Şimdi Ara

Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
6
Favori
40.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatz

Alt komsular surekli piyano, keman, ud caliyor. ust komsudan da cocuk ve bebek sesleri geliyor. Bende ayni anda Z-5500 ile muzigi veriyorum odesiyoruz boylece
    Üst komşu... Akşam 9:30'dan 10'a kadar çekiçle habire bişeyler çakar... 4-5 yaşlarında enik(!)leri var... Kadın 100 kilo civarı... Bi sigara içer külleri açık camımdan içeriye girer... Şuan aklıma gelenler bunlar.
    Tepki olarak Rammstein diskografisini cd'ye çektim. 5.1'i tavana bağladım. Gürültü yaptıkları zaman açıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Üst komşu... Akşam 9:30'dan 10'a kadar çekiçle habire bişeyler çakar... 4-5 yaşlarında enik(!)leri var... Kadın 100 kilo civarı... Bi sigara içer külleri açık camımdan içeriye girer... Şuan aklıma gelenler bunlar.
    Tepki olarak Rammstein diskografisini cd'ye çektim. 5.1'i tavana bağladım. Gürültü yaptıkları zaman açıyorum.

Alıntıları Göster
    Ya bende ses çıkararak tepki göstermek istiyorum ama experin hoparlörü buna izin vermiyor sadece cızrtı olarak gidiyordur eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hıncal Uluç

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan.1006
    bizimkisi mubarek pancar motoru her annesı bı yere gittiği zaman atıyo eve karıyı gunde uc posta dıcem olede değil bi sabaha karsı anırta anırta 2 sabah 9,10 gibi 3-gece 12 gıbı uykumuyku bırakmıyo bende bazen yazın bizimkieri topluyıp bı seyler yapıyorumda bu hayvan ya hayvan nasıl bağırtıyo kadını

dayan kapılarına bende bi posta atabilir miyim diye

Alıntıları Göster
    Tam 2 defa bu gürültücü mallar yüzünden ev değiştirdim!! Neyse ki o zamanlar bekardım, azcık bi eşyam vardı. Ergenin biri aynı arabesk parçayı üst üste 10-15 defa dinliyordu. Defalarca uyardım hep özür diledi ama 2 gün sonra yine aynı. Ya kavga çıkacaktı, ya ben. Ben çıktım
    Hadi ben neyse. Kiracıya her yer ev. 1 ay önce arkadaşımın üst katına bi galerici taşınmış. Herif arkadaşlarını eve davet edip gece 3-4 e kadar içip muhabbet ediyolarmış. Hatta arkadaşımın küçük kızının psikolojisi bile alt üst olmuş. Sebepsiz ağlamalar, korku, uykudan uyanmalar. Bu yüzsüz herifte özür de yok! Hatta arkadaş uyardı diye, ertesi gün 3 kişiyle kapısına dayanmış. Ya o değil, çocuk evi krediyle daha yeni almıştı. Bi hakim tanıdığına danışmış olayı. Hakim, ''hocam böyle adamlardan kaçıcan başka çaren yok. Bunlarla resmi yollardan uğraşamazsın. Uğraşırsın ama arada baya baya bi yıpranırsın'' (kavga, gürültü, kıyamet) diyince arkadaş sattı evi Borç harç, yan blokta başka bi daire aldı.
    EVDEKİ HUZUR, ZENGİNLİK BUDUR

• quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Üst katımızda 9 tane üniversite öğrencisi var,ayda bir değişiyor öğrenciler. Cemaat gibi bişeyler. Hepsi kapalı. Evde ip atlıyorlar,koşuşturuyorlar. Ben rahatsız olmuyorum yani naparsa yapsın pek tınlamam. Arada ben de gitar çalarım yüksek sesli,şarkı söylerim. Böyle geçinip gidiyoruz.

Geçimli, uyumlu birine benziyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Ya bende ses çıkararak tepki göstermek istiyorum ama experin hoparlörü buna izin vermiyor sadece cızrtı olarak gidiyordur eminim.

