Şimdi Ara

Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
6
Favori
40.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Voilet

Birlikte yaşamak demek toplum olarak saygı göstermeyi gerektirir. Ancak bizde pek bulunan birşey değil. Biz en üst katta oturuyoruz. Alt katta yaşlı bir çift var ne ben onları rahatsız ederim ne de onlar ses yaparlar. Film izleyeceğim zaman ses açarım oda zaten 2 saat sürer ve asla 10 dan sonra olmaz.
    Öğrenci evimde ise üst katımda 4 tane kız vardı hergün kanepe gıcırtısı seslerinden rahatsız oluyordum 1 tane kilolu vardı bir yürüyordu apartman sallanıyordu konuşmalarıda cabası. Alt kat komşumuz psikopattı karısına bağıran döven çok ses yapan bir tipti. Bende ne zaman bu ikisi ses yapmaya başlasa açardım Pantera'dan şarkıları sesleri kesilene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalpador

Aga bizim hiç ole bi derdimiz yok bizim üstekiler her haftada sadece 1-2 gün gelirler Oda kafa dinlemek için

Ne takırtı ne tukurtu allah için bi kere süpürgeyi alıpta tavana vurdugumu hatırlamıyorum...

Alıntıları Göster
    Allah'tan 1 senedir ev inşaat halinde,kafam rahat.Daha önceleri en son çıkanlar akşam 9 dedimi yatarlardı sabah 5 te 6 da uyanırlardı tabi beni de uyutmazlardı.İkinci öğretim okuyorum zaten geç geliyorum eve bi de sabah erken kalk,okula gidince hep uyukluyodum artık.Onlardan öncekilerin de iki çocuk bi tanesi yarış atı gibi sürekli koştururdu,lan hiç mi bıkmazsın evin tabanı da tahta tak tuk tak tuk.Kapıyı çarparlar iman gücüyle falan.İnsan öyle bi hale geliyo ki bi zaman sonra artık diyodum ya şu evi terk etsem de başka yerde yaşasam kafa rahat yaşarız hiç yoktan.Allh kimseyi düşürmesin böylelerinin eline.

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Beyler halinize şükür edin. Apartmanda oturmuyorum ama bir yan komşumuz var Allahım düşman başına takriben 17 sene neredeyse hergün akşam matkap keser çekiç kaynak makinası hilti.Baksan ortada birşey yok lafta işten anlıyor. Anca 1 tam kat bide yarım teras yaptı bu zaman dilimi içerisinde. Sonra bu yetmez gibi her yıl çatı tamiri yapar aynı seslerki matkap sesi sanki beyninizi oyuyor. Neyseki bu yaz ses seda yok.

alla alla diğer tarafta da sen mi oturoyorsun acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Allah kimseye böyle komşu vermesin şimdi şöyle bir sorunumuz var bu insanlar (insan olduklarını umuyorum) günün her saati gürültücü yani şu anda şunu yazarken bile yukarıdaki kanepe veya türevi çekme sesi bana eşlik ediyor (ne çekiyorsunuz la bu kadar niye o sürükleyerek çektiğiniz eşyalardan bizde yok).

Evde hergün sürekli temizlik var kadın elektrikli süpürge delisi o süpürgeyi yere sürterek ve yeri adeta delerek yapmaktan zevk alıyor bunların evlerinde halı yok dahası kadın 100 kilo bişey ve sürekli yukardan topuklu ayakkabı sesi geliyor şimdi hiç arayıp söylemediniz mi diyeceksiniz söyledik hem de 4 kere her defasında özür diledi ve şimdide olduğu gibi devam ediyor he bide unutmadan her sabah saat 7:30'da tuvaletlerinden gelen işeme sesiyle uyanmam cabası alarm falan kurmuyom lan artık o şırıltı beni rahatlıkla uyandırıyor.

Birde bunların haftanın 4 günü bunlara gelen 2 yaşında çocuklu akrabaları var onu hiç anlatmıyorum.
    Komşusu böyle olanınız var mı varsa nasıl taktikler uyguluyorsunuz?Ben her Türk insanının klasikleşmiş hareketi oklavayla yukarı vurma ve terlikle kalorifer borularını inletme tekniklerini uyguluyorum birazda olsa işe yarıyor böyle giderse katil olacam.
    Özet:Çok gürültücüler.

tam olarak bizim üst kattaki hayvanları tarif etmişsin.

• quote:

Allah kimseye böyle komşu vermesin şimdi şöyle bir sorunumuz var bu insanlar (insan olduklarını umuyorum) günün her saati gürültücü yani şu anda şunu yazarken bile yukarıdaki kanepe veya türevi çekme sesi bana eşlik ediyor (ne çekiyorsunuz la bu kadar niye o sürükleyerek çektiğiniz eşyalardan bizde yok).

