Şimdi Ara

Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
6
Favori
40.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bizim üst komşular tam cenabetlik adamlar.

Sabah torun top oynuyor bağırıyor,Öğlen nine küfürler ederek bağırıyor(Artı ikidebir "Para yok!" diyip duruyor.),Öğleden sonra nine son dozda bağırıyor ve torun gene geliyor.Akşam ev curcunaya dönüyor: Hem torun yop oynuyor (dede ve dayıyla beraber.) hemde ailecek kavga gürültü....Gece 12'ye kadar... (hatta 2-3 e kadar....)

Zabıtaya uyarıda bukunduk.1 hafta çıt çıkarmadılar.Sonra gene gürültü gene gürültü.Sayelerinde uyuuamıyorum.Piskolojik sorunlar yaşıyorumManyak etti bu komşular!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Bizim üst komşular da sürekli sorunlu insanlar oluyor. Bir çift vardı galiba yeni evliler abartmıyorum her gece saat 11 dedim mi kadının sesleri bize kadar geliyordu lavabodan HD duyma imkanı da mevcut olmak üzere ( sesi anladınız siz ). Onlar gitti şimdi de gelen kadınla adam var adam alkolik kadın sinir hastası @1 deki gibi evi günde en az 4 kere süpürüyor yeri kazır gibi ... Yer Kartal...

• Bekar adam var yan komşumuz eve her gün kız götürüyor.Duvar ah uh sesleriyle inliyor peder tövbe çekiyor ikide bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

Valla bizim üst komşular tam cenabetlik adamlar.

Sabah torun top oynuyor bağırıyor,Öğlen nine küfürler ederek bağırıyor(Artı ikidebir "Para yok!" diyip duruyor.),Öğleden sonra nine son dozda bağırıyor ve torun gene geliyor.Akşam ev curcunaya dönüyor: Hem torun yop oynuyor (dede ve dayıyla beraber.) hemde ailecek kavga gürültü....Gece 12'ye kadar... (hatta 2-3 e kadar....)

Zabıtaya uyarıda bukunduk.1 hafta çıt çıkarmadılar.Sonra gene gürültü gene gürültü.Sayelerinde uyuuamıyorum.Piskolojik sorunlar yaşıyorumManyak etti bu komşular!!!

Allah sabır versin kardeşim,bizde de vardı adam yaşlı bişey zaten 60 yaşlarında sürekli misafirler gece 2-3 e kadar misafir gitmez,iki torunu vardı abi sürekli koşar mı bi çocuk evin tabanı tahta zaten tak tak tak.Bi dur demezlerdi çocuklara,valla şu an sokaktan çocuk sesi duyduğumda bile sinirim tepeme çıkıyor,insanın psikolojisini bozuyor bu durumlar.Yatarken çift yastıkla yatardım biri kafanın üstüne ses az gelsin diye.Sabaha okula gidiyodum tabi erken kalkılcak yatıyorum 10-11 gibi gecenin bi vakti olmuş uyanıyorum hala gürültü devam ediyo falan,inanın hala etkileri var.Eşekten düşenin halinden eşekten düşer anlar derler ya Allah sabır versin bütün arkadaşlara.

• bizimkiler seninkilerden daha hayvan emin ol evi satmayı düşünüyoruz hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Bekar adam var yan komşumuz eve her gün kız götürüyor.Duvar ah uh sesleriyle inliyor peder tövbe çekiyor ikide bir.

ÜST KOMŞULARI BAYA ANDIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

En üst katta oturuyorum, alt komşular evlere şenlikti. Gece 2-3e kadar gülmeler bağrış çağrış, gidiyorum konuşuyorum 5 dakika sonra yine konuşuyorlar. Bir ara iyice dellenmiştim, tam gidecektim annem taşınıyorlar dedi. O mutluluk paha biçilemez

aynısı bendede vardı sabahlara kadar ne buluyorlarsa öyle gülücek konuşucak. extradan tv yada msnın dırınt dırınt dıye ıletı geldıgınde cıkan sesı son ses dınlemenın ne mantıgı var 2 sene gecelerı uyuyamadım taşındıkları zaman şampanya ile ugurladım naklıye kamyonunu şimdi bebekler gibi uyuyorum

• bizim eski apartmanda 12 kat vardi biz 3. kattaydik. alt katimizda yasli bir cift, yanimda arkadasimin hocasi karsimizda ise ultra tutucu ve karisini doven bir adam vardi. sabah sabah bagirmalar sonra dayak sesleri kaldirirdi beni yazik ama sonunda ayrildi kurtuldu kadin. alt komsumuz cok saglam hapsururdu, bi keresinde cok yasayin demistik arkadaslarla kadin yukari cikip ozur diledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

bizim eski apartmanda 12 kat vardi biz 3. kattaydik. alt katimizda yasli bir cift, yanimda arkadasimin hocasi karsimizda ise ultra tutucu ve karisini doven bir adam vardi. sabah sabah bagirmalar sonra dayak sesleri kaldirirdi beni yazik ama sonunda ayrildi kurtuldu kadin. alt komsumuz cok saglam hapsururdu, bi keresinde cok yasayin demistik arkadaslarla kadin yukari cikip ozur diledi

• En iyisi en üst kat valla bir önceki evimiz öyleydi üstte kimse yok alltaki de almancı arada bir geliyor oh mis evde futbol oynardık kardeşimle ve çok sessiz olurdu. Ama şimdi 7.kattayız yukarıdan sümküreni mi ararsın aşağıdan dizinin sesini son ses açmışı mı dersin bir de yalıtım berbat niyeyse onun da etkisi var çekilmez bir durum gerçekten ama alışmaya başaldım sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

