Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam hem 2.1.7 yi kurdum, hem de yadisi içindeki arkaplanları ve arayüzünü değiştirdim. yalnız yabancı forumlarda adı geçen ''genre'' oluşturmayı beceremedim bir türlü. bunu da yapabilirsem, films, tv shows, concert, fotos, trailers, vs.. gibisinden eklemeleri yapabiliyorsunuz.

tüm arşivimi tekrardan taratmaya başladım, artık bi kaç güne bitiririm büyük ihtimalle.
  • Bu yadisi yapan adam her gün versiyon değiştiriyor.
    Bu eleman iyice tırlatmış
  • Arkadaşlar herşey iyi, güzel, ağı yapamadım önemli değil, QNAP üzerindene izliyorum, o tarafta sorun yok..

Aslında belki çok daönemli değil ama gene de can sıkıyor; Filmlerin orijinal adlarındaki ''ı'' karakteri büyütmüyor. Otomatik netten alıyor ya.. ''Cadılar Zamanı'' olarak buluyor, bunu afiş olarak gösterirken ''CADıLAR ZAMANı'' gözüküyor. Afişle ilgili herşeyi zevkime göre editleyebiliyorum, ikonların şekli, konumu filan, ancak bunu değiştiremedim. Yazı tipi ile ilgili bir sorun, çoğu yazıtipini yadis tanımıyor zate.. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pixel Plus HD

H1 sahibiyim, birkaç sorum olacak:

1. Filmler için YaDis, diziler ve belgesel serileri için Zappiti'yi birlikte kullanabilir miyim?
    2. YaDis'te aşağıdaki ekran görüntüsünde yer alan diğer sekmeleri nasıl yaratabiliriz?
    Bende sadece "Filmler" başlığı var mesela?

yaDIS seçeneklere giriyorsun, arayüz ya da interface giriyorsun.. Altlara doğru New shortcut yada Yeni Kısayol var. Buradan Type ''Genre'' seçilidir zaten Altta da ''Genre''den istediğini seçip ''+ add'' tıklıyorsun, o kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

hocam müthişsiniz gerçekten.. çok makbule geçti inanın bana .. şimdi eve gidince bu menüyü bulmak kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 16 Aralık 2011; 14:47:06 >
  • quote:

Arkadaşlar herşey iyi, güzel, ağı yapamadım önemli değil, QNAP üzerindene izliyorum, o tarafta sorun yok..

Aslında belki çok daönemli değil ama gene de can sıkıyor; Filmlerin orijinal adlarındaki ''ı'' karakteri büyütmüyor. Otomatik netten alıyor ya.. ''Cadılar Zamanı'' olarak buluyor, bunu afiş olarak gösterirken ''CADıLAR ZAMANı'' gözüküyor. Afişle ilgili herşeyi zevkime göre editleyebiliyorum, ikonların şekli, konumu filan, ancak bunu değiştiremedim. Yazı tipi ile ilgili bir sorun, çoğu yazıtipini yadis tanımıyor zate.. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..

Bu görünüm seçeneği var mı yadis te pek kurcalamadım da. Yoksa siz mi yüklediniz? Benimkinin arayüzü daha farklı.

• bu arayüz sanırım glass retivited olması lazım, 2.1.7 nin içinde kendisi geliyor. ama arayüz isterseniz farklı modeller var..

http://www.mediafire.com/?2vrnqdld2p4ypd5 burda 4 kadar arayüz var ben indirmiştim mpc sitesinden.. bu rarın içindeki klasörleri yadisi kurduğunuz yerde '''templates''' klasörünün içine atın. sonra yadis içerisinden arayüz sekmesinden seçim yaparak tekrar taratma yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

bu arayüz sanırım glass retivited olması lazım, 2.1.7 nin içinde kendisi geliyor. ama arayüz isterseniz farklı modeller var..

http://www.mediafire.com/?2vrnqdld2p4ypd5 burda 4 kadar arayüz var ben indirmiştim mpc sitesinden.. bu rarın içindeki klasörleri yadisi kurduğunuz yerde '''templates''' klasörünün içine atın. sonra yadis içerisinden arayüz sekmesinden seçim yaparak tekrar taratma yapın.

Yardım için teşekkürler bu akşam indirip bakarım hepsine. Bir de diğer konuda da sordum ama cevap alamadım. Menüdeyken hava durumu Ankara'yı gösteriyordu. Son 1 haftadır İstanbul u göstermeye başladı. Onu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

quote:

Arkadaşlar herşey iyi, güzel, ağı yapamadım önemli değil, QNAP üzerindene izliyorum, o tarafta sorun yok..

