Şimdi Ara

Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
6
Favori
40.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Bunlara ek olarak her gün kavga var bizimkilerde.Etmediğim küfür kalmadı bundan ötesi cinayet.

Alıntıları Göster
    Bir gün üst katta yer yerinden oynuyor en sonunda bıktım cs 1.6 indirdim sonra 32 kişilik en küçük assault haritasını açıp parayı max yaptım önüne gelen baktım makineliyi kapıyor 5-1

hoparlör de 5+1 yaklaşık 1.5 saat balina desibelinde oyun oynadım. Oyunu kapattıktan sonra o gün bu gündür hanzoluk azaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bir gün üst katta yer yerinden oynuyor en sonunda bıktım cs 1.6 indirdim sonra 32 kişilik en küçük assault haritasını açıp parayı max yaptım önüne gelen baktım makineliyi kapıyor 5-1

hoparlör de 5+1 yaklaşık 1.5 saat balina desibelinde oyun oynadım. Oyunu kapattıktan sonra o gün bu gündür hanzoluk azaldı.

Alıntıları Göster
    Bizim üst komşu gecenin 04:00'nda playstation oynardı sinema sistemiyle bizde imza toplayp attırdık binadan

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Allah kimseye böyle komşu vermesin şimdi şöyle bir sorunumuz var bu insanlar (insan olduklarını umuyorum) günün her saati gürültücü yani şu anda şunu yazarken bile yukarıdaki kanepe veya türevi çekme sesi bana eşlik ediyor (ne çekiyorsunuz la bu kadar niye o sürükleyerek çektiğiniz eşyalardan bizde yok).

Evde hergün sürekli temizlik var kadın elektrikli süpürge delisi o süpürgeyi yere sürterek ve yeri adeta delerek yapmaktan zevk alıyor bunların evlerinde halı yok dahası kadın 100 kilo bişey ve sürekli yukardan topuklu ayakkabı sesi geliyor şimdi hiç arayıp söylemediniz mi diyeceksiniz söyledik hem de 4 kere her defasında özür diledi ve şimdide olduğu gibi devam ediyor he bide unutmadan her sabah saat 7:30'da tuvaletlerinden gelen işeme sesiyle uyanmam cabası alarm falan kurmuyom lan artık o şırıltı beni rahatlıkla uyandırıyor.

Birde bunların haftanın 4 günü bunlara gelen 2 yaşında çocuklu akrabaları var onu hiç anlatmıyorum.
    Komşusu böyle olanınız var mı varsa nasıl taktikler uyguluyorsunuz?Ben her Türk insanının klasikleşmiş hareketi oklavayla yukarı vurma ve terlikle kalorifer borularını inletme tekniklerini uyguluyorum birazda olsa işe yarıyor böyle giderse katil olacam.
    Özet:Çok gürültücüler.

Hocam sen nerde oturuyonaynı bizim üst komşuyu tarif ettin

• quote:

Bunlara ek olarak her gün kavga var bizimkilerde.Etmediğim küfür kalmadı bundan ötesi cinayet.

Alıntıları Göster
    bizim üst kattaki çiftin erkek olanı uzun yol şoförü. bazen (Eve gelince) 12,30 da felan tam benim yattığım odanın üstü bunların yatak odası heralde :D
    12,30 da bi 5-10 dakka kadar tepişme sesleri geliyo sonrada banyodan akan suyun sesi geliyo bana kadar :D. ama gidipte napıyosunuz kardeşim diycek halim yok :D saygı duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

bizim üst kattaki çiftin erkek olanı uzun yol şoförü. bazen (Eve gelince) 12,30 da felan tam benim yattığım odanın üstü bunların yatak odası heralde :D
    12,30 da bi 5-10 dakka kadar tepişme sesleri geliyo sonrada banyodan akan suyun sesi geliyo bana kadar :D. ama gidipte napıyosunuz kardeşim diycek halim yok :D saygı duyuyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    asmolen tavan mukemmel ses yalitimi, sonuc: sagir edici sessizlik.
  • polise şikayet edin
  • quote:

