Şimdi Ara

Dungeons & Dragons Online Ücretsiz Ancak Üyelik Nerede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dungeons & Dragons Online Ücretsiz oldu, oyun yaklaşık 4 gb boyutlarında ve 2 günde indirmeme rağmen oyuna giriş yapamıyorum.
    Turbine sitesine üyeliğim var. Ancak oyunda login dediğimde:

"The username entered does not have an active "DDO" subscription. Please try another username." şeklinde hata vermekte.

Dungeons & Dragons (ddo)'nun sitesinden üyelik aldığım zamanda yine hata vermekte.
    "Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTx3WIPNY0J" şeklinde...

Acaba sorunu nasıl çözebilirim ? ücretsiz olduğu halde oynayamayacakmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 17 Kasım 2009; 15:50:40 >

• Farklı bilgisayarlarda dene her gün şansını dene bir gün alırsın. Bir ara ben 1 hafta boyunca bütün arkadaşlara almıştım ama artık bende de aynı hatayı veriyor. Oyun güzel ama 6 levelden sonra dungeonlar paralı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRhero

Account açmanın kesin yolunu anlatıyorum:
    Şu sayfaya girinhttp://www.ddo.com/component/content/article/482-account-ticket. Uygun yerlere isminizi filan yazın, "Last Four Digits of Card on File:" yazan kısmı sallayabilirsiniz. "Type of issue" kısmında "new free account request" i seçin. Subject : "Eberron Unlimited key request" ve description : " Hi, Could you please send me account key, please. Thank you" yazın. En geç 24 saat içinde account key ve nasıl aktifleştireceğiniz hakkında mail gelecek.

olmazsa bana pm at elimde fazlalık key var

• Yukarıdaki anlatım şekli ile yapacağım, Battle.Lord çok teşekkür ederim. Umarım sorunsuzca ddo'ya üyelik verirler.
  • Sonunda başarı bir şekilde almış bulunmaktayım ddo üyeliğimi ve oyuna giriş yapdım. Battle.Lord size çok çok teşekkür ederim.
  • oyunu biraz anlatabilirmisin?
    ben eskiden buyuk bir hayrani idim hatta alıcaktim ama free olmus nasi ekran goruntusu fln verirmisin?

sistemler nasill birazda anlat
  • Ya ben hiç üyelik alamadım bile. DDO 'dan üyelik almak istediğimde turbine 'ye yönlendiriyor. Turbine 'de prouct key istiyor. Şu oyunu nası oynicam biri anlatsın lütfen :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

oyunu biraz anlatabilirmisin?
    ben eskiden buyuk bir hayrani idim hatta alıcaktim ama free olmus nasi ekran goruntusu fln verirmisin?

oha lan taaaa 2009 da yazmısım =)
  • quote:

quote:

Üyelik alabildinmi peki ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazican

quote:

quote:

Üyelik alabildinmi peki ? :)

Almıştım oynamıştımda baya baya fail bi oyundu bana gore 1 yada 2 saat oynadim biraktim =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.