Şimdi Ara

Dünya çapında en çok satan 10 akıllı cep telefonu belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya çapında en çok satan 10 akıllı cep telefonu belli oldu
    Önemli bir araştırma şirketi olan Counterpoint'in yakın tarihli raporu, Apple'ın bu yılın ikinci çeyreğinde küresel akıllı telefon pazarındaki en büyük oyuncu olmaya devam ettiğini ortaya koyuyor. Dünya çapında en çok satan akıllı telefonlar listesinin ilk 10'unda Apple ve Samsung'tan 9 model yer aldı.

2024'ün 2. çeyreğinde en çok satan 10 cep telefonu

1. iPhone 15

2. iPhone 15 Pro Max

3. iPhone 15 Pro

4. Samsung Galaxy A15 5G

5. Samsung Galaxy A15 4G

6. iPhone 14

7. Samsung Galaxy A55

8. Redmi 13C 4G

9. Samsung Galaxy S24 Ultra

10. Samsung Galaxy A05

Ayrıca Bkz.Dünya'da en az ve en çok sevilen sosyal medya uygulamaları belli oldu

Apple'ın mobil telefon pazarındaki güçlü konumu en çok satanlar listesindeki ilk üç pozisyondan açıkça anlaşılıyor. Listenin başında yüzde 4,1'lik pazar payıyla iPhone 15 geliyor. Hemen arkasında yüzde 3,7'lik iPhone 15 Pro Max yer alıyor ve onu yüzde 3,1'lik iPhone 15 Pro takip ediyor.

Apple'ın dışında Samsung listedeki diğer önemli oyuncu ve popüler modelleriyle birden fazla pozisyon elde etti. Xiaomi, Redmi 13C 4G'nin yüzde 1,5'lik pazar payıyla sekizinci sırayı almasıyla ilk onda yer alan tek farklı marka oldu.

Kaynak:https://www.gizchina.com/2024/08/01/best-selling-mobile-phones-q2-2024/

• Bir tarafta zengin üst kesim bir tarafta fakir kesim zirvede ortası yok, iPhone 15 vs Galaxy a15

• Redmi 13c snapdragon olaydı. Zibilyon tane rom olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Androide fazla para vermeye gerek duymuyorlar demekki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her anlamda ilk bu sıralamadaki telefonları geçenlerin listeye ya zar zor girmiş ya da girememiş olması fanboyluğun ve özentiliğin sadece bizde değil dünya genelinde de olduğunu gösteriyor

• bazen bu apple'yi batırmak için gidip biraz hisselerinden almak istiyorum..

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Avrupa ve Amerika için 600-700 euro zengin demek değil. Bizim gibi ülkeler için lüks.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Bizim ülke için kastettim, orta sinif kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a15 cidden minimum android telefon nasıl olmalının cevabını veren standart belirleyici bir model. Sosyal medya kullanan, telefon görüşmesi yapan, şarjı uzun gitsin isteyen için tamamen yeterli.

• Aslında bu liste tamamen hatalı çinilere ambargo olmasaydı Huawei yüzünden ne Samsung ne Apple bu kadar satış yapardı ki özellikle Samsung büyük darbe yerdi yiyordu ki ABD yok etti doğrusu android de arayüz olarak Samsung'un bu zaman ki gelişmiş haline gelebilir miydi orası da ayrı bir mesele malum diğer rakiplerinden arayüz kalitesi ve akıcılık anlamında çok çok önde bir marka bildirim panelinde ondan önde Xiaomi ios dan çaldığı o bildirim paneli çok işlevsel ve kolay elini yukarı getirmeden ekranın yarı sol tarafı bildirim sağ tarafı da kontrol paneliydi diye hatırlıyorum.
    iPhone 4 den 6 ya kadar ondan sonra Xiaomi ve oppo kullandım finalde Samsung a52 ye geçtim ve iki marka da yanından yaklaşamaz hem işlevsellik(bildirim ve kontrol paneli hariç orada Xiaomi açık ara önde) hem de akıcılık olarak yağ gibi akıyor bir sürü ek özellikler var yahu adamlar tamir modu bile koymuşlar telefon sıfırlamaya gerek kalmıyor ayrıca eski o zaman geçtikçe şişen takılan android den eser yok ki ben ilk çıktığı zaman almıştım yani yazılımsal olarak ilk halini heee bir de güncelleme olayı android de rakipsiz oldu hem uzun süre destek hem de hızlı vermesi tabi sosyal medya olayı malesef rezalet onun sanırım kalite bozulmaması için s23,24 almak lazım bir ara Instagramla anlaşma yapmışlardı ama yeni modeller de Instagram paylaşım kalitesi nedir bilmiyorum. Finalde ise Samsung a geçtikten sonra o iPhone a olan hasretim yerle bir oldu sanırım bunda arayüz kalitesi ve akıcılığın iPhone ile eş değer olmasının etkisi oldu şuan para sorunum olmasa bile s24 ultra düşünmeden alırım gerek yok daha fazlasını verip iPhone almaya(sosyal medya konusu beni sinir ediyor orası bir gerçek s serisi alabilseydim o zamanlar o derdim de kalmazdı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick0tin -- 3 Ağustos 2024; 16:21:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.