Şimdi Ara

Dünya kupası tahmin İddia konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arjantin yarı final göremezse kendimi bir ay banlıyorum.

Görüyorum ki Messi fanboylar Arjantini çer çöp ilan ediyor Messili Messisiz Bu Arjantin en az yarı final görecek göremezse kendimi 1 ay banlıyorum.Varsa başka iddiası olanlar buradan alalım.

İran Fası yenecektir.Fas bu maçı kazanamaz.Baskın oynadıklarına bakmayın

Evet banlıyorum kendimi

Yazıklar olsun zalim Messi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 30 Haziran 2018; 21:58:36 >

• Kupayı alacak zaten ne banlaması?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gruptan Hırvatistan-İzlanda çıkacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Hırvatistan çıkamayacak

• Yarı finali bırak Hırvatistan-İzlanda arkasında kalıp elenirlerse şaşirmam

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Hırvatistancılar ile Belçika fanatikleri kaç turnuva oldu bi bitmediniz arkadaş.

Arjantin İzlandayı yener Hırvatistana da üç çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 2 Haziran 2018; 3:15:54 >
  • Fransa yarıyı görecek final şansı yüksek.

Arjantin Belçika yine hüsran çeyrekte kalır rakibe göre.

Uruguay beklenmedik işler yapabilir. Yarı şansları yüksek değil ama bu turnuva sürprizi onlardan bekliyorum.

Almanya İspanya şaşırtmayıp yarıyı rahat görecek.

Portekiz ünvanla gelse de bu turnuva istedikleri gibi geçmeyecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar bi Almanya-Arjantin finali görücez gibi hissediyorum .. Brezilya-Arjantin de olabilir ve tadından yenmez ..

• Abi bu adam numunelik cidden ya.

Arjantin dünya kupası elemelerinde 8 maçta 7 puan toplamış messisiz,messiyle birlikte 10 maçta 24 puan mı ne toplamışlar adam hala arjantini övüyor.Adam son maçta hattirck yapamasa dünya kupasına gidemeyecek bir arjantini övüyor adam.

Messisiz yarı finale çıkarmış.Dayanağın ne diye sorarlar adama?Çöp takımlara karşı galibiyet alamayan messisiz arjantin dünya kupasında yarı finale çıkacakmış

Ben de diyorum ki arjantin messiyle bile yarı finale çıkamaz.Rakiplerine göre çok çöp top oynuyorlar.Kadroları kötü değil,oynadıkları futbol çöp.Takım içinde uyumsuzluk var.
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Güney amerikanın ne kadar ciddiyetsiz olduğunu bilemeyen numunelik sensin esas

• İran Fası yenecektir.Çok büyük bir kırmızı kart vb vaka olmazsa
  • Banlıyorum kendimi Tututğum tüm takımlar nerdeyse elendi

Portekiz Meksika saldırın bari siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Fransa yarıyı görecek final şansı yüksek.

Arjantin Belçika yine hüsran çeyrekte kalır rakibe göre.

Uruguay beklenmedik işler yapabilir. Yarı şansları yüksek değil ama bu turnuva sürprizi onlardan bekliyorum.

Almanya İspanya şaşırtmayıp yarıyı rahat görecek.

Portekiz ünvanla gelse de bu turnuva istedikleri gibi geçmeyecek.
    Uruguay'ın Portekiz'i yenmesiyle Portekiz istediği gibi geçiremedi turnuvayı ve elendi. Uruguay ise sürpriz yapıp Portekizi eledi ve çeyrek finalde.

Arjantin hüsran dedim rakibe göre çeyrekte kalacaklardı Fransa sonları oldu çünkü ne dedim? Fransa yarıyı görecek final şansı yüksek.

İspanya hala yol alabilir daha belli değil çyrekte büyük ihtimal Hırvatistan gelecek ve çok zor bir maç olacak.

Almanya benim için büyük bir sürpriz olmadı Sane gibi birinin alınmadığını öğrendikten sonra. Gomez ne lan? Sane varken? Sane şapkadan tavşan çıkarabilir ama Gomez asla. Ha mevki aynı mı değil ama forvet sıkıntın da yok be kardeşim. Sane'^yi almaması elenmelerinin sebeplerinden biri gözümde. (Sane istatistikleri : 17/18 sezonunda toplam 49M 14G 19A 258 Dk = 1 Gol)

Belçika da yanılttı öncek turnuvalara nazaran daha derli toplular ve acemice hatalar yok seviyesinde. Japonya'yı geçip çeyrekte Brezilya-Meksika ikilisinden Brezilya çıkması durumunda %50 yarı şansları var. Meksika çıkarsa Yarı Final hayırlı olsun.

Şu durumda yarı final görmesi en rahat ülke İngiltere. Kolombiya ve İsviçre-İsveç galibinde sadece gerilirler ama geçerler. Hırvatistan-İspanya eşleşmesinden kim gelirse gelsin ben İngiltere'nin oradan gelen rakibi yenmesinin sürpriz olacağını düşünüyorum.

• Hırvatistan şampiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.