Şimdi Ara

Dünya Müslüman olacak ... Gerçek olabilirmi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

ateizmin en büyük yayılma sebebi orta çağda kilisenin ilim üzerine olan baskısıydı.malesef daha sonra aynı şey Osmanlı'nın da başına geldi ve devlet çağı yakalayamadı,geri kaldı.sonra da yeni kurulan çapulcu devletlerin bile oyuncağı oldu.halbuki İslamda ilim çok önemlidir.çünkü ne bulursan bul,bulduğun şey Allah'ın yarattığından veya koyduğu kanundan başka birşey değildir.işte bazı yobazlar(bu kelimeden nefret ediyorum fakat kullanmak zorundayım) İslam'ı kullanarak insanları bilime karşı kışkırttılar.bu da Müslümanları cahil olarak gösterdi.

Kilisenin ortaçağdaki baskısı ateizmi değil deizmi yaymıştır.Dini reddedmekle tanrıyı reddedmek farklı birşey.
    Liselerde din dersini kaldırıp felsefe,sosyoloji derslerini çoğaltsınlar bakalım ne oluyor.

• dün dünya müslüman olacak lafı biraz abartı değilmi hemde 15 yıl içinde
    bir kere h.z Mehdi'nin zuhur etmesi lazım zuhur edince müslümanları tek çatı altında toplayacak ama hristiyanlar ancak hz İsa yeryüzüne inince müslüman olabilirler yahudilerin ise pek müslüman olabileceğini zannetmiyorum konuyu fazla tartışmaya gerek yok bu islam kitap'larında açıkca belirtilmiştir internet'den bakayım dedim ama harun yahya sitelerinden geçilmiyor ortalık kafam karışmasın diye bakmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Dünya ateist olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

dün dünya müslüman olacak lafı biraz abartı değilmi hemde 15 yıl içinde
    bir kere h.z Mehdi'nin zuhur etmesi lazım zuhur edince müslümanları tek çatı altında toplayacak ama hristiyanlar ancak hz İsa yeryüzüne inince müslüman olabilirler yahudilerin ise pek müslüman olabileceğini zannetmiyorum konuyu fazla tartışmaya gerek yok bu islam kitap'larında açıkca belirtilmiştir internet'den bakayım dedim ama harun yahya sitelerinden geçilmiyor ortalık kafam karışmasın diye bakmadım

Bıktım bu Yahudi düşmanlığından. Ne derdiniz var anlamıyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

Dünya Müslüman olacak ...  Gerçek olabilirmi ?

Bu nedir anlamadım :D

Yürü be ! :D

Dünyaya islam hakim olcak diyor.

Bu arada arkadaşın biri tek kavga sebebi savaş oslaydı huzurlu olunurdu diyor ama sadece müslümanlar. düyaya hakim olcaksa ve bunların sapıtmış yüzdesiz az ise insanların iyimser oalcakları için her konuda huzurlu olunacakdır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş,

bu yüzden doğru abmara git

buyur
  • Güzel olan mantıklıdır Mantıklı olanda faydalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş,

bu yüzden doğru abmara git

buyur

Tamam,
  • Tamam
  • sakla samanı gelir zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkay111

sakla samanı gelir zamanı

bencede hatta şimdiden odanın birini samanla doldursan iyi edersin ne olur ne olmaz
  • Bu şekilde bir müslüman kitlesi hakim olacaksa olmasın daha iyi... Üreme aşkımızı daha mantıklı bir umudun arkasına saklayamadığımız için hakim olacağımızı sanarak övünüyoruz. Adetle hüküm olsaydı karıncalar padişah olurdu.
  • aslan yattığı yerden belli olur
  • Amerikalı avrupalı ve özel bir yahudi araştırma kurumunun ortaklaşa yaptığı araştırma sonucunda bu veriler ortaya çıkmıştır. Dünyanın müslüman olacağı. Bu biz müslümanlar için çok sevinidirici bir haber ayetlerimiz ve hadislerimizin gerçek olduğu birer birer ortaya çıkıyor. Bugün Facebook Youtube Myspace ve dünyanın büyük bütün forum ve paylaşım sitelerinde güncel haberdir. http://www.sultaniye.org/ilahi/1017-dunya_musluman_olacak.htm
  • şu inanmayanlar mahşerde bulun dh konudışı ekibini.

ağlamaktan bulabilirseniz. umarım inanırsınız da kurtulursunuz.
  • Avrupanın doğurganlık oranı 1.3 ortalama . Müslümanların 1.8 ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Dünya ateist olacak

ateistler ölünce ot olacaklarını zannediyorlar.

bu bağlamda sonrası şöyle olabilir:
    inek gelecek ot olan onları yiyecek.
    iyi işler işlemişlerse süt olacaklar, kötü işler işlemişlerse b.k olacaklar...

aslında kıyamet günü geldiğinde ve o ateşi gördüklerinde gerçektende ot olmak, toprak olmak isteyecekler, hatta hayvanlara özenecekler...
    çünkü onlar ateşe atılmayacak...
    oysa sınav çoktan bitmiş, hesap verme günü gelmiş, herkesin gideceği yer belirlenmiş olacak...

Bunlar sizin inançlarınız, ateistler bunların olmadığını düşündükleri için bundan korkuları yok. Herkesin sizin gibi düşündüğünü ve sizin inandığınızın doğru olduğunu varsayarak yazdığınız için bu noktayı kaçırıyorsunuz.

• Videodaki çalan müzigi bilen varmı çok hoşuma gitti indirmem lazım
  • Beyler size bir Hacı Murat alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbaz34

Videodaki çalan müzigi bilen varmı çok hoşuma gitti indirmem lazım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.