Şimdi Ara

Dünya nereye gidiyor? 7 genç 16 yaşındaki kızı eve kapatıp ... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
9.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Method Man

Ya bunların dalgalarına bir alet bağlayacaksın kadınları da getireceksiniz önlerine ereksyon olmaya başladığı anda elektriği vereceksin dalgadan ! Bak gözünü çevirip de bakıyor mu ondan sonra

adam jigsaw beyler kaçın
     Dünya nereye gidiyor? 7 genç 16 yaşındaki kızı eve kapatıp ...
  • İDAM
  • Bizim Ülkemizde dogru bir adalet olmadıgından idam da sucsuz yere cok kisi ölür.

Haklıların içerde yattıgı haksızların dışarda kol gezdigi bi ülkede yaşıyoruz !!!

bunları oldurmucen oldurmek onların ısıne gelır acı cektırmek lazım oldurmucen ama olumden

beter edicen.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

bu ülkede en çok reyting alan dizinin konusu 4 erkeğin bir kıza tecavüz etmesi hatırlatmak isterim. bu haber de medya toplumun aynasıdır tezini kanıtlar nitelikte olmuş. medyanın toplum üzerindeki etkisini küçümsemeyin. tabi bu şey onların aşağılık varlıklar oldukları gerçeğini değiştirmiyor. ama sebebini de merak etmeliyiz.

+1 hatta +213123124r5346y57ıo6786ıjh.......
  • fotoğrafını koyucaktımda şimdi çocuklar falan görürse bizden görmesin dedim

aga kazığa oturtcaksın bunların hepsini alttan girip üstten çıkıcak . herkesin önünde yapıcaksın. hapis vs bi b** olmaz onlardan . gerçi hapse girdimi orda öttürüyolar tecavüzden gireni ama şimdi yasa masa da kalmadı elini kolunu sallayarak çıkar ceza almadan. yada kimyasal hadım diye bi saçmalık da çıktı neymiş erkeklik hormonunu bastırıyomuşmuş neymiş e o zaman bende şırıngayla steroid vurdum mu kendime al sana kimyasal hadımın işe yaramaması.
    hadım ediceksen fiziksel yap bakalım as o şerefsizi dalgasından kopsun şerefsiz
    ama bence kazık en güzeli. bak bakalım azalma oluyor mu olmuyor mu ondan sonra.

insan hakları vs vs diyen arkadaşlar çıkıyor arada onun yaptığı insan haklarıyna bağdaşıyormu ki? ayrıca o şerefsizliği yapan insan mı ki hakkı olsun?
  •  Dünya nereye gidiyor? 7 genç 16 yaşındaki kızı eve kapatıp ...
  • İdam gelsin diye boşuna demiyoruz. Zamanında bize idamı kaldırtan Amerika, bir bir asıyor. Şu cesaret konusunda İran kadar bile olamıyoruz. Bırak idamı, düzgün bir adalet sistemimiz mi var? 25 yıl hapis verirler. İyi hal, pişmanlık gibi salak salak gerekçelerle düşürürler 10 yıla. Sonra da af çıkar hayde dışarı.
  • bu suctan gırenlerın cezaevınde anasının agladıgını cok kısıden duymustum.umuyorum ıcerde kan alırlar bunların bı tarafından.
  • Son yıllardaki tecavüz olaylarının artması, toplumun bastırılması sonucudur.
    Önceden hatırlayın her kanalda erotik yayınlar olurdu, o zamanlar hiç görmezdik böyle haberler.
    İnsanlar cinselliğe o kadar uzaklar ki bir an patlama noktasına geliyorlar. Avrupa'da Amerika'da erotik yayınlar v.s yasak değil. Hangi tarafta tecavüz olayları daha fazla?
    Çünkü o insanlar bunun açlığını çekmiyor. Bizim insanımız ise ulaşamadığı için her yolu deniyor.
    Ama bu yapılan kalleşlik tabii ki kabul edilemez. İdamın bu tür suçlar için getirilmesi şarttır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elexogic

quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

yorumlara bak ya insanlıktan çıkmışsınız

acaba 7 gence işkence etmek isteyenleri nasıl yola getirmek gerek onu düşünmeli

böle düşünmek kolay o kızın seninle ilgisi yok değilmi o yüzden böyle rahatça konusabiliyorsun o kızın kız kardeşin veya ablan oldugunu düşün ve bir daha yorum at lütfen.