Evde hergün sürekli temizlik var kadın elektrikli süpürge delisi o süpürgeyi yere sürterek ve yeri adeta delerek yapmaktan zevk alıyor bunların evlerinde halı yok dahası kadın 100 kilo bişey ve sürekli yukardan topuklu ayakkabı sesi geliyor şimdi hiç arayıp söylemediniz mi diyeceksiniz söyledik hem de 4 kere her defasında özür diledi ve şimdide olduğu gibi devam ediyor he bide unutmadan her sabah saat 7:30'da tuvaletlerinden gelen işeme sesiyle uyanmam cabası alarm falan kurmuyom lan artık o şırıltı beni rahatlıkla uyandırıyor.

Birde bunların haftanın 4 günü bunlara gelen 2 yaşında çocuklu akrabaları var onu hiç anlatmıyorum.
    Komşusu böyle olanınız var mı varsa nasıl taktikler uyguluyorsunuz?Ben her Türk insanının klasikleşmiş hareketi oklavayla yukarı vurma ve terlikle kalorifer borularını inletme tekniklerini uyguluyorum birazda olsa işe yarıyor böyle giderse katil olacam.

bizim üst komşuda böyle bizimkiler 7-8 kişiler Sülalecek oturuyolar birde kaç kere kapılarına gittik bile bile ses çıkarıyorlar.
    hadi bunları geçtim 2 çocuk var biri 2-3 yaşında biri 6 yaşında læn sen bu çocukları saat gece 1 de ne yapıyosun anlamıyorum gece 2'ye kadar uyumak yerine koşmayı ve zıplamayı seçiyorlar ve bol bol ağlatıyorlar çocukların babası susturmaya çalışırken annesi daha çok ağlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluPassione -- 21 Şubat 2011; 11:20:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

ergenliğimin ilk yıllarında müziğin sesini hayvan gibi sonuna kadar açar öyle dinlerdim,şimdi düşününce hem utanıyorum hem üzülüyorum

aynen hacı bende bütün mahalleye konser verirdim millet polis bile çağırmıştı şimdi çok açmıyorum zaten açınca kafamda kaldırmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluPassione

quote:

bizim üst komşuda böyle bizimkiler 7-8 kişiler Sülalecek oturuyolar birde kaç kere kapılarına gittik bile bile ses çıkarıyorlar.
    hadi bunları geçtim 2 çocuk var biri 2-3 yaşında biri 6 yaşında læn sen bu çocukları saat gece 1 de ne yapıyosun anlamıyorum gece 2'ye kadar uyumak yerine koşmayı ve zıplamayı seçiyorlar ve bol bol ağlatıyorlar çocukların babası susturmaya çalışırken annesi daha çok ağlatıyor.
    Bizim üst katta bomba patlatıyorlar galiba evde ilginç deneyler yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: BluPassione

quote:

Benim üst kattakiler biraz farklı , 2 tane manyak çocuğa yan komşunun çocuğu da eklenince evin içinde 6 tane at koşuyomuş gibi oluyor.Aşk-ı memnu yayındayken kanal d 'yi açıp sesi kısınca , üstten bihterin ne dediğini net duyuyodum.

En garibi de , bu anne babanın bi huyu var , çocuk yaramazlık yapınca dış kapının önüne koyuyor.Çocuk bir ağlıyor var ya , yanımda ağlasa daha az rahatsız edecek , apartman sesi 10la çarpıyor konser veriyo çocuk kapının önünde.Birkaç dk sonra içeri alıyolar , gün aşırı yapıyolar bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Benim üst kattakiler biraz farklı , 2 tane manyak çocuğa yan komşunun çocuğu da eklenince evin içinde 6 tane at koşuyomuş gibi oluyor.Aşk-ı memnu yayındayken kanal d 'yi açıp sesi kısınca , üstten bihterin ne dediğini net duyuyodum.

En garibi de , bu anne babanın bi huyu var , çocuk yaramazlık yapınca dış kapının önüne koyuyor.Çocuk bir ağlıyor var ya , yanımda ağlasa daha az rahatsız edecek , apartman sesi 10la çarpıyor konser veriyo çocuk kapının önünde.Birkaç dk sonra içeri alıyolar , gün aşırı yapıyolar bunu.

Alıntıları Göster
    Valla çocukken kardeşimle yıllarca top oynadık antrede şmp ligi maçları yapardık.. Diğer odalara kaçınca top taç olurdu acayip mücale olurdu tabi.. Alt komşu çok şikayete geldi zamanında dan dan koşuyorsunuz ses geliyor mutfaktan oturma odasına kadar koşuyorsunuz derdi Küçük içi pamuk dolu topumuz vardı bazen çorabın içine gazete doldururduk sert top yapardık ah ulan ne günlerdi bee...

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Alıntıları Göster

mesajları okuyunca bikez daha şükrettim evime, apartman ve sitenin geneli okadar sessizki sanki kimse yaşamıyomuş gibi tık yok.

aman nazar değmesin inşallah

Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?

