Şimdi Ara

Dünya Müslüman olacak ... Gerçek olabilirmi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sukubi1907

quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Orijinalden alıntı: SSH

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Dünya ateist olacak

ateistler ölünce ot olacaklarını zannediyorlar.

bu bağlamda sonrası şöyle olabilir:
    inek gelecek ot olan onları yiyecek.
    iyi işler işlemişlerse süt olacaklar, kötü işler işlemişlerse b.k olacaklar...

aslında kıyamet günü geldiğinde ve o ateşi gördüklerinde gerçektende ot olmak, toprak olmak isteyecekler, hatta hayvanlara özenecekler...
    çünkü onlar ateşe atılmayacak...
    oysa sınav çoktan bitmiş, hesap verme günü gelmiş, herkesin gideceği yer belirlenmiş olacak...

Bunlar sizin inançlarınız, ateistler bunların olmadığını düşündükleri için bundan korkuları yok. Herkesin sizin gibi düşündüğünü ve sizin inandığınızın doğru olduğunu varsayarak yazdığınız için bu noktayı kaçırıyorsunuz.

Haklısın.Herkes özgür.İstediği şeye inanır.
    O gün geldiğinde inşallah onları görürüm.O zaman çekecekleri acıyı,burada yazılanlardan dolayı rahatça izleyebileceğim.
    (Benim düşüncem.)

Sırf sizin dogmalarına inanmadığı için bir insanın acı çekmesi sizin hoşunuza mı gidiyor?

Senin düşüncene göre inanmayanlar zaten acı çekmeyecek çünkü dogmalar doğru değil. Eğer dogmalar doğruysa, acı çekenler de cezalandırılmış olacaktır, adalet yerini bulacaktır.

Sorun çözülmüştür forumu silebilirsiniz

• Özgür düşünce deyip geçip sadece kendizi düşünüp duruyorsunuz.Ondan banane demeyin.Onu müslüman yapmak daha sevap.Herkes bişeylere inanmalı.Allah onları affetsin.ataistte olsa hristiyan veya başka bi dindende olsa Allah onları affetsin.Yakmasın.
  • Video açılmadı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 22 Eylül 2009; 17:15:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight of Night

Video açılmadı

http://www.sultaniye.org/ilahi/1017-dunya_musluman_olacak.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Knight of Night

Video açılmadı

http://www.sultaniye.org/ilahi/1017-dunya_musluman_olacak.htm

yine açılmadı
  • ya arkadaslar insan bu dünyaya müslüman olarak gelior. Kerbela dan beri biz müslümanız.. Ama sunu unutmayalım kıyamet yakındır olucak mı? die sorular yerine bugün ne yaptığını düşün için rahat edicekmi? kim soruyor kendine ben bugün ne yaptım die benm yasım 18. bnm burda abimde ablamda kardesim de arkadasımda var.Size sadece sunu sölemek isterim müslimanım demekle müslimanlık olmuor. Zamanında dinimiz icin savasılırken biz simdi 4 rekat namazı zor kılıyoruz. Madem müsliman bi ülkeyiz insanlarımız müsliman sağa sola otel acılacağına bar cafe acılacağına eğitim merkezi acalım bütün insanlarımız bilinclensin. Onları kültür icin konsere oraya buraya cekeceğimize insanlarımızı camiilerimize sohbetlere cekelim. Sen yasadığın günü düsünmüorsan bırak kıyameti de hic düsünme cünkü kimsenin yarını garanti değil. Eyer görüşlerimi düşüncelerimi okuduysanız cok tesekkür ederim Allah'ın bütün rahmet ve selatü selamları üzerinize olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

ateizmin en büyük yayılma sebebi orta çağda kilisenin ilim üzerine olan baskısıydı.malesef daha sonra aynı şey Osmanlı'nın da başına geldi ve devlet çağı yakalayamadı,geri kaldı.sonra da yeni kurulan çapulcu devletlerin bile oyuncağı oldu.halbuki İslamda ilim çok önemlidir.çünkü ne bulursan bul,bulduğun şey Allah'ın yarattığından veya koyduğu kanundan başka birşey değildir.işte bazı yobazlar(bu kelimeden nefret ediyorum fakat kullanmak zorundayım) İslam'ı kullanarak insanları bilime karşı kışkırttılar.bu da Müslümanları cahil olarak gösterdi.

Kilise ile Camiyi asla bir tutamazsın . Kilise tamamen saçmalıklar ve çıkarlar üzerine kurulmuş güçlünün kralın ve zenginin yanında bunu bütün dünya biliyor.

• Unutmayın ki büyük kıyametten önce bizlerin küçük kıyameti olan ÖLÜM gelebilir.
    Ve o geldiğinde dünyadaki sınavınız inşallah iyi geçmiş olur.
    Unutmayın ki bu dünyada geçirdiğimiz zaman, öbür dünyanın yanında bir su damlasıyla okyanus arasındaki fark gibidir.
    Bu dünya bir su damlası gibi, cennet (veya cehennem) okyanus gibidir.