Alıntıları Göster
    Birlikte yaşamak demek toplum olarak saygı göstermeyi gerektirir. Ancak bizde pek bulunan birşey değil. Biz en üst katta oturuyoruz. Alt katta yaşlı bir çift var ne ben onları rahatsız ederim ne de onlar ses yaparlar. Film izleyeceğim zaman ses açarım oda zaten 2 saat sürer ve asla 10 dan sonra olmaz.
    Öğrenci evimde ise üst katımda 4 tane kız vardı hergün kanepe gıcırtısı seslerinden rahatsız oluyordum 1 tane kilolu vardı bir yürüyordu apartman sallanıyordu konuşmalarıda cabası. Alt kat komşumuz psikopattı karısına bağıran döven çok ses yapan bir tipti. Bende ne zaman bu ikisi ses yapmaya başlasa açardım Pantera'dan şarkıları sesleri kesilene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KEDDI

quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Üst katımızda 9 tane üniversite öğrencisi var,ayda bir değişiyor öğrenciler. Cemaat gibi bişeyler. Hepsi kapalı. Evde ip atlıyorlar,koşuşturuyorlar. Ben rahatsız olmuyorum yani naparsa yapsın pek tınlamam. Arada ben de gitar çalarım yüksek sesli,şarkı söylerim. Böyle geçinip gidiyoruz.

Geçimli, uyumlu birine benziyosun

Pek insanlara sataşmam,istediklerini yapsınlar banane

• quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Birlikte yaşamak demek toplum olarak saygı göstermeyi gerektirir. Ancak bizde pek bulunan birşey değil. Biz en üst katta oturuyoruz. Alt katta yaşlı bir çift var ne ben onları rahatsız ederim ne de onlar ses yaparlar. Film izleyeceğim zaman ses açarım oda zaten 2 saat sürer ve asla 10 dan sonra olmaz.
    Öğrenci evimde ise üst katımda 4 tane kız vardı hergün kanepe gıcırtısı seslerinden rahatsız oluyordum 1 tane kilolu vardı bir yürüyordu apartman sallanıyordu konuşmalarıda cabası. Alt kat komşumuz psikopattı karısına bağıran döven çok ses yapan bir tipti. Bende ne zaman bu ikisi ses yapmaya başlasa açardım Pantera'dan şarkıları sesleri kesilene kadar.

Alıntıları Göster
    2 katlı müstakil evimiz var böyle sorunlarımız yok çok rahatım

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

2 katlı müstakil evimiz var böyle sorunlarımız yok çok rahatım

Alıntıları Göster
    Bizim alt komşunun kızı konuşmayı söktüde rahatladık artık en azından derdini anlatamayınca saatlerce ağlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdrive

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Böyle komşular çok. Ya taşınıp kurtulacaksın ya da gidip döveceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Böyle komşular çok. Ya taşınıp kurtulacaksın ya da gidip döveceksin.

Alıntıları Göster
    beyler demekki bu iş klasik herkes ses yapıyo kendi evinde bence sorun apartmanın duvarlarını bu kadar ince yapana şerro mütehatilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

beyler demekki bu iş klasik herkes ses yapıyo kendi evinde bence sorun apartmanın duvarlarını bu kadar ince yapana şerro mütehatilerde

Alıntıları Göster
    Binanın yarısı çalışan kişiler zaten, akşamları da pek ses çıkaran olmaz. Çıksada bina yapı itibariyle yalıtımlı, ne duvardan dışarıya ses veriyor nede içeriye alıyor. Tabana kulak dayarsanız belki duyarsınız bir şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Binanın yarısı çalışan kişiler zaten, akşamları da pek ses çıkaran olmaz. Çıksada bina yapı itibariyle yalıtımlı, ne duvardan dışarıya ses veriyor nede içeriye alıyor. Tabana kulak dayarsanız belki duyarsınız bir şeyler.

Alıntıları Göster
    Bizimde üstümüzde bela,serseri bi herif oturuyordu.Adam tefeciymiş,pis belalı bi tipti.Her gece serhoş gelir,karısını,çocuklarını döver falan.Bir gün apartman toplantısında bizim peder beyle bu herif tartışmış.Pedere belindeki silahı gözdağı vermek amacıyla göstermiş.Bizim pederde aynı hızla polise şikayet dilekçesi veriyor.Ertesi gün ekip arabasıyla geldiler uyarı falan verdi polisler.Ondan sonra 1 sene falan hiç bulaşmadılar.Sonra bunlar taşındı-biz oh kurtulduk derken üstümüze yeni birisi taşındı.Allah kahretsin ki bir çocuk var 10 yaşlarında falan sabahın 7sinde bir uyanırlar anası başlar sabahın 7sinde süpürgeyle duvarlara ''sanki bilerek'' yapar gibi vurdurur.Çocuk açar apaçi müziğini sonuna kadar büyük bir haz alarak dinler.Mutfak balkonundan yediği yemeklerin kırıntısını silker bizim balkon full kırıntı,pislik dolar.Yani anlayacağınız 11 yıldır oturduğumuz apartmanda üst katımıza bir doğru düzgün insanlar gelmedi.30 oldu çıktık uyarı için özür diler ama kapıyı kapatır kapatmaz devam eder.Artık duvarları sopalamaktan alçılar döküldü be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mxyzptlk -- 21 Şubat 2011; 7:31:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mxyzptlk

