Şimdi Ara

Dune HD TV-101 Review & İnceleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
4
Favori
17.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: kevenk

bence güzel bir tercih olur sizin açınızdan. özellikle sadece film seyretme durumundaysanız sizi fazlasıyla memnun edecektir cihaz.

tesekkur ederim saintroyo suan siparis verdim gittigidiyordan
  • Torrent isini egreat r6a-II ile kıyaslayan oldu mu? Ikisinden birini kesin alacagim ancak torrent ozelligi benim icin baya onemli. Hangisinin performansı daha iyidir? Dune hd-101 daha kaliteli gibi duruyor su an gozumde. Egreat'i sadece optik cikisi ve cift usb sebebiyle dusunuyorum ama yorumlarında torrent konusu biraz kafamı karıstırdı. Bu konuda bilgilendiren olursa memnun olurum.
  • Bu cihaz hakkında yabancı forumlarda çok olumlu yorumlar var , bakalim 301 nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenoo -- 24 Aralık 2011; 23:47:29 >
  • 301 in açıkaçsı performans olarak bir farkının olacağını sanmıyorum. tek farkı içine 2.5'' lik hdd takılması olacak. elbette bir de tabii ki de arka panel bağlantıları. elbette konuştuğum optik çıkışlı olan tv 301w modeli. diğer modelin hiç yapılmadığını ve hiç görmediğimi düşünüyorum.
  • arkadslar kolay gelsın bende bu cıhazdan almak ıstıyorum kullanan arkadslardan yardım beklıyorum phılıps hmp5000 alcaktım sımdı bu cıhazı gordum kulanan arkadslara bır kac sorum olcak menuler turkçe mı alt yazılarda sıkıntı varmı bende z5500 var tv,ye optıkten baglı bu cıhazadn bu sekıl baglantı ıle 5.1 ses alabılırmıym bır sıtede 200tl buldum uygunmudur bu cıhazlar hakında fazla bır bılgım yok aceba hmp5000 alsam yoksa onerılen baska cıhaz mevcut mu dune 101 fıyat ortalamsı olarak dıgerlerıne gore daha mı ıyıdır bıraz kafanızı agrıttım kusuruma bakmayım yardımcı olursanız cok sevınırım saygılarım,laa
  • Menü ve altyazılarda sorun yok.
    Ancak tv nizin optic veya coaxial çıkışı yoksa tv-101 le ve z5500 ile digital ses alamazsınız.
    Ancak analog 5+1 olur. TV-101 in tek eksiği optic ses çıkışı olmayasi , diğer her yönden hmp500 den bir kaç gömlek üstün bir cihaz.

Bu arada ilgimi çekti 200 tl nerde buldunuz .?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 25 Aralık 2011; 17:41:14 >
  • quote:

301 in açıkaçsı performans olarak bir farkının olacağını sanmıyorum. tek farkı içine 2.5'' lik hdd takılması olacak. elbette bir de tabii ki de arka panel bağlantıları. elbette konuştuğum optik çıkışlı olan tv 301w modeli. diğer modelin hiç yapılmadığını ve hiç görmediğimi düşünüyorum.

Optic çıkışlı modeli tabiki olacak , bu kadar baskı yaptık artık ;)
  • Bu 101'in herşeyi çok güzel, iyi hoş da, şu torrent olayına çözemedim bir türlü. Dune'den torrenti çalıştırıyoruz ama "Aktif torrent yok. Torrent eklemek için dosya tarayıcısından ".torrent" dosyasını çalıştır." diye bir mesaj çıkıyor. Dune ye bir program atıp onu mu çalıştıracağız, yoksa bilgisayardan bir işlem mi yapmak gerekiyor ?
    Bilen bir arkadaş kısaca ve ana hatlarıyla nasıl yapıldığını bir özetleyebilir mi acaba?
  • popcornhour hocam bılgıler ıcın cok sagolun tv,de optık cıkıs mevcut ses olarakta bır sorunum kalmadı sanırım. bırde soylemeyı unuttugum pc ıle eternernet ıle bır sorun olamz degılmı yanı pc,den fılm muzık ızleyebılırmıym bır ınternet sıtesınde hocam cıhaz bır haftalık alacagım arkadsdan haber beklıyorum
  • Dune nin menü ayarlarindan torrent servisini aktive edin. Daha sonra pc nizden indirdiginiz torrent kısayol dosyasini flashdiskinize atın ve flashdiski Dune ye takıp , bu indirdiginiz kisayolu dune de çalıştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Dune nin menü ayarlarindan torrent servisini aktive edin. Daha sonra pc nizden indirdiginiz torrent kısayol dosyasini flashdiskinize atın ve flashdiski Dune ye takıp , bu indirdiginiz kisayolu dune de çalıştırın.

Kusura bakmayın özürlüyüm biraz bu konularda. Torrent kısayol dosyası nerden ve nasıl oluşturuluyor, web tarayıcı linki şeklinde mi kaydediliyor? Diyelim ki kaydettik dosyayı, Dune de bir tane usb var ona da harici disk takılı, onun içine atsak olur mu yoksa onu çıkarıp bir flashdisk mi takmak gerekiyor?
  • Torrent kısayol dosyasını , Torrent sitelerinden indirebilirsiniz. Harici usb diskinizle de yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Torrent kısayol dosyasını , Torrent sitelerinden indirebilirsiniz. Harici usb diskinizle de yapabilirsiniz.

