Erman Çağlar, Ozan Akyol (KALT) ve Volkan Öge (Ayak İşleri) ortaklığıyla hazırlanan, yapımcılığını AC Film'in, yönetmenliğini ise Ömer Sinir'in (Gibi) üstlendiği Dünya Bu'da tek bir dünyada geçen 32 farklı hikaye konu alınacak. İlk sezonu 8 bölümden oluşan ve ilk tanıtımı yayınlanan yapımın konuk oyuncuları arasında Güven Murat Akpınar, Ertan Saban, Şebnem Bozoklu, Deniz Işın, Toygan Avanoğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Bülent Şakrak gibi pek çok isim yer alıyor. Dünya Bu, mart ayında GAİN'de başlıyor. ![]() “Sevgi, nefret, ihtiras, tutarsızlık, öfke, köfte, muhtar, ateş etmeli sahneler, gerekli gereksiz büyük hareketler, hukukun üstünlüğü, ıssız adamdaki ıssız adam ve daha nicesi… KALT ve Ayak İşleri’nin yaratıcılarından 32 farklı hikaye, tek bir dünya. #DünyaBu çok yakında GAİN’de!” https://twitter.com/GainMedya/status/1620467303740743680?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1620467303740743680%7Ctwgr%5E190e3e2ddb870afa1a2fa9a17c552fb15ab97981%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.ranini.tv%2Fhaber%2F49725%2F1%2Fgainden-yeni-bir-dizi-geliyor-dunya-bu< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 22 Mart 2023; 10:57:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünya Bu (GAIN)
Dünya Bu (GAIN), kripto para alım satım platformu olarak hizmet veren bir şirkettir. 2017 yılında kurulan şirket, merkezi Singapur'da bulunmaktadır.
GAIN, kullanıcılarına spot alım satım, marjin alım satım ve vadeli işlem sözleşmeleri gibi çeşitli kripto para alım satım hizmetleri sunmaktadır. Platform, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple gibi 200'den fazla kripto para birimine destek vermektedir.
GAIN, güvenlik önlemlerine büyük önem vermektedir. Platform, kullanıcı fonlarını korumak için çok katmanlı güvenlik önlemleri kullanmaktadır. Ayrıca, GAIN düzenli olarak denetime tabi tutulmakta ve sektör standartlarına uygunluğu sağlanmaktadır.
GAIN, kullanıcılarına 7/24 müşteri desteği sağlamaktadır. Şirketin destek ekibi, e-posta, canlı sohbet ve telefon yoluyla ulaşılabilir.
Dünya Bu'nun Özellikleri
- Çeşitli kripto para birimlerine destek
- Spot alım satım, marjin alım satım ve vadeli işlem sözleşmeleri
- Güçlü güvenlik önlemleri
- Düzenli denetimler
- 7/24 müşteri desteği
Dünya Bu, kripto para alım satımıyla ilgilenenler için güvenilir ve güvenli bir platformdur. GAIN'in sunduğu çeşitli hizmetler ve güçlü güvenlik önlemleri, onu kullanıcılar arasında popüler bir seçenek haline getirmektedir.