Şimdi Ara

Dungeons and Dragons Online oynayan yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dikkatimi çekti bu oyunla ilgili sadece bir kaç başlık var ve altında da yazan belli başlı kişiler var. Şu anda o başlıklar da ölü.

Oyun az mı biliniyor yoksa WolfTeam, Rakion, Metin2 ve Knight Online gibi oyunlara fazla mı abanılıyor; nedeni her ne ise bu oyuna haksızlık edildiğini düşünüyorum.

Pen and Paper RPGciler bilirler D&D kurallarını... Oyun bu kurallar üzerine kurulmuş bir MMORPG. Oyunun en önemli özelliği 3. kişi bakış açısına ve non-target hedefleme sistemine sahip olması. Yani oyunu tam bir 3. şahıs shooter gibi oynuyoruz. (Saldıracağımız düşmanı hedeflememiz gerekmiyor. O yöne doğru silahımızı savurmamız ya da okumuzu/büyümüzü fırlatmamız yeterli.)

Görevlerde zindan sistemi var. Yani topluma açık alandaki NPC'den görevi alıyoruz ve yakınındaki bir kapıdan göreve girerek sadece bizim için ya da bizimle birlikte parti üyelerimiz için açılan zindana girerek görevi tamamlıyoruz. Görevi tamamladığımız takdirde de görev içerisindeki eylemlerimize göre belirlenen XP değerini ve her görevin uzunluğu ve zorluğuna göre değişen Favor değerini alıyoruz. XP seviye atlamamıza, Favor ise diğer oyunlardaki Achievement sistemine benziyor.

Oyun F2P ama istersek aylık ödeme ile VIP üye olabiliyoruz ya da elimiz darda olmadığı zaman Turbine Point denilen para birimini satın alarak oyun içerisinde yeni özellik ve eşyaları satın alabiliyoruz.

Ücretsiz olan görev paketlerini ile sınırı zorlarsak ne yazık ki 15. seviyeye kadar gelebiliyoruz. Ulaşılabilecek maksimum seviye ise 20. İstersek karakterimizi birden fazla sınıfın karışımından oluşturabiliyoruz ama bu çok daha profesyonel bir D&D oyuncusu olmayı gerektiriyor.

Eğer Neverwinter Nights ya da Neverwinter Nights 2 oynadıysanız karakter yaratma ekranı ve dövüş sistemi size çok tanıdık gelecek zaten.

Denemeyi ve oynamayı düşünenler olursa, Ghallanda Sunucusunda beni;

Manslay, 11 Lvl Cleric
    Rustlee, 8 Lvl Ranger + 2 Lvl Rogue
    Holliness, 9 Lvl Favored Soul
    Eadwacer, 4 Lvl Barbarian + 2 Lvl Fighter

karakterlerine ulaşarak bulabilirler. Her türlü yardımcı olmaya hazırım.

Halihazırda oynamakta olan oyuncularla da tanışmak isterim. Ghallanda sunucusundayım...

Oyunun websitesi:
    http://www.ddo.com
    Kayıt olmak için:
    http://my.ddo.com/referral/theFaLLeN_17
    (Kayıt linki referansım ile açılmaktadır. Size herhangi bir zararı yoktur, ama bana uzun vadede faydalı olacaktır. Lütfen kayıt olmak isterseniz referansımı kullanın.)

İyi oyunlar,

• Ben oynuyorum.Ghallanda da beraber birşeyler yapmayı düşünüyorsan pm atabillirsin.
  • Free oynanabilirliği iyiyse oynayabilirim.
  • @OMayKaat,
    PM attım.

@[T]hree[N]amed,
    MSN ekledim.

Daha başka katılacak arkadaşlar varsa haberleşelim.
  • öncelikle selam, oyunu kısaca acıklamıssın yeni baslıyacaklar icin yeterince acıklayı olmus, uzun suredir baslamayı düsünüyorduk eşimle beraber ama ben nwn2 den basımı kaldıramadıgım icin -tabi iş güç vs de var - baslayamamıstık, uzun süredir takip etmiyordum suan oyun bedava olmus, güzel ama bir iki sorum olacak bununla ilgili, bildigin ölcüde cevaplarsan sevinirim.

Classlar ile ilgili: PrC classlar mevcut mu? bi weapon master bi dragon disciple oynayabiliyor muyuz?

VIP üyelik ve Turbine point ile ilgili: eger PrC class var ise, o classlara ulasabilmek icin VIP olmak yada tpoint ödemek gerekiyor mu?

