Şimdi Ara

Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
6
Favori
40.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kimseye böyle komşu vermesin şimdi şöyle bir sorunumuz var bu insanlar (insan olduklarını umuyorum) günün her saati gürültücü yani şu anda şunu yazarken bile yukarıdaki kanepe veya türevi çekme sesi bana eşlik ediyor (ne çekiyorsunuz la bu kadar niye o sürükleyerek çektiğiniz eşyalardan bizde yok).

Evde hergün sürekli temizlik var kadın elektrikli süpürge delisi o süpürgeyi yere sürterek ve yeri adeta delerek yapmaktan zevk alıyor bunların evlerinde halı yok dahası kadın 100 kilo bişey ve sürekli yukardan topuklu ayakkabı sesi geliyor şimdi hiç arayıp söylemediniz mi diyeceksiniz söyledik hem de 4 kere her defasında özür diledi ve şimdide olduğu gibi devam ediyor he bide unutmadan her sabah saat 7:30'da tuvaletlerinden gelen işeme sesiyle uyanmam cabası alarm falan kurmuyom lan artık o şırıltı beni rahatlıkla uyandırıyor.

Birde bunların haftanın 4 günü bunlara gelen 2 yaşında çocuklu akrabaları var onu hiç anlatmıyorum.
    Komşusu böyle olanınız var mı varsa nasıl taktikler uyguluyorsunuz?Ben her Türk insanının klasikleşmiş hareketi oklavayla yukarı vurma ve terlikle kalorifer borularını inletme tekniklerini uyguluyorum birazda olsa işe yarıyor böyle giderse katil olacam.
    Özet:Çok gürültücüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 21 Şubat 2011; 0:40:24 >

• Bizim alt komşu, Haftanın belirli günlerinde arkadaşlarını eve toplayıp ses sistemini kontrol ediyo. Sesi 15-20 saniyeliğine fulleyip sonra geri kısıyo bunu en az 1 saat boyunca devam ettiriyo.
    Bu adam her gün mutlaka 10 kez falan hapşuruyo ve akıllara zarar bir şekilde bütün apartman inliyo. Adam ve karısı ne zaman konuşsalar bağırarak konuşuyolar. Her hafta parti yapıyolar. Kapısına gidildiğinde özür dilerim diyo tekrar aynı şeyleri yapıyo. Adamı fıtık eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bizim alt komşu, Haftanın belirli günlerinde arkadaşlarını eve toplayıp ses sistemini kontrol ediyo. Sesi 15-20 saniyeliğine fulleyip sonra geri kısıyo bunu en az 1 saat boyunca devam ettiriyo.
    Bu adam her gün mutlaka 10 kez falan hapşuruyo ve akıllara zarar bir şekilde bütün apartman inliyo. Adam ve karısı ne zaman konuşsalar bağırarak konuşuyolar. Her hafta parti yapıyolar. Kapısına gidildiğinde özür dilerim diyo tekrar aynı şeyleri yapıyo. Adamı fıtık eder.
    En üst katta oturuyorum, alt komşular evlere şenlikti. Gece 2-3e kadar gülmeler bağrış çağrış, gidiyorum konuşuyorum 5 dakika sonra yine konuşuyorlar. Bir ara iyice dellenmiştim, tam gidecektim annem taşınıyorlar dedi. O mutluluk paha biçilemez

• Bizim üst kattaki komşu her gün piyano çalıyor 1 saatte adamı telef eder gece saatlerinde de elektrikli süpürge fanteziside cabası
  • quote:

Bizim alt komşu, Haftanın belirli günlerinde arkadaşlarını eve toplayıp ses sistemini kontrol ediyo. Sesi 15-20 saniyeliğine fulleyip sonra geri kısıyo bunu en az 1 saat boyunca devam ettiriyo.
    Ya galiba sen bizim altımızda oturuyosun
  • quote:

Aynı benim üst komşu...

Süpürgeyi açar, çocuğunu inadına (evet, evet bize inadına) evin içerisinde koşturur, sanki han anasını satayım ! Daha da yetmez benden gizli olarak gelir benim kapımdaki doğalgaz faturamı kontrol eder, apartmanı boyatırız para vermez, sokaktaki konuşmadığım komşuları evine toplar ve evimin dedikodusunu yapar, daha neler neler...

En son gecenin 2'sinde arabasının aynasını kopardım ve iki sokak üstteki çöp tenekesine attım.
    Son iki akşamdır da arabasının yanından geçerken, arabanın aynasına kolumla çarpıyorum.
    Apartman kapısını apartmanı inletecek bir şekilde kapatıyorum.

Eğer aynı çirkefliklere devam ederse, yakında arabasının dört lastiğini de çakı yardımıyla mundar edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 21 Şubat 2011; 0:42:53 >

• quote:

Karakola gürültü şikayeti+tatanak.. sonra bu 3 tutanak ve mahkeme ohhhhh çıkan karar kiracı ise başka yere kiraya... ev sahibiyse evini sattırıp başka yere göçme kararı Bizim apartmanda olduydu 3 tutanak 3 mahkeme ondan sonra good byeee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Karakola gürültü şikayeti+tatanak.. sonra bu 3 tutanak ve mahkeme ohhhhh çıkan karar kiracı ise başka yere kiraya... ev sahibiyse evini sattırıp başka yere göçme kararı Bizim apartmanda olduydu 3 tutanak 3 mahkeme ondan sonra good byeee

Alıntıları Göster
    Aha işte valla çoğu yazılanla ortak özellik gösteriyor abi gecenin yarısında geliyorlar bir yerden paldır küldür o nasıl merdiven çıkmak yıkıyolar ortalığı ve ev telefonlarının sesi yeminle apartmanın dışından duyuluyor buna birkaç kez şahit oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Aha işte valla çoğu yazılanla ortak özellik gösteriyor abi gecenin yarısında geliyorlar bir yerden paldır küldür o nasıl merdiven çıkmak yıkıyolar ortalığı ve ev telefonlarının sesi yeminle apartmanın dışından duyuluyor buna birkaç kez şahit oldum.

