Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visavis

Dune HD TV 101 alalı 10 gün oldu cihazı öğrendikçe hoşuma gidiyor. Yadis kurdum fakat bende dune Zyxel Nsa Serverima bağlı çalışıyıor. Ayarlar kısmı nasıl yapmalıyız NSA serverlar için hocam. Yardımcı olabilrmisiniz.

ben nfs ayarlarını bilmiyorum hocam:( smb ile yaptım ben ayarlarımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: visavis

Dune HD TV 101 alalı 10 gün oldu cihazı öğrendikçe hoşuma gidiyor. Yadis kurdum fakat bende dune Zyxel Nsa Serverima bağlı çalışıyıor. Ayarlar kısmı nasıl yapmalıyız NSA serverlar için hocam. Yardımcı olabilrmisiniz.

ben nfs ayarlarını bilmiyorum hocam:( smb ile yaptım ben ayarlarımı.

Nsa serveri mı smb ile yaptınız yoksa bilgisayarınızdaki dosyalar için mi? Eğer NSA serverda smb yaptıysanız ve olduysa ayarları bi resim atabilrmisiniz
  • nsa server yok bende.. bilgisayar ve bilgisayara bağlı olan harci hdd leri ağ üzerinden dune a bağladım ve yadisi o şekilde kullanıyorum. yardımcı olamayacağım sanırım.
  • Dune HD Tv 101 ile NSA server içindeki filmler için yaDIS kulllanan var mı yada nasıl kullanacağını bilen. Ayarlar menüsünün resmini atarsa sevinirim. Filmlerin isimlerini de düzelttim hepsini.
  • Orijinalden alıntı: £mre

Dune Pc Arasında Banglanntıyı Yapmak Ve Yadis Üzerinden Ayarlar.

Şimdi işin özü nas kullanıyorsanız ''nfs'' protokolünü kullancaksınz zaten bunda sorun yok eger pc kullanıyorsanız ''smb'' protokolü biraz ugraştıracak olanda bu ya da dune üzerindeki filmleri afişleyecekseniz ''storage_uuid://'' protokolü .İlk önce bakmamız gereken dune den dosyalara agdan sorunsuz erişebiliyormusunuz.Eger erişemiyorsanız yapmanız gereken ''Ag Ve Paylaşım Merkezi'' ne gelip bir ''Ev Grubu'' oluşturmak ve ''Ev Grubu'' nun gelişmiş ayarlardan ''Parola Korumalı Paylaşımı'' kapat demek.Daha sonra işe Hddlere veya paylaşıma açmak istediginiz klasöre sag tıkladıktan sonra ''Özellikler > Paylaşım > Gellişmiş Paylaşım''dan ''Bu Klasörü Paylaş'' kutugucugunu işaretledikten sonra alttaki boş satıra paylaşımda disklerin görmek istediginiz adı vermek ve ''İzinler'' sekmesinden ''Tam Denetim'' ''Degiştir'' ''Okuma'' kutucuklarını işaretliyerek diskleri paylaşıma açmak(Burada en önemli kısım paylaşıma açtıgınız diskin agda görünmesini istediginiz adı verirken mümkün olmadıkça Türkçe karakter kullanmayın.ad uzun ve fazla nokta tire işaretleri olmasın).Daha sonra 'Windows Share Manager ' programını yükleyin orada paylaşıma açtıgınız klasörler görünür eger ''No'' yazan bir şey varsa ona tıklayıp ''Fix Selected Share(s)'' diyin. Şimdi artık dunede agdan pc görüyoruz ve gelelim dananın kuyrugunu koptugu yer

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

Hocam resimdeki 2 numaraları Dune Yolu içinde HDD bulunan Dunelarda çıkıyor sanırım fakat Dune HD Tv 101 cihazda HDD yok bunda Dune yolunu nasıl seçeceğiz. Ayrıca NSA server için nfs ayarlarını nasıl yapacağım. Yardımcı olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visavis -- 30 Kasım 2011; 15:28:16 >