bunu benim kız kardeşime yapmış olsalardı kör bıçakla doğrardım bir gram üzüntü veya pişmanlık duymazdım şerefsizimki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKedii -- 1 Nisan 2011; 15:59:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii
    quote:

Orijinalden alıntı: elexogic

quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

yorumlara bak ya insanlıktan çıkmışsınız

acaba 7 gence işkence etmek isteyenleri nasıl yola getirmek gerek onu düşünmeli

böle düşünmek kolay o kızın seninle ilgisi yok değilmi o yüzden böyle rahatça konusabiliyorsun o kızın kız kardeşin veya ablan oldugunu düşün ve bir daha yorum at lütfen.

bunu benim kız kardeşime yapmış olsalardı kör bıçakla doğrardım bir gram üzüntü veya pişmanlık duymazdım şerefsizimki.

Öldürmek ceza değil aksine kurtarmaktır. Tabi kı benim aileme yapsa ben de işkence yaparım. Ama devletin yapması doğru değil "insan hakları" diye bir şey var. Peki diğer türlüsünü azcık düşündün mü hiç ; ya adam suçlu değilse. Ölen birisini nasıl geri getirebilirsin ?
    Bu yüzden hücre hapsi en iyisi olur. Suçsuz ise tazminat verir devlet yüklü miktarda telafi eder.
  • Kaçıran çocuklardan biri, arkadaşımın arkadaşı çıktı.

buda face profili

http://www.facebook.com/alparslan.kara
  • bu tecavüz olayının temeline inmek lağzım neden yapıyorlar
    tv dizileri, sinama filmleri... adamlar görüyo tecavüzü birde adamları yakalayamıyorlarya bizde kaçarız deyip tecavüz ediyorlar
    ve kızların açık giyinmeleri adamları azdıracak harekette bulunmaları insanı kontrolden çıkarıyor ama nedense azdıran değilde çoğunlukla namuslu kızlara tecavüz ediyorlar ve kızlar ailesinden korktuğu için yarısı bunu saklıyor
    bu tecavüzü yapanı hadım etmek lağzım
    idam konusundada gelmesi lağzım terör ve derin devlet adamlarını idam etmek şart yoksa hapiste bile işlerini yapıyorlar bunu bitirmek için öldürecen
  • Bastırılmışlık duygusu, şu bu falan filan hiç alakası yok kardeşim, bunlar hasta ruhlu insanlar...

Madem canları istiyor, gitsinler keraneye, 20-30 lira versinler çok bir para değil. Ha günah oldukları için yapmıyorlarsa bu yaptıkları günah değil mi peki?

Yani tv lerde insanı teşvik etmekle hiç bir alaksı yok, sapık her yerde sapık. Ayrıca hala fikrimi savunuyorumi bunların 7 sininde anasını alıp, kapatık bir hafta tecavüz edeceksin ki aynı acıyı tatsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Cezaevinde bunlardan kan alirlar zaten

Tecavüz mahkumları tecritli odalarda kalıyor
  • Fatmagülün Suçu Ne?
  • Direk idam.
  • Tecavüz,Adam Öldürme,Terorist ve terorist yandaşlarına İDAM Verilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Direk idam.

şu ikisi arasındaki bağlantı ne?

yoksa sen "direkt" mi yazmak istemiştin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Direk idam.

şu ikisi arasındaki bağlantı ne?

yoksa sen "direkt" mi yazmak istemiştin

Aslında koyduğun direk resmi de, idam edilmiş bir insanı anımsatmıyor değil. Bir bağlantı olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.