Şimdi Ara

Dünya Haritasında Geçen Oyunlar(Tavsiye)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
16.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben medieval 2 total war serisini haritada oynuyorum artık.savaşlara girmeye bile gerek duymuyorum bence böyle daha güzel.istediğim; çoğu çağ ve medeniyeti oynayabilceğimiz,fazla karışık olmayan,grafikleri en az medieval 2 kadar güzel grafiği olan kapsamlı ve eğlenceli sıra tabanlı oyun önerileri istiyorum.önerilerinizi bekleyeceğim.

• civilization serisini tarif etmişsin.
  • onun 5.cisini oynamıştım biraz.sevemedim bi türlü.bu oyunun 5.cisiylemi alakalı?çünkü 4 e çok güzel diyorlar.
  • Civilization V mükemmel. Beğenmediysen zorla beğen, alışmaya çalış.

Alışırsan bırakamazsın.
  • civizilation a yeni başlarken asker veya insanları birer birer yaratıyoduk.bu, yıllar geçtikçe artçakmı yoksa sembolik olarak mı az?bırakma nedenim buydu aslında
  • hearts of iron 2 tavsiye ederim.grafikler berbat hatta hiç yok ama çok zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumanga

civizilation a yeni başlarken asker veya insanları birer birer yaratıyoduk.bu, yıllar geçtikçe artçakmı yoksa sembolik olarak mı az?bırakma nedenim buydu aslında

40 birim askerin (her birimde 8 asker var yani 320 asker) olduğu savaşlara giriyorsun ne diyorsun.
    PC çökecek gibi oluyor çoğu savaşta.

Sen tek bir birime sınırlı değilsin yaratabildiğin kadar yarat.

http://www.merlininkazani.com/Civilization_V-ekran_goruntusu-6411p1_1.html#1

İncele şu ekran görüntülerini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz oyunları sevmeme rağmen Civ serisini bir türlü sevemedim.hem 4 hem 5 i oynadım,ama Total War hastası olarak ısınamadım oyuna.

Bir birim in bile 20-30 yılda çıkması(oyunun başlarında),ve oyun mantığının çok basit olması gibi sebeplerle ısınamadım.Tamam Total war da yüzeysel sayılabilir ama civ serisi aşırı yüzeysel ya da ben ayrıntıları kavrayamadım.Sevdirin bana şu oyunu :D

Tavsiye olarak da eğer ingilizcen varsa Hoi2 yi zamanında baya oynamıştım,ayrıntılı gerçekçi bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul H. Landers

quote:

civizilation a yeni başlarken asker veya insanları birer birer yaratıyoduk.bu, yıllar geçtikçe artçakmı yoksa sembolik olarak mı az?bırakma nedenim buydu aslında

40 birim askerin (her birimde 8 asker var yani 320 asker) olduğu savaşlara giriyorsun ne diyorsun.

peki günümüz savaşlarına gelirkende 320 askerlemi savaşçaz.bu asker sayısını (sayı olarak) arttırabiliyoruz mu?Sadece psikolojik olarak oyun zevkini arttırırdı.Örneğim 5bin askerimle 10 bin askeri yendim gibisinden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paul H. Landers

quote:

peki günümüz savaşlarına gelirkende 320 askerlemi savaşçaz.bu asker sayısını (sayı olarak) arttırabiliyoruz mu?Sadece psikolojik olarak oyun zevkini arttırırdı.Örneğim 5bin askerimle 10 bin askeri yendim gibisinden

İstediğin kadar birim çıkarabilirsin ama bir birimdeki askerler en fazla 16 olabiliyor. Bir birimdeki asker sayısını o birimin rankı özelliği belirliyor.
    Zaten 40 birim askerli savaşlarda pc çökecek gibi oldu kurcalama bence.

• Sıra tabanlı değil ama Rise of Nations dünya haritasında geçiyor.
    Güzel bir strateji oyunu tavsiye ederim
  • tavsiyem paradox oyunlarının hepsini incele hepsi tam istediğin gibi devleti yönetiyorsun(diplomasi, ekonomi, politika vb.) ve haritanın üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul5 -- 29 Ocak 2011; 15:51:28 >
  • Grafiksiz olsada olur dersen Europa Universalis 3+Divine Wind ek paketi tam aradığın oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

Grafiksiz olsada olur dersen Europa Universalis 3+Divine Wind ek paketi tam aradığın oyun.

Karışık olmayan demiş.
  • hepsini inceledim bilgisayar strateji oyunu doldu:D.en iyiside total war serisiymiş.shogun 2 yi beklicez artık.
  • tekrardan total war serisi bu sefer shougun 2 ;)
  • total war un tek kötü yanı tüm dünya haritası değil. kısmi haritada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

total war un tek kötü yanı tüm dünya haritası değil. kısmi haritada.

evet bütün harita olsa oyun bitermi adamlar seçin diye önümüze seçenek sunuyo asya avrupa anadolu eski yeni gibi ee adamlar hepsini 1 den çıkarsa kazanç sağlayabilirmi hayır yani önemli olan şey oradaki adamın ne kadar kazandığıdır.
  • total war dediin oyun civilization denen oyunun yanında peynirli panço çerezi gibi kalır
  • arkadaslar kusura bakmayın foruma konu actım ama kımse ılgılenmedı belkı burda bırısı yardımcı olur dıye buraya yazıyorum

gecen gun war front turning point oyununu ındırdım calıstırdım oynadım ancak tech 2 ve tech 3 u acamadım dusman cok gelısmıs sılahlar (ucak,tank vs) kullanırken ben kısıtlı ucak tank kullanabılıyorum tabı bu anlattıklarım multıplayer de ve oyunun senaryosuda dahıl butun oyunda bole devam edıyor.

i5 işlemci
    ati 5470 ekran kartı
    4 gb ddr3 ram
    320 gb hdd
    windows 7 işletim sistemi

valla yardımcı olursanız cok sevınırım arkadaslar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.