleyi çözdük, buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.
  • Yadis'te film afişini buluyorum ama getirmiyor ne yapmam lazım.
  • Arşivde 2800 film 90 adet diziye ulaştım Dune'a takılı flash üzerinde yadis data dosyası 4-5 GB oldu yeni film eklendğinde dışa aktarma 30-40 dakika sürüyor.
  • Arkadaslar Dune 301 sahibiyim.

Bugune dek yaDis ile filmleri kategorize ediyordum ancak artık Zapiti ile denemek istiyorum iphone ve ipad kullanımı sebebi ile.

HD'mi gösterdim tarattım bilgileri buldum vs vs buraya kadar sorun yok.
    Ancak yaDis teki gibi dışa aktar secenegini bulamadım.

Yani bilgisayarda hersey tamam ama bunu Dune ye taktığımda görmüycek çünkü data export edemedim.

Aşağıdaki goruntu bilgisayardan.
    Fikri olan varmı?

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealX11 -- 7 Ağustos 2014; 11:51:55 >
  • Arkadaşlar epeydir synology içindeki daha önceden indekslenmiş filmleri izliyordum. Şimdi serverımda düzenlenmemiş 3tb a yakın film var. 19 tb da yadisle indekslenmiş...

İndekslenmemiş son filmleri nasıl yadise ekliyorduk anlatabilir misiniz? Son dosyalarımı nasıl ilave edebilirim?
  • RealX11 R kullanıcısına yanıt
    öncelikle Dune kullanıcıları için 2.8.14 sürümü yükleyin diyor site..bunla denedim
    Resimde ekli:
    Ben deneme amaçlı kullandım ama sag üstte arama butunu yanında Dune Export var....mouse tutunca gözüküyor
    Ama pek başarılı değil Yadis gibi
  • Ugraşıyorum Dune ile ama TV ile Filimleri aynı anda gruplayamıyorum..ayrı ayrı oluyor bazen ekliyor bazen hepsini sil baştan yapıyor..
    Arama motoru değişmiyor mu? Filimler içinde TV show ismi aratınca çıkmıyor örnek "Copper"..Ama Tv show olarak aratırsam çıkıyor..Değiştir ile farklı resim nasıl eklenir..
    Dizilerde 10 dizi için tek bir resim nasıl eklenir..
    son sorum sadece resim katologu almak istiyorum filimler olmadan?
  • YaDIS ile Zappiti arasında ne fark var arkadaşlar? Hangisi daha iyidir?
  • destroyer333 kullanıcısına yanıt
    Şu anda Yadis kullanıyorum, , 3000 film 100 den fazla dizi arşivlendi, son sürümü sorunsuz

birkaç konu daha iyi olabilir mesela filmler yıllara göre onar yıllık gruplanıyor, örnek: 2011-2012-2013-2014 hepsi aynı grupta 2010-2020 arasında

yönetmen ve aktörler soyadına göre gruplu aranabiliyor fakat her harf için gruplarda önce ilk isimlere göre sıralı gibi çok sıkıntı olmayacak şeyler

bir ara zapiti yi denemek istedim fakat kurulumda da sorun çıktı memnun kalmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 12 Eylül 2014; 13:42:43 >
  • Arkadaşlar Yadisle ilgili bir sorum olacaktı. Her yeni eklediğimiz medya için tekrardan hepsini dışa aktar mı diyeceğiz ? Dışa aktarma işlemi 15-20 dk sürüyor ve nerdeyse her gün yeni bir dizi bölümü eklendiğini düşünürsek beklemek sinir bozucu. Sadece en son ekleneni aktaramaz mıyız ?
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Bende 35-40 dakika sürüyor,

Değişen dizinin değişen klasörünü PC deki kaynak klasörden alıp Dune üzerindeki Yadis klasöründe doğru yere kopyalanırsa olabilir belki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 12 Eylül 2014; 16:50:41 >
  • Arkadaşlar kafayı yicem. Yadis'in download linki nerde? Bulamadım hiçbiryerde.
  • Selamlar,Yadis'teki ''URL hatası'' nı çözen var mı ?
  • Arkadaşlar sanırım URL hatasını çözdüm :)

Dune ve ayarlar

ayarların için de uygulamalar
    uygulamaların için de ki SMB server'ın içine girin
    Eklediğim resim de sadece sonuncuda değişiklik yaptım.
    Workgorup olan yerin karşılığını Gap-bilgisayar olarak değiştirdim.
    Bu arada ''gap bilsigayar'' tam bilgisayar adım.yani ağ paylaşımın da ve diğer paylaşımlarda workgroupla beraber çalışır.
    Ben de artık url hatası çıkmıyor ve filmleri Yadis üzerinden açıyor.
    Umarım işinize yarar..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.