Bizimde üstümüzde bela,serseri bi herif oturuyordu.Adam tefeciymiş,pis belalı bi tipti.Her gece serhoş gelir,karısını,çocuklarını döver falan.Bir gün apartman toplantısında bizim peder beyle bu herif tartışmış.Pedere belindeki silahı gözdağı vermek amacıyla göstermiş.Bizim pederde aynı hızla polise şikayet dilekçesi veriyor.Ertesi gün ekip arabasıyla geldiler uyarı falan verdi polisler.Ondan sonra 1 sene falan hiç bulaşmadılar.Sonra bunlar taşındı-biz oh kurtulduk derken üstümüze yeni birisi taşındı.Allah kahretsin ki bir çocuk var 10 yaşlarında falan sabahın 7sinde bir uyanırlar anası başlar sabahın 7sinde süpürgeyle duvarlara ''sanki bilerek'' yapar gibi vurdurur.Çocuk açar apaçi müziğini sonuna kadar büyük bir haz alarak dinler.Mutfak balkonundan yediği yemeklerin kırıntısını silker bizim balkon full kırıntı,pislik dolar.Yani anlayacağınız 11 yıldır oturduğumuz apartmanda üst katımıza bir doğru düzgün insanlar gelmedi.30 oldu çıktık uyarı için özür diler ama kapıyı kapatır kapatmaz devam eder.Artık duvarları sopalamaktan alçılar döküldü be...

Alıntıları Göster
    Valla benim de alt komşularım benden çekiyor biraz. Sabahları alarmı kurulu bir 5+1 zonklamaya başlıyor çünkü. Başka türlü malesef uyanamıyorum hiç hissetmiyorum bile telefon alarmını. Ne yapalım artık bana katlanacaklar biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Valla benim de alt komşularım benden çekiyor biraz. Sabahları alarmı kurulu bir 5+1 zonklamaya başlıyor çünkü. Başka türlü malesef uyanamıyorum hiç hissetmiyorum bile telefon alarmını. Ne yapalım artık bana katlanacaklar biraz.

Alıntıları Göster
    ergenliğimin ilk yıllarında müziğin sesini hayvan gibi sonuna kadar açar öyle dinlerdim,şimdi düşününce hem utanıyorum hem üzülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

ergenliğimin ilk yıllarında müziğin sesini hayvan gibi sonuna kadar açar öyle dinlerdim,şimdi düşününce hem utanıyorum hem üzülüyorum

Alıntıları Göster
    Daha önce benzeri bir konuyu ben açmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44743321

Daha daha sonra ise

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45312495

Valla dostum kısasa kısas.

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Daha önce benzeri bir konuyu ben açmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44743321

Daha daha sonra ise

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45312495

Valla dostum kısasa kısas.

Alıntıları Göster
    Üst komşusu hergün evde paten süren varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Üst komşusu hergün evde paten süren varmı?

Alıntıları Göster
    Bizim Üst kattan şak şak sesler geliyo ne olabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Bizim Üst kattan şak şak sesler geliyo ne olabilir acaba ?

Alıntıları Göster
    Aga bizim hiç ole bi derdimiz yok bizim üstekiler her haftada sadece 1-2 gün gelirler Oda kafa dinlemek için

Ne takırtı ne tukurtu allah için bi kere süpürgeyi alıpta tavana vurdugumu hatırlamıyorum...
  • Beyler halinize şükür edin. Apartmanda oturmuyorum ama bir yan komşumuz var Allahım düşman başına takriben 17 sene neredeyse hergün akşam matkap keser çekiç kaynak makinası hilti.Baksan ortada birşey yok lafta işten anlıyor. Anca 1 tam kat bide yarım teras yaptı bu zaman dilimi içerisinde. Sonra bu yetmez gibi her yıl çatı tamiri yapar aynı seslerki matkap sesi sanki beyninizi oyuyor. Neyseki bu yaz ses seda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Beyler halinize şükür edin. Apartmanda oturmuyorum ama bir yan komşumuz var Allahım düşman başına takriben 17 sene neredeyse hergün akşam matkap keser çekiç kaynak makinası hilti.Baksan ortada birşey yok lafta işten anlıyor. Anca 1 tam kat bide yarım teras yaptı bu zaman dilimi içerisinde. Sonra bu yetmez gibi her yıl çatı tamiri yapar aynı seslerki matkap sesi sanki beyninizi oyuyor. Neyseki bu yaz ses seda yok.
    sesi sonuna kadar aç dinle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.