Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .flv harici tüm dosyalarda sorun yaşamadım ben.. .flv dosyaları da zaten destek verdiği formatlarda yok. oynatmayan dosya varsa dosyada aranmalı diye düşünüyorum sorun..
  • Ilk kez url hatasi alıyorum yadis te
    Bütün 1080p filmlerimi indexledim sorun yok girebiliyorum.
    En sona 3d filmler i birakmistim onlarida index yaptim girebiliyorum sorun yine yok
    Ama 3d si ve 1080p si olan ayni filmlrrde sorun var 3d sine index yapsam 1080p sine giremiyorum 1080p yi duzeltincede 3d sine giremiyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdfilmdepo_09 -- 18 Ocak 2014; 19:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratigdirli

Avi oynatması için yüklememiz gereken patch ler nelerdir ve dune ye nasıl yüklenir acaba? anlatabilecek olan varsa çok makbule geçecek

Avi dosyalarını oynatabilmek icin bu patch dosyasına ihtiyacınız var.

Divx patch:http://yadi.sk/d/AuGBICOs2kEZy
    http://forum.donanimhaber.com/m_72103255/f_//tm.htm#72103255 konusundan alınmıstır.

bu patch dosyasını bir sd karta yada hard diske yukleyip dune icine takacaksınız.
    kaynaklar kısmından dosyayı bulup calıstıracaksınız hepsi bu...

• Himedia Q5 II aldığımdan beri Dune'u kullanmıyorum. İsteyen olursa Benim 301'i satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

Ilk kez url hatasi alıyorum yadis te
    Bütün 1080p filmlerimi indexledim sorun yok girebiliyorum.
    En sona 3d filmler i birakmistim onlarida index yaptim girebiliyorum sorun yine yok
    Ama 3d si ve 1080p si olan ayni filmlrrde sorun var 3d sine index yapsam 1080p sine giremiyorum 1080p yi duzeltincede 3d sine giremiyorum:)

3D olanların isimlerini düzeltiniz.

yaDIS taradıktan sonra 3D olanların isimlerinin sonuna 3D ekleyiniz.

Normali Iron Man 3

3D si Iron Man 3 3D
    Olarak değiştirin (Her üç tarafınıda)

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

Edit; Resim eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 19 Ocak 2014; 7:20:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HARPAGON

quote:

Orijinalden alıntı: muratigdirli

Avi oynatması için yüklememiz gereken patch ler nelerdir ve dune ye nasıl yüklenir acaba? anlatabilecek olan varsa çok makbule geçecek

Avi dosyalarını oynatabilmek icin bu patch dosyasına ihtiyacınız var.

Divx patch:http://yadi.sk/d/AuGBICOs2kEZy
    http://forum.donanimhaber.com/m_72103255/f_//tm.htm#72103255 konusundan alınmıstır.

bu patch dosyasını bir sd karta yada hard diske yukleyip dune icine takacaksınız.
    kaynaklar kısmından dosyayı bulup calıstıracaksınız hepsi bu...

teşekkürler

• selamlar,

garip bir sorunum var. Melancholia isimli film surekli olarak Yadis de tanınmayan film olarak gorunuyor, her defasında islem yapıp export etsem de bir sonraki Yadis acılısında yine tanınmamıs olarak gorunuyor. sadece bu film boyle, neden olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

selamlar,

garip bir sorunum var. Melancholia isimli film surekli olarak Yadis de tanınmayan film olarak gorunuyor, her defasında islem yapıp export etsem de bir sonraki Yadis acılısında yine tanınmamıs olarak gorunuyor. sadece bu film boyle, neden olabilir acaba?

Aynı isimli filmden disklerde 2 adet varsa bu olabilir çoğunlukla disklerde olan bir filmi farkına varmadan tekrar aynı klasör ismiyle indirirseniz oluyor.

film klasörünün ismini değiştirin birini Melancholia (2011) yapın diğeri Melancholia kalsın sorun çözülür
  • o listeyi teker teker sağ tık yapıp ''değiştir'' butonununu kullanarak ve film seçerek mi oluşturdunuz? otomatik taramada film adını bulamaz yadis o filmlerin. baktım, az da değil 2100 tane film var.. aşırı sabırlı birisiniz sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

o listeyi teker teker sağ tık yapıp ''değiştir'' butonununu kullanarak ve film seçerek mi oluşturdunuz? otomatik taramada film adını bulamaz yadis o filmlerin. baktım, az da değil 2100 tane film var.. aşırı sabırlı birisiniz sanırım..

