Şimdi Ara

Dünya Müslüman olacak ... Gerçek olabilirmi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exadusthebest

Bir belgesel vardı.Allah'ın varlığını kendimce kanıtlıyordu.Cisimin yokluğundan bahsediyordu ve yaşadığımız herşeyin beynimizle alakalı sadece elektrik sinyallerinden ibaret olduğunu savunuyordu.30 dk likti galiba.Hayatımı değiştirmişti izlediğim zamanlar Dünya'ya bakış açım değişti.Bulun ve izleyin.

O videoda bir çok yanlış nokta vardı, klasik Harun Yahya ürünlerinden birisi.
  • insanlar gittikçe aptallaşıyor.. olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam...

insanlar gittikçe aptallaşıyor.. olabilir.

böyle birşeyin olabileceğine ihtimal vermiyorum fakat bu nasıl saçma sapan bir yorumdur yahu. bir dini seçmekle aptallaşmak arasında ne alaka var, sadece inanç meselesi akıl değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

böyle birşeyin olabileceğine ihtimal vermiyorum fakat bu nasıl saçma sapan bir yorumdur yahu. bir dini seçmekle aptallaşmak arasında ne alaka var, sadece inanç meselesi akıl değil.

Gelde "Fırtınam..."a katılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukubi1907 -- 22 Eylül 2009; 20:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: if_you

Videoyu izledim
    açıkça islam düşmanlıgı aşılıyor azilen durdurmalıyız diyor

adamların nufus artışı 1,8 ile 1,1 arasında
    Müslüman nufusu artışı 8,1 oranında
    25 yıla kalmadan
    İngiltere, fransa, almanya gibi A.B nin dev ülkeleri birer müslüman ülke haline gelecekmiş adamlar acil önlem alınamsını istiyor ama önlem almanın imkansız oldugunuda belirtiyorlar

• quote:

Bence alakası yok
  • quote:

yaa tabi aptallaştıklarından zaten teknoloji daha ivmeli bir şekilde ilerliyor.. bence gittikçe akıllılaştıklarından dolayı müslüman sayısı artıcak..
  • Benim bildiğim bütün dünya müslüman olucak sora tekrar herkes müslüman olunca müslümanlar sapıtınca kıyamet kopucak ama bi gerçek varki müslümanlar kıyameti görmicek
  • quote:

ergenlik dönemini atlat geçer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURSALENA

Benim bildiğim bütün dünya müslüman olucak sora tekrar herkes müslüman olunca müslümanlar sapıtınca kıyamet kopucak ama bi gerçek varki müslümanlar kıyameti görmicek

Mantıklı olabilir...
  • Forumu ateistler başmış
  • Allah diye bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IValessi

quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

şu inanmayanlar mahşerde bulun dh konudışı ekibini.

ağlamaktan bulabilirseniz. umarım inanırsınız da kurtulursunuz.

Bak bende inanıyorum ama bu kadar çocuk çocuk yorumlara sinir oluyorum.
    İnanır inanmaz sanane. Ağlayacağını nerden biliyorsun? Madem hiç bişey bilmiyorsun ne diye yorum yapıyorsun.
    Bi kere mahşerde adam dh konudışı ekibini niye arasın ya
    Biraz mantıklı olun be !

belki biraz mantık öğretirsin

• awazarai

Sana acımıyorum bile. Sürü piskolojisinden kurtulmayı başaramamış, kendi hür iradesiyle araştırmamış. "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş" bir insansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Allah diye bir şey yok.

Sen geçen msn grubunda aşk acısı çeken eleman mısın yoksa ben mi karıştırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: S4NDR0

quote:

Allah diye bir şey yok.

Sen geçen msn grubunda aşk acısı çeken eleman mısın yoksa ben mi karıştırıyorum

Karıştırmıyorsun. Ayrıca aşk acısı farklı bir şeydir. Özlemek, hasret çekmek farklı bir şeydir.

Konuyla ne alakası var, anlayamadım ?
  • Orda da bu İnanıp inanmama konusunda tartışmıştık da aklıma geldi. Burda da ayrı bir tartışmaya girmeyelim diye. Aynı şeyi 2 kere yapmanın alemi yok
  • Burdaki insanların çoğu ortadaki konuyu tartışmak ve fikrini savunmak yerine karşısındaki insanın şahsiyetine yönelik hareketler yapıyor. Fikir savunacak bilgiye sahip olmadıkları için, kendi yöntemleriyle yani mahalle ağzıyla savunma mekanizmalarını çalıştırıyorlar.. Nedense bunu yapan hep Müslümanlar oluyor bu tarz tartışmalarda.
  • quote:

Burdaki insanların çoğu ortadaki konuyu tartışmak ve fikrini savunmak yerine karşısındaki insanın şahsiyetine yönelik hareketler yapıyor. Fikir savunacak bilgiye sahip olmadıkları için, kendi yöntemleriyle yani mahalle ağzıyla savunma mekanizmalarını çalıştırıyorlar.. Nedense bunu yapan hep Müslümanlar oluyor bu tarz tartışmalarda.

Bana mı söylüyorsun?
  • forumdaki bazı kör ve sağır arkadaşların kafalarını kaldırıpta bilgi almaları kendilerinin birşey bilipte aslında hiçbirşeyden haberdar olmadığını gösteriyor.

Asıl konu müslüman topluluk artıcak ve hüküm islamiyete göre sürücek ama ibadetler yapılmayacak yapılsa bile gösteriş yani riya olarak ibadet edicekler.Müslüman olucak ama dini hükümlerin çoğunu yapmıcaktır.Günümüzde de rastlıyoruz bu tür olaylara çevremize baksak yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.