Alıntıları Göster
    siz ve üst komşunuz ev sahibi yoksa kiracımısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

bizi soruyorsanız kiracıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

kiracıların bu devirde sözü geçmiyo malesef dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

kiracıların bu devirde sözü geçmiyo malesef dostum

inan istedikten sonra öyle bir geciyor ki

• Bizim ust komsuda ayni sekilde sabah sabah muzik acmalar gece saat 2 ye 3 e kadar kahkahalarla gulmeler falan. Bide spor yapiyo galiba evde bi ip atliyo falan kafa beyin birakmiyo. Sana tavsiyem muzik acarlarsa falan in asagidan apartmanin elektrik panosundan şalteri indiriver ust katin. Bu onlara yeter bi sure.

Bu ay tasiniyorlarmis cok sukur ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vyc -- 24 Nisan 2012; 19:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyc

Bizim ust komsuda ayni sekilde sabah sabah muzik acmalar gece saat 2 ye 3 e kadar kahkahalarla gulmeler falan. Bide spor yapiyo galiba evde bi ip atliyo falan kafa beyin birakmiyo. Sana tavsiyem muzik acarlarsa falan in asagidan apartmanin elektrik panosundan şalteri indiriver ust katin. Bu onlara yeter bi sure.

Bu ay tasiniyorlarmis cok sukur ama.
    bizim üst komşu her akşam 7.30-9 arası mobilya çekiyo bi kere gittim evlerine 3 koltuk 2 dolap var ev boş başka bişey yok
    bide cumartesi pazar günleri saat 12-3 arası çiviyle bişeyler çakıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: kilicaslan17

bizim üst komşu her akşam 7.30-9 arası mobilya çekiyo bi kere gittim evlerine 3 koltuk 2 dolap var ev boş başka bişey yok
    bide cumartesi pazar günleri saat 12-3 arası çiviyle bişeyler çakıyo

bu üst komşuların mobilya cekme zevkini halen anlamış değilim.

bizim komşu marangoz maalesef eve girince kendinizi mobilyacıda sanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Allah kimseye böyle komşu vermesin şimdi şöyle bir sorunumuz var bu insanlar (insan olduklarını umuyorum) günün her saati gürültücü yani şu anda şunu yazarken bile yukarıdaki kanepe veya türevi çekme sesi bana eşlik ediyor (ne çekiyorsunuz la bu kadar niye o sürükleyerek çektiğiniz eşyalardan bizde yok).

Evde hergün sürekli temizlik var kadın elektrikli süpürge delisi o süpürgeyi yere sürterek ve yeri adeta delerek yapmaktan zevk alıyor bunların evlerinde halı yok dahası kadın 100 kilo bişey ve sürekli yukardan topuklu ayakkabı sesi geliyor şimdi hiç arayıp söylemediniz mi diyeceksiniz söyledik hem de 4 kere her defasında özür diledi ve şimdide olduğu gibi devam ediyor he bide unutmadan her sabah saat 7:30'da tuvaletlerinden gelen işeme sesiyle uyanmam cabası alarm falan kurmuyom lan artık o şırıltı beni rahatlıkla uyandırıyor.

Birde bunların haftanın 4 günü bunlara gelen 2 yaşında çocuklu akrabaları var onu hiç anlatmıyorum.
    Komşusu böyle olanınız var mı varsa nasıl taktikler uyguluyorsunuz?Ben her Türk insanının klasikleşmiş hareketi oklavayla yukarı vurma ve terlikle kalorifer borularını inletme tekniklerini uyguluyorum birazda olsa işe yarıyor böyle giderse katil olacam.
    Özet:Çok gürültücüler.

Hocam sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün, Allah sabır versin bu arada zor iş vesselam...

