Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağ üzerinden kullanıyorum ben cihazı. ağ üzerinden bluray isolarda dahi takılmaya rastlamadım. ağ üzerinden de hem bilgsayardaki hem de bilgisayara bağlı harici hdd lerdeki arşivime kolayca ulaşabiliyorum. aynı şekilde bilgisyrdan da ben dune içine ulaşabiliyorum.

cihazın çipseti çok iyi, bu smart serileri üst düzey cihazlar kategorisindedir. zaten fiyattan da anlaşılabilir. wd streaming modelinin muadili aslında dune un yeni çıkaracağı tv-301w modelidir. onunla karşılaştırma yaparsak ta sonuçlar hem kullanıcıya, hem kullanıcının isteklerine, hem de aldığınız zaman verilen teknik servis, fiyat, fireware gibi konulara göre değişir.

yadis ile ilgili sorunuza da gelirsek; yadisi bilgisayara kuruyorsunuz ilk önce, ve ağ üzerinden dune un içinde bulunan ya da harici olarak bağlanabiln bir hdd içerisine bu yadis in bir ağ klasörü oluştırmasını sağlıyoruz. ve nerde ise dosyalarınız orayı göstererek programın o klasördeki filmlerin künyesini internetten indirmesini sağlıyoruz. yani evet program kendi bünyesinde kayıtlı olan film sitesinden indiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

ağ üzerinden kullanıyorum ben cihazı. ağ üzerinden bluray isolarda dahi takılmaya rastlamadım. ağ üzerinden de hem bilgsayardaki hem de bilgisayara bağlı harici hdd lerdeki arşivime kolayca ulaşabiliyorum. aynı şekilde bilgisyrdan da ben dune içine ulaşabiliyorum.

cihazın çipseti çok iyi, bu smart serileri üst düzey cihazlar kategorisindedir. zaten fiyattan da anlaşılabilir. wd streaming modelinin muadili aslında dune un yeni çıkaracağı tv-301w modelidir. onunla karşılaştırma yaparsak ta sonuçlar hem kullanıcıya, hem kullanıcının isteklerine, hem de aldığınız zaman verilen teknik servis, fiyat, fireware gibi konulara göre değişir.

yadis ile ilgili sorunuza da gelirsek; yadisi bilgisayara kuruyorsunuz ilk önce, ve ağ üzerinden dune un içinde bulunan ya da harici olarak bağlanabiln bir hdd içerisine bu yadis in bir ağ klasörü oluştırmasını sağlıyoruz. ve nerde ise dosyalarınız orayı göstererek programın o klasördeki filmlerin künyesini internetten indirmesini sağlıyoruz. yani evet program kendi bünyesinde kayıtlı olan film sitesinden indiriyor.

hocam cevap için çok teşekkürler.
    zaten ben yanlış yere yazdım sorumu.
    hd tv 101 inceleme konusunuda okuyordum bir yandan, yanlışlıkla buraya sormuşum.
    esas karşılaştırma yapmak istediğim cihaz 101 idi. fiyat olarakta alınabilir duruyor.
    tekrar o başlıktan devam edeceğim. teşekkürler...

• quote:

ağ üzerinden kullanıyorum ben cihazı. ağ üzerinden bluray isolarda dahi takılmaya rastlamadım. ağ üzerinden de hem bilgsayardaki hem de bilgisayara bağlı harici hdd lerdeki arşivime kolayca ulaşabiliyorum. aynı şekilde bilgisyrdan da ben dune içine ulaşabiliyorum.

Arkadaşım ben 64 bit Windows 7 yüklü bilgisayardaki filmlere bir türlü ulaşamadım, defalarca sistemler kurdum, pek çok konfigürasyon denedim ama olmadı. 32 bit kurduğumda hiç sorun yok.. Siizn PC de kurulu işletim sistemi 32 bit mi 64 mi?

• 64 bit.. bununla bir alakası olduğunu sanmıyorum. bir şeyi yapmayı unuttuğunuzu düşünüyorum.
  • quote:

64 bit.. bununla bir alakası olduğunu sanmıyorum. bir şeyi yapmayı unuttuğunuzu düşünüyorum.