Itemler ile ilgili: Oyunda hangi itemler daha zor bulunuyor bilmiyorum ama söz gelimi bir +3 longsword'u bulabilmek/zindandan düsürmek icin VIP olmak zorunda mıyız? eger öyleyse hala 13euro gibi bi fiyat mı?

Saun oyunu dl ediyorum bir kac güne baslıycam(z)

son olarak eski bir wow oyuncusu olarak sormak istiyorum aslında cekiniyorum da.. nerde cokluk orda.. malum oyundaki sosyal-seviye nasıl? türklerin olmadıgı bir server mi secmek daha iyi olur, parasız oyunlarda seviye biraz daha asagıda oluyor bence, kimse yanlıs anlamasın sonucta esimle beraber oynıycam oyunu sakin bir ortam olması makbuldür

simdiden tesekkürler

ekleme: ddo,com forumlarına girebilmek icin paralı hesaba mı sahip olmak gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonwrath -- 6 Nisan 2011; 16:10:49 >

• Bende bir FRP oyuncusu olarak D&D dünyasını bildiğim için oyun ilk çıktığında büyük bir heyecanla girdim ama oyuncuların %99 'u yabancı olunca normal 'in üzerinde bir ingilizce gerektiriyordu..hızlı bir şekilde anlayıp cevap veremediğim için ve Tek başınıza D&D kuralları gereği fazla iş yapamadığımız için oyunu bırakmak zorunda kaldım.
    Ayrıca ilk Free to play başladığında tekrar denedim ama kullanıcılara tanıdıkları hak 'lar çok kısıtlı olduğu için hiç zevk alınmaz durumdaydı..Son halini bilmiyorum oyunun.
  • Cannith serverda oynuyorum. Bir tane türk 3-4 tane yabancı arkadaşım var level 16 ( şimdilik ) True Resurrected Fighter'ım. Oynamak isteyenlere şöyle diyeceğim oyunun bedava kısmı hem classlar hem race'ler hem de questler açısından sınırlı ve Free To Play oyuncunun Level 20 ( cap level ) olması bir hayli zor. Alternatifiniz TP ( turbine points ) toplamak yada 50 dolar verip belli başlı packleri almak.

Sands Of Menechtarun
    Vale Of Twilight
    Ruins Of Gianthold
    Necropolis 4
    Devils Of Shavarath

Bunları alırsanız 20. levela ulaşmanız kolay. Bilmeniz gerekenler ;

1 - Oyuncu kalitesi 10. leveldan sonra çok iyidir acemiler pek yoktur ayrıca çoluk çocuk oynamaz bu oyunu 25+ yaş grubu çoğunluktadır o yüzden kaliteli partiler olur.
    2 - Solo oynamayı düşünüyorsanız para verip warforged ırkını alıp rogue/wizard yapmak dışında çok fazla şansınız yok ki bence ben solo oynamak istiyorum derseniz pek de zevk almazsınız ve çok zorlanırsınız bazı questler en az 4 kişi gerektiriyor mesela.
    3 - Oynarken topladığınız şeylerin ne olduğundan emin değilseniz atmayın yada satmayın öğrenin ddo.wiki'den
    4 - Daha güzel bir combat sistemi yok MMORPG dünyasında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Khyber Serverında yaklaşık 3 yıldır oynuyorum. Çok sayıda Yabancı dostlarım var ve Yüksek seviyeli bir Guilde üyeyim. Oyuna yabancı veya yardım isteyenler Sorgens, Beruria veya Prutania isimli karakterlerimle iletişime geçebilir.
  • Merhaba bende katılmayı düşünüyorum aranıza hala aktifseniz katılabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN

Arkadaşlar dikkatimi çekti bu oyunla ilgili sadece bir kaç başlık var ve altında da yazan belli başlı kişiler var. Şu anda o başlıklar da ölü.

Oyun az mı biliniyor yoksa WolfTeam, Rakion, Metin2 ve Knight Online gibi oyunlara fazla mı abanılıyor; nedeni her ne ise bu oyuna haksızlık edildiğini düşünüyorum.

Pen and Paper RPGciler bilirler D&D kurallarını... Oyun bu kurallar üzerine kurulmuş bir MMORPG. Oyunun en önemli özelliği 3. kişi bakış açısına ve non-target hedefleme sistemine sahip olması. Yani oyunu tam bir 3. şahıs shooter gibi oynuyoruz. (Saldıracağımız düşmanı hedeflememiz gerekmiyor. O yöne doğru silahımızı savurmamız ya da okumuzu/büyümüzü fırlatmamız yeterli.)