Bu görünüm seçeneği var mı yadis te pek kurcalamadım da. Yoksa siz mi yüklediniz? Benimkinin arayüzü daha farklı.

Buna benzer vardı da, ben ayarladım.. İstediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.. İkonları, konumlarını, yazıtiplerini, rengini, uzunluğnu kısalığını, foto boyutunu konumunu değiştirebiliyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

akşam bir bakayım.. sanırım ayarlar kısmında bir yer vardı. ordan yapılıyordu.
  • quote:

bu arayüz sanırım glass retivited olması lazım, 2.1.7 nin içinde kendisi geliyor. ama arayüz isterseniz farklı modeller var..

Glass Revisited değil, 4-5 tane Arayüzü açtım , ikonları GLASS HD 2.0 dan aldım. Orijinal Film adı, Yapımcı şirketi alanlarını ekledim, bazılarının yerlerini , boyutlarını değiştirdim. Temel olarak GLass HD ancak, herşeyi ile değişik. Mesela; Orijinal Blu-Ray lerde TR içerik en sonlarda olur, ve 3 satırlık Dil veya Altyazı alanında görünmüyor. Orayı değiştirdim. Gene bunun orijinalinde Dune tarafından baktığınızda film afişleri 2x5 idi onu eski haline çevirdim.. Neticede bu işin uzmanı flan değilim, sadece uğraşarak kendi zevkime göre hazırladım..

Bu arada biizm soru güme gitti

Türkçe karakter sorunu sizlerde nasıl, Sadece film adı alanında, Büyük I görünmüyor..

• quote:

siz yine uğraşmışsınız, ben uğraşamam öyle tek tek. hatta eğer mümkünse sizden bu template i alayım ben.

sorunuza gelirsek bende de ne yazık ki o şekilde gözüküyor. akşam ben de bir bakayım belki gözünüzden kaçan bir nokta vardır.
  • quote:

Neticede bu işin uzmanı flan değilim, sadece uğraşarak kendi zevkime göre hazırladım..

Türkçe karakter sorunu sizlerde nasıl, Sadece film adı alanında, Büyük I görünmüyor..

İyi ki uzmanı değilmişsiniz, bir de olsanız ne olacak acaba?

Diğer probleme gelince; "Cadilar Bayrami" adıyla denediniz mi_
  • quote:

quote:

siz yine uğraşmışsınız, ben uğraşamam öyle tek tek. hatta eğer mümkünse sizden bu template i alayım ben.

sorunuza gelirsek bende de ne yazık ki o şekilde gözüküyor. akşam ben de bir bakayım belki gözünüzden kaçan bir nokta vardır.

Sorun olmaz, yalnız ben dizilerle ilgili olan kısmını düzenlemedim, sadece Movie.. Buraya yüklemek sorun değilse linki buraya verebilirim, yada mail yollanırsa pm den mail yollayabilrim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

Neticede bu işin uzmanı flan değilim, sadece uğraşarak kendi zevkime göre hazırladım..

İyi ki uzmanı değilmişsiniz, bir de olsanız ne olacak acaba?

Diğer probleme gelince; "Cadilar Bayrami" adıyla denediniz mi_

Zaten i yaptığımda sorun yok da, ı olarak bıraktığım zaman sorun ve her defasında düzeltmek gerekiyor..

• @ocaklılar haklısınız

@pharmacist filme sağa tıklayıp manual değiştire gelerek filmin adını değiştirmeyi denediniz mi?
  • quote:

Zaten i yaptığımda sorun yok da, ı olarak bıraktığım zaman sorun ve her defasında düzeltmek gerekiyor..

Kullanılan font karakterlerinde "ı" harfinin bulunmamasından kaynaklanıyor da olabilir. Noktasız i yi öğretemedik henüz dünyaya
  • quote:

@ocaklılar haklısınız

@pharmacist filme sağa tıklayıp manual değiştire gelerek filmin adını değiştirmeyi denediniz mi?

Onu yapıyorum zaten de.. Bu onunla alakalı değil, yaDIS in kullandığı fontlarla alakalı. O alana küçük harf bile yazsanız büyük farfe çeviriyor kendisi, öyle tanımlanmış çünkü. Büyük gösterirken de ''küçük ı'' nın türkçe olmayan karakter setinde karşılığı olmadığından öylece bırakıyor.. Bu font, yada webpage işlerinden anlayanlar daha iyi anlarlar bu durumu aslında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

Kullanılan font karakterlerinde "ı" harfinin bulunmamasından kaynaklanıyor da olabilir. Noktasız i yi öğretemedik henüz dünyaya

bende tam o durumu yazarken siz yazmışsınız...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.