Bazıları "inanmayanlar kimseyi ilgilendirmez" tarzı yazmışlar.
    Oysa şunu unutmuşlar veya bilmiyorlar: "İyiliği emretmek, kötülüğü yasaklamak" tüm müslümanların görevidir.
    Hiçbir müslüman bu görevden geri kalmamalıdır.

Siz defalarca bu kişilere anlattığınız halde anlamıyorlarsa o halde "Senin dinin sana, benim dinim bana" deme hakkımız doğar.
    Ama önce uyarmalısınız. Defalarca uyarmalısınız. Belki o da kurtulur umuduyla...

Etrafımızdaki inanmayanlar, İslam'ı bilmeyenler, ahirette yakamıza yapışıp, "bize neden İslam'ı anlatmadın" diyeceklerdir.
    Ama o da onları kurtarmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 22 Eylül 2009; 18:49:37 >

• Neden kendimizi bunlarla kandırıyoruz ? Müslüman olanlar ne yapıyorlar peki gerektiği gibi ibadet eden kaç kişi var ? Sözde degil özde mumin olmak önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Neden kendimizi bunlarla kandırıyoruz ? Müslüman olanlar ne yapıyorlar peki gerektiği gibi ibadet eden kaç kişi var ? Sözde degil özde mumin olmak önemli.

Tamam
  • Bir belgesel vardı.Allah'ın varlığını kendimce kanıtlıyordu.Cisimin yokluğundan bahsediyordu ve yaşadığımız herşeyin beynimizle alakalı sadece elektrik sinyallerinden ibaret olduğunu savunuyordu.30 dk likti galiba.Hayatımı değiştirmişti izlediğim zamanlar Dünya'ya bakış açım değişti.Bulun ve izleyin.
  • Tüm dünya müslüman olucak ama ibadet etmiyecekler.Ne oruç tutacaklar ne haca gidicekler nede namaz kılacakar.İşte o zaman kıyamet kopucak
  • Sanirim kiyamet dunyada hic musluman kalmadigi zaman kopcakti, eger gercekten oyleyse bu imkansiz, ki soylede bi' gercek var, insanlar birazda teknolojinin bilimin gelismesi sonucu dinlerinden kopuyor ve Ateistlerin sayisi gun gectikce artiyor.Videoyu izlemedim ama hic inandirici degil bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Tüm dünya müslüman olucak ama ibadet etmiyecekler.Ne oruç tutacaklar ne haca gidicekler nede namaz kılacakar.İşte o zaman kıyamet kopucak

Nasıl müslümanlık o öyle namaz yok oruç yok ? bence düşüncen çok garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş,

bu yüzden doğru abmara git

buyur
     Dünya Müslüman olacak ...  Gerçek olabilirmi ?

Tamam,

okey dasti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

ateizmin en büyük yayılma sebebi orta çağda kilisenin ilim üzerine olan baskısıydı.malesef daha sonra aynı şey Osmanlı'nın da başına geldi ve devlet çağı yakalayamadı,geri kaldı.sonra da yeni kurulan çapulcu devletlerin bile oyuncağı oldu.halbuki İslamda ilim çok önemlidir.çünkü ne bulursan bul,bulduğun şey Allah'ın yarattığından veya koyduğu kanundan başka birşey değildir.işte bazı yobazlar(bu kelimeden nefret ediyorum fakat kullanmak zorundayım) İslam'ı kullanarak insanları bilime karşı kışkırttılar.bu da Müslümanları cahil olarak gösterdi.

Kilise ile Camiyi asla bir tutamazsın . Kilise tamamen saçmalıklar ve çıkarlar üzerine kurulmuş güçlünün kralın ve zenginin yanında bunu bütün dünya biliyor.

kilisenin güçlünün yanında olması orta çağda kaldı

benim bu konudaki görüşüm iste dünya dışı bi varlık bütün gayrimüslimleri yok etmedikçe olması imkansız bişey bu gün müslümanım diye gezenlerin cogu deist ama farkında deyiller 15 yıl sonra dünya deist olcak deseler belki inanırım da müslüman olması biraz uçuk bi teori

• quote:

quote:

Tüm dünya müslüman olucak ama ibadet etmiyecekler.Ne oruç tutacaklar ne haca gidicekler nede namaz kılacakar.İşte o zaman kıyamet kopucak

Sözde müslüman demek istiyor. Üstte birisi açıklama yapınca tamam diyip dalga geçmeye çalışıyorsun. Gariplik felan yok.
  • quote:

quote:

Müslüman olmakla iş bitmiyor hocam.Ben hristiyan olayım sonra bi gün diyeyim ben müslüman oldum.Müslüman olan insanın yerine getireceği görevleri var

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.