Görevlerde zindan sistemi var. Yani topluma açık alandaki NPC'den görevi alıyoruz ve yakınındaki bir kapıdan göreve girerek sadece bizim için ya da bizimle birlikte parti üyelerimiz için açılan zindana girerek görevi tamamlıyoruz. Görevi tamamladığımız takdirde de görev içerisindeki eylemlerimize göre belirlenen XP değerini ve her görevin uzunluğu ve zorluğuna göre değişen Favor değerini alıyoruz. XP seviye atlamamıza, Favor ise diğer oyunlardaki Achievement sistemine benziyor.

Oyun F2P ama istersek aylık ödeme ile VIP üye olabiliyoruz ya da elimiz darda olmadığı zaman Turbine Point denilen para birimini satın alarak oyun içerisinde yeni özellik ve eşyaları satın alabiliyoruz.

Ücretsiz olan görev paketlerini ile sınırı zorlarsak ne yazık ki 15. seviyeye kadar gelebiliyoruz. Ulaşılabilecek maksimum seviye ise 20. İstersek karakterimizi birden fazla sınıfın karışımından oluşturabiliyoruz ama bu çok daha profesyonel bir D&D oyuncusu olmayı gerektiriyor.

Eğer Neverwinter Nights ya da Neverwinter Nights 2 oynadıysanız karakter yaratma ekranı ve dövüş sistemi size çok tanıdık gelecek zaten.

Denemeyi ve oynamayı düşünenler olursa, Ghallanda Sunucusunda beni;

Manslay, 11 Lvl Cleric
    Rustlee, 8 Lvl Ranger + 2 Lvl Rogue
    Holliness, 9 Lvl Favored Soul
    Eadwacer, 4 Lvl Barbarian + 2 Lvl Fighter

karakterlerine ulaşarak bulabilirler. Her türlü yardımcı olmaya hazırım.

Halihazırda oynamakta olan oyuncularla da tanışmak isterim. Ghallanda sunucusundayım...

Oyunun websitesi:
    http://www.ddo.com
    Kayıt olmak için:
    http://my.ddo.com/referral/theFaLLeN_17
    (Kayıt linki referansım ile açılmaktadır. Size herhangi bir zararı yoktur, ama bana uzun vadede faydalı olacaktır. Lütfen kayıt olmak isterseniz referansımı kullanın.)

İyi oyunlar,

Üyelik almak için verdiğin linkte adres satırında trial yazıyor. 7 günlük üyelik dediği olaysa bu boşuna indirmicem. Kaç gündür bunu arıyorum kimseden yanıt yok. Lütfen biri bişey söylesin. Ücretsiz mi bu oyun değilmi ?

• bari askere gitmeden,deneyeyim içim de kalmasın.
  • Arkadaşlar ara vermiştim fakat yaz tatili sayesinde sahalara geri dönüyorum.

@lazican
    Oyun trial değil dostum, F2P yani ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN

Arkadaşlar ara vermiştim fakat yaz tatili sayesinde sahalara geri dönüyorum.

@lazican
    Oyun trial değil dostum, F2P yani ücretsiz.

eyvallah :)
  • max level 20 mi
  • 2-3 yıl önce dh grubu vardı şimdiye kadar oynadığım en iyi mmorpg her dungeon ayrı bir zeka istiyor grup toplanırsa hemen başlarım
  • ee yok mu oynayan ya bir ekip kurulursa bende oynamak istiyorum.
  • Benimde listemdeydi uzun zamandır.Görünüşe göre buradan bir ekip çıkar gibi bende bir bakayım o zaman oyuna
  • konuyu hortlatalım, hala oynuyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberamente

konuyu hortlatalım, hala oynuyor musunuz?

Valla oynayan çıkarsa neden olmasın? Şu an yüklü değil ama yükleriz gerekirse.

WildStar ve Diablo 3 bu aralar ilgi odağım :)
  • theFaLLeN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zindanların büyüsüne kapıldım :D buraya yazdığımı unutmuşum 2 aydır o zindan senin bu zindan benim koşturuyorum :) Şu an argonessen serverındayım (nick: Erenrandir) istediğiniz zaman istediğiniz serverda sıfırdan başlayabilirim.

Görüşmek üzere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberamente -- 25 Eylül 2015; 19:26:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.