İlginçç, ben belki bir yıldır bu işi beceremedim Acaba Dune tarafında ayrıca bir ayar yapmam gerekiyor mu?
  • 32 bitli işletim sisteminde nasıl yaptınızsa aynısını yapın. dune yapacağınız şeyler var elbet.
  • Ben daha önce 32 bit işletim sisteminde sadece burada belirtilen ayarlarla, Dune den 32 bit Windows7 deki klasörlere rahat ulaşabiliyordum..

Ancak tekrardan baştaki ilk konuya gittiğimde 'Windows Share Manager' kurulması gerektiği yazılmış. Siz bu program kurduktan sonra mı bağlanabiliyorsunuz?
  • şimdi o programı kurduğunuz zaman ağa açtığınız hdd leri fix lemeniz gerekebilir. ondan sonra ağ yolu ile hdd lere sorunsuzca ulaşabiliyorsunuz.

http://www.mediafire.com/?skiho0yeh83f70h program burda. yaptıktan sonra bir daha deneyin. tüm ''NO'' yazanları ''YES'' konumuna getirmeniz gerekiyor.
  • Dune HD Tüm modeller için yeni yazılım :
    -----------------------------------------------

http://dune-hd.com/firmware/
  • yalnız yazılım beta, bi sıkıntı çıkarmasın bize.
  • yayınlamışlarsa sorun yoktur
  • Merhaba,
    dark player alacaktım ama forumda hakkında iyi şeyler okumadım,
    dune 301 veya popcorn almak istiyorum ama interneti aradım stoğunda olan birini göremedim, sizin bir bilginiz varmı istanbulda ankarada orjinal, sıfır, nerede satılır. kaçadır.
  • H1 sahibiyim, birkaç sorum olacak:

1. Filmler için YaDis, diziler ve belgesel serileri için Zappiti'yi birlikte kullanabilir miyim?
    2. YaDis'te aşağıdaki ekran görüntüsünde yer alan diğer sekmeleri nasıl yaratabiliriz?
    Bende sadece "Filmler" başlığı var mesela?

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)
  • Çok faydalı bir konu olmuş. Teşekkürler.
  • şu yadisin yeni versiyonunu yüklediğimiz zaman eskideki arşivi aktarma şansımız oluyor mu? tekrar tekrar taratmak vs çok yoruyor..
  • quote:

şu yadisin yeni versiyonunu yüklediğimiz zaman eskideki arşivi aktarma şansımız oluyor mu? tekrar tekrar taratmak vs çok yoruyor..

Her versiyonda tekrar taratmak gerekmiyor. Örneğin, 2.1.2 den 2.1.3'e geçerken gerekmedi. 2.1.5'e geçerken gerekti, çünkü sanırım arkaplanlarda bazı değişiklikler vardı. 2.1.5'den 2.1.7'ye geçerken de tekrar taratmak gerekmedi. Tek tek taratmak zorunda kalınmadığından pek yorucu olmuyor ama filmleri adedine göre değişebilir tabi.
  • teşekkürler cevabınız için.
    ben zaten bugüne kadar versiyon atlatma yapmadım. formatladığım zman makinayı hadi dedim son sürüm olsun demiştim.

yani al şu altyapıyı yeni sürümde kullan deme şansımız yok.. bende şimdilik 700 tane film ve 30-40 tane dizi var neredeyse, hepsi için tekrar uğraşamam herhalde.
  • quote:

yani al şu altyapıyı yeni sürümde kullan deme şansımız yok..

Versiyondaki değişikliklere bağlı. Arkaplan resmi üzerinde değişiklik varsa, (örneğin, bir kutunun yeri veya şekli değişmiş ise veya yeni bir öğe ilavesi yapılmışsa) tümünün bu yeni değişiklikten etkilenmesi için yeniden taratmak gerekiyor, aksi halinde gerekmiyor. yaDIS'in workspace isminde bir klasörü var, format atmadan bu klasörü yedekleyip formattan sonra eski yerine koyarsanız tekrar taratmadan kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 14 Aralık 2011; 16:35:47 >
  • @saintroyo sen yine yedegini alda ben hiç öyle tekrar girmeye ugraşmadım skin degiştirmedigim için direk üstüne kur dosyaların.Gerçi bıraktım ben yadis işini bayıyor bir süre sonra tek tek geçmek filmleri hassas oldugumdan birde ben rip grubu filan elle düzelt vs vs. Önümüzdeki günlerde 2 3 olayı daha anlatacam vakit bulabilirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 14 Aralık 2011; 16:40:37 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.