Hayır aslında sabırla alakalı değil.

Başlangıcta bende YAMJ vardı ve YAMJ programı ve EMM programı film klasörüne .info & .nfo dosyası oluşturuyordu.
    Sanırım yaDIS onu görüyordu ve sorusuz taradı.
    Dune den sonra eklediklerimi tabiki manuel düzeltildi.
  • Selam arkadaslar
    saglık sorunları nedeni ile bir hafta uzak kaldım forumdan.
    grip salgınına bende yakalandım 1 haftadır hastahaneler ile kose kapmaca oynuyoruz.
    neyse artık daha iyiyim ve tekrar aranızdayım :)

bu arada yadis ile biraz hasır nesir olabildim son bir iki gündür.

yadis üzerinden filmlerin yolunu su sekilde gostermeyi denedim ag --> home-1 --> arsiv-3 --> dizi arsivi
    sonra kontrol ettigimde yol olarak cok garip bir isim olusturmus yadis...

daha sonra verilen tavsıyelere uyarak o garip harflerin yerine home-1 adlı bilgisayarın ip sini yazdım 192.168.xxx.xxx seklinde.

daha sonra da yine aynı sekilde ag --> home-1 --> arsiv-3 --> türk filmleri dosyasını ekledim ve tarattım.

sonuc yine anlamadıgım bir sekilde oldu...

filmlerin hepsini sorunsuz olarak acıyor yadis üzerinden.

dizilerin yarısını acıyor yarısında ise yine hata veriyor. yok yolu bulamadım yok veri yolu yanlıs diye. yok url hatası...

• HARPAGON kullanıcısına yanıt
    Küçük birşeyi gözden kaçırıyorsunuz.
    IP ile felan oynamayınız.

FİLM KLASÖRLERİNİ EKLERKEN DİKKAT!

DİZİ KLASÖRLERİNİ EKLERKEN DİKKAT!

Edit; resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 26 Ocak 2014; 9:49:58 >

• İyi Pazarlar Ahmet Bey,

yadis üzerinden taramada bir sorun oldugunu dusunmuyorum. cunku dizileri yada filmleri zaten o sekilde ayırarak tarıyorum.

ip mecburen girdim cunku ip vermezsem dune yadis üzerinden hic acamıyorum film yada dizileri...

yukarıda gorundugu üzere hem filmleri hemde dizileri aynı sekilde ekledim. gerek turk filmleri gerek 1080p filmleri hatasız acıyor
    ama dizilerde sorun var. bazı dizileri acarken bazılarında su hatayı veriyor.

forumda baktım daha once bu sekilde bir hata mesajı yukleyen olmamıs.

bir sorunum daha var.
    the x-files dizi thetvdb.com sitesinde 9 sezon olarak görünürken yadis üzerinden taradıgımda 1 sezon olarak görünüyor.
    sizce sorun nerde olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARPAGON -- 26 Ocak 2014; 16:51:24 >

Klasörlemede hata var gibi gözüküyor.

x-files dizisinin klasörlemesi nasıl sizde?
  • arkadaşlar ben de sorumun cevabını alamadım;

yadisi sorunsuzca kullanan herkesin dışa aktarma yaptığı hdd dune içinde mi acaba? ben hdd yi dune içine takınca sorunsuzca filme tıklayıp açabiliyorum fakat, bilgisayar içindeki bir hdd yi gösterip ona dışa aktar yaptığım zaamn url açma başarısız diyor.. eğer herkes dune içinde kullanıyorsa 32 lik ama bir usb bellek ama sd kart alıp ona dışa aktarma yapmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

arkadaşlar ben de sorumun cevabını alamadım;

yadisi sorunsuzca kullanan herkesin dışa aktarma yaptığı hdd dune içinde mi acaba? ben hdd yi dune içine takınca sorunsuzca filme tıklayıp açabiliyorum fakat, bilgisayar içindeki bir hdd yi gösterip ona dışa aktar yaptığım zaamn url açma başarısız diyor.. eğer herkes dune içinde kullanıyorsa 32 lik ama bir usb bellek ama sd kart alıp ona dışa aktarma yapmayı planlıyorum.

