Şimdi Ara

DÜNYA DIŞINDA YAŞAYAN CANLILAR VAR MIDIR,YOK MUDUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 4.6.2008)
Giriş
  • BAZILARI VAR,BAZILARI YOK DİYOR.PEKİ SİZ NE DİYORSUNUZ.
    UFO DİYE BİRŞEY VAR MIDIR?

• Hiç görmdiğim birşey
  • bence Allah diğer gezegenleri boşuna yaratmamıştır herhalde yani herhaldesini geç hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır ve bence o gezegenlerde de yaşayan yaratıklar var diye düşünüyorum. bu benim düşüncem tabi.

gerçi bu da uzaylı var mıdır yok mudur sorusunun cevabı gibi oldu ama olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 5 Haziran 2008; 17:26:55 >
  • Kendim bizzat gormus olsam inanirim.
  • kaç bin tane alem varmış.. nerde bunlar..

bencede vardır !!
  • UFO değil dünya dışı maddesel canlılar yoktur.
  • 18 bin alem var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Didim'de yaşayan var mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz zaten ufo diyerek kabul etmiş oluyosunuz açılımını iyi okuyun en doğrusunu bu ısan demiş
    quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Gezer

UFO değil dünya dışı maddesel canlılar yoktur.
  • Hey UFO sana soruyorum.
    Var mısın?
    Yok musun?
  • ufo vardır, buda kanıtı

• Son kararım : Vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

ufo vardır, buda kanıtı

• UFO nun ne oldduğuna bağlı
  • samanyalundan öteye gidemiyorus ewren geniş nereden ne cıkcaği belli değil
  • öyle bişey görmedim
  • Bence Vardı bu ufo. ABD ye dustugune dair haberler vardı 20 sene önce felan.Ustu kapandı sonra bu olayların 20 yıl içinde ABD nin teknolojisi ortada.
  • ANKET BAŞLIĞINI DEĞİŞTİRDİM
  • hurafe bunlar dünya dışı canlı varmıdır oladabilir olmayadabilir kim bilebilir olsa bile o kadar zeki yaratıklar gelip de işleri güçleri yok bizi mi izliyecekler izle izle bıkar yaw yaratık da olsa nereye kadar yani burjuva zihniyeti işte ufo mufo çıkartılyolar bide milletin başına
  • ya nasıl bi canlı sorduguna baglı ben gozle gorulemıyecek mikroskopik canlıların olduğuna inanıyorum
  • kesinlikle vardır. çünkü evrende trilyonlarca yıldız var ve bu yıldızlar etrafında belkide katrilyonlarca gezegen, gök cismi vs bulunmakta. kütle çekimi etkisi ile atmosfer oluşan trilyonlarca gezegen var. eğer bu gezegenlerde diğer yer olayları gerçekleşiyor ve hava olayları dahi milyar da bir ihtimalle olsa dahi(trilyonda bir ihtimal olsa bile) binlerce gezegende yaşam olabilir.

lakin gelişmişlik düzeyi ve teknolojileri bizden daha ileri mi daha geri mi onun hakkında şimdilik eldeki verilerle bir şeyler söylemek mümkün değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.