• @visavis

hocam cihaza usb den bir hdd bağlayın. onun içinde de bir klasör oluşturun. siz de orayı seçin. nfs için de sanırım siz bizim smb olarak seçtiğimiz yerleri nfs oloarak seçeceksiniz.
  • Dostum senin işi nfs le nfs://aletin ip si/hdd nin paylasımdaki ismi/film ismi/dosya ismi. türkçe karakter kullanmamaya dikkat et nfs olmazsa bir de smb yi dene bakalım.Qnap nas filan ugraşmadıgımdan tam olarak bilmiyorumda ama istersen mpclub a sor ingilizcen varken ben bu rehberi hazırlarken türkçe kaynak yok programıda pek bilen yoktu ben oradaki arkadaşlardan yardım aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Denedim işe yaramadı bende telefonuda kitlemeye başladıgından kaldırdım uygulamayı

ayarlardan dune'un ipsini girmediysen kilitliyor ama dune ipsini girince muhteşem ötesi orijinal kumandadan daha iyi tepki veriyor bayıldım ben egreat s2yi artık galaxy sIIden kumanda ederim

bu teknoloji muhteşem bir şey yapan arkadaş bir rus ellerine kollarına sağlık arkadaşımızın

emre denedin mi kardeş programı
  • Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İşlemi tamamladık sonunda. İki dikkat edilecek husus var. Dune HD TV 101 de hdd bulunmadığı için Dune yolu için bi tane flash belleğe yadis klasörü açıyoruz. Flash belleği Dune HD TV 101 e takalım. Sonra Ayarlarda Dune Yoluna Flash bellekteki yadis klasörü seçiliyor.

NSA serverlar için ise Dune ağ Yolu smb://NSA Server ıp numarası/film klasörü yolu

şekilden yaptıktan sonra Dune da Flash belleği seçtiğimizde YADIS karşımıza geliyor. Tıklayıp keyifle izleyebilirsiniz.

Tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. 2 gündür çok araştırdık türkçe kaynak burdan başka yok adam akıllı. İnşallah yazdıklarım yardımcı olur benim gibi arayanlara.

Şimdi sırada IP TV var. Cihazında IP tv çalıştırabilen varmı. Eğer varsa dosyasını paylaşırsa ben de sizlere xml kanal listesi hazırlayabilrim.
  • sevindim sorunu çözmenize
  • @sadays hocam denedim ip yi girince düzeldi çalışıyor sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

sevindim sorunu çözmenize

Sağolasın hocam şimdi cihazda bulunan ıptv olayını çözmeye geldi. Onu da halledicez inş.
  • Hocam siz de İnternet Radio Çalışıyor mu acaba? Eğer çalışıyorsa Hdd için de IP_config diye bir dosya olması gerekli. Onu paylaşırsan sevinirim. Eğer sizde de çalışmıyorsa ona göre Internet Radio için eklenti yazmaya başlayayım.
  • ben internet raadyoyu kullanmıyorum. o konuda herhangi bir bilgi sahibi değilim.
  • Çalışıyor mu peki?
  • hiç denemedim, nasıl yapılır onu da bilmiyorum.
  • Menüden İnter Radio ya giriyosun orda radyo kanaları çıkası gerekli.
  • eve gidince bakayım olmazsa. sonucu buraya yazarım :)
  • Ben de çalışıyor internet radio hatta daha dün baktım 4-5 kanala ses kalitesi baya hoşuma gitti beklediğimden iyi çıktı.
  • arkadaşlar cihaz hakkında birkaç sorum var.
    bu yadis film bilgilerini netten kendimi indiriyor.
    film afişini kendimi buluyor.
    ayrıca film bilgilerinin sunulduğu ekranda template kullanabiliyormuyuz.
    şu an wdtv 1.gen kullanıyorum ve yine wd tv live hub yada wd tv live streaming media almak üzereyim.
    bu cihazlar arasındaki başlıca farklar nelerdir. chipset ve hız olarak karşılaştırabilirmiyiz?
    üzerine taktığım harddisklere dlna üzerinden ulaşabiliyormuyum.
    biraz araştırma yaptım fakat net bir bilgi alamadım.
    yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitbook -- 6 Aralık 2011; 10:34:38 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.