Alıntıları Göster
    Bütün aile 7/24 saat koşturuyorlar burada..bağırarak hemde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

Bizim üst kattaki komşu her gün piyano çalıyor 1 saatte adamı telef eder gece saatlerinde de elektrikli süpürge fanteziside cabası
    Yan komşumuzun evinde oturan özürlü bir kadın var.Sabahları sıkılmasın diye herhalde balkona koyuyolar kadını aksama kadar bağırıyo (Aklınca konusuyor).Allahım ne sesdir o

-Auuvvvvvv !!..
    -Vaaaaaa !!!!......
    -ADADADADADADA !!.
    -EDEDEDEBEBEBEBEBKİKİKİKİKİKKİOOOOO !!!..

Hayır kapıalrına dayanıp susturun su kadınıda diyemiyorsunuz özürlü (Engelli) sonuçta.Neyse aksamları susuyor en azından.
    Ust komsumda 65yasında bir teyzemiz.Hiç tıkırtısı sesi olmazdı kadıncağız,amaaaaa o torunu ne zaman yurumeyi ogrenip onlara gelmeye basladı aman allahım o ne gurultudur!

Butun gun evde kosuyor cocuk ne yapsın canı sıkılıyor patır kütür bir o uzdan bir bu uca kosuyor,aksamları aglıyor,zıplıyor,tepiniyor.Kac defa cıkıp uyardım kadının elindende birsey gelemiyo zaptedemiyor cocugu.

• Valla bizim apartman komple deli arasan bulamazsın alttaki komşular trakyalı heralde annesi çocuğa seni dövdürttüreceyin diye bağırıyor imkanım olsa dinamitle işi bitiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

Valla bizim apartman komple deli arasan bulamazsın alttaki komşular trakyalı heralde annesi çocuğa seni dövdürttüreceyin diye bağırıyor imkanım olsa dinamitle işi bitiricem
    şimdi biri çıkar "Alt Komşusu Böyle Olan Var Mı?" diye konu açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47CB66FB8

Alıntıları Göster
    Bizimde eski komşu öyleydi biz en üst katta oturuyoruz ama.
    Çocuğu sürekli ağlardı fln kadın biraz güzeldi sarışındı bişey diyemiyodum bide kocası mafyamsı bişeydi ama en sonunda bize 3 ay kira takıp gittiler bakkalada 400 tl borç takmış serro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47CB66FB8

Alıntıları Göster
    Üst katımızda 9 tane üniversite öğrencisi var,ayda bir değişiyor öğrenciler. Cemaat gibi bişeyler. Hepsi kapalı. Evde ip atlıyorlar,koşuşturuyorlar. Ben rahatsız olmuyorum yani naparsa yapsın pek tınlamam. Arada ben de gitar çalarım yüksek sesli,şarkı söylerim. Böyle geçinip gidiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

Bizimde eski komşu öyleydi biz en üst katta oturuyoruz ama.
    Çocuğu sürekli ağlardı fln kadın biraz güzeldi sarışındı bişey diyemiyodum bide kocası mafyamsı bişeydi ama en sonunda bize 3 ay kira takıp gittiler bakkalada 400 tl borç takmış serro.

Biz napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herifin Teki

Yerinde olmak isterdim. Elektrikli süpürge ve saç kurutma makinesi sesine bayılıyorum.

Ya hocam onu bende seviyorum ama bu ses o ses değil bildiğin süpürgenin metalinin sürtünme sesi.
  • bizimkisi mubarek pancar motoru her annesı bı yere gittiği zaman atıyo eve karıyı gunde uc posta dıcem olede değil bi sabaha karsı anırta anırta 2 sabah 9,10 gibi 3-gece 12 gıbı uykumuyku bırakmıyo bende bazen yazın bizimkieri topluyıp bı seyler yapıyorumda bu hayvan ya hayvan nasıl bağırtıyo kadını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt komsular surekli piyano, keman, ud caliyor. ust komsudan da cocuk ve bebek sesleri geliyor. Bende ayni anda Z-5500 ile muzigi veriyorum odesiyoruz boylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 21 Şubat 2011; 1:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan.1006
    bizimkisi mubarek pancar motoru her annesı bı yere gittiği zaman atıyo eve karıyı gunde uc posta dıcem olede değil bi sabaha karsı anırta anırta 2 sabah 9,10 gibi 3-gece 12 gıbı uykumuyku bırakmıyo bende bazen yazın bizimkieri topluyıp bı seyler yapıyorumda bu hayvan ya hayvan nasıl bağırtıyo kadını

dayan kapılarına bende bi posta atabilir miyim diye
  • Ev alma komsu al bosuna denmemis. Hergun nerdeyse 8 saat bangit bangir hs-80m lerle evi birakin cadde inliyo.( parami muzik yaparak kazaniyorum- profesyonel anlamda ve electronic muzik ) Allaha sukur komsularimiz hic gelmedi. :) hasta fln olduklari zamanda acmiyorum zaten. Bence idare edin abicim komsunuz acinca boyle yaparsaniz siz acinca oda 10 katini yapar ;D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.