En iyisi en üst kat valla bir önceki evimiz öyleydi üstte kimse yok alltaki de almancı arada bir geliyor oh mis evde futbol oynardık kardeşimle ve çok sessiz olurdu. Ama şimdi 7.kattayız yukarıdan sümküreni mi ararsın aşağıdan dizinin sesini son ses açmışı mı dersin bir de yalıtım berbat niyeyse onun da etkisi var çekilmez bir durum gerçekten ama alışmaya başaldım sanki

Evet eziyete gittikce alışıyoruz başka caremizde olmuyor acıkcası

• Allahıma şükürler olsun.. Biz şansa En üst kattayız ve ev dubleks olduğu için televizyon seyretmek,bazı aktivileler yada arkadaşım falan gelirse bunları üst kata alıyorum.. Gürültü felan olursa konuşurken,tv izlerken yani bunlar normal bir ihtiyaç tabiki.. O zaman üst katta olduğum için.. Rahatım.. Televizyonun sesini fazla açıyorum.. Umurumda değil.. Çünkü bir tek ses bizimkilere gider.. Yandakiler zaten sabaha kadar oturuyorlar. Terasta istedikleri kadar gürültü yapsınlar.. Televizyonu açınca zaten duyulmuyor..

Bir ara bizim aşağıdaki komşu bir ara çıldırmıştı durup dururken bizimkilerle kavgaya tutuşuyordu en son kocası geldi süt dökmüş kediye döndü resmen kadın.. gıkı çıkmıyor.

• Ses yapan komşu önce semt zabıtasına şikayet edilir. Zabıta gelir uyarır.

Ses devam ederse zabıta tekrar gelir ve 568 TL ceza keser.

Aynı zamanda seslerden psikolojiniz bozulduysa veya seslerden dolayı stresten hastalandıysanız komşuya dava açmanız halinde 2 aydan 2 seneye kadar hapis cezası alabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Ses yapan komşu önce semt zabıtasına şikayet edilir. Zabıta gelir uyarır.

Aynı zamanda seslerden psikolojiniz bozulduysa veya seslerden dolayı stresten hastalandıysanız komşuya dava açmanız halinde 2 aydan 2 seneye kadar hapis cezası alabiliyor.

Türkiye şartlarında biraz zor bu hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Kanunlar bu şekilde dostum. Çıldırma noktasına gelen varsa sırayla uygulasın bunları , bir şey kaybetmezsiniz.

Ayrıca tadilat yapmama saatleri 19.00 - 07.00 saatleri arası. Yani bu saatler içinde yüksek sesli bir alet çalıştıramazlar.

Bende Ekşi'de okumuştum doğruluk payı var. TCK 153. madde miydi 183. madde miydi neydi...

Ben komşulardan çok çektiğim için aklımda hepsi. Allah'a şükür şu son 1-2 aydır ses falan yok , olduğu anda yazdıklarımı uygulayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 25 Nisan 2012; 18:01:33 >

• Getiriyorum sesi yarıma kadar açıyorum müziği kim takar komşuyu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Kanunlar bu şekilde dostum. Çıldırma noktasına gelen varsa sırayla uygulasın bunları , bir şey kaybetmezsiniz.

Ayrıca tadilat yapmama saatleri 19.00 - 07.00 saatleri arası. Yani bu saatler içinde yüksek sesli bir alet çalıştıramazlar.

Bende Ekşi'de okumuştum doğruluk payı var. TCK 153. madde miydi 183. madde miydi neydi...

Ben komşulardan çok çektiğim için aklımda hepsi. Allah'a şükür şu son 1-2 aydır ses falan yok , olduğu anda yazdıklarımı uygulayacağım.

şüphesiz ama cok az hocam yapacak bilemiyorum yani....ben böyle yapsam bayya bir mahkeme v.s olurdu gel git baya olurdu resmi dairelere bütün üst komşular böyle maalesef

baksanıza milletimiz yasal bir işlem gerektiren bir olaylarda prosedür gereği karakola v.s gitmemek icin insanlık vazifesi olan seyleri bile yapmaz hale geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Getiriyorum sesi yarıma kadar açıyorum müziği kim takar komşuyu

• o bütün komşular sorunlu heralde

bizim de komşu var böyle.sanki evde godzilla yürüyor anasını satayım.herkesle kavga edip duruyor.sabahın 4 üne kadar ayak sesi dinliyoruz.gezmesinin nedeni tam bir dedikodu makinesi olması.saat falan farketmiyor.sanki anadolu ajansı mübarek.yeter ama ya. bir de bizim en ufak gürültümüzde duvara vuruyor.

alt komşu da aynı.al birini vur birine.torunları maaşallah apartmanı inletiyor.

neyse içimi boşalttım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

o bütün komşular sorunlu heralde

bizim de komşu var böyle.sanki evde godzilla yürüyor anasını satayım.herkesle kavga edip duruyor.sabahın 4 üne kadar ayak sesi dinliyoruz.gezmesinin nedeni tam bir dedikodu makinesi olması.saat falan farketmiyor.sanki anadolu ajansı mübarek.yeter ama ya. bir de bizim en ufak gürültümüzde duvara vuruyor.

alt komşu da aynı.al birini vur birine.torunları maaşallah apartmanı inletiyor.

neyse içimi boşalttım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.