Şimdi Ara

DUNLOP marka Koşu bandı sigortayı attırıyor :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun bi tanıdık vasitasıyla dunlop marka bi kosu bandı aldım.. ev getirdim kurdum neyse fişini taktım panel calısıyor... saymaya baslıyor 5-4-3-2-1 ve 0 evin sigortasını attırıyor... bunu neden yapar ve caresi nedir... yardımcı olursanız sevinirim

• Çok basit..Koşu bandının .çalışırken çektiği elektrik o sigortanın limitinden fazla...Gücü kaç watt ise .Sigortayı biraz büyüteceksiniz...Çok değil....Az büyütün.Sigorta ve takması .. size 50 - 75 liraya çıkar...Etrafınızda bir çok elektrikci vardır....Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Mayıs 2010; 8:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Çok basit..Koşu bandının .çalışırken çektiği elektrik o sigortanın limitinden fazla...Gücü kaç watt ise .Sigortayı biraz büyüteceksiniz...Çok değil....Az büyütün.Sigorta ve takması .. size 50 - 75 liraya çıkar...Etrafınızda bir çok elektrikci vardır....Kolay gelsin...

Kardeş saolasın mantıklı bi cvp tı ama 25 amper sigortaya bagladım yine attırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_myth

Eğer koşu bandını bağladığınız sigortaya yüklenen başka bir elektirkli cihaz daha yoksa, ya da koşu bandınız aynı arızayı başka bir sigortaya bağlı prizde daha yapıyorsa, aletinizde bir kısa devre-kaçak vs olması ihtimali var. Tehlikeli şeyler bunlar, Allah göstermesin, cana bile malolabilir. Vakit kaybetmeden servisini arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdymz -- 14 Mayıs 2010; 21:06:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdymz

quote:

Orijinalden alıntı: mr_myth

Eğer koşu bandını bağladığınız sigortaya yüklenen başka bir elektirkli cihaz daha yoksa, ya da koşu bandınız aynı arızayı başka bir sigortaya bağlı prizde daha yapıyorsa, aletinizde bir kısa devre-kaçak vs olması ihtimali var. Tehlikeli şeyler bunlar, Allah göstermesin, cana bile malolabilir. Vakit kaybetmeden servisini arayın.

saoalsın kardeş zaten bi sefer denedim bıuraktım.. mecbur servisini arayacaz ama arızası ne olabilir onu merak ediyorum
  • koşu bandında kısa devre var ki sigortayı attırıyor.servis çağırılması gerekir.
  • Kesinlikle o koşu bandını bir daha prize takmayın. Teknik servisinde onarma talebini kabul etmeyin. Derhal distribütörden değişim veya para iadesi isteyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.