Şimdi Ara

DÜNKÜ KONU İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM KUARKALARIM(BU SAATTEN SONRA BIDI BIDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜNKÜ KONUYU BEN ŞU AN ALNININ TERİYLE ÇALIŞAN EMEKÇİ KARDEŞLERİME YAZMADIM
    10 GÜNDE LYS FİZİĞİ BİTİREBİLECEĞİNİ SANAN XXLUNCH MIDIR NEDİR
    10 GÜNDE LYS DİYEN İSLASİZM
    VE SON AY 2 HAFTA MATEMATİĞİ BİTİREBİLECEĞİNİ SANAN İNSANLAR İÇİN AÇTIM

ASLINDA ÖZÜR DİLEMEMEM LAZIM ÇÜNKÜ SİZ YANLIŞ ANLADINIZ

http://forum.donanimhaber.com/m_105624921/tm.htm BUNUN GİBİ KONULAR İÇÇİN AÇTIM
    BÖYLE OLMAZ DİYORUM, YOKSA ZATEN SİSTEMLER VE ORGANİĞİ NİYE ÇALIŞMIYIM SON AY?

• hocam azimli sıçan duvarı deler diye bi laf var milletimiz ne kadar yanlış kullansa da :D bu yüzden kimseye genelleme yapamazsın. bugün belki forumda derdine çare arayan birisi yüreklenmek isterken senin yazını görüp çalışmayı tamamen bırakacak. yani hiçbirşey için imkansız yoktur. çok zor denebilir ama imkansız yoktur. herkese başarılar.
  • ben kabul ediyorum özrünü
  • Arkadaşım senin kötü amacın olmaya bilir.Ancak insanlar buraya acaba son 25 günde nasıl yapabilirim.Ne kadar ilerleyebilirim diyerek geliyorlar.Kimisi ders arası dinlenmeye geliyor.Sizin açtığınız konuları gören insanlar yanlış anlayıp karamsarlığa düşebilir.Bunun vebali bile ağır.Bilmem anlatabildim mi :)

Şunuda belirtmek istiyorum buraya saçma sapan yorumlarda gelecek emin ol sen yoluna bak.Bırak onlar 10 günde fiziği halletsin.ÖSYM 45 dakikada hallettiğini veya halledemediğini ölçer :) Fiziği son 10 güne bırakanıda çok güzel halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxbar10xx -- 21 Mayıs 2015; 18:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbar10xx

Arkadaşım senin kötü amacın olmaya bilir.Ancak insanlar buraya acaba son 25 günde nasıl yapabilirim.Ne kadar ilerleyebilirim diyerek geliyorlar.Kimisi ders arası dinlenmeye geliyor.Sizin açtığınız konuları gören insanlar yanlış anlayıp karamsarlığa düşebilir.Bunun vebali bile ağır.Bilmem anlatabildim mi :)

Şunuda belirtmek istiyorum buraya saçma sapan yorumlarda gelecek emin ol sen yoluna bak.Bırak onlar 10 günde fiziği halletsin.ÖSYM 45 dakikada hallettiğini veya halledemediğini ölçer :) Fiziği son 10 güne bırakanıda çok güzel halleder.

FORUMA BAKIP BAŞKASININ SÖZÜNE MORALİNİ BOZAN VEYA ÇALIŞMAYI BIRAKAN VARSA KUSURA BAKMASIN O ARKADAŞ ZATEN KAYBETMİŞ
    YGS 17K MAT 47-48 GEO 27 FKB 28-29 YAZSAM BENCE DAHA FAZLA MORAL BOZAR VE DAHA AZ TEPKİ ÇEKERDİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5binden2bine

quote:

Orijinalden alıntı: xxbar10xx

Arkadaşım senin kötü amacın olmaya bilir.Ancak insanlar buraya acaba son 25 günde nasıl yapabilirim.Ne kadar ilerleyebilirim diyerek geliyorlar.Kimisi ders arası dinlenmeye geliyor.Sizin açtığınız konuları gören insanlar yanlış anlayıp karamsarlığa düşebilir.Bunun vebali bile ağır.Bilmem anlatabildim mi :)

FORUMA BAKIP BAŞKASININ SÖZÜNE MORALİNİ BOZAN VEYA ÇALIŞMAYI BIRAKAN VARSA KUSURA BAKMASIN O ARKADAŞ ZATEN KAYBETMİŞ
    YGS 17K MAT 47-48 GEO 27 FKB 28-29 YAZSAM BENCE DAHA FAZLA MORAL BOZAR VE DAHA AZ TEPKİ ÇEKERDİM.

YGS 770 K DAYIM GÖRÜNMEZ AKŞAMIN UFKUNDAYIM
    ÇEKECEĞİM İLK 5 BİNE BİRAZDAN YANINDAYIM
    OLMAZ DERSEN ZORLARIM HER DAYIM
    VER ÖPEYİM ELİNİ ELİN GİRSİN JAN CLOUDE VAN DAYIM.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.