Sorunuz cevaplandı diye hatırlıyorum ben ama...
    genelde yadis klasörü filmlerin oldugu klasörde olması tercih edilir.
    yani eğer filmleriniz pc deki bir bilgisayarda ise orda olmalı.

ama bende yadis dosyası pc de oldugu zaman acmıyor dune icindeki diskte oldugu zaman acıyor.
    garip bir durum yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARPAGON

ama bende yadis dosyası pc de oldugu zaman acmıyor dune icindeki diskte oldugu zaman acıyor.
    garip bir durum yani :)

bu bence gariplikten değil, olması gereken bu olduğu için mevcut.. bende de bu durum var.. sanırım dışa aktarma yaptığımız yani yadisin arşiv için oluşturduğu klasör mutlaka dune içinde olmalı, ya da dune a bağlı olan herhangi bir hddde.. bilgisayar içinde olunca olmuyor.. ne yaptıysam olmadı.. ama dune içine bir hdd takıp oraya dışa aktar dediğim zaman sorun ortadan kalkıyor.. 32 lik bir bellek alıp onu kullanacağım açıkçası bu iş için.. hdd kullanmayı düşünmüyorum..
  • Selam Hocam ben sanırım sorunu cozdum...

hatırlarsanız boyle bir hata alıyordum. biraz düsündüm. aynı dosyanın icinde yer alan bir diziyi acıyor baska bir diziyi acmıyorsa
    o zaman sorun baska yerde olmalı. hata mesajına da bakarak dosyaya giden yolda bir sorun oldugunu gordum.

dune icine cıkarmıs oldugum yadis dosyasına gittim.
    00 ve 01 diye iki dosya yapmıs. 00 filmlericin olusmus olan 01 ise diziler icin olusmus olan dosya

01 icine girdim ve orda bütün dizilerin listelenmis oldugunu gordum.
    daha sonra yadis ile acılan bir dosyanın icine girdim ve ordan yine 01 dosyasını ordan 01_001_000 dosyasına ulastım
    bu dosya icindeki dune_folder isimli dosyayı actım.

karsıma soyle bir yol cıktı
    media_url=smb://192.168.1.118/arsiv-3/DIZI ARSIVI/ALMOST HUMAN/Season 1/Almost Human S01E01 Pilot.mkv

daha sonra acılmayan bir dizinin dosyalarına girdim ve aynı yolu izleyerek dosyayı buldum ve sonuc su sekilde oldu.

media_url=smb://192.168.1.118/arsiv-3/DIZI ARSIVI/I/ARROW/Season 1/Arrow S01E01 Pilot.mkv

iki yolu da karsılastırdım ve acılmayan dizilerin yolunda bir "I" yoçlunun daha oldugunu gordum.

yadis üzerinde bütün indexi sildim. dune icindeki hdd de olanyadis dosyasını sildim ve tekrar indexledim.
    fakat sonuc yine aynı oldu.

bu sefer C:\Program Files (x86)\yaDIS yolunu takip ettim ve ordaki workspace dosyası altındaki "cahce" "data" ve "interfdace" dosyası altındaki dosyaları sildim.
    daha sonra yadisi tekrar calıstırarak indexlemeyi yeniden yaptım ve simdi dizileri acabiliyorum :)

nasıl oldu bilmiyorum ama yadis bir sekilde program files altındaki dosyalarına benim daha once yanlıs acmıs oldugum ag yolunu kayıtetmis.
    bu kadar ugrasmak yerine yadisi komple kaldırıp yeniden de kurabilirdim ama en azından sorunun buyuk kısmı cozuldu gibime geliyor.

Simdi HD ARSIV 1 ve 2 deki 1500 üzeri filmlerin isimlerini yeniden adlandırarak yadis de indexleme isi kaldı...

bir sorum daha olacak. simdi ben daha once turk filmlerini indexledim ve selection kısmında turkce filmler kısmını sectim.
    daha sonra 1080p filmleri ekledim ve karısık bir sekilde ekledigi icin toplu olarak eklenen filmleri toplu olarak selection yapamıyoruz galiba...

quote:

bir sorum daha olacak. simdi ben daha once turk filmlerini indexledim ve selection kısmında turkce filmler kısmını sectim.
    daha sonra 1080p filmleri ekledim ve karısık bir sekilde ekledigi icin toplu olarak eklenen filmleri toplu olarak selection yapamıyoruz galiba...

Yapabilirsiniz.

Yeterki selecion ınız olsun.

Filmlerin birçoğunu seçerek sağ tık ve selection yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar yaDISe ıso dosyalarını nasıl gosterıyoruz. mkv felan hepsını goruyor ama ıso ları bır turlu gosteremedım....

Iso dosyalarini ayri ayri klasor icine attim filmleri goruyor ancak tarama yaptigimda goruntu dosyasi bulunamadi diye bir hata veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scollop -- 29 Ocak 2014; 0:10:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.