Şimdi Ara

Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
6
Favori
40.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu şikayet tutanak olayı nasıl oluyor bir bilgisi olan varmı?
  • Senin yine iyi benim altındaki itoğlu it her sabah 7 başlıyor birşeyler çekmeye. Yan tarafımdaki gerizekalı spastik özürlü de her gün ev süpürüp geceleri banyoya giriyor. Bir gün topunun belasını seveceğim ya, ne zaman orasını bilmiyorum. Kaç gündür sinir harbi yaşıyorum patlatacaklar beni sonunda o olacak.
  • Boyle durumlar da hic gidip muhattap olmayin ve hemen polisi arayin belediye ye mail atin.

Tarafimca yapildi kim oldugunu bulmadi komsu. Artik rahatim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şükürler olsun ne alt katımızdanede üstten çok ses gelmiyor. Muhetemelen bizim alttaki komşu bizden rahatsız ama bişi demiyor kadın cığaz bizim oğlan evde hep top oynuyor. Şimdi oynuyor mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 28 Mart 2015; 15:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Şükürler olsun ne alt katımızdanede üstten çok ses gelmiyor. Muhetemelen bizim alttaki komşu bizden rahatsız ama bişi demiyor kadın cığaz bizim oğlan evde hep top oynuyor. Şimdi oynuyor mesela.

yaptığınız normal değil bir de gelip yazmışsınız?

• Apartmanda oturmuyorum bizimde böyle komşumuz var. Gündüz uyurlar gece ortalığı kaldirirlar. Bağırıp konuşmalar tv açmaları...

• Polise şikayet edin, bir şey olmasa da rahatsız olurlar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.