• quote:

Alıntıları Göster
    Bizim üst komşuda geceleri 2 3 gibi topuklu ayakkabı ile yürür her gece.
    Yan komşuda ise haftada 2 3 defa bebeklerinin ağlama seslerine uyanırım.

Üst kattaki komşu topuklu ayakkabı ile yürüdüğü zamanlarda bir klasik olan tahta süpürgenin arkası ile tavana vururum her yürüdüğünde

Her iki ses geldiği zaman da 5+1 ses sistemini son ses açarım müzik dinlerim birde rahatsız edici müzikler rock, metal gibi. Kapıya geldikleri zaman müziği kapatırım kapıyı da açmam.

Ama bir kere bile olsun kapılarına gitmedim sürekli onları getirttim
    Maksat i.nelik işte.

Not: 11. katta oturuyorum, ses sistemini son ses açtığımda 6. kattan duyuluyor siz düşünün artık verdiğim rahatsızlığı

(Edit: Not)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erchank -- 24 Nisan 2012; 19:41:42 >

• Yalitim diye bisey var. Ben son sesten biraz kisik seste elektro gitar caliyorum hic sikayet yok ustune komsum gitari gorunce aaaa siz gitarmi caliyosunuz diyo hatta ablamda piyano caliyo (caktirmayin org) hic sikayet yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Yalitim diye bisey var. Ben son sesten biraz kisik seste elektro gitar caliyorum hic sikayet yok ustune komsum gitari gorunce aaaa siz gitarmi caliyosunuz diyo hatta ablamda piyano caliyo (caktirmayin org) hic sikayet yok

Ülkemizdek varolan binaların yüzde99 u yalıtımsız olduğu için bu kadar insan rahatsız.

sen çok şanslısın.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bizim üst komşular da sürekli sorunlu insanlar oluyor. Bir çift vardı galiba yeni evliler abartmıyorum her gece saat 11 dedim mi kadının sesleri bize kadar geliyordu lavabodan HD duyma imkanı da mevcut olmak üzere ( sesi anladınız siz ). Onlar gitti şimdi de gelen kadınla adam var adam alkolik kadın sinir hastası @1 deki gibi evi günde en az 4 kere süpürüyor yeri kazır gibi ... Yer Kartal...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Bizim üst komşular da sürekli sorunlu insanlar oluyor. Bir çift vardı galiba yeni evliler abartmıyorum her gece saat 11 dedim mi kadının sesleri bize kadar geliyordu lavabodan HD duyma imkanı da mevcut olmak üzere ( sesi anladınız siz ). Onlar gitti şimdi de gelen kadınla adam var adam alkolik kadın sinir hastası @1 deki gibi evi günde en az 4 kere süpürüyor yeri kazır gibi ... Yer Kartal...

Alıntıları Göster
    Bizi 3 taraftan sıkıştırdılar.

İlk yan komşu geldi. Her gün karı-koca kavga. 2 tane p.ç'iyle bağrış çağrış...

Sonra üst komşu geldi. Sabah 6'dan gece 1-2'ye kadar heran mobilya çekme ve elden birşeyler düşürme sesi. Her an dangıl dungul yürüme sesi.

Ve beterin beteri vardır derler ya... İşte Alt komşu bu!

Bahçe katında. Gece 3-4'e kadar eve girenin çıkanın haddi hesabı yok. Gelen bahçeye, salona. Küfürler, kahkahalar, sigaralar gırla. Gece 2:30 kibarca uyarıyoruz. "Sabah işe gideceğiz ayıp oluyor" diye. "Bizi mi dinliyosun, camını kapat!" diyor bir de or#+$! ?!+½ğu.

Doğma büyüme bu evdeyim. Çok güzel bir yer ama, içindekiler yüzünden soğudum. Eve girmek istemiyorum. Kasımdan beri salonda koltukta yatıyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.