|
Bildirim
|
Ya yok,bunların bir "Allah var" dediğine inanmak lazım.
Adamlar 18 dolara levi's 750 dolara iphone 50-60 dolara nike alıyorlar.(birim olarak düşün,yani 50-60 liraya nike) Kusura bakmasın kimse ama,bundan 10 yıl öncede fiyatlar böyleydi,şimdi de böyle ABD'de. Ya Türkiye'de?Herşey 3 katı oldu,sürekli zam zam zam..Ben mi yapıyorum zamları? Geçen bir arkadaşım öğle yemeğini linkledi,sipariş vermiş 1.5 dolar(pizza ve kola)Türkiye de en dandik pizza 25 liradan başlıyor. Benim için en önemli kriter: 1.Vatandaşın alım gücü 2.Refah seviyesi 3.Çalışma saatleri ve emekli olduktan sonra sahip olacağı imkanlar. istedikleri kadar yazsınlar,bana bunları bu dünyada sağlamayadıktan sonra neye yarar? ABD'nin 21 trilyon dolarlık ihracat ve satışı var,bunu neden hiç söylemiyor? |
Almanyaya dugun icin Giden kuzenimden gelen taze bilgi “kiskancliklarindan catliyorlar” kesin bilgi yayalim
|
Haberde abartı yok.
Konu açmandaki amaç ne? Hayırlı kandiller Selam ve dua ile |
Önemli olan burda borç kime?
Mesela bir tefeci var ona 100 bin lira borcun var başka borçlu olanlarda var tefecinin kardeşi amcası vs Burda riskli olan sensin diğerleri kendi aralarında hallederler Mesela ABD borçlu kime borçlu FED'e FED kim bakmak lazım? Avrupa borçlu kime borçlu Avrupa merkez bankasına Adamlar kendi bankalarına borçlu zaten. O bankaların amacı da kendi vatandaslarını zengin etmek Burda riskli olan Arjantin, Brezilya,Türkiye, Meksika ,Güney Afrikadır. Daha doğrusu devamlı Fed ve Avrupa merkez bankasına çalışmak durumundadırlar ( dikkat etmek gerekir ki bu ulkelerden 3'ü İspanyol ve portekizlerin sömürgesi 1'i de İngilizlerin sömürgesiydiler hatta dilleri bu sömürgecilerin dilleridir) japonya ise 2 dünya savaşı sonunda Amerika'nın kontrolüne geçmiş ve devamlı olarak 1 liralık silah 3-5 lira üzerinden borçlandırılmıştır |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 27 Şubat 2020; 13:13:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|