Bildirim
Dungeonlardan Dusen BoE Mavi Itemlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ihtiyacı varsa ninjalik değil. Drobu aldiktandan sonra kullanmasını söyleyin kullanmıyorsa ninjaliga girer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BOE'ye "Bana göre" herkes "Need" atabilir.
Guild ile gidilmiş ise Main Spec istiyorsa > istemiyorsa Off Spec atılır
ya da baştan söylenmiş ise yine herkes "Need" atabilir.
Evet biraz karışık bir durum kabul ediyorum. -
üzerine takmıyor/takamıyorsa ninja. -
Onlara %99 herkes need atıyor. Loot ekranından bakın need atıyorlarsa hiç acımayın. -
Ben de şu need greed işinde bir uzlaşamadım. oyuna yeni başlamıştım. üstümde beyaz kalite hiçbir statı olmayan bir leather var 5 levelden kalma. RFC girmişim 14 levelde. Şamanım. Cloth düştü. statları benim için. Armoru bile benim leatherdan yüksek. Needleyecem dedim mageler hayır bu mage itemi dedi needletmedi. Doğru mage itemi ama benim için devasa bir upgrade. O mageler için değil. Sırf cloth olması o itemi mage itemi mi yapıyor çözemedim. Adım ninjaya çıkmasın diye daha bir kere leather olmayan iteme need atmadım ama bakalım nereye kadar. -
boe ise öncelik yok diye biliyorum en azindan biz öyle yapardik
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X