Çok özür diliyorum ama halledemedim yine de. Şu torrent programlarından alacağımız kısayolu flashdiske yapıştırmayı beceremedim. utorrent kullanıyorum bu dosyayı neresinden alacağız, adı ve uzantısı nedir ? Web sayfasını farklı kaydet diyorum, olmuyor, utoorrentin verdiği linki farklı kaydet diyorum yine olmuyor :)
    Hayır, öyle aletten aman aman dosya falan da indirmeyeceğim ama beceremeyince inat oldu biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceremo

hocam torrent linkinde hani sen büyük ihtimalle mıknatıs var ona tıklıyorsun değil mi? oralarda bir yerlerde kaydet demesi lazım, yani torrent dosyasını kaydetmen gerekiyor. ona tıkladığınız zaman utorrentin içine kendini yapıştıracak olan dosyayı indirip onu dune içine atacaksınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceremo

hocam torrent linkinde hani sen büyük ihtimalle mıknatıs var ona tıklıyorsun değil mi? oralarda bir yerlerde kaydet demesi lazım, yani torrent dosyasını kaydetmen gerekiyor. ona tıkladığınız zaman utorrentin içine kendini yapıştıracak olan dosyayı indirip onu dune içine atacaksınız.

Alıntıları Göster

yok, mıknatısa tıklamıyorum, "download torrent" yazan yere tıklıyorum. sonra utorrentin pencersi çkıyor, onu farklı kaydet diyerek flashdiske kaydediyorum olmuyor. Ama size şunu sorayım o zaman; Dunenin içine atacaksınız dediğiniz dosyanın uzantısı nedir?

• .torrent olması lazım diye hatırlıyorum. bu dosyayaı flashdiske atıp, onuda dune a takın.. sonra flash disk içindeki bu dosyaya tıklayın o otomatik olarak indirecektir.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, akşam bir daha uğraşacağım.
  • Arkadaşlar,
    Farklı bir yerede yazdım ama cevap gelmeyince burayada yazıyorum.
    Bende Dune HD max cihazı var. Torrent dosyasını HDD içinde açtığım Torrent klasörü içine atıyorum.
    daha sonra uygulamalardan torrenti çalıştırıyorum. Daha sonra kendisi indiriyor, buraya kadar sorun yok.

Sorun olarak gördüğüm
    1-Cihazda farklı menülere geldiğimde örneğin flim falan seyrettikden sonra aynı torrent uygulamasına geldiğim zaman bir bakıyorum torent devam etmemiş ve durmuş. Tekrar başlatmam gerekiyor
    2-Dune HD Max için yazılan torrent detaylarında cihazın standby da dahi torrentte devam ettiği yazıyor ama nafile cihazı stanby a alınca torrent uçuyor ve tekrar başlat demeniz gerekiyor
    3-Cihaza birden fazla torrent yüklediğinde neredeyse hiç işlem yapmıyor sanırım çok kasıyor. Bende Egreat'ın M33a sı var ben ona 10 a yakın torent yüklüyorum ve PC den çok daha hızlı ve kolay bir şekilde indiriyor, açıkcası bu kadar pahalı bir cihaz beni bu konuda hüsrana uğrattı.
    4-Torrent dosyasının ne kadar zamanda indireceğine dair bilgi alamıyorum. Örneğin Egreat'ta explorere Http://IP NO/9021 yazınca hangi aşamada olduğunu görme imkanı var. Dune serisinin torrent bilgisine explorer ile ulaşılamıyormu?

Torent için ilave program vesair yokmudur. NMT cihazlara ilave transmission, torrent gibi plugünler yüklenebiliyor mesela.

Görüş bildiren arkaşadaş olursa çok memnun olurum.
    Saygılar
    Exper2006

• @popcornhour
    Daha öncede dile getirmiş olduğum network üzerinden seyrettğim bluraylerdeki takılma ve takılma esnasında sesin gitmesi , infoya bastığımda buffer underruns'ın sürekli artması ve geçerl
    vdi video modu ve bitrate gibi bilgilerin N/A olarak gözkmesi cihazdaki smb protokolünden kaynaklanıyor. Aynı videoları usbden izleyince bir problem yok. Media server olarak twonky media serverı kullandığımda da yok. Ama smb ile qnap'a bağlandığımda kısa bir süre sonra sorun hortluyor. Cihazın kullandığı smb protokolü ile ilgili optimize edilmesi gereken birşeyler var ya da bir süre sonra smb protokolünü birşey etkiliyor. Bu sorun windows tabanlı ğc'lerde olmuyor olabilir ama dosya paylaşımı windowsdan ibarette değil. Kaldıki nfs prtokolü gibi önemli bir alternatifde bu cihazın en büyük eksikliklerinden. Lütfen cihaza çıkacak firmwarelerde bu konularında dikkate alınması için bize yardımcı ol.

• cıhazı kullannan arkadaslar fılm afıslemeyı nasıl yapıyoruz bılgısı olan varsa yardım beklıyorum saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.