• bizim bütün komşulardan ses çıkmaz. Sessizce geçiniyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim Bey

bizim bütün komşulardan ses çıkmaz. Sessizce geçiniyoruz.
    Valla sizin yerinizde olmayı çok isterdim oh sessiz sessiz,ne kadar çok şikayet eden var hakkaten yav bunlara bi toplu katliam yapsak anlaşmalı yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Üst komşusu hergün evde paten süren varmı?

Ya arkadaş meğer ne 1 dokun 1000 ah işit olmuşuz. Hemen hepimizde benzer sorunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Birlikte yaşamak demek toplum olarak saygı göstermeyi gerektirir. Ancak bizde pek bulunan birşey değil. Biz en üst katta oturuyoruz. Alt katta yaşlı bir çift var ne ben onları rahatsız ederim ne de onlar ses yaparlar. Film izleyeceğim zaman ses açarım oda zaten 2 saat sürer ve asla 10 dan sonra olmaz.
    Öğrenci evimde ise üst katımda 4 tane kız vardı hergün kanepe gıcırtısı seslerinden rahatsız oluyordum 1 tane kilolu vardı bir yürüyordu apartman sallanıyordu konuşmalarıda cabası. Alt kat komşumuz psikopattı karısına bağıran döven çok ses yapan bir tipti. Bende ne zaman bu ikisi ses yapmaya başlasa açardım Pantera'dan şarkıları sesleri kesilene kadar.

Hocam bu kanepe gıcırtısı sesleri o eylemi yaparkenmi çıkıyodu

Bu arada müstakil ev gibisi yok valla, istediğim kadar müzik açıp tepinebiliyorum rahat rahat Bazende kardeşimle karate müsabakası yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Valla çocukken kardeşimle yıllarca top oynadık antrede şmp ligi maçları yapardık.. Diğer odalara kaçınca top taç olurdu acayip mücale olurdu tabi.. Alt komşu çok şikayete geldi zamanında dan dan koşuyorsunuz ses geliyor mutfaktan oturma odasına kadar koşuyorsunuz derdi Küçük içi pamuk dolu topumuz vardı bazen çorabın içine gazete doldururduk sert top yapardık ah ulan ne günlerdi bee...

Alıntıları Göster
    Kanepe gıcırtısı.Dedeler alert.

• bizim üst kattaki arada bir cocuklara bağırır o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Alıntıları Göster
    bizde böyle sorun yok haftada 1 alt komsu yüksek ses müzik oda annesi yok babası yok kadın tek kalıyor fazlada rahatsız olmuyoruz zaten sorun yok ama olursa top tüfek kapıya .

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamìnLife

bizde böyle sorun yok haftada 1 alt komsu yüksek ses müzik oda annesi yok babası yok kadın tek kalıyor fazlada rahatsız olmuyoruz zaten sorun yok ama olursa top tüfek kapıya .

Alıntıları Göster
    Üst komşuların yılbaşı gecesi yaptığı utanmazlık öyle böyle değil.İçip içip saat sabahın 6'sına kadar 5-6 kişi (karılı-kocalı eş) yüksek sesle muabbet ve enaz 40-45 kere tekrar edilen koro eşliğinde 'Sabahhh olsun çarşııııya gidelim' & ' 'Hopa şinanay sana göre sevmeler' gibi Allah'ın cezasını veresice şarkılarını (o şarkılardanda nefret ettim) söyleye söyleye bıkmayan üst komşularımız var malesef.

4 yaşlarında bir çocukları var paldır küldür paldır küldür,yetmezmiş gibi her Allah'ın günü komşuların çocuklarıda çağırılıyor

Şikayete gelince 'şurada komşuyuz be' komşuluğa gelince komşuluk dışında herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiler -- 22 Şubat 2011; 0:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskiler

Üst komşuların yılbaşı gecesi yaptığı utanmazlık öyle böyle değil.İçip içip saat sabahın 6'sına kadar 5-6 kişi (karılı-kocalı eş) yüksek sesle muabbet ve enaz 40-45 kere tekrar edilen koro eşliğinde 'Sabahhh olsun çarşııııya gidelim' & ' 'Hopa şinanay sana göre sevmeler' gibi Allah'ın cezasını veresice şarkılarını (o şarkılardanda nefret ettim) söyleye söyleye bıkmayan üst komşularımız var malesef.

4 yaşlarında bir çocukları var paldır küldür paldır küldür,yetmezmiş gibi her Allah'ın günü komşuların çocuklarıda çağırılıyor

Şikayete gelince 'şurada komşuyuz be' komşuluğa gelince komşuluk dışında herşey.

Alıntıları Göster
    Bunlara ek olarak her gün kavga var bizimkilerde.Etmediğim küfür kalmadı bundan ötesi cinayet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskiler

Yılbaşı gecesi olur be hocam bu